Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7252672 Napisano: 09.04.2025 11:26:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
timi211 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

notta napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Sielski dalej informuje?

o to samo miałam pytać.. z mdw wynika, że idą ratami

oby, bo stracę wiarę w swą kreatywność emotka

Co nie? Tak samo, ułożyłam taki piękny poemat...eh najwyraźniej inni pisali lepsze

nie pisałam poematu tylko historię "z życia wzięte" i udało się. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7252647 Napisano: 09.04.2025 10:52:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
keraz123 napisał(a):

Sielski sponsoruje najbliższy koszyk zakupów w Biedronce 100zl

także i u mnie emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7252277 Napisano: 08.04.2025 09:03:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Za 3 albo 4 razem zwróciły się lizaki Chupa Chups (8:34) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7252073 Napisano: 07.04.2025 13:48:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kogut997 napisał(a):

Hej,
W konkursie Winiary po jakim czasie dostaliście link do wypełnienia wygranej (50zł)?
Dziękuję emotka

2-3 dni, czasami dłużej, czekaj cierpliwie bo przyjdzie. Na kasę też trzeba czekać - z nowej edycji która zaczęła się w styczniu to chyba jeszcze nikt nie dostał (ja czekam od 20 stycznia) Wyświetl w wątku >>
1 Kogut997 0

nanajka81

#7251544 Napisano: 04.04.2025 11:04:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
angel119 napisał(a):

Czy wysyłają już nagrody z Palmolive - żele i szczotka emotka ?

cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7251508 Napisano: 04.04.2025 09:23:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Słuchawki z "Konkursu w śnieżnobiałym stylu – pokaż swój styl wygrywania", GLS, papier do podpisu Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7251494 Napisano: 04.04.2025 08:25:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sania30 napisał(a):

catcat napisał(a):

statystyka Winiary
przy  #04 losie - wygrana, od tego czasu #53 losy -> pudło

U mnie na 75 losów same pudła

bardzo podobnie... trafiłam za 8 razem po czym minęło chyba z 80 losów i nic... trafić tam to cud... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7251408 Napisano: 03.04.2025 17:47:23 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Kubek Stanley emotka  taki na to szał, metalowy kubek za ponad 200 zł i...przecieka. Bo producent nie wpadł na pomysł, by go uszczelnić. Tak bardzo go chciałam i czar prysł przy pierwszym użyciu.

i nawet tego nie zareklamujesz no bo u kogo... Ja się tak zawiodłam na wygranym mibandzie 6, ponad rok po wygraniu go chciałam go odpalić bo poprzedni się zepsuł i co? I figa! Zegarek na chwilę się ładuje i gaśnie, widocznie coś jest z baterią nie tak. Nawet nie wiem z jakiego konkursu go dostałam ale z tego co pamiętam żadnej gwarancji na to nie było. Szmelc i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7251297 Napisano: 03.04.2025 12:41:52 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Szmaciane torby, skarpetki, bluzy, koszulki, czapki... czy my naprawdę tak źle wyglądamy, że agencje chcą nas ubierać? Albo wymyślili, że będziemy darmową reklamą nosząc logo sponsora. emotka

Sami sobie jesteśmy winni biorąc udział w takich konkursach.
Rozumiem, że jest kilka nagród głównych, a reszta to reklamowe badziewie.
Nie odbierajmy tego szajsu, to może nie pożałują na lepsze nagrody hajsu.

Podzielam tę opinię. Jestem za totalnym bojkotem nagrodowego badziewia. emotka

Ja się bije z myślami i pokusą... czy pisać na ten nowy Lejs w żabie. Główna kusi, ale czy dokładać cegiełkę do walki o ścierki...

Mam to samo... Niby w końcu rozpinane bluzy na które nawet bym się pokusiła ale boję się że na plecach będzie wielkie logo organizatora a rozmiar znowu dostanę jakieś XL/XXL... EDIT: Okazuje się że konkurs jest dla wybranych sklepów więc nie gram bo na 5 Żabek które mam w mojej mieścinie - żadna nie jest "wybrana". Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7251244 Napisano: 03.04.2025 09:08:45 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
awangarda napisał(a):

Pudliszki Żabka ketchupy?

cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7251135 Napisano: 02.04.2025 16:05:27 w Wkurza mnie...
lasiglasty napisał(a):

Konkurs Dr Witt byłam dziś na poszukiwaniach sklepów z adresami z listy i większość to były prywatne domy emotka albo jakieś biznesy w ogóle nie związane ze sklepami spożywczymi, to jakaś żart, ta lista?

