Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7256834 Napisano: 28.04.2025 13:10:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry21 napisał(a):

edith napisał(a):

Nie śledziłam wątku, czy Carrefour Air Wick wszystkie etapy poinformował? Z góry dziękuję za odpowiedź 🙂

Patrząc na ilość wpisów w mdw to pewnie tak emotka

brałam udział w ostatnim i wygrałam więc chyba wszystko poszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7256681 Napisano: 27.04.2025 17:41:39 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
wiolka252 napisał(a):

Już mam starą wersję ,działa ale nie umie się odnaleźć co gdzie jest 😅

A ja z kolei nie mogę się odnaleźć w wersji nowej, trzymam się tej starej od samego początku i oby była jak najdłużej. Lubię prostotę. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7256680 Napisano: 27.04.2025 17:39:52 w WC - rozmowy o wszystkim
marteczke napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Czy zdarzyło się Wam wygrać główną nagrodę w loterii jednym zgłoszeniem? Szukam motywacji

Tak, ja rok temu jednym zgłoszeniem thermomix i to w bramkach, dzień przed 30. urodzinami 😁

Mi tylko jednym zgłoszeniem (konkurs kreatywny) udało się zdobyć główną. Ale w loteriach nigdy nic, ani jednym paragonem ani wieloma emotka Widocznie trzeba się urodzić pod "szczęśliwą gwiazdo-bramką". Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7256673 Napisano: 27.04.2025 16:53:27 w Wkurza mnie...
FBsebastian3 napisał(a):

17% drożej kwatera nad morzem . Jeździmy tam id 5 lat i tak ze wszystkim. Dzisiaj podliczyłam wydatki z marca i części kwietnia i zbladłam.

rozumiem Cię aż za dobrze. Ja od wielu lat mam 'klątwę majową' - miesiąc w którym zawsze coś i to niemało. To wymiana okien, to lodówka, to komunia, to jakiś wyjazd majówkowy który w ostatniej chwili zamarzył się mężowi, to naprawa auta... Zawsze ten maj! A ja go tak lubię... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7256653 Napisano: 27.04.2025 14:30:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
catcat napisał(a):

ladyinred napisał(a):

W temacie Biedry i Pepsi - jedna osoba moze wygrac tylko 1 nagrodę? Czytam 2 raz i nie widze tego w regulaminie 

* tez wymienię bon na bilet Jesli się uda.

Ja wolę bon do Biedronki, to jak coś chętnie się wymienię - jak wygram bilet emotka

ja tak samo wolę bon niż bilet więc jak daj Boże wygram (oby) to będę chętna do wymiany. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7256628 Napisano: 27.04.2025 13:00:30 w WC - rozmowy o wszystkim
notta napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Czy zdarzyło się Wam wygrać główną nagrodę w loterii jednym zgłoszeniem? Szukam motywacji

tak

mam wrażenie, że w każdej edycji serków almette tych z domkami wygrywa ktoś główną tylko jednym zgłoszeniem emotka . To będzie moja taktyka na kolejną edycję emotka

tak to w reklamach przedstawiają a czy to prawda to tego nikt nie wie. No może ci co puścili zgłoszenie choć i oni mogą prawdy nie mówić bo lepiej brzmi "jednym zgłoszeniem". Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7256583 Napisano: 27.04.2025 09:51:31 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
agusia32 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

notta napisał(a):

coś się pozmieniało, popsuło?

Strona się popsuła, moja też

U mnie na nowoczesnej wersji też tak jest, ale jak się przełączyłam na tradycyjną, jest ok

Na tradycyjnej czyli starej wszystko jest dobrze. Ja tylko z niej korzystam i nawet nie zauważyłam że jakaś awaria jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7256528 Napisano: 26.04.2025 19:28:51 w WC - rozmowy o wszystkim
notta napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Takie pytanko. Jak wasze otoczenie traktuje konkursowanie? U mnie przychylnie tylko w wypadku wielkich nagród, to znaczy wygraj od razu wielką kwotę, a nie głupotami głowę zawracasz  emotka  Nie rozumieją, że trzeba się wysilić żeby trafić w gusta, wyczuć o co biega. Także nie ma sensu się za bardzo dzielić tym tematem  emotka  Ja w konkursach lubię to, że produkt i tak kupisz, zjesz, wykorzystasz a przy okazji możesz mieć coś więcej.

nie chwalę się. Wiedzą tylko Ci co wiedzieć powinni: konkursowy kolega, mąż, czasami siostry, czasami teściowie żeby mnie nie wkurzali gadaniem "o kupiłaś odkurzacz". Taaa, jasne, rzeczywiście stać mnie na kupowanie odkurzacza za 3 tys...

Ktoś mi kiedyś powiedział, że pieniądze lubią cisze.. dlatego lepiej się nie chwalić. M.in. dlatego też w mdw jest mało wpisów.

