Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6185392 Napisano: 18.04.2016 20:14:20 w Biedronka
głupia biedra, głupia cola, czemu mnie nie chcą wylosować? aż taki pechowy numer mam czy 8 puszek coli to za malo zeby wygrac choc raz??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6183729 Napisano: 14.04.2016 08:36:48 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

benasia napisał(a):

szindy napisał(a):

Chyba każdy wygrał 100zł z loterii Coca-Cola w Biedronce tylko nie jaemotka

ja też nie   emotka

i ja emotka

mnie też mają w 4literach emotka
dziś dodatkowo wkurza mnie ból gardła i kiepskie samopoczucie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6183437 Napisano: 13.04.2016 13:00:47 w Wkurza mnie...
BIEDRONKA I COCA COLA - nie chca mnie wylosowac emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6183335 Napisano: 13.04.2016 09:16:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
podkladki z jogobelli K-EX, o ktorych juz zapomnialam. Kurier przyniosl wielkie pudlo a w srodku... 4 materialowe podkladki z wydrukiem dosc slabej jakosci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6182425 Napisano: 11.04.2016 10:42:18 w Rossmann
koper napisał(a):

kate87 napisał(a):

HEJ A MOZE KTOS NAPISAC JAKIE JEST HASLO Z KRZYZOWKI. W ROSSKU BYLAM DWA RAZY I DLA MNIE ZABRAKLO GAZETKIemotka

Jest podane stronę wcześniej (3481)

haslo: wiosenne metamorfozy
Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6181892 Napisano: 08.04.2016 19:56:19 w Wkurza mnie...
a dzis to wkurzyl mnie KOMPUTRONIK - Ludzie! nic nie kupujcie w tym sklepie bo serwis gwarancyjny jest totalnie do bani! Zepsuta karte graficzna za 900 zl na pierwsza gwarancje "naprawili" przysylajac inna z sladami uzytkowania i rowniez zepsuta, po czym jak odeslalam ta "inna zepsuta" po 14 dniach przyslali mi moja pierwsza nadal zepsuta karte. Zero sladow naprawiania. Od miesiaca sobie odsylamy zepsute karty. Co za sklep!!! emotka Co z tym mozna zrobic ktos wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6181653 Napisano: 08.04.2016 11:47:51 w Pomocy!!!!
giulietta napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

defed napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Carex zwraca sie do mnie z uprzejma prosba o udzielenie zgody na wykorzystanie wizerunku w związku z otrzymaniem nagrody w loterii „Czysta kasa od Carex”.  No i tu mam problem bo nie za bardzo wiem o co chodzi? Chca mi zdjecia robic czy jak? Czy bedzie duzym obciachem jak sie na to nie zgodze???

Zajrzyj w regulamin, czy to jest obowiązkowe, czy "dodatkowe".
Dla nich Twój wizerunek jest cenny, dla wiarygodności loterii.
Jak dodatkowe, to nie zgadzaj się. Napisz, że charakter Twojej pracy zawodowej nie pozwala, albo religia emotka

o dzięki! tak wlasnie zrobie.

upewnij się też wcześniej czy nie stracisz przez to nagrody, bo często jest pisane zresztą celowo, że nie musisz się na coś zgadzać, a kolejny punkt, że warunkiem odbioru nagrody są właśnie wyrażone nawet te niby do wyboru zgody emotka   

nagroda juz i tak wydana emotka ale przeczytalam regulamin i nie pisze tam ze to obowiazkowe ale ze mozna sie zgodzic a mozna nie znaczy ze trzeba. Dzięki za pomoc! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6181598 Napisano: 08.04.2016 09:31:45 w Pomocy!!!!
defed napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Carex zwraca sie do mnie z uprzejma prosba o udzielenie zgody na wykorzystanie wizerunku w związku z otrzymaniem nagrody w loterii „Czysta kasa od Carex”.  No i tu mam problem bo nie za bardzo wiem o co chodzi? Chca mi zdjecia robic czy jak? Czy bedzie duzym obciachem jak sie na to nie zgodze???

