Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6579860 Napisano: 13.03.2019 07:23:41 w Dziś cieszę się z.....
aniajukej napisał(a):

Dziś cieszę się, że nareszcie dotarły do nas Cheetosy konkursowe  emotka i kupiłam już kilka paczek.

no to powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>
1 aniajukej 0

nanajka81

#6579859 Napisano: 13.03.2019 07:22:38 w Wkurza mnie...
benasia napisał(a):

superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

Wkurza mnie brak motywacji... kup książke za 13zl w Biedrze, by wygrać pendrive za 30-40zl. Dzieki Kiora!

Wiesz... Mnie akurat ten konkurs tak bardzo zmotywował że udało mi się wygrać tableta, którego od prawie dwóch lat bardzo mi brakuje (bo stary wyzionął ducha a na nowy najzwyczajniej mnie nie stać) Temat był totalnie pode mnie - zaparłam się, trzy dni myślałam i udało się emotka Tak więc życzę motywacji emotka

Mnie zwyczajnie wkurza PRZEPŁACANIE za produkty, które są znacznie tańsze w wiekszych opakowaniach lub sklepach "obok". Do tego nagrody pocieszenia po 30-40zl. I ani ta książka w konku Biedry, ani ten masaż w Superpharm - NIE są inspirujące. W Superpharm jest tak naprawde 1 nagroda. A te masaże, to w wybranych lokalizacjach... zmarnować 30-50zl na paliwo i czas, by dojechać to już taniej zapłacić lokalnie za taka sama usługe. Wiem, można później za 70zl sprzedać ... jak znajdzie sie kupiec. 

Gratuluje nagrody, bo trzeba umieć pisać by w Kiora wygrać główne.

dlatego ja nie gram w konkursach w których nagrody mnie nie interesują - np do wygrania suszarki w ITM - wydać trzeba ok 15zł (nawet nie wiem czy nie więcej) na paragon, wysłać list 6zł, a sama suszarka ma wartość 40zł (innych nagród w tym konkursie 0). Mam w domu dwie lepsze suszarki więc ja odpadam. Coraz  więcej pojawia się konkursów z kiepskimi nagrodami...    emotka    

Jak ja się zaprę to napiszę ale naprawdę wtedy potrzebuję dobrej motywacji a tablet był dla mnie tutaj mega motywacją bo dzieci mnie o niego męczyły a jakoś nigdzie go wygrać nie mogłam. Dla Kiory napisałam wiersz o czytaniu a że temat mi dobrze znany to słowa płynęły emotka

Co do przepłacania to niestety - nagminne. Ledwo jakis konkurs a ceny produktu szybują w górę emotka No ale kto nie ryzykuje ten nie ma prawda? emotka Z rok temu była taka walka o grę Lubisie, dzieci jadły - kupowałam ale i tak kolezanka z forum dla mnie ją ustrzeliła bo ja nie umialam trafić. Gra oprócz tego że jest ładnie zrobiona jest tak nudna że... stoi mi w półce i miejsce zawala. Dzieci nie polubiły. Tak więc teraz bardziej myślę nad konkursami w których biorę udział i przeliczam czy sie oplaca kupowac i meczyc na kolejny zbieracz kurzu... Szczegolnie ze teraz coraz wiecej bramek w których trudno cokolwiek ustrzelić...   Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

nanajka81

#6579773 Napisano: 12.03.2019 19:47:03 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czyli nic to Twoje zaangażowanie nie dało... Degustatorka jak paluchem grzebała tak nadal grzebie...

Tamta akcja nie była moja, jakiś mężczyzna tę kobietę śledził. Po prostu nie sądziłam, że krótko po przeczytaniu tamtej historii i ja trafię na produkt macany emotka

No tak, nie zwróciłam uwagi kto to wtedy pisał ale tamten wpis czytałam... Ja nie rozumiem co to ludziom da że skosztują musztardy... Bezsensu Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579772 Napisano: 12.03.2019 19:46:10 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Wkurza mnie brak motywacji... kup książke za 13zl w Biedrze, by wygrać pendrive za 30-40zl. Dzieki Kiora!

