Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7265528 Napisano: 29.05.2025 07:18:38 w Żabka
alexmusic napisał(a):

Mam dwa bony Żabka (nominały 5 zł) na dowolne zakupy. Może ktoś potrzebuje coś nabyć na jakiś konkurs? W zamian z miłą chęcią przygarnę doładowanie tel lub kino. Ja nie bywam w tym sklepie  dlatego są mi zbędne.

Nie wiem skąd masz te bony ale ja dostałam jeden z anyway i w żadnej żabce nie udało mi się nim zapłacić... Zwyczajnie nie wchodzi emotka Jak ze wsześniejszymi nigdy nie miałam problemu tak ten nie działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7265527 Napisano: 29.05.2025 07:17:24 w Żabka
Żabka poszła w konkursy - szkoda tylko że większość z ich nagród jest tak jakby szmaciana... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7265342 Napisano: 28.05.2025 13:31:30 w Zdjęcia naszych wygranych
I teraz tak się zastanawiam: po co było męczyć się z rysowaniem na ten konkurs skoro i tak każdy dostał taką samą bluzę. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7265150 Napisano: 27.05.2025 21:03:45 w Wkurza mnie...
cherry21 napisał(a):

Wkurza mnie Los Mejores i wysyłanie groszowych nagród z potwierdzeniem odbioru. Żeby otrzymać dwie pasty do zębów i płyn, trzeba czekać pół dnia na kuriera i okazywać dokument. Do tego jeszcze dostałam je w uszkodzonych opakowaniach, które wyglądają jak ze zwrotów emotka
Naprawdę nie mogą sobie już darować tego dokumentu z podpisem przy zestawie o wartości 30 zł?

racja! Po co im te podpisy do takiej żenującej nagrody... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7265149 Napisano: 27.05.2025 21:02:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Orientuje się ktoś czy w loterii kinder może być opis na paragonie z biedronki ,, Jajko niespodzianka''?

w poprzedniej z piniatami na taki opis przyszła piniata. Wyświetl w wątku >>
1 katee14 0

nanajka81

#7265109 Napisano: 27.05.2025 18:41:49 w Avanti
olunka napisał(a):

napisał(a):

catcat napisał(a):

Jak tam dzisiejszy drop? Udało się wam? emotka

Tak, dziś bez problemu emotka

mi też w końcu emotka do 3 razy sztuka

mi nie, padła strona więc żadnego dropu mieć nie będę Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#7264896 Napisano: 27.05.2025 07:11:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
@Kwiat napisał(a):

mam juz dość tych konkursów i loteriii... zamiast smacznie spać - wysyłam , wysyłam i NIC
całe sterty paragonów, tyle kasy wydałam a zwrotu żadnego.... mam dość....!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja wczoraj obudziłam się w nocy i nie mogłam zasnąć więc zaczęłam myśleć nad "co znaczy WW". Coś wymyśliłam co mi się wydawało genialne ale po takim intensywnym myśleniu zasnęłam a rano nie pamiętałam kompletnie co to takiego genialnego było emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7264895 Napisano: 27.05.2025 07:09:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Yoko napisał(a):

domiqa napisał(a):

malgol napisał(a):

agasen napisał(a):

rare85 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

jokan napisał(a):

W Sielskim mają czas na wysłanie bonów do 10.06 więc jeszcze jest chwila. Jeszcze do jutra czekają na dokumenty od laureatów rezerwowych. Ja myślę, że w przyszłym tygodniu będą wysyłać. Kto napisał, że dostał już bony?

Według regulaminu mają jeszcze czas, ale dlaczego odpisali tak na maila? :
"Dzień dobry Wszystkie nagrody w Konkursie zostały wysłane. Proszę podać numer telefonu w celu weryfikacji. PozdrawiamKoordynator Projektu"

Hm. Chyba jednak zdecydowana większość z forum nadal czeka na bony.. piszecie do nich?

Dziś napisałam maila i właśnie dostałam smsem bon -także warto myślę napisać

do mnie też dotarł po dzisiejszej interwencji

U mnie tak samo, już nawet nie odpisywali mi na maila, tylko od razu sms z kodem.

Ja ostatecznie się wstrzymałam i nie napisałam maila, a po Waszej interwencji też dostałam 2kody z 2 tury z ostatniego dnia. Także chyba wszyscy już powinni je mieć. Dzięki!

z tego co widzę oni napisali nam że wszystkie bony poszły (z tury pierwszj) ok poszły ale nikt nie dostał emotka
a tura druga rykoszetem po naszych interwencjach distala haha. niezły burdelo wyszedl z tego

no wyszedł burdel ale przynajmniej nagrody już mamy i można je wydawać emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

nanajka81

#7264833 Napisano: 26.05.2025 18:53:42 w co chcielibyście wygrać?
patmat napisał(a):

samdej napisał(a):

donia7 napisał(a):

rufus napisał(a):

Bon wakacyjny emotka

Ja też...bardzo emotka

Zgłaszam się jako trzeci do bonu  emotka

i ja, i jaemotka

ja już miałam to co innego chcę...🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7264788 Napisano: 26.05.2025 17:00:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przed momentem sielski 1 etap SMS (pisałam do nich maila) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7264707 Napisano: 26.05.2025 14:28:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