Zajrzyj w regulamin, czy to jest obowiązkowe, czy "dodatkowe".
Dla nich Twój wizerunek jest cenny, dla wiarygodności loterii.
Jak dodatkowe, to nie zgadzaj się. Napisz, że charakter Twojej pracy zawodowej nie pozwala, albo religia emotka

o dzięki! tak wlasnie zrobie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6181577 Napisano: 08.04.2016 08:48:05 w Pomocy!!!!
Carex zwraca sie do mnie z uprzejma prosba o udzielenie zgody na wykorzystanie wizerunku w związku z otrzymaniem nagrody w loterii „Czysta kasa od Carex”.  No i tu mam problem bo nie za bardzo wiem o co chodzi? Chca mi zdjecia robic czy jak? Czy bedzie duzym obciachem jak sie na to nie zgodze??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6181475 Napisano: 07.04.2016 19:52:17 w Wkurza mnie...
mój mąż który twierdzi że mam w pi*u czasu i możliwości opiekując się 8-miesięcznym dzieckiem emotka że nie wyczuwam sarkazmu i że w ogóle mam ograniczony kąt patrzenia i działania. Straszne ale tęsknię za pracą emotka tam nie czułam się totalnie bezwartościowa. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6181115 Napisano: 07.04.2016 08:39:29 w Pomocy!!!!
aguska7 napisał(a):

aguska7 napisał(a):

aguska7 napisał(a):

Cześć proszę o pomoc i podzielenie się swoimi spostrzeżeniami na temat usług kurierskich w ankiecie  (...)

Izak1000, Mika0103, Okrysia, Nelunia, Kurpianka, Madzia34 - Baaardzo dziękuję!emotka

Agicho, Bruce, Mama 2006, Ewikewik - dla Was również ogromne podziękowania!emotka emotka

ja tez Ci ta ankiete wypelnilam ale nie pisalam bo nie zdazylam emotka w kazdym razie powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6181020 Napisano: 06.04.2016 20:44:13 w Konkursowiczki w ciąży
marzennia111 napisał(a):

bc14 napisał(a):

marzennia111 napisał(a):

Wiem że znajdę tu doświadczone MAMY, które podpowiedzą jaką matę edukacyjną kupić 

my mielismy tiny love z lusterkiem i zawieszkami Moj gdy byl maly nie chcial lezec dopierogdy siedzial to mial dodoatkowe zabawki i spedzal tam z 20 min na dzien. Bardziej polecam lezaczek;)

synek ma skończone dwa m-ce leżaczek już mamy emotka z FP i sprawdza się super (nawet na Święta do Rodziców z nami pojechał) tylko zaczynamy mieć obawy czy nie spędza w nim zbyt dużo czasu. Jako świeża mama boje się żeby nie miał jakiś problemów  z kręgosłupem itp. dlatego pomyślałam że na macie mógłby dla odmiany leżeć

moj w lezaczku w ciagu dnia spal, jak byl zakatarzony to i w nocy, nie dalo sie go inaczej uspokoic/uspac, obecnie ma 8 miesiecy i nic mu nie dolega tzn nic z kregoslupem, a lezaczek zamienilismy na wozek emotka spi jak malowany, corka tez tak zasypiala, nic jej nie dolega. A mata edukacyjna wg mnie to strata pieniedzy, chyba ze jakas uzywka aczkolwiek u mnie zadna z 3 mat dzieci nie byly zainteresowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6180754 Napisano: 06.04.2016 12:32:34 w Konkursowiczki w ciąży
Mysia napisał(a):

bc14 napisał(a):

i skoro sie juz tu odezwalam to sie pochwale.ze u mnie 32 tydzien ciazy i drugi  syn.Narazie bezimienny:(

Gratulacje! emotka

to jeszcze tylko 8 tygodni i koniec prawie przespanych nocy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6180656 Napisano: 06.04.2016 09:25:39 w Konkursowiczki w ciąży
bc14 napisał(a):

marzennia111 napisał(a):

Wiem że znajdę tu doświadczone MAMY, które podpowiedzą jaką matę edukacyjną kupić 

my mielismy tiny love z lusterkiem i zawieszkami Moj gdy byl maly nie chcial lezec dopierogdy siedzial to mial dodoatkowe zabawki i spedzal tam z 20 min na dzien. Bardziej polecam lezaczek;)

u nas maty nie przeszly. Ani corka ani teraz syn lezec nie chcieli, na 3 maty pozyczone od szwagierki zadna im nie przypadla do gusu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6180566 Napisano: 05.04.2016 21:50:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
u siostry paczka sprzataczka
u mnie po wielu wielu imionach power bank od malego gloda Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6179808 Napisano: 04.04.2016 18:04:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

defed napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

kadett33 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy od kwietnia miala byc jakas loteria Visa, czy mi sie to przysnilo?

od 7.04 min 5zł.