Wiesz... Mnie akurat ten konkurs tak bardzo zmotywował że udało mi się wygrać tableta, którego od prawie dwóch lat bardzo mi brakuje (bo stary wyzionął ducha a na nowy najzwyczajniej mnie nie stać) Temat był totalnie pode mnie - zaparłam się, trzy dni myślałam i udało się emotka Tak więc życzę motywacji emotka Wyświetl w wątku >>
2 glena, benasia 0

nanajka81

#6579770 Napisano: 12.03.2019 19:43:21 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Pamiętacie ten długaśny wpis o purchawie, co w markecie otwierała musztardy celem degustacji, a potem odkładała je z powrotem na półkę? Żaden fejk, dzisiaj chciałam kupić musztardę Develey - biorę słoik do ręki, a dekiel spada na podłogę. Wewnątrz słoika ślad: po palcu? po języku? Odechciało mi się zakupów... emotka

Czyli nic to Twoje zaangażowanie nie dało... Degustatorka jak paluchem grzebała tak nadal grzebie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579709 Napisano: 12.03.2019 17:00:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
buu słuchawek brak Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579655 Napisano: 12.03.2019 13:43:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Andzik napisał(a):

Czy jeszcze ktoś czeka na głośnik z II etapu Tic Tac?

Ja emotka

do mnie dziś dotarł Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579636 Napisano: 12.03.2019 13:04:09 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

online są takie same ceny jak normalnie, jak jest teraz akcja 2+2 to online normalnie rabat nalicza (czyli tak jak przy zakupie z aplikacją). Ja lubię tak kupować bo potem tak fajnie to jest zapakowane i dobrze się niesie No i na konkursy dobre

właśnie odebrałem emotka faktycznie ładnie zapakowane emotka
a mam pytane odnośnie akcji 2+2:
jak to jest ? Mogę kupić 4 różne szampony H&S (różne zapachy) i zapłacę za 2? czy muszę jednak kupić 4 różne szampony różnych firm?

najlepiej wrzuć sobie na kompie te 4 różne szampony do koszyka i sprawdź czy ci naliczy rabat. Bo ja np kupilam szampon + odzywke + szczotke do wlosow + szampon dla dzieci i rabat mi naliczyło (każdy z tych produktów był po 19,99 więc zapłaciłam 39,98) Coś mi się jednak wydaje że to muszą być jednak 4 produkty różnych firm. Płacisz za dwa najdroższe a dwa najtańsze masz gratis emotka Najlepiej na kompie sobie to sprawdzać żeby niespodzianek przy kasie nie było (a tak kiedyś właśnie miałam jak była pielęgnacja dla faceta - jakieś produkty w te 2+2 się nie zaliczały i na szybko musiałam innych szukać i oczywiście złe kupiłam...) Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nanajka81

#6579514 Napisano: 12.03.2019 10:15:04 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

halliday napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zamawiał ktoś coś w drogerii rossmann przez www? Jeśli zamówię teraz to zamówienie ile na mnie vbedzie czekać?
Jak to wygląda? Wchodze do drogerii i co? Idę do kasy i mówię że zamawiałem emotka
Robię to pierwszy raz i nie wiem jak to wygląda emotka

Obecnie w ciągu godziny pakują towar i po godzinie dostaniesz smsa/maila że paczka gotowa (tak jest przy płatności online, jak jest przy płatności gotówką - nie wiem) Czekać na Ciebie będzie bodajże 48 albo 72 godziny (dokładnie nie wiem bo ja odbieram przeważnie w ciągu godziny od powiadomienia) Przychodzisz do Rossmana, mówisz że zamawiałeś przez internet, podajesz kod z smsa i woilà emotka Mi się dość często zdarza tak kupować bo wole wybierać w zaciszu domu niż po sklepie łazić i połowy rzeczy zapomnieć kupić....

