Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7350233 Napisano: 23.04.2026 07:15:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Czy z konka Peroni przchodzi jakieś potwierdzenie? Zgłoszenie mi się kręci  i coś zapisać się nie może i nie wiem czy wysłać jeszcze razemotka

nie przychodzi, ale też tak miałam więc jeszcze raz otworzyłam stronę, wpisałam wszystko, dorzuciłam zdjęcie i mi od razu wysłało. Na końcu ukazują się podziękowania tylko. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7350065 Napisano: 22.04.2026 14:07:17 w Żabka
mizazu71 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Dzisiaj zaszaleli z konkursamiemotka

gorzej z nagrodami hehe

Czy ja wiem, w zeszłym tygodniu było gorzej, 440zł do wizzaira i lego bonsai bym chętnie przytuliła emotka

gdzie te konkursy są w apce? Kiedyś mi się ukazywały wyzwania a dziś po waszych wpisach wchodzę i szukam i zero wyzwań, konkursów, gdzie to jest???

W sekcji “podejmij wyzwanie”

a gdzie ta sekcja jest? Ja wiem że zawsze to było po wejściu do żabki ale teraz tego nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7350054 Napisano: 22.04.2026 13:44:04 w Żabka
oldziaczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Dzisiaj zaszaleli z konkursamiemotka

gorzej z nagrodami hehe

Czy ja wiem, w zeszłym tygodniu było gorzej, 440zł do wizzaira i lego bonsai bym chętnie przytuliła emotka

gdzie te konkursy są w apce? Kiedyś mi się ukazywały wyzwania a dziś po waszych wpisach wchodzę i szukam i zero wyzwań, konkursów, gdzie to jest??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7350047 Napisano: 22.04.2026 13:25:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Sar5 napisał(a):

as32572 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

Sar5 napisał(a):

Żołądkowa ostatni etap ? Ktoś coś już dostał ?

tak , w piątek przyszła

do mnie dzisiaj, DPD, bez powiadomienia

do mnie też dzisiaj, powiadomienie w apce dpd (warto zainstalować) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7350030 Napisano: 22.04.2026 12:38:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maggie81 napisał(a):

Czy brak jakiejkolwiek informacji od Bakusia po tygodniu to pozytywna czy negatywna weryfikacja? emotka

jeżeli nie przyszło w ciągu 48 h napisz do nich z pytaniem. Ja napisałam i od razu mi zweryfikowali drugie zgłoszenie pozytywnie. (bo pierwsze negatywnie - podobno nie wpisałam nazwiska...) Wyświetl w wątku >>
1 Maggie81 0

nanajka81

#7349962 Napisano: 22.04.2026 09:59:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Morganeczka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

No i się człowiek doczekał z Bakusia
: Ups…Twoje zgłoszenie zostało odrzucone. Spróbuj raz jeszcze!emotka

Ilość znaków ok, bez brzydkich słów, ktoś ma pomysł na to co poszło nie tak??emotka

tez tak miałam- sprawdź regulamin - trzeba na paragonie mieć jeden serek jeden jogurt - mi tez 3 odrzucili zanim mi koleżanka podpowiedziałą,...

A najlepiej do nich napisz na tego maila skąd przyszedł mail o negatywnej weryfikacji, u mnie się okazało że nie wpisałam nazwiska i temu negatywna była. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7349908 Napisano: 22.04.2026 07:01:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miketyson napisał(a):

halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś kto realizował Max Burgera z Coli może mi napisać PRIV czy kody da się łączyć i czy to można wykorzystać w lokalu?? Po kliknięciu "zrealizuj" wskakuje mi jakieś goodie...

na początku musisz wymienić ten kod co otrzymałaś na karte płatniczą w aplikacji goodzie, później tą kartę musisz dodać do portfelu google aby zapłacić na kasie, na zwykłej kasie możesz zrealizować więcej kart, ale musisz powiedzieć kasjerowi ze ma pobrać z tej karty 50zł i musisz w aplikacji zmienić na kolejną kartę aby pobrało z kolejnej karty. Telefon musi obsługiwać NFC, jak nie masz telefonu z NFC możesz zrealizować tą kartę w aplikacji goodie, ale tam nie możesz łączyć, więć musisz kupić poniżej 50zł albo równo 50zł.

tak, to jest dość powalone
to jest zwyczajna karta VISA którą możesz płacić w Max Burgers tak samo jak inną kartą / nic nie mów obsłudze bo zgłupieje i będzie wołać kerownika emotka
najlepiej wydać 50 zł od razu, można też dopłacić (ale tylko gotówką i nie w kasie samoobsługowej) 
a jak zostanie coś na karcie to musisz wiedzieć ile zostało (widać w aplikacji goodie) i w kasie poprosić żeby część zapłacic kartą a resztę gotowką

Bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7349810 Napisano: 21.04.2026 17:00:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś kto realizował Max Burgera z Coli może mi napisać PRIV czy kody da się łączyć i czy to można wykorzystać w lokalu?? Po kliknięciu "zrealizuj" wskakuje mi jakieś goodie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7349807 Napisano: 21.04.2026 16:50:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Ja wysłałem dwa zgłoszenia w zeszłym tygodniu i też żadnej weryfikacji. A mam gmaila, a nie jakieś onety badziewne, więc powinno dochodzić emotka

