Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7272473 Napisano: 23.06.2025 18:30:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Czy z konkursu Rodzinny plan na wyrywanie (Wedel) z Biedry przychodzi zwrotka na maila? Zazwyczaj od Amooco chyba miałam, a teraz nie przyszło.. (poczta Interia)

przychodzi mail Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

nanajka81

#7272472 Napisano: 23.06.2025 18:30:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Czy z konkursu Rodzinny plan na wyrywanie (Wedel) z Biedry przychodzi zwrotka na maila? Zazwyczaj od Amooco chyba miałam, a teraz nie przyszło.. (poczta Interia)

przychodzi mail Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

nanajka81

#7272423 Napisano: 23.06.2025 17:03:29 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
kumulacja napisał(a):

Co może teraz wysyłać PELARGOS?

do mnie od nich idą próbki Lenor Spring Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#7272420 Napisano: 23.06.2025 16:54:23 w SZUKAM....
misiamisiam napisał(a):

Co może iść inpostem? Mąż ma sms o przygotowaniu paczki i ni w ząb nie mam pojęcia co to może być - rozmiar paczki średnia. Ktoś pomoże?

kto jest nadawcą? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#7271961 Napisano: 21.06.2025 15:32:54 w Wkurza mnie...
pawelski napisał(a):

anaesth napisał(a):

elemelex napisał(a):

samdej napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że nie chce mi się już ściemniać, że bez czipsów lato jest beee. No właśnie jest okemotka
Osiągnęłam krytyczny poziom znudzenia pytaniami avanti emotka

Taki paradoks, od nas wymaga się kreatywności niekreatywnych zadań emotka

Nagrody owszem troszkę motywują, ale ile można patrzeć na podobne pytania... Mózg już nie chce... emotka  nie umiem go zmusić.

Jak nie Lay's i Pepsi, to te nieszczęsne pro-higieniczne konkursy Los Mejores emotka  Choć szczerze mówiąc, to nie potrafię aktualnie zmusić się do pisania czegokolwiek. Patrzę na listę konkursów do wysłania przed 22-30 czerwca i nie wiem, jak te moje szare komórki zmusić do współpracy. Wypalenie totalne. Gdzie się podziała dawna kreatywność i lekkość pióra? Chyba uszły ze mnie po dwóch porodach i powrocie do pracy emotka emotka

Tęsknię za konkursem Cheetos z przed 5 lat gdzie trzeba było zrobić figurkę z chrupek emotka   To mi się chciało robić i miałem wysoką skuteczność. Ta pisanina jest męcząca psychicznie.

Teraz trzeba szukać ciekawego kształtu i jeszcze w nim coś wypatrzyć... I wmówić Avanti że to właśnie się widzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7271469 Napisano: 18.06.2025 20:12:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Miałem nadzieję, że może w ostatnim, szóstym etapie uda się coś wygrać. Zmobilizowałem się, włączyłem kreatywność, wymyśliłem kilka haseł i NIC nie wygrałem. Znów szanowna komisja wybrała jakieś banalne hasła, część z nich brzmi znajomo bo powstała z połączeń jednej frazy ze zwycięskich poprzednich propozycji z dodaniem czegoś nowego. Bardzo to niefajne. Ale z drugiej strony jeśli chcą mieć banalne hasełka na opakowaniach swoich batoników, zamiast naprawdę kreatywnych i oryginalnych propozycji to ich sprawa. Na pewno przez długi czas nie tknę WWemotka

Ja sobie ten konkurs darowałam zaraz po tym jak zobaczyłam co za hasła tam wygrywają. Banalne. Nie umiem iść w banał. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7271402 Napisano: 18.06.2025 16:01:29 w Wkurza mnie...
radziosny napisał(a):

Chciałem sobie kupić czekoladę Wedla w Biedronce na konkurs, ale patrzę na cenę 7,99 za 64% kakao i 11,99 za 80% kakao i odpuściłem emotka
Ciekawe czy jakaś promocja będzie..

kup ww teraz są w promocji. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

nanajka81

#7271320 Napisano: 18.06.2025 12:18:27 w Zdjęcia naszych wygranych

nanajka81

#7270997 Napisano: 17.06.2025 06:55:50 w Czy informują/ informowali?
agicho napisał(a):

witegz napisał(a):

Bols Marine?

Podbijamy .cisza jakaś 
A BioMadent Rossmann ?🧐

Rossmann z pastą również cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7270133 Napisano: 13.06.2025 08:25:28 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
moskala22 napisał(a):

basiag napisał(a):

po jakim czasie Winiary wysyłają te 50 zł na konto ? mam wygrane 4.05 i na razie nic na koncie emotka

a z loterii KitKat & Lion wysyłali e-kody ? niby maja czas do 31.07 ale może wysyłają stopniowo ?

ja winiary jeszcze z kwietnia nie mam

W kwietniu dostałam przelewy 50tek wygranych początkiem stycznia i w lutym. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7270055 Napisano: 12.06.2025 20:24:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
nawrotkatv napisał(a):

16 szt. próbek produktów Lenor Spring Awakening ;)

Wow ja również! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7269915 Napisano: 12.06.2025 13:11:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kocie_lakocie napisał(a):

Hej,

czy mógłby ktoś podesłać regulamin Loreal - Jestem tego warta?

