Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6583420 Napisano: 24.03.2019 17:44:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja mam pytanie do tych osób które powygrywały od metra tych termosów z Milki - co wy z nimi robicie??? Czy tym się w ogóle handlować opłaca czy to rozdajecie po rozdzinie? Mi na jakiś 20 zgłoszeń udało się trafić aż raz ale mam dzieci a z zeszłego roku wygrać się nie udało więc może taki termos się przyda ale widzę że tu dużo tych samych osób wciąż te termosy wygrywa i w sumie zaczęło mnie to zastanawiać... Wyświetl w wątku >>
1 millim 0

nanajka81

#6583389 Napisano: 24.03.2019 13:44:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy ktos nie dostał jeszcze zwrotu Dove? 
Tak mi sie przypomniało, ze nic nie ma. Moje zgloszenie ma status, ze jest w bazie.

moja siostra (ja dostałam a ona nie - wysłała trochę później niż ja...) Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

nanajka81

#6583252 Napisano: 23.03.2019 15:58:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
misiamarysia napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Hochland  0/22;  Góralki  0/17
... ale lipa  emotka

Jestem lepsza:
Hochland NIC,    Kinderbueno NIC,    góralki NIC,    Duck NIC,   MK Cafe NIC,   Prince Polo NIC,  Raffaello NIC emotka
Szczerze nie lubię tych "losowanek", już wolę konkursy foto, gdzie przynajmniej jest galeria i widzę, że ktoś był lepszy, albo pisane, a nie na ślepo zgłaszanie paragonów.

haha no u mnie jest prawie identycznie jak powyżej... emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6583229 Napisano: 23.03.2019 13:21:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cleo25 napisał(a):

Hochland  0/22;  Góralki  0/17
... ale lipa  emotka

myślę że w Hochland ludzie z forum trafiają ale się nie chwalą bo wtedy wzrasta im konkurencja. przeglądałam listy zwycięzców i np jest jakaś Krystyna ktora trafiła 4 razy pod rząd... Mniej nagród, duża konkurencja, po co na forum pisać o której się udało? oczywiście są tacy co piszą i chwała im za to bo przynajmniej wiadomo że to nie lipny konkurs aczkolwiek myślę że w większości przypadków specjalnie nikt nic nie pisze. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6583062 Napisano: 22.03.2019 15:35:32 w Dziś cieszę się z.....
że są na tym forum ludzie którzy potrafią się bezinteresownie dzielić nie tylko informacjami... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6582899 Napisano: 22.03.2019 09:55:25 w Pomocy!!!!
pablo75 napisał(a):

Czy ktoś z forum może mi pomóc w loterii C4 Carrefour "Smak Muzyki" ? Nie mam pojęcia co to za artysta w tej edycji jest ambasadorem Coca Cola emotka  .W kwestii muzyki jestem kiepski.Będę bardzo wdzięczny. (Priv)

yyy a jaki to konkurs? Bo jakoś mi ten C4 nie pasuje do żadnego konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6582693 Napisano: 21.03.2019 13:12:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
Vivacia napisał(a):

bruce napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Wszystko zgodnie z regulaminem, więc reklamacja nie przejdzie... Ale z drugiej strony, im więcej się ich teraz pomęczy, tym większe prawdopodobieństwo, że więcej loterii na takich zasadach nie zrobią emotka
Ja to nawet prywatną wiadomość z agencji dostałam na FB, żebym przestała ich oczerniać emotka  (przez moje komentarze na FB, że nagrody zostały u agencji)

O, to ja pewnie też dostanę...  emotka
Skoro takie mają zasady postępowania, to czemu nazywają to "oczernianiem"?  emotka

