Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7254144 Napisano: 15.04.2025 11:09:41 w Wkurza mnie...
xooxoo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

xooxoo napisał(a):

Wkurzają mnie wielkanocne szukajki od Milki. Zaznaczam dobrze te miejsca ale jak odpowiednio nakierować te uszy w te małe punkty to nie wiem.. Trochę przesadzili z polem na umiejscowienie. emotka

Trzeba idealnie wycelować królika na miejsce - te miejsca są podpisane (powiększ sobie do maximum tą mapę). Dzisiejsze trafiłam idealnie, z wcześniejszymi pomnikami miałam problem bo niektóre na tej mapie nie są podpisane i trzeba szukać wg mapy googla. Ale te wielkanocne szukajki to są trochę głupie, ciągle to samo pytanie a nagród malutko. Bardziej cieszy mnie to szukanie miejsc niż pisanie odpowiedzi.

Wiem, kilka razy mi się udało, ale ogólny zamysł, że uszy muszą być najbliżej jest według mnie beznadziejny. Bo można ustawić tego królika jak pinezkę i też byłoby dobrze. Do szału mnie doprowadza, że doskonale wiem, gdzie jest to miejsce, bez tych podpowiedzi a oni dają komunikat, że się nie udało emotka  Bo nawet nie wiem jakie tam są nagrody, po prostu tak jak Ciebie, cieszy mnie to szukanie ale jak mam komunikat, że źle, to wrrrr emotka

ja to po prostu idealnie stawiam na nazwę tego miejsca ale też miałam cztery pudła mimo iż miejsce znalazlam. Ale ogólnie to mi się już ten konkurs nudzi, myslalam ze moze rozne pytania będą a tu ciągle to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7254105 Napisano: 15.04.2025 09:42:30 w Wkurza mnie...
xooxoo napisał(a):

Wkurzają mnie wielkanocne szukajki od Milki. Zaznaczam dobrze te miejsca ale jak odpowiednio nakierować te uszy w te małe punkty to nie wiem.. Trochę przesadzili z polem na umiejscowienie. emotka

Trzeba idealnie wycelować królika na miejsce - te miejsca są podpisane (powiększ sobie do maximum tą mapę). Dzisiejsze trafiłam idealnie, z wcześniejszymi pomnikami miałam problem bo niektóre na tej mapie nie są podpisane i trzeba szukać wg mapy googla. Ale te wielkanocne szukajki to są trochę głupie, ciągle to samo pytanie a nagród malutko. Bardziej cieszy mnie to szukanie miejsc niż pisanie odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7254078 Napisano: 15.04.2025 07:59:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
WOW przed chwilą Empik z Kubusia emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7254068 Napisano: 15.04.2025 06:17:16 w WC - rozmowy o wszystkim
dzasmina napisał(a):

N123iko napisał(a):

A tak z innej beczki. 
Mam pytanko, co robicie z tymi słodyczami kupowanymi na loterie. Bo widzę że tutaj niektórzy dodają po 20, 30 zgłoszeń paragonów na jedną loterie, sami się tym chwalą. 
Tylko nie mówcie mi że karmicie tym swoje dzieci😵‍💫

To pewnie jacyś hurtownicyemotka  tyle zgłoszeń w 2 miesiące?! A sprzedają zalegający towar na jarmarku, bo przecież kto normalny by to jadł emotka

Widziałam że ktoś to na OLX wystawia. I kosmetyki i słodycze i chemię... Kupuję, gra, sprzedaje choć akurat ceny nie atrakcyjne. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7253863 Napisano: 14.04.2025 10:31:57 w WC - rozmowy o wszystkim
radziosny napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ja się wygranym mibandem 6 też nie nacieszyłam - już przy ładowaniu jakiś był problem (utknął na ładowaniu) po czym w ogóle się nie włączył. Leżał u mnie z póltora roku czekając na swoją kolejkę i w sumie był to błąd, choć z drugiej strony ani nie pamiętam jaki to konkurs a gwarancji to to na pewno żadnej nie mi

Taak, Samsung Galaxy z Jordana.. ja oglądałem wczoraj na nim debatę i nawet nie ruszałem tableta i w połowie ekran się ciemny zrobił.. myślałem z początku, że im światło padło na scenie.. ale później patrzę i w menu to samo, po wyłączeniu i włączeniu dalej to samo więc nic nie nagrzebałem na pewno.

No to daj znać czy udało się go zareklamować.  No niestety z tymi nagrodami to właśnie bywa tak ciekawie... emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

nanajka81

#7253860 Napisano: 14.04.2025 10:21:52 w WC - rozmowy o wszystkim
radziosny napisał(a):

Yhh i tyle się nacieszyłem tabletem.. Po niecałej godzinie użytkowania ekran się wysypał.. zobaczymy jak z reklamacją.