dziękuję za szczegóły emotka także biorę się za zamawianie emotka

w niektórych rossmanach są ala paczkomaty i tam wyciągasz zamówienia online.

u mnie nie ma takich emotka
ale smsa już mam, więc niedługo jadę emotka

a czy online sa moze jakies lepsze promocje, zy wszystko tak samo jak w stacjonarnym?

nie wiem emotka
babcia chce jakiś krem i mówi że on kosztuje koło 16 zł.
A w rossmanie online 17,50 2 takie opakowania emotka więc jej kupuję emotka

online są takie same ceny jak normalnie, jak jest teraz akcja 2+2 to online normalnie rabat nalicza (czyli tak jak przy zakupie z aplikacją). Ja lubię tak kupować bo potem tak fajnie to jest zapakowane i dobrze się niesie emotka No i na konkursy dobre emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

nanajka81

#6579461 Napisano: 12.03.2019 09:11:00 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

zamawiał ktoś coś w drogerii rossmann przez www? Jeśli zamówię teraz to zamówienie ile na mnie vbedzie czekać?
Jak to wygląda? Wchodze do drogerii i co? Idę do kasy i mówię że zamawiałem emotka
Robię to pierwszy raz i nie wiem jak to wygląda emotka

Obecnie w ciągu godziny pakują towar i po godzinie dostaniesz smsa/maila że paczka gotowa (tak jest przy płatności online, jak jest przy płatności gotówką - nie wiem) Czekać na Ciebie będzie bodajże 48 albo 72 godziny (dokładnie nie wiem bo ja odbieram przeważnie w ciągu godziny od powiadomienia) Przychodzisz do Rossmana, mówisz że zamawiałeś przez internet, podajesz kod z smsa i woilà emotka Mi się dość często zdarza tak kupować bo wole wybierać w zaciszu domu niż po sklepie łazić i połowy rzeczy zapomnieć kupić.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579377 Napisano: 11.03.2019 19:22:34 w SZUKAM....
cordilia napisał(a):

Czy ktoś wie, czy zgłoszenia nestle działają w jakiś konkretnych przedziałach czasowych? Czy można całą dobę? Dzieciak piszczy o te karty a 3 razy już bez sukcesu...

też bym chciała to wiedzieć... U mnie pięć razy pudło... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579280 Napisano: 11.03.2019 14:27:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

(...) połowa forum znała odpowiedz, przykro mi ze nikt Wam nie powiedział.

Tja... emotka

oj Isiulka ty już lepiej nic nie pisz... Założę się że większość na forum przegrzebała internet w poszukiwaniu tego artysty ale wielu (w tym i ja) nie jest na bieżąco z taką muzyką i artystami i z tymi podpowiedziami naprawdę było ciężko dojść do kogokolwiek sensownego.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579260 Napisano: 11.03.2019 13:51:39 w Dziś cieszę się z.....
norweska20 napisał(a):

A ja się cieszę bo weszłam na pracuj.pl a tam ogłoszenie na które tak długo czekam emotka  i losie : jak nie w konkursach, to chociaż w szukaniu pracy ZLITUJ SIĘ emotka   a tak serio to : mimo iż nie posiadam "mile widzianego doświadczenia" na podobnym stanowisku ...znam specyfikę tego stanowiska od drugiej strony  i wiem na czym polegają jego plusy i minusy . Tylko te cv ...wiem że na takie stanowisko idą w setki ....i taką mam straszną nadzieje, że jak już mi będzie dana od losu zawitać na rozmowę rekrutacyjną : to wykorzystam " konkursowe lanie wody " plus znajomość branży ..i im pokaże co może K   emotka
Oby tylko zadzwonili emotka  ale sama nadzieja dodała mi energii.......

