Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7315409 Napisano: 20.11.2025 19:30:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalina590 napisał(a):

A propos Rossmanna, czy ktoś sprawdzał na kasie do kiedy są ważne karty 300zł z Pantene?

nie sprawdzam, wydaję na bieżąco. Zresztą hm to da się sprawdzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7315126 Napisano: 20.11.2025 08:40:49 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
M_M napisał(a):

Co wozi GLS z Albedo?

hm może coś z intermarche np z tego konkursu: https://www.e-kon...rzataj-inteligentnie

Aczkolwiek ja na razie nic nie mam (wygrałam bon) Wyświetl w wątku >>
1 M_M 0

nanajka81

#7314932 Napisano: 19.11.2025 14:26:47 w Zapowiedzi konkursów
andii napisał(a):

Od 27.11

a rok temu nie było czegoś podobnego u nich do wygrania? Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nanajka81

#7314924 Napisano: 19.11.2025 14:04:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmagdalena17 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

radziosny napisał(a):

as32572 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

assal napisał(a):

Wyskoczył mi właśnie nowy konkurs w misji w Rossmannie. Tym razem 1000  bonów... po 20 zł emotka
Kup 3 produkty Cillit, napisz tekst...
Skoro ludzie o takie nagrody się biją, to po co dawać coś lepszego? 
I tak to sami grający rynek psują. A na forum zaraz będzie narzekanie, że się nie udało komuś emotka

Deklaruje, ze nie bede brała udziału. To powinno być w ramach promocji CASHBACK a nie 'konkursu'. Żenada, tak jak i z tą pianą

Żenada z pianą a wpisów w MDW pełno kto złotówkę zdobył. To też pieniądz wiadomo, ale po co w takim razie dawać lepsze nagrody skoro taki sam efekt można opędzić niższym kosztem?

Też mnie to kłuło w oczy, ja rozumiem, że należy się cieszyć z małych rzeczy, ale bez przesady. Później wypatruję czy były wyniki z innych konkursów i wszędzie te złotówki.. jeszcze niektórzy piszą po nocach je zbierali emotka

Ja pochwaliłam się tylko efektem końcowym żebrania u Rossmanna. I nie wstawałam specjalnie żeby losować - mam kota a kto ma kota ten wie że przy kocie w nocy się wstaje. Sam konkurs to wg mnie była żenada a ludzie zbierali bo grosz do grosza... Co do Cilit to wydaj 39 zł, poświęć czas na napisanie odpowiedzi której nie czytają żeby może zyskać 20 zł... Nie idę w to.

Dla mnie to już jest dno dna. A takich konkursów jest coraz więcej. Ludzie graja, jak napisaliście wyżej i rynek psuja. Akcja z pianą pokazała jakie jest zainteresowanie. w tej cenie można kupić inne tańsze, albo lepsze produkty. Uważam że lepiej poświęcić czas i pieniądze na jakiś inny konkurs, dopracować zgłoszenie.

Tak, to jest dno dna szczególnie w Rossmannie i ich wspaniałych konkursach z laureatami widmo. Piana przynajmniej była za darmo więc jak się wylosował los to człowiek już tylko machał ręką. Gorzej gdy trzeba inwestować kupę kasy w marne produkty, poświęcać czas na tekst a w zamian może wygrać (albo i nie) marną nagrodę. Apeluję aby każdy mądry konkursowicz omijał konkurs z Cilitem szerokim łukiem. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

nanajka81

#7314902 Napisano: 19.11.2025 13:11:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sloma_i_buty napisał(a):

Cilit Bang to chyba moje największe rozczarowanie w kwestiach czyszczenia. Drogie produkty, które nie działają. Może się to w ogóle nie sprzedaje?
To źle o nas świadczy, że walczymy o te 20 zł wydając 30, bo to już krok do hazardu

Dużo wymagań (39 zł + odpowiedź) marna nagroda i to w konkursie Rossmanna w którym prawie w każdym ich konkursie jest szczątkowa ilość laureatów z forum. Nikt mądry w to nie pójdzie. Wyświetl w wątku >>
2 domiqa, mia 0

nanajka81

#7314872 Napisano: 19.11.2025 12:27:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

as32572 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

assal napisał(a):