Jakiś wygrany? ja się wygranym mibandem 6 też nie nacieszyłam - już przy ładowaniu jakiś był problem (utknął na ładowaniu) po czym w ogóle się nie włączył. Leżał u mnie z póltora roku czekając na swoją kolejkę i w sumie był to błąd, choć z drugiej strony ani nie pamiętam jaki to konkurs a gwarancji to to na pewno żadnej nie miało. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7253587 Napisano: 12.04.2025 16:11:13 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie bezsens argumentacji karania punktami karnymi. Głupszego uzasadnienia nie widziałem lata całe!
W ten sposób to można się przyczepić do KAŻDEGO!!! emotka
No bo co szkodzi, hę??
Nick cb656 jest jest JESZCZE GŁUPSZY, bo nic nie oznacza! emotka emotka :P

A ja popieram karniaka dla tego kogoś kto sobie takie kretyńskie nicki wymyśla tylko po to aby innym dokuczyć. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7253548 Napisano: 12.04.2025 12:10:35 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

Matko jak ja się cieszę, że moja niespełna 16-latka jest starej daty i brzydzi się takim czymś emotka

to jest straszne emotka

mi ostatnio córka powiedziała że u niej w klasie słuchają głównie Cypisa. Jak tego posłuchałam to mi się słabo zrobiło. Przekleństwa i seks w wulgarnym wydaniu. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

nanajka81

#7253547 Napisano: 12.04.2025 12:07:15 w Wkurza mnie...
radziosny napisał(a):

Zgłosiłem ok. 60 paragonów na różne loterie w tym roku i nic nie wygrałem.. nawet głupich 20zł. Nie wiem czy loterie mają obecnie jakikolwiek sens. Kiedyś szło coś ugrać, a obecnie mam wrażenie, że głównie wygrywają osoby co hurtowo kupują lub mają dostęp do wyrzuconych sklepowych paragonów. Szkoda, że organizatorzy tego nie widzą, bo dałoby się coś wymyślić..

dlatego ja na siłę w bramkach nie gram, bardziej skupiam się na kreatywnych bo tam zawsze coś mi się uda. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7253391 Napisano: 11.04.2025 16:22:59 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Kara123344 napisał(a):

ROK-LOG LOGISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ co to idzie in post.

ketchupy żabka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7253368 Napisano: 11.04.2025 15:39:56 w Czy informują/ informowali?
sabaka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Co może iść przesyłką od nadawcy "ROK-LOG"?

Ja czekam na książkę z portalu kryminalnego i na nagrodę z Pudliszki Żabka, też mam info

ok dzięki, zapytałam siostrę też ma więc ketchupy z Żabki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7253365 Napisano: 11.04.2025 15:34:51 w Czy informują/ informowali?
Co może iść przesyłką od nadawcy "ROK-LOG"? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7253230 Napisano: 11.04.2025 10:58:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Makufi38 napisał(a):

DPD miało dziś dostarczyć bony 300 zl do Intermarche ale przekierowali mają przesylkę.Wasze też przekierowali?

moja ma status wydana do doręczenia Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7253144 Napisano: 10.04.2025 20:18:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jacie tyle osób z forum pojedzie do Czech z Pilsnera - mogłyby potem napisać tutaj relację z tej wycieczki emotka

I jeszcze z Amsterdamu emotka

Nie zapominajmy  o bardziej kameralnej Barcelonie  emotka

Tak, tak! Koniecznie wygrani powinni napisać o tych wszystkich wyjazdach emotka PS. Jak któryś z nich czyta moją prośbę to proszę aby ją spełnił po wyjeździe, może być priv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7253141 Napisano: 10.04.2025 19:59:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Sztabka złota za opinię Bosch, bez powiadomienia - UPS wrzucił przesyłkę do skrzynki... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7253140 Napisano: 10.04.2025 19:58:01 w Zdjęcia naszych wygranych

nanajka81

#7253114 Napisano: 10.04.2025 18:03:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jacie tyle osób z forum pojedzie do Czech z Pilsnera - mogłyby potem napisać tutaj relację z tej wycieczki emotka

Albo możemy pojechać za nimi jak Don Pedro z Krainy Deszczowców (jako dziecko myślałam, że to Kraina Dreszczowców), robić zdjęcia z przyczajki, czołgać się po krzakach, podglądać, wymuszać presję i wypijać ich piwo. Karrrrramba.

Hehe to nie dla mnie emotka Ja wolę poczytać jak te wycieczki były zrealizowane i czy było warto jechać - niby wycieczka warta 7 tys na 3 dni - 3,5 tys na osobe to całkiem sporo. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7253106 Napisano: 10.04.2025 17:46:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jacie tyle osób z forum pojedzie do Czech z Pilsnera - mogłyby potem napisać tutaj relację z tej wycieczki emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7253029 Napisano: 10.04.2025 13:46:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Z Bitwy smaków po wielu, wielu, wieeeelu odpowiedziach pisanych podczas zjadaniu tych konkursowych Lay's - iPhone 16 emotka Nie mam pojęcia co napisałam, nie mam pojęcia który etap. Dzięki Avanti! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7252739 Napisano: 09.04.2025 14:07:40 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
elmas napisał(a):

gregory napisał(a):

Tchibo Intermarche, wygraj zakupy. Advalue czy wysyłali już te bony? Bardzo mało jestem teraz na forum, bo praca i nie wiem czy przeoczyłem...

Jeszcze nie wysyłali - o ile dobrze pamiętam, mają czas do 18 kwietnia.

paczki w przygotowaniu (dpd) Wyświetl w wątku >>
1 elmas 0