Co do MDW to ja w 90% wpisuję się tam jak wygram, pozostałe 10% to albo zapomnę albo wstyd się wpisywać badziewną nagrodą albo wygram w jakimś lokalnym na który trafiłam z przypadku (np. lokalne radio) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7256523 Napisano: 26.04.2025 18:19:14 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Takie pytanko. Jak wasze otoczenie traktuje konkursowanie? U mnie przychylnie tylko w wypadku wielkich nagród, to znaczy wygraj od razu wielką kwotę, a nie głupotami głowę zawracasz  emotka  Nie rozumieją, że trzeba się wysilić żeby trafić w gusta, wyczuć o co biega. Także nie ma sensu się za bardzo dzielić tym tematem  emotka  Ja w konkursach lubię to, że produkt i tak kupisz, zjesz, wykorzystasz a przy okazji możesz mieć coś więcej.

nie chwalę się. Wiedzą tylko Ci co wiedzieć powinni: konkursowy kolega, mąż, czasami siostry, czasami teściowie żeby mnie nie wkurzali gadaniem "o kupiłaś odkurzacz". Taaa, jasne, rzeczywiście stać mnie na kupowanie odkurzacza za 3 tys... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7256371 Napisano: 25.04.2025 20:37:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry21 napisał(a):

emotka emotka emotka

Drogi ten zakup... Wyświetl w wątku >>
1 cherry21 0

nanajka81

#7256366 Napisano: 25.04.2025 20:20:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

monikar napisał(a):

elemelex napisał(a):

Ktoś widział standy z Felixem w Biedrze?

U mnie w dwóch Biedronkach brak

W regulaminie nie napisali nic o standach tylko o dowolnym produkcie. Oczywiście w mojej biedronce też takich standów nie było więc kupiłem orzeszki, które normalnie znalazłem na półce.

myślę że te standy wcześniej czy później wszędzie się pojawią. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7256233 Napisano: 25.04.2025 14:31:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
pikawka napisał(a):

300 z air wick ale fajnie ! emotka

karta na 300 zł z C4 i u mnie Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7256214 Napisano: 25.04.2025 14:00:47 w co chcielibyście wygrać?
luimig napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

luimig napisał(a):

walizkę z KitKat... emotka  a do niej z innego dowolnego voucher na wakacje tak z 10tys żeby pojechać rodzinnie - to byłby mega duet emotka  zwłaszcza, że nigdy jeszcze nie wygrałam wyjazdu przez te lata

To ja ci jeszcze proponuję prosić o kasę do tego vouchera bo 10 tys z wakacji.pl to za mało aby pojechać rodzinnie do jakiegoś fajnego miejsca (chyba że was 3-ka) Na cztery osoby trzeba dopłacać kilka tysi aby np. wybyć na tydzień do Grecji.

3ka właśnie emotka  i liczę się z małą dopłatą emotka  Jakby baza była to i na dopłatę znajdę emotka

a to dycha styknie emotka To Ci życzę wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
1 luimig 0

nanajka81

#7256204 Napisano: 25.04.2025 13:41:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Ktoś widział standy z Felixem w Biedrze?

tak, u mnie w jednej stoją przy kasach, a w drugiej przy regałach mobilnych. Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

nanajka81

#7256203 Napisano: 25.04.2025 13:38:50 w co chcielibyście wygrać?
luimig napisał(a):

walizkę z KitKat... emotka  a do niej z innego dowolnego voucher na wakacje tak z 10tys żeby pojechać rodzinnie - to byłby mega duet emotka  zwłaszcza, że nigdy jeszcze nie wygrałam wyjazdu przez te lata

To ja ci jeszcze proponuję prosić o kasę do tego vouchera bo 10 tys z wakacji.pl to za mało aby pojechać rodzinnie do jakiegoś fajnego miejsca (chyba że was 3-ka) Na cztery osoby trzeba dopłacać kilka tysi aby np. wybyć na tydzień do Grecji. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#7255941 Napisano: 24.04.2025 14:00:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jedzenie kota z Shelma, dpd, dokumenty do podpisu (protokół formatu A5 - literki maciupkie) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7255838 Napisano: 24.04.2025 07:26:57 w Wkurza mnie...
bramki... one mnie mega wkurzają!!! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7255733 Napisano: 23.04.2025 14:38:00 w Dziś cieszę się z.....
elizam napisał(a):

Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że po ponad roku walki z bardzo ciężką depresją wracam do Was. Nigdy nie myślałam że mnie, twardą silną babkę tak może zniszczyć i dobić depresja... dziś usłyszałam i od lekarza, i od terapeuty, że jest dobrze, że wracam do życia, że depresja jest zaleczona

Witaj zatem i powodzenia zarówno w konkursach jak i w życiu 😊 Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7255703 Napisano: 23.04.2025 12:35:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kaka72 napisał(a):

GLS od Pelargos co wozi?

albo skarpetki albo torbę albo okulary na sen z everydayme Wyświetl w wątku >>
1 kaka72 0