Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6614748 Napisano: 29.06.2019 11:57:18 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Karta napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dostał ktoś sms że idzie przesyłka dhl? Z poznania? Wiecie co to może byc? 

ja dostałam i napewno to nie bambino ale co to nie mam pojęcia. L'Oreal może? grałeś tam?

Yyyy nie 
karte z rossmana mam ale na innym telefonie 

to może Oreo jakieś bluzki koszulki? nie pamiętam czym to wysyłali Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6614730 Napisano: 29.06.2019 10:20:40 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Dostał ktoś sms że idzie przesyłka dhl? Z poznania? Wiecie co to może byc? 

ja dostałam i napewno to nie bambino ale co to nie mam pojęcia. L'Oreal może? grałeś tam? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6614729 Napisano: 29.06.2019 10:17:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tuw3105 napisał(a):

Wypelnilam dane na kupek Prima i nacisnelam wyslij- nic sie nie wyswietlilo. Czy po wyslaniu cos sie wyswietla?

zobacz na swojego maila, jeżeli się zalapales na kubek to na mailu powinienes mieć info. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6614354 Napisano: 28.06.2019 09:36:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jokan napisał(a):

hakowal napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

Przez dwa miesiące codziennie sprawdzałem datę w Koralu dla 4 osób z rodzinki i żadna się nie zgadzała. to się nazywa szczęście emotka

Ja też codziennie sprawdzałam - nie bylo daty mojej, męża, moich 2 sióstr, 2 sióstr mojego męża, rodziców ani tesciów emotka była data jedynie mojego siostrzenca, który ma 3 miesiące, więc i tak siostra nie mogła go zgłosić  emotka  

u mnie niestety tez nic:(

i u mnie totalnie nic!!! Sprawdzałam po rodzinie którą mam dość dużą i po ludziach na fejsie (160 znajomych) i 0... Zawsze jeden dzień różnicy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6614233 Napisano: 27.06.2019 20:46:04 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

jokan napisał(a):

Agnes napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

no właśnie ja też się zastanawiam o co biega z tymi Bakusiami? Tyle nagród i ciężko trafić? Nie chce mi się wierzyć że ludzie rzucili się na te maskotki i tonami je wygrywają....

naprawdę nie mozna trafić?
ja w pierwsze dni wysłałam 3 zgłoszenia i wszystkie trafiłam

to moze tak jak z Danio bylo, w pierwsze dni sypneli nagrodami a pozniej cisza?

dokładnie u mnie to samo teraz tez nie idzie trafić

dodatkowo w pierwsze dni malo kto mial kody, wiec pewnie latwiej bylo

ja na 8 strzałów w różnych godzinach 0 trafień. i jeszcze kurde trzeba trzymać te wielkie opakowania bo a nuż legoland się trafi... Wyświetl w wątku >>
2 nkba, brucee 0

nanajka81

#6613912 Napisano: 27.06.2019 07:01:57 w Wkurza mnie...
no właśnie ja też się zastanawiam o co biega z tymi Bakusiami? Tyle nagród i ciężko trafić? Nie chce mi się wierzyć że ludzie rzucili się na te maskotki i tonami je wygrywają.... Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

nanajka81

#6613261 Napisano: 25.06.2019 14:14:13 w Zdjęcia naszych wygranych

nanajka81

#6613226 Napisano: 25.06.2019 13:24:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
FBbeata7 napisał(a):

Marnie, nic i nic, Skyr  mi smakuje, ale nagroda nie wyskakuje.Oreo się obudziło, gdy się paragon wyrzuciło.Bramki, brameczki nie są  ,niestety, z mojej bajeczki.Wielka wygrana mi się marzy, najlepiej taka, by się w tropikach smażyć.Jeśli już pogoda gorąca, niech przynajmniej będzie  nowe kraje zwiedzająca.

Bardzo ładny wierszyk emotka Trochę za dużo przecinków ale ogólnie podoba mi się emotka Życzę abyś coś wygrała emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6613120 Napisano: 25.06.2019 11:17:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Córka wygrała helikopter Barbie emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6612752 Napisano: 24.06.2019 13:40:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jokan napisał(a):

nelunia napisał(a):

Po raz kolejny dałam się nabrać emotka  Oreo - > wartość dodana w obwodzie bioder,  oprócz tego mnóstwo papierzysków w szafce i wkurzenie na rezerwę 0/16

ja choc malo gralam, to rezerwa rozniez nie wpadla emotka

i u mnie jak to przy rezerwach - nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6612293 Napisano: 22.06.2019 14:04:54 w Wkurza mnie...
też mnie to wkurza... chce rower dla córki używany kupić, znalazłam sprzedającego ze swojej okolicy, napisałam pytanie czy można obejrzeć i cóż... milczenie... to po co wystawił? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6611998 Napisano: 21.06.2019 13:10:06 w Biedronka
andii napisał(a):

21-22.06 przy zakupie lodów CATRE D'OR -drugie opakowanie za 1zł

jedyny minus że marny wybór (u mnie 3 smaki - wanilia, czekolada i słony karmel) a dwa opakowania to wydatek = 15,99 Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nanajka81

#6611402 Napisano: 19.06.2019 12:33:20 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza że muszę iść zareklamować świeżo zakupioną "Mega bańkę". Córka napompowała, zaczęła się bawić i nagle zeszło powietrze bo się rączka odkleiła... Co za badziew emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6611289 Napisano: 19.06.2019 07:02:13 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

scrabble napisał(a):

A to dziady!