Ogólnie pan mówi, że ze wszystkich nagród się rozliczyli, więc oburza go twierdzenie, że przytulili je dla siebie emotka
A ja się kierowałam punktem regulaminu o samochodzie, tam jest napisane, że jeśli nie zostany wydane, to pozostaje w dyspozycji organizatora. O innych niewydanych nagrodach nie ma ani słowa, więc założyłam, że jest analogicznie emotka
Zresztą na FB Loyda pytałam już na początku loterii, co się będzie działo z niewydanymi nagrodami, bo na pewno przy tym sposobie losowania będzie ich dużo, to odpisali, że loteria się dopiero zaczyna i mają nadzieję, że wszystkie zostaną wydane emotka  

ja też ich "oczerniam" i mi priv jakiś Tomasz lis napisał że wszystko zgodne z regulaminem i takietam cenzurarele
a ja tylko napisałam ile nagród wydali a ile u organizatora zostało i że konkurs był do 4liter zorganizowany... nigdy więcej herbat loyd czy to z konkursem czy bez NIE KUPIĘ! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6582592 Napisano: 21.03.2019 10:31:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mnie w ostatnim czasie absolutnie nikt nie lubi... Czegokolwiek bym nie kupiła skazane jest na porażkę i brak wygranej... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6582251 Napisano: 20.03.2019 09:59:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

pudliszkiiii emotka
A myślałam, że moje zgłoszenie było dobre emotka  kompletnie sobie nie radzę w tych kreatywnych, a niech to emotka  chciałam toster emotka     

Tez myslalam ze napisalam ciekawie a tu totalna porazka...

napisałam byle co a że nagród mało to byle co się nie załapało emotka Nie mniej tak jak większość tu obecnych czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6581687 Napisano: 18.03.2019 19:56:54 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

Właśnie wróciłam z zakupów w biedronce. Odstałam 15 minut w kolejce. Jestem w ciąży i już mam dość wyraźny brzuszek ciążowy. Nikt w kolejce nie przepuścił...

Niestety dzisiaj często człowiek nie widzi człowieka obok... jakby mial jakies klapki na oczach jak koń...
Korzystaj z tego pięknego okresu jakim jest ciąża i poprostu idź zawsze na początek kasy i pytaj czy możesz skorzystać z pierwszeństwa bo jesteś w ciąży.
 Ja tak robiłam i nigdy mi nie odmawiano emotka

hmm. ale, np. według mnie pierwszeństwo pierwsze ma osoba starsza. bo starości się nie wybiera. niestety, takie osoby przepuszcza się dużo rzadziej niż kobiety w ciąży. 

ja tam przepuszczam i tych i tych i nawet tych, którzy mają mniej rzeczy niż ja. ale po prostu zwracam uwagę na to, że nie tylko ciąża powinna być w takim przypadku argumentem. 

a ja często sama ludzi zaczepiam (jak np widzę że mają w cholerę w koszyku a ja mam dwie rzeczy na krzyż) i pytam czy mogłabym przed nich stanąć. Często też mi się zdarza przepuścić gdy ja mam pełny koszyk a widzę że ktoś za mną z dwiema rzeczami stoi... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6581614 Napisano: 18.03.2019 17:05:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
asia575 napisał(a):

Tic Tac..... ..  emotka   ja chcę SŁUCHAWKI emotka

no spoko ja też chce.... emotka może jak się podepnę pod Ciebie to mnie wylosują? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6581558 Napisano: 18.03.2019 15:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

magdalena1020 napisał(a):

rufus napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

rufus napisał(a):

tic tac jakies rezerwy??

czy 5 etap?

ale poszly i sluchawki i glosniki a z etapow informowali w rozne dni po kolei sluchawki ->glosniki>eventim.
Ostatnie rezerwy szły w poniedzialek tydzien temu, także i tym razem chyba tak samo jest.

Ktoś z  dzisiejszych wygranych jest w stanie to potwierdzić?  emotka

Jak jest rezerwa to piszą, tak miałem, teraz nic nie napisali. 

kolezanka z forum mówi że to napewno 5 etap Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

nanajka81

#6581529 Napisano: 18.03.2019 14:32:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
surf - dno
artysty z Coli - nie mam pojęcia kto to choć pół dnia kopałam
TicTak - dno do potęgi
w ogóle do 4 liter ten poniedziałek

tylko płakać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6581377 Napisano: 18.03.2019 10:17:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cicho i licho z nagrodami... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6581138 Napisano: 16.03.2019 18:31:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
zielonaszpilka napisał(a):

andii napisał(a):

gyrydymptum napisał(a):

edzia3 napisał(a):

atanerka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Loteria z nutą magii - Loyd

Wyniki dostępne tutaj: https://loydloter...reat%C3%B3w-Loyd.pdf

Śmiech na sali ...na 650 nagród, tyle wydali,reszta dla nich...udała im się tą loteria emotka

YYYY... serio?? Może od początku mieli 31 nagród tylko na poczet konkursu naściemniali że jest ich 650? Trochę dziwnie krótka ta lista...