O dzieki. Czyli to nir omamy.

Wiadomo, co będzie do wygrania? emotka

Co tydzień do wygrania będą dwa dwuosobowe wyjazdy na igrzyska do Rio de Janeiro w Brazylii oraz setki „mniejszych” nagród. Codziennie losowany będzie tzw. zestaw kibica, w skład którego wejdzie 50 calowy telewizor Panasonica, bon na 500 zł i kilka innych drobiazgów. Łącznie do wylosowania będzie 42 zestawy. Ponadto Visa rozda codziennie 10 voucherów na kwotę 200 zł. Info cytat z linku w zapowiedziach. emotka
---
jesli dobrze rozumiem:
-Nagrody tygodniowe: 2x Rio dla 2 os. /x6tyg.
-Nagrody codzienne: 1x zestaw kibica (TV+500pln+drobiazgi) /x42dni
-Nagrody codzienne: 10x voucher 200pln /x42dni

a czy cos bedzie trzeba stworzyc kreatywnego czy to bedzie losowanie z paragonow?

Przecież masz napisane: Codziennie losowany będzie...,  Łącznie do wylosowania będą 42 zestawy. 

achh starosc nie radosc emotka dzieki, czyli nie mam po co brac udzialu na sile bo i tak mnie nie wylosuja.

Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6179749 Napisano: 04.04.2016 15:43:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

kadett33 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

od 7.04 min 5zł.

O dzieki. Czyli to nir omamy.

Wiadomo, co będzie do wygrania? emotka

Co tydzień do wygrania będą dwa dwuosobowe wyjazdy na igrzyska do Rio de Janeiro w Brazylii oraz setki „mniejszych” nagród. Codziennie losowany będzie tzw. zestaw kibica, w skład którego wejdzie 50 calowy telewizor Panasonica, bon na 500 zł i kilka innych drobiazgów. Łącznie do wylosowania będzie 42 zestawy. Ponadto Visa rozda codziennie 10 voucherów na kwotę 200 zł. Info cytat z linku w zapowiedziach. emotka
---
jesli dobrze rozumiem:
-Nagrody tygodniowe: 2x Rio dla 2 os. /x6tyg.
-Nagrody codzienne: 1x zestaw kibica (TV+500pln+drobiazgi) /x42dni
-Nagrody codzienne: 10x voucher 200pln /x42dni

a czy cos bedzie trzeba stworzyc kreatywnego czy to bedzie losowanie z paragonow? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6179477 Napisano: 03.04.2016 19:39:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

od 7.04 min 5zł.

a jest juz gdzies jakies info bardziej szczegolowe??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6179476 Napisano: 03.04.2016 19:36:27 w Pomocy!!!!
tomniewkurza napisał(a):

defed napisał(a):

dlaczego mój dziad-laptop nie daje rady z CD z grą dla dziecka z konka w Żabie? czy ma znaczenie, że parę dni temu zrobiłam aktualizację na Windows 10?

Zdecydowanie to właśnie ma znaczenie. Przejście na dziesiątkę to najgorszy krok z historii życia tego laptopa. Coś, co jest darmowe, nie może być dobre emotka emotka emotka i masz tego najlepszy, bo namacalny dowód.
Gra jest prymitywna, ma małe wymagania, raczej starsze systemy. Nowszy sobie z nią nie poradzi. Kwestia sterowników gry i takie tam.

moj maz tez tak twierdzi wiec chyba nici z grania Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6179453 Napisano: 03.04.2016 16:27:03 w Pomocy!!!!
defed napisał(a):

Czy poniższe cyferki dadzą mi odpowiedź, dlaczego mój dziad-laptop nie daje rady z CD z grą dla dziecka z konka w Żabie? Czy chodzi o kartę graficzną, czymkolwiek ona jest: że jest za słaba, za wolna, za mała...?

a co za gierka? Wyświetl w wątku >>
0 0