no to ładnie... Ja się do aresztu śledczego nie wybieram bo się pewnie okaże że tam nie ma żadnego sklepu. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

nanajka81

#7250953 Napisano: 01.04.2025 21:29:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Nowy konkurs Dr Witt. Jakich sklepów dotyczy zakup promocyjny?
Z listy wyszukany punkt w moim mieście to jubiler emotka
Konkurs "Dr Witt 2025"

u mnie zakład śledczy emotka

ta lista to prima aprilis? 
Zakład Karny i Areszt Śledczy

jesteś z mojej okolicy? Bo właśnie o tym punkcie pisałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7250935 Napisano: 01.04.2025 19:57:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Nowy konkurs Dr Witt. Jakich sklepów dotyczy zakup promocyjny?
Z listy wyszukany punkt w moim mieście to jubiler emotka
Konkurs "Dr Witt 2025"

u mnie zakład śledczy emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7250898 Napisano: 01.04.2025 17:40:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Chyba najważniejsza wygrana w życiu - mój nieśmiały syn wyśpiewał wyróżnienie i nagrodę specjalną na XIV. Konkursie Piosenki w Tykocinie. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7250724 Napisano: 01.04.2025 07:12:49 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Co to za plecaki, można wygrać w konkursue m$m? Bo widzę, że ponad 300zl w regulaminie, a nie potrafię ich zlokalizować? Może wiecie co to za marka?

Trochę wyglądają jak Kanken Fjallraven, cenowo też by pasowało ale kto ich tam wie co przyślą. Już nie raz było że regulamin sobie, a nagrody sobie. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7250722 Napisano: 01.04.2025 07:09:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nowy miesiąc, nowe wygrane? Oby... Bo jak na razie to ten rok taki sobie Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7250416 Napisano: 31.03.2025 07:18:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

daisygirl napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

dzień dobry! jako, że miałam dość długą przerwę w graniu, chciałabym zadać pytanie odnośnie testów na wizażu. a mianowicie: czy idzie tam coś ugrać bez posiadania publicznego konta na instagramie oraz tik-toku? mam alergię zwłaszcza na to ostatnie i raczej to się nie zmieni, więc chodzi mi o to, czy w ogóle jest sens na wizażu pisać odpowiedzi? ktoś coś dostaje do testów bez tych kont?

Ja mam insta i tik tok ale zawsze zaznaczam, że nie mam emotka a mimo to czasem się załapuję, odpowiedzi daje krótkie na temat więc warto się zgłaszać

a często Wam się coś trafia? Pytam bo ja próbowałam może kilkanaście razy (co prawda na przestrzeni długiego czasu), ale nigdy nic się nie udało i w sumie nie wiem, czy tam jest sens próbować. Trzeba być aktywnym bardzo na wizaż? Patrzą na to?

gdy jeszcze grałam aktywnie, czyli pewnie z jakieś 5 lat temu, to się często zgłaszałam i co jakiś czas to wpadało. ostatni raz to pewnie jakoś ponad rok temu (potem nie grałam) - na wizażu się nie udzielam, mam może ze trzy dodane recenzje, tak po prostu od siebie (nie nazwałabym tego aktywnością). tam jest po prostu tak, że zgłasza się całe mnóstwo ludu i trzeba próbować chyba dość często, by się na coś załapać. aha - nigdy na wizażu nie piszę wierszyków, zawsze konkrety. powodzenia! emotka

Też zaznaczam że nic nie mam ,bo nie mam i testuje dość często ,a zgłaszam się jak leci na stronie to co jest do testowania

to chyba dobrze piszesz odpowiedź "czemu chcesz testować dany produkt". Ja cokolwiek bym tam nie napisała i tak efekt jest ten sam: zero rzeczy do testowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7250415 Napisano: 31.03.2025 07:16:27 w Żegnamy zmarłych

nanajka81

#7250342 Napisano: 30.03.2025 14:19:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
daisygirl napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

dzień dobry! jako, że miałam dość długą przerwę w graniu, chciałabym zadać pytanie odnośnie testów na wizażu. a mianowicie: czy idzie tam coś ugrać bez posiadania publicznego konta na instagramie oraz tik-toku? mam alergię zwłaszcza na to ostatnie i raczej to się nie zmieni, więc chodzi mi o to, czy w ogóle jest sens na wizażu pisać odpowiedzi? ktoś coś dostaje do testów bez tych kont?

Ja mam insta i tik tok ale zawsze zaznaczam, że nie mam emotka a mimo to czasem się załapuję, odpowiedzi daje krótkie na temat więc warto się zgłaszać

a często Wam się coś trafia? Pytam bo ja próbowałam może kilkanaście razy (co prawda na przestrzeni długiego czasu), ale nigdy nic się nie udało i w sumie nie wiem, czy tam jest sens próbować. Trzeba być aktywnym bardzo na wizaż? Patrzą na to?

mnie nigdy nie wybrali nawet jak było 1000 zestawów, nie mam pojęcia czemu, insta mam, tik toka nie, może za stara jestem? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7250250 Napisano: 29.03.2025 20:18:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
malgorzata_b napisał(a):

Wszyscy piszą że tak łatwo wygrać bilet do fabryki a ja puściłam tam już kilkanaście zgłoszeń i wielkie nic. Stwierdzam że chyba mnie tam nie chcą bo mogę sobie popatrzeć na moje zapasy czekolady emotka

mam dokładnie to samo... Wyświetl w wątku >>
0 0