Link nie działa, a już wysłałam zgłoszenie do II etapu i nie mogę ponownie wejść na stronkę...

https://lorealeve...onkurs_regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7269905 Napisano: 12.06.2025 12:56:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Beskidzkie II stopień - z tego konkursu https://www.e-kon...idzkie-zgarnij-merch Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7269789 Napisano: 12.06.2025 07:03:04 w Avanti
loteryjny napisał(a):

Wysyłali już jakieś bony do biedronki z pepsi?

jeszcze biletów wszystkich nie dosłali a Ty o bonach... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7269672 Napisano: 11.06.2025 16:02:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Ja w tamtym roku wygrałem wafelki a potem w rodzinie wpadł jeszcze głośnik. Oba hasła mojego autorstwa wygrały tydzień po tygodniu. W tej edycji wysłałem kilkadziesiąt zgłoszeń, staram się być kreatywny i nic, zero wygranej. Tu już nie chodzi o złość na to, że nie wygrałem, chodzi o to że komisja wybiera propozycje, które często są banalne, proste lub wprost dziwne. Nie wiem czy oni tego nie losują bo jeśli docenialiby kreatywność to sorry, ale część zgłoszeń nie zasługiwałaby nawet na wafelki. Ja powoli odpuszczam bo wiem, że nie wygram choćbym wymyślił mega hasło. Szkoda kreatywności, choć muszę wygrać drugi bilet z Wedla więc przy zakupie WW biorę jeszcze udział w dwóch konkursach więc jeszcze się może skuszę.

Ale w zeszłym roku też tak było. Dziwne hasła, banalne, proste, te z pierwszego miejsca dające do myślenia ale reszta różna. W ogóle czytając wygrane hasła z tego roku mam wrażenie że wiele z nich jest inspirowane tymi z zeszłego roku. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7269628 Napisano: 11.06.2025 14:09:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Morti84 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wąż Waflowy, serio? Nie winię autora wypowiedzi,niech mu nagroda służy, ale komisję. Albo ostatnio tez był "wnikliwy wafel" że co? To samo, też gratuluję, tylko komisji się czepiam. Na czym polega wężowatość i wnikliwość wafla? Czy wafel was o coś kiedyś zapytał? 
Autentycznie nie rozumiem. emotka

Edit: Po namyśle, z wężem chyba chodzi o to, że jak go połamiesz na te części to można ułożyć kanciastego węża.

Też nie wiem co ja tam źle robię, że żadne z wielu moich zgłoszeń od początku nawet wafli nie wygrało... Wybierają moim zdaniem często coś baaaaardzo na siłę, a w mojej opinii dobre zgłoszenia są pomijane. Oczywiście tak jak piszesz, gratulacje dla wygranych, no ale błagam, są takie wygrane zgłoszenia, że ręce opadają.

Z ciekawości wrzucę poniżej trochę swoich zgłoszeń... i tak nikt ich już nie wpisze, a jak któraś zainspiruje to nie ma za co. Chodzi mi tylko, żeby ktoś stwierdził, czy te zgłoszenia moje, to faktycznie dno i wodorosty i dlatego jury na nie "nie leci", czy jednak potwierdza się teza, że wybierają co im w rękę wpadnie, bo im się nie chce tego czytać i tyle...
To niektóre z moich zgłoszeń, w różnych etapach (łącznie wysłałem około 50 haseł) :

Wow! Wyśmienity!
Wymarzone Wgryzienie
Wesoły Wafloszał
Wspomnienia Wracają
Weźmy Wolne
Wiejski Wodzirej
Wrzaśnij WEDEL!
Więcej Wiary
Wir Wyśmienitości
Wedelino Wafnaldo
Wywedliło Waflomierz
Waćpanna Wolna?
Wywalony Wkosmos
Wafel Wyczekany
Wedlowskie Wyczyny
Wygrywam Wedlem
Wafel Wow!
Wuala Wafel
Wygrała Wiekszość
Wybitne Wyczucie
Waflogłód Wyeliminowany
Wyspa Wafli
Wedlowska Wspólnota
Wafelki Wczekoladzie
Wedloszał Waflonamiętności
Wcinam Wędkując

Fajne jak wiele, wiele haseł które ludzie wymyślają i które nie wiadomo czemu wygrywają. Mi się wydaje że oni tam trochę na chybił trafił wybierają (II czy III stopień). W zeszłym roku wygrałam głośnik hasłem "wafelkując weselej", w tym roku nie wygrałam nic ale też jakoś specjalnie się nie staram bo wedel mi się totalnie przejadł i unikam takich zakupów. A Ty się nie poddawaj i jak Cię stać na kolejne zakupy to próbuj. Konkurencja jest olbrzymia. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7269595 Napisano: 11.06.2025 13:03:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw z "Odśwież swój dom z Ajax", DPD, papiery do podpisu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#7269536 Napisano: 11.06.2025 10:48:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Teee coca cola! Proszę dla mnie jakiś bon dac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0