W Sielskim mają czas na wysłanie bonów do 10.06 więc jeszcze jest chwila. Jeszcze do jutra czekają na dokumenty od laureatów rezerwowych. Ja myślę, że w przyszłym tygodniu będą wysyłać. Kto napisał, że dostał już bony?

ja już zapomniałam że go dostałam

a miałaś jakieś powiadomienie mailem czy z aplikacji DPD/DHL ? (nie wiem czym wysyłali)

wysylka była smsem

Jak to jest możliwe ze tylko jedna osoba dostała? Głowię się i głowię... Może byłaś testerem? Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

nanajka81

#7264674 Napisano: 26.05.2025 13:25:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pikawka napisał(a):

Dzień Mamy, proszę dziś o informację o wygranej x3  emotka

Ja również... Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nanajka81

#7264667 Napisano: 26.05.2025 13:16:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yoko napisał(a):

agasen napisał(a):

pikawka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

12klauduuus napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

ja napisałam o bony z Sielskiego  na uwagi.promocje@albedomarketing.pl - odpisali w pół godziny,że wszystkie bony zostały wysłane emotka  a my z mężem nic nie dostaliśmy

też otrzymałam taką odpowiedź , i po chwili sms z nagrodą

o to czekam,swoja droga jak to mozliwe że puścili wszystkie nagrody a nikt nie otrzymał...emotka

Też im właśnie napisałam maila. Dzięki za podpowiedź. Jak odpiszą, to dam znać.

Ktoś tu wspominał, że miał problem z wykorzystaniem tego kodu. Jeśli komuś się udało, to proszę o info.

Ojej, dobrze, że widzę waszą dyskusję. Też do nich napisałam :(

W ślad za Wami również napisałam maila. Zobaczymy co odpowiedzą

również nie dostałam 2 bonów z 2 tury! wrrr

ja nie dostałam z pierwszej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7264437 Napisano: 25.05.2025 09:31:24 w dziś mam urodzinki
A imię jego 40 i 4...
Tu na tym forum, które jest dla mnie bardzo, bardzo ważne i to nie tylko ze względu na wygrane ale głównie wspaniałych ludzi, których poznałam, życzę sobie wszystkiego dobrego emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7264350 Napisano: 24.05.2025 16:14:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

czy w konkursie Milka dla Mamy Carrefour, wszyscy piszą, że dadzą Milkę mamie ? emotka

tak emotka

hm ja napisałam co innego choć lokowanie produktu również jest. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nanajka81

#7264319 Napisano: 24.05.2025 12:21:29 w Co można dostać gratis?
notta napisał(a):

https://obadajnowosc.pl/
trwa tylko do 27.05 
zostało 946 liczba e-kart podarunkowych do Rossmanna

Szkoda że takie drogie te Majtki Menstruacyjne. Wydać 120 zł żeby zyskać 40... Słaby interes. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7264122 Napisano: 23.05.2025 15:06:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Flowerpower napisał(a):

[quote=już są wyniki na stronie wielkiemoce.pl
as32572]

Jeanettka. napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Czy ktoś czeka na Bakusia? emotka

Powiedzmy że ja - wzięłam udział w ostatnim dniu zmuszając trójkę dzieci do narysowania czegoś. Szło im koszmarnie i skończyło się tak że sama musiałam dokończyć ich arcydzieło...

Czekamy niecierpliwie z córką!

Też pierwszy raz wziełam z dziećmi udział w rysunkowym, ale tak jak wyżej ciężko to nazwać arcydziełem
Biorąc pod uwagę,że rysunek mógł narysować 7latek albo 16latka, gdzie rezultat końcowy będzie dla mnie nieporównywalny, to ciekawe jakie będą kryteria wyboru

U mnie zero... No cóż, wyjątkowe to nie było. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7264051 Napisano: 23.05.2025 12:02:17 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Już miałam nadzieję ,że się wyleczyłam. Kupiłam tostowy Dane Cake i wczoraj zerkam na te przepiękne nagrody bluzy oversize rozmiar M, czapki i inne .I tylko to mnie uratuje, że nie umiem w takie uzupełnianie dymków. Czemu zawsze impulsywnie działam jak mnie to wkurza.

Serio Ci się te bluzy podobają? Mi bardziej to 10 tys sie widzi ale samego konkursu totalnie nie rozumiem i nie za bardzo wiem czego oni chcą. Siostra podrzuca kody i paragony a ja bezradnie patrzę w te dymki i pustkę, widzę pustkę Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7264043 Napisano: 23.05.2025 11:53:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yazpik napisał(a):

Czy ktoś czeka na Bakusia? emotka

Powiedzmy że ja - wzięłam udział w ostatnim dniu zmuszając trójkę dzieci do narysowania czegoś. Szło im koszmarnie i skończyło się tak że sama musiałam dokończyć ich arcydzieło... Wyświetl w wątku >>
1 Yazpik 0