Jak do nich napisałam z pytaniem czemu brak akceptacji to po chwili dostałam że zaakceptowane emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

nanajka81

#7349805 Napisano: 21.04.2026 16:47:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

aga111 napisał(a):

Właśnie zobaczyłam sms z piątku, że wygralam 200 zł w konkursie Auchan "Wkręć się w wiosenne pranie", ale na paragonie jest tylko opis "disc exper" (kupiłam Persil) i nie wiem, czy taki paragon zaakceptują. Jak myślicie? Czy iść po pieczątkę albo wysłać zdjęcie z produktem?

Ja wygrałam pralkę i wysłałam im paragon bez żadnej pieczątki, opis na paragonie też nie wskazywał na konkretny produkt.

ja wysłałam z paragonem leżącym na produkcie bo też opis był bez persila. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7349704 Napisano: 21.04.2026 13:33:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

atena03 napisał(a):

InkaR napisał(a):

Oleczka58 napisał(a):

miikka napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Czy dostał ktoś maila z weryfikacją zgłoszenia  Bakuś z piątku? Bo jeżeli nadal do mnie nie będą dochodzić maile to jeżeli wygram to też nie dojdzie? 🤣

3 zgłoszenia łącznie i żadnej weryfikacji emotka może moje też nie dochodzą

Ja dostałam weryfikację na oba wysłane zgłoszenia. Maile doszły na drugi dzień.

ja miałam jedno zgłoszenie i 0 weryfikacji na wp.pl

a ja 3 zgłoszenia i jedna weryfikacja xd

1 zgłoszenie Bakuś z piątku do dziś bez weryfikacji emotka

Również brak weryfikacji. Pierwszą miałam negatywną bo podobno nazwiska nie wpisałam. Wysłałam w piątek ponownie zgłoszenie i do tej pory cisza... Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

nanajka81

nanajka81

#7349640 Napisano: 21.04.2026 10:52:17 w Czy informują/ informowali?
[quote=
sergrazyna napisał(a):

MDL napisał(a):

Bonduelle?😆

Utknęli na 3 etapie…

MDL]
MDL napisał(a):

Bonduelle?😆

Utknęli na 3 etapie…Ciekawe czemu jak nagrody z drugiego już przysłali. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7349639 Napisano: 21.04.2026 10:51:34 w Czy informują/ informowali?
Rozgrzej wiosnę z intermarche? Informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7349447 Napisano: 20.04.2026 16:24:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Leibniz - 1 Etap - (brałam udział w jednym z ostatnich dni w tym etapie) - 200 zł do allegro Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7349413 Napisano: 20.04.2026 14:48:07 w Czy informują/ informowali?
InkaR napisał(a):

a z tego pudliszki co było dużo nagród do wygrania.. klapki.. bluzy i inne śmieci już informowali?

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7349336 Napisano: 20.04.2026 10:32:52 w WC - rozmowy o wszystkim
Lalunia55 napisał(a):

Czy ktoś orientuje się może ile są ważne i czy trzeba wydać całą kwotę na raz w bonie z pinem z rossmanna? Wygrałam w konkursie so flow i niestety nie mogę znaleźć nigdzie informacji ;/

Te rossmanowskie bony z pinami są wielokrotnego użytku. A ważność można sprawdzić po zapłaceniu bo się wydrukuje pozostała kwota której się nie zużyło i do kiedy ważne. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7349294 Napisano: 20.04.2026 07:07:23 w Wkurza mnie...
Dochodzę do wniosku że jestem jak Gargamel tylko moim hasłem jest "Jak ja nie cierpię tych bramek"  Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7349293 Napisano: 20.04.2026 07:05:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinamax1407 napisał(a):

Czy po udziale w konkursie Peroni od biedronki przychodzi jakieś potwierdzenie na maila?

nie, tylko na stronie się pokazuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7349219 Napisano: 19.04.2026 13:53:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Emilia0604 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Emilia0604 napisał(a):

Czy ktoś również ma problem ze zgłoszeniem paragonu w Everydayme? Akurat chodzi o konkurs z Vizir, przy próbie załadowania paragonu pojawia się okienku do wpisania nr telefonu celem potwierdzenia danych, a gdy wpisuje nr, pojawia się komunikat, że nie udalo się wysłać sms. Sytuacja powtarza się kilkukrotnie na przestrzeni tygodnia i nie mogę w ogóle wziąć udziału

Jeżeli masz numer w sieci Play i tym co z Play związane to numer taki nie przejdzie. Musisz skombinować numer z innej sieci.

Mam nr w Orange 😫

A brałaś udział już u nich w konkursach? Bo mój widocznie z jakiś powodów zablokowali ale u nich grałam. Mąż nie grający to numer przeszedł. Tak samo było z numerem konta i ze zwrotem 20 zł. Polskie konto nie przeszło, dopiero revolut zaakceptowali... Wyświetl w wątku >>
0 0