Wyskoczył mi właśnie nowy konkurs w misji w Rossmannie. Tym razem 1000  bonów... po 20 zł emotka
Kup 3 produkty Cillit, napisz tekst...
Skoro ludzie o takie nagrody się biją, to po co dawać coś lepszego? 
I tak to sami grający rynek psują. A na forum zaraz będzie narzekanie, że się nie udało komuś emotka

Deklaruje, ze nie bede brała udziału. To powinno być w ramach promocji CASHBACK a nie 'konkursu'. Żenada, tak jak i z tą pianą

Żenada z pianą a wpisów w MDW pełno kto złotówkę zdobył. To też pieniądz wiadomo, ale po co w takim razie dawać lepsze nagrody skoro taki sam efekt można opędzić niższym kosztem?

Też mnie to kłuło w oczy, ja rozumiem, że należy się cieszyć z małych rzeczy, ale bez przesady. Później wypatruję czy były wyniki z innych konkursów i wszędzie te złotówki.. jeszcze niektórzy piszą po nocach je zbierali emotka

Ja pochwaliłam się tylko efektem końcowym żebrania u Rossmanna. I nie wstawałam specjalnie żeby losować - mam kota a kto ma kota ten wie że przy kocie w nocy się wstaje. Sam konkurs to wg mnie była żenada a ludzie zbierali bo grosz do grosza... Co do Cilit to wydaj 39 zł, poświęć czas na napisanie odpowiedzi której nie czytają żeby może zyskać 20 zł... Nie idę w to. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7314812 Napisano: 19.11.2025 10:03:35 w Smolar
zezowaty_kot napisał(a):

Uriel2000 napisał(a):

Czy wiadomo po jakim czasie otrzymuje się wygraną (bon) od Smolar? Jest to moja pierwsza wygrana, a już wkracza 3 tydzień po wypełnieniu oświadczenia z konkursu. Mieli zweryfikować zgodność i cisza

U nich długo się czeka na nagrody   emotka

W większości konkursów dość długo czeka się na nagrody. Przykład? Palmolive i Carrefour. Konkurs trwał od końca lipca do początku września. 19 września było powiadomienie o wygranej, dziś po 2 miesiącach mają dojść kosmetyki... Ja często zapominam że coś wygrałam a potem przychodzi nagroda i mam olśnienie. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7314734 Napisano: 18.11.2025 20:03:34 w Co można dostać gratis?
Justintime napisał(a):

titinunu napisał(a):

Justintime napisał(a):

pioge7 napisał(a):

29renata napisał(a):

A co się dzieje z https://mojcashback.pl/    ? U mnie jest to nieaktywne (zaczernione).

one w zeszłym tygodniu były, takie zworty. W tym nie wiadomo co się stało... może już koniec...

Data jest 17.11-23.11 ale ja juz z tym odpuscilam bo ciagle mialam odrzucane zgloszenia „zastrzezenia co do autentycznosci zgloszenia”

Mnie jeden paragon uznali na 10 zł, a następny odrzucili .I w tym tygodniu chciałam dokupić i 20 zł wypłacić

Mi na szczescie udalo sie czesc wyplacic w zeszlym tygodniu. Sama wyplata to bez problemu i na drugi dzien na koncie.

U mnie też były "zastrzeżenia co do autentyczności zgłoszenia" więc odechciało mi się zbierania tej marnej kasy. W poprzedniej edycji też z dnia na dzień zakończyli akcje. Co do wypłat to ja niestety się u nich naczekałam - za każdym razem (czyli całe 2 razy) tydzień na "akceptację zgłoszenia" a potem kilka dni i dopiero kasa przychodziła. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7314732 Napisano: 18.11.2025 19:59:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Justintime napisał(a):

taak napisał(a):

Justintime napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

https://swiatecznemisie.pl kolejny bieda konkurs świąteczny emotka

I jeszcz zrob fotke 🤢 rok temu byl identyczny

W zeszłym roku były chociaż jeszcze bony do Carrefour, teraz to w ogóle porażka 😅

W kaufladzie troche lepiej, ale misiek chyba ten sam co tutaj

w zeszłym roku w tym z C4 były sweterki do wygrania. Wiem bo mam jeden emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7314506 Napisano: 18.11.2025 08:17:55 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
agunia666 napisał(a):

Logaris to pewnie zestaw kosmetyków z konkursu Palmolive.