Trzymam kciuki aby zadzwonili do Ciebie Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6579258 Napisano: 11.03.2019 13:46:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

sks900 napisał(a):

isiulka napisał(a):

fantagiro napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy ten ko kurs z artystami coca cola to ogolnopolski czy tylko C4?.  W bazie oznaczony c4 w regulaminie ani slowa na ten temat

a jak z obecnym pytaniem w coli, wie ktoś coś nt. trzech literek i różu? emotka

wydaje mi się, ze to Michał Szpak 

Fajna zmyłka, gratulacje wygranej...

emotka

to samo miałam napisać~Oj nie ładnie isiulkaemotka

przykre... już lepiej gdybyś nic nie pisała niż specjalnie kierowała na złego artystę. od szpaka do Stępnia daleka droga... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6579247 Napisano: 11.03.2019 13:15:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

jak można mieć pretensje, ze się nie zna odpowiedzi na pytanie w konkursie emotka  tylko na tym forum takie cuda.
”pociąg się wykoleił bo tory były złe” emotka

Ty prawidłową odpowiedź znałaś - okej - ale duża większość jej nie była w stanie odgadnąć po "podpowiedziach" które były. Ja sama się nagrzebałam ale tego artysty nie wygrzebałam, może dlatego że nie moje klimaty i szukałam za bardzo? Ludzie po prostu wyrażają swoje niezadowolenie i tyle, każdy ma do tego prawo. Dla mnie ta loteria jest dziwna bo nie do końca rozumiem jej zasady - to całe edytowanie, typowanie, to jak oni w końcu losują wygranych? Ale mimo wszystko fajnie bo zawsze można poznać nowych ludzi którzy panują na rynku a o których nigdy nie słyszałam emotka  

Acha a z tym różowym tłem to ludzie dobrze kombinowali że "okładka" bo ten caly raper ma płytę z "różową okładką" emotka Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

nanajka81

#6579195 Napisano: 11.03.2019 11:54:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
donia7 napisał(a):

Tablet od Kiory  emotka

Mam i ja!!! W końcu!emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6579137 Napisano: 11.03.2019 10:05:04 w Zdjęcia naszych wygranych
Dość spora "M" marki Geffer...Po domu będzie spoko emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6579115 Napisano: 11.03.2019 09:28:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

nanajka81

#6579107 Napisano: 11.03.2019 08:45:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

isiulka napisał(a):

A po ilu dniach informują laureatów z tej coca colę?
Jestem zawiedziona ze ostatnie 2 można odgadnąć nawet bez ich podpowiedzi , zepsuli zabawę

deva napisał(a):

mia napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

no to Voila, mamy rozwiązanie zagadki: Otsochodzi, właściwie Miłosz Stępień
i o co chodziło z tą podpowiedzią do niego..?

no to w życiu bym nie zgadła, nie znam człowieka, nie dokopalam się do takiego kogoś...

pierwszy raz słysze o kims takim...i gdzie te trzy literki?

Trzy literki są jak najbardziej: O, T, S. Odpowiedź na stronie jest skrótem - OTSO. Myślałam właśnie w tym kierunku, że mogą się powtarzać...
Niestety gościa nie wyczaiłam. emotka
Ciekawi mnie, co z nagrodami, jeśli nie będzie danego dnia wystarczającej liczby poprawnych zgłoszeń? emotka

Masz rację, to spryciule, trzy literki są, tylko jedna sie powtarza...

Ciekawe, ile było poprawnych zgłoszeń i tak jak piszesz co z nagrodami...

no ja nie zgadłam choć też myślałam w kategorii "literki mogą się powtarzać" ale do tego gościa nie dotarłam... Cóż... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579087 Napisano: 11.03.2019 07:17:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gyrydymptum napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

no to Voila, mamy rozwiązanie zagadki: Otsochodzi, właściwie Miłosz Stępień
i o co chodziło z tą podpowiedzią do niego..?

no to w życiu bym nie zgadła, nie znam człowieka, nie dokopalam się do takiego kogoś...

Przynajmniej w tym tygodniu łatwiejsza zagadka. Ciekawe ile procent zgadło poprawnie.

podpuchowa ta zagadka emotka Bo mi dwie pasują aczkolwiek po pierwszym wahaniu wybrałam wersje drugą... Wyświetl w wątku >>
0 0