• 1x samochód MINI Hatch 5dr One 75kW – 1/1 WYDANE
  • 100x głośniki JBL  - 6/100
  • 50x bon o wartości 500zł 2/50
  • 500x bon o wartości 50zł 22/500
Czyli z 651 nagród wydano 31 nagród!! MASAKARA

Ooo a co lepsze, pan którego kod wylosowano do odbioru nagrody głównej nie przeszedł weyfikacji... bo nie miał opakowania konkursowego... Chyba bym się zapłakała. Samochód dostał laureat rezerwowy, Oj marzy mi się  taka rezerwa emotka

Ale muszę przyznać im odwagę za tą listę,jak do nich napisałam wiadomość z udostępnienie listy laureatów to mi odpisali że dane są chronione rodo,tak się wściekłam i odpisałam aby nie ściemniali itp...byłam pewna że nie udostępnią listy,a tu proszę taka niespodzianka 

Loteria trwa do 24 kwietnia, trzymam jeszcze te opakowania może pomyślą o rozlosowaniu reszty.

a ja część wypiep***** emotka  żebym tylko nie płakała jak pan Radek za autem ;D

a skąd wiadomo że to laureat rezerwowy?

Z wpisów loyda na fb jak i od samego laureata, któremu magroda przepadła emotka

mimo wszystko PORAŻKA! Nigdy już LOYDa nie kupię! BLE! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6580825 Napisano: 15.03.2019 12:10:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
aleks1983 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Loteria z nutą magii - Loyd

Wyniki dostępne tutaj: https://loydloter...reat%C3%B3w-Loyd.pdf

Śmiech na sali ...na 650 nagród, tyle wydali,reszta dla nich...udała im się tą loteria emotka

YYYY... serio?? Może od początku mieli 31 nagród tylko na poczet konkursu naściemniali że jest ich 650? Trochę dziwnie krótka ta lista... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

nanajka81

#6580466 Napisano: 14.03.2019 13:20:01 w Wkurza mnie...
nswe69 napisał(a):

Wkurza mnie pytanie co zrobić z tic tacami ?? 

Przepis na tictacówkę jest ?

O braku nagród za nie nawet nie wspominam,,, emotka

ja daję córce żeby rozdawała w szkole hahaha od dwóch miesięcy jest ulubienicą bo najpierw belvite nosiła, potem oreo, trochę milkę a teraz te tictaki.... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6579994 Napisano: 13.03.2019 10:58:19 w Dziś cieszę się z.....
aniajukej napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

andii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

aniajukej napisał(a):

Dziś cieszę się, że nareszcie dotarły do nas Cheetosy konkursowe  emotka i kupiłam już kilka paczek.

no to powodzenia! emotka

heheh a to juz zakończony konek emotka

ojej... no to w takim razie aniajukej - powodzenia w innych konkursach emotka

Dziękuję emotka  Wiem, że zakończony. Zaraz po napisaniu tego posta przeniosłam się do wątku Wkurza mnie emotka  
W temacie dziś cieszę się, że serki Hochland kupiłam i konkurs jeszcze trwa!!  emotka

hahahaha emotka
To powodzenia w Hochlandzie! Ja się tylko serów najadłam a nic nie trafiłam (wrrr) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579955 Napisano: 13.03.2019 09:15:10 w Dziś cieszę się z.....
andii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

aniajukej napisał(a):

Dziś cieszę się, że nareszcie dotarły do nas Cheetosy konkursowe  emotka i kupiłam już kilka paczek.

no to powodzenia! emotka

heheh a to juz zakończony konek emotka

ojej... no to w takim razie aniajukej - powodzenia w innych konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
1 aniajukej 0