Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7239909 Napisano: 10.02.2025 15:18:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBaneta4 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

Czy Kinder jest już na @ informacja mam SMS a nie mam nic na @

U mnie było w tym samym momencie

Kurcze nic nie mam

może poszukaj w spamie? a może podałaś złego maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7239826 Napisano: 10.02.2025 11:14:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dekasia napisał(a):

Dobrze zacząć tydzień od smsa o wygranej. 

Palmolive zestaw kosmetyków

to samo, takie kosmetyki to mnie cieszą emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7239520 Napisano: 07.02.2025 19:19:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vixen napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Czy tylko ja dostałem nie swoje zwroty z https://www.cashback.qpony.pl/ za tydzień 4 i 5 gdzie nawet nie wysyłałem paragonów?  emotka

Ja dostałam większy zwrot niż powinnam

ja nawet nie sprawdzam, przyjmuję wszystko co mi przyślą 🤣 Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7239472 Napisano: 07.02.2025 15:02:06 w Wkurza mnie...
wuzetka92 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Nagrody w konkursie Raffaello... kto to wymyśla... voucher za prawie 3 tysiące, który obejmuje jedynie przyjazd fotografa i obróbkę zdjęć, a całą resztę trzeba samemu pokryć. A mogli dać 168 kart przedpłaconych po 500 zł za wartość tych 30 "sesji" emotka

Dojazd Laureata i osób towarzyszących (w liczbie zgodnej w ust. 7 poniżej) na sesję zdjęciową oraz wszystkie ewentualne koszty związane z noclegiem, wynajęciem studia fotograficznego, uzyskaniem odpowiednich zgód i/ lub pozwoleń niezbędnych do realizacji sesji zdjęciowej w miejscu wybranym przez Laureata oraz kosztów związanych ze stylizacją, charakteryzacją i przygotowaniem wizerunku Laureata, jak również pozostałe kwestie związane z aranżacją sesji – scenografią i dekoracją (z zastrzeżeniem ust. 9 poniżej) ponosi Laureat.

Prawda, nagroda porażka. Wymyślają głupoty i tak naprawdę to tylko przewalanie budżetu, który można byłoby przeznaczyć na sensowne nagrody emotka  Ciekawe ile osób, które wygrają coś takiego, faktycznie z tej sesji skorzysta...

ale główna kusi i dlatego zagram... Ale znając siebie to trafi mi się albo nic albo te wlasnie zdjęcia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7239471 Napisano: 07.02.2025 15:00:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

isiulka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

isiulka napisał(a):

pusheen napisał(a):

mellowfruit napisał(a):Główna z Syoss  emotka  ciekawe co to za kreacja...

Życzę Ci, żeby to jednak nie było to "cudo" emotka  Mnie skutecznie odstraszyło od wzięcia udziału w tym konkursie. 

. To dokładnie jest to cudo emotka   koniecznie musisz nam się w tym pokazać 😁

o mój boże, to już wolałabym chyba kosmetyki wygraćemotka emotka

Mnie to zajeżdża kaftanem bezpieczeństwa... coś Ty im tam napisała? emotka

że metki nie mają dla mnie znaczenia, ale żeby od razu w kaftan mnie ubierać emotka

zrobiłaś mi dzisiaj dzień tą swoją główna nagrodąemotka  trzeba uważać o co się prosi w "dziś nic nie wygrałem".

Spodnie wygląda na fajne, te sadomaso-rajstopy tez się przydadzą do jakiejś sukienki, a kaftanik ma dużo materiału więc  kreatywny krawiec to naprawi emotka  

no chyba, ze jakaś gwiazda instagrama będzie chciała odkupić jak to dobrze zareklamujesz, wszakże to jedyny okaz  emotka

szczerze mówią, ja sobie też dziś dzień zrobiłam, śmieję się z tej nagrody, ale również cieszę, bo wygrać główną u Albedo jeszcze nie nie było dane - więc chociaż tyle z tego mam! emotka

ej ja też bede chciala zobaczyć na żywo tą wygraną! mnie jak jakies nagrody odstraszaja to o nie nie gram bo potem mi to tylko miejsce zajmuje... No i gratki emotka Wyświetl w wątku >>
1 simonapp 0

nanajka81

#7239257 Napisano: 06.02.2025 17:36:58 w Avanti
@gnieszk@ napisał(a):

fryteczka napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

A jak płacić tym kodem z Biedronki ?

wybierasz ekod jako formę płatności zamiast karta, później go wpisujesz

Byłam dziś w biedronce , 3 razy kod z pepsi nie wszedł . Teraz chciałam zajrzeć na saldo i niepoprawny kod . 1 raz się spotkałam z tym,że nie działa . Ktoś