Mnie tez widział emotka najlepsze źe od zakupu kompa mam kamerkę zasłoniętą, że nic nie widac emotka  
chyba że se jakąś sam dorobił emotka  
też to dostaje ale usuwam od razu. 

hahaha ale bzdura.... Szkoda że mnie nie widział - pewnie dlatego że nie mam kamerki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6611049 Napisano: 18.06.2019 11:09:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
Agnes napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Agnes napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

jokan napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Wyniki z wczorajszego konka na kochanamama.pl nagrodzone odp to jakaś kpina!!!
https://kochanamama.pl/konkurs/zdrowe_dziecko_w_domu_i_podrozy 

jaki portal, takie odpowiedzi.....a czy oni sie przejmuja komu te nagrody daja?

albo losują albo wybiera to ktoś bez pojecia i nie znający pytania,omg 

z tego co zaobserwowałam (bo sama czasami biorę udział w tych ich konkursach) to oni nie wybierają z odpowiedzi tylko z nowych nazwisk które się pojawiają bo tam prawie ciągle te same osoby biorą udział a tym samym wygrywają, tak więc "nowi" mają większe szanse bo są nowi a nie że jakieś zajebi*ste odpowiedzi napisali.

dokładnie mam takie same spostrzeżenia,i dlatego nie biorę w ich konkach za każdym razem udziału bo nie potrzebuję kolejnej płyty z bajkami,past do zębów itp a jak już zrobią konk gdzie jest konkretna nagroda to licze że wybiorą kreatywne odp a nie opis że ktoś goraczkę leczy bzem czarnym,wtf przeciez ma być odp o zbijaniu gorączki a nie o przeziębieniu.

tam wygrywaja Ci co zdobeda najwięcej głosów dlatego ja u nich nie gram

to nieprawda, na ogol jest tak ze trzeba miec jakies głosy ale one w większości przypadków nie mają znaczenia bo tam jak 30 osob wezmie udział w konkursie to naprawdę jest sukces (albo jakieś super nagrody). Na ogół zamyka się to w 20 chętnych a w ich regulaminie jest że "jury wybierze wygranych spośród 20 osób z największą ilością głosów". Kiedyś były 4 książki do wygrania a 6 chętnych, ja się nie załapałam bo miesiąc wcześniej wygrałam ale siostra która pierwszy raz udział wzięła - książkę wygrała....

liczba głosów nie ma znaczenia,kiedyś byłem 1 na liście w głosach i co?? nie wygrałem,nagrodzili wówczas osoby które miały po 1-3 głosy,

a to nie wiedziałam, myslałam ze tam głosy sie zbiera i wyrywa a inaczej nie mam szans

też tak kiedyś myślałam ale zaczęłam obserwować te konkursy, kto wygrywa, za co, ile razy i wiem że jak się pojawia nowy uczestnik to ma dużo większe szanse niż te stare wyżeracze nagród emotka A głosy to sama sobie możesz nabijać emotka Wyświetl w wątku >>
1 Agnes 0

nanajka81

#6610987 Napisano: 18.06.2019 08:55:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
Agnes napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

jokan napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

z tego co zaobserwowałam (bo sama czasami biorę udział w tych ich konkursach) to oni nie wybierają z odpowiedzi tylko z nowych nazwisk które się pojawiają bo tam prawie ciągle te same osoby biorą udział a tym samym wygrywają, tak więc "nowi" mają większe szanse bo są nowi a nie że jakieś zajebi*ste odpowiedzi napisali.

dokładnie mam takie same spostrzeżenia,i dlatego nie biorę w ich konkach za każdym razem udziału bo nie potrzebuję kolejnej płyty z bajkami,past do zębów itp a jak już zrobią konk gdzie jest konkretna nagroda to licze że wybiorą kreatywne odp a nie opis że ktoś goraczkę leczy bzem czarnym,wtf przeciez ma być odp o zbijaniu gorączki a nie o przeziębieniu.

tam wygrywaja Ci co zdobeda najwięcej głosów dlatego ja u nich nie gram

to nieprawda, na ogol jest tak ze trzeba miec jakies głosy ale one w większości przypadków nie mają znaczenia bo tam jak 30 osob wezmie udział w konkursie to naprawdę jest sukces (albo jakieś super nagrody). Na ogół zamyka się to w 20 chętnych a w ich regulaminie jest że "jury wybierze wygranych spośród 20 osób z największą ilością głosów". Kiedyś były 4 książki do wygrania a 6 chętnych, ja się nie załapałam bo miesiąc wcześniej wygrałam ale siostra która pierwszy raz udział wzięła - książkę wygrała.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6610973 Napisano: 18.06.2019 07:33:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
szejknaftowy napisał(a):

jokan napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

z tego co zaobserwowałam (bo sama czasami biorę udział w tych ich konkursach) to oni nie wybierają z odpowiedzi tylko z nowych nazwisk które się pojawiają bo tam prawie ciągle te same osoby biorą udział a tym samym wygrywają, tak więc "nowi" mają większe szanse bo są nowi a nie że jakieś zajebi*ste odpowiedzi napisali. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6610937 Napisano: 17.06.2019 22:22:20 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Czy w kropce.tv są ograniczenia na dane osobowe przy wygranych?Bo regulamin jest w docu którego nie posiadam.

ciezko stwierdzić bo oni słabo się regulaminu trzymają, raz mi przyszły dwie nagrody na ten sam numer telefonu i dane ale teraz już tak nie robię, teściowa jest jako druga i tyle. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

nanajka81

#6610589 Napisano: 17.06.2019 10:15:13 w Wygraj mi / Wygram za...
reniii napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Mogę wygrać kubek PRIMA z mazakiem w zamian za 2 kody lays /ilość ograniczona/  emotka

Przecież te kubki Prima dają każdemu za darmo, kto tylko zdąży podać dane na stronie i nie trzeba ich wygrywać. Więc o co kaman?

no właśnie, tylko trzeba rowno o polnocy zaczac wpisywac dane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81