o możliwe bo też mam i też na to czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7314461 Napisano: 17.11.2025 20:33:27 w SZUKAM....
ktosiek1 napisał(a):

aniaaa131 napisał(a):

Czy ktoś płacił w Rossmanie wygranym voucherem z listeerine na 15 zl

Tak bez problemu. Ja na samo obsłudze i jeszcze połączyłam z voucherem z everydayme

dokładnie ja to samo. Fajne te ich vouchery, bez problemowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7314071 Napisano: 16.11.2025 11:19:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
BAR napisał(a):

Piana końcowy wynik 39 zł

Mam taki sam. Żebranie po nocach co denerwowało mnie strasznie. Ci co żebrali za dnia jak moja córka wynik 5 zł... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7314056 Napisano: 16.11.2025 10:28:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysia napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Ile się czeka na nagrody od Los Mejores? Czekam już trochę, z dobry miesiąc emotka

Raczej wysyłają regulaminowo. Ja czasem zdążę zapomnieć, że coś u nich wygrałam i zastanawiam się co to za paczka przyszła emotka

oj, oni na ostatnią chwilę wysyłają nagrody. Też czekam na te zacne kosmetyki Palmolive z C4. Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

nanajka81

#7313626 Napisano: 14.11.2025 13:24:44 w Smolar
InkaR napisał(a):

BingoJa napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czym wygrałaliscie w PP tekstem czy obrazem??

Wysłałam po jednym z każdego, poświęciłam sporo czasu na zrobienie specjalnie tortu dla PP i zaliczyłam gromotna porażkę, a byłam pewna że w tej 70 II stopnia to na bank. Skrzydła opadają.

mam tak samo, też zrobiłam z każdej opcji i też nic... pamiętaj że czekają na nas klapki z żabce emotka

jak się postaramy to może i rzeczywiście klapki będą  emotka  Ale może być tak jak w tym konkursie z tortami tysiące zgłoszeń i nawet na klapki się nie załapiemy... Ja jestem osobiście zrezygnowana wszelkimi konkami z prince polo. Z klapkami nie zamierzałam udziału brać ale dziecku zachciało się ciastka i kupiłam... Ech... Wyświetl w wątku >>
2 InkaR, atyde25 0

nanajka81

#7313619 Napisano: 14.11.2025 12:46:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
FBmagdalena17 napisał(a):

Nie ma to jak wydać na składniki na tort 200 zł, robić go trzy dni, ozdabiać, rzeźbić i lipa emotka

Współczuję. Ale przynajmniej zjeść mogłaś  emotka  Ciekawe co tam w takim razie wygrało? Bo już wiadomo że filmik jakiś ale o czym? Ja też i pisałam i projektowałam i zmarnowany czas. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7313588 Napisano: 14.11.2025 11:29:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Prince polo ech Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7313357 Napisano: 13.11.2025 13:23:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sergrazyna napisał(a):

Jak widzę, że organizuje Smolar, to aż odechciewa się grać. Oczywiście develey klęska emotka

Ja mam tak samo choć czasami mi się u niego jakimś cudem udaje... A dziś kupiłam prince polo w Żabce i nie wiem co napisać o domówce... Jestem antydomówkowa... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7313320 Napisano: 13.11.2025 12:04:50 w Wkurza mnie...
sledzik860 napisał(a):

Ceny zwykłych białych kopert na Poczcie Polskiej. Koperta A5 ,- 1.20 zł, ta mniejsza (A6?) ..- 0.79 zł. Fakt, dawno nie kupowałem, ale myślałem o stawkach max. do 30 groszy za sztukę. Ileś lat temu to była sprawa kilku groszy. Dobrze, że zapytałem o ceny przed zakupem, bo miałem w zamiarze kupić po 10 sztuk, ostatecznie kupiłem po jednej xD

koperta + znaczek + widokówka i pyk 13 zł papa Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7313111 Napisano: 12.11.2025 18:10:47 w Czy informują/ informowali?
sergrazyna napisał(a):

agaga napisał(a):

Rossman Colgate? Nikt? Nic?

Już tyle osób ostrzegało przed tymi konkami po ostatnich akcjach... na wiele bym nie liczyła

No dokładnie. Ale możesz napisać do rossmanna z pytaniem to się dowiesz czy byly czy nie. Wyświetl w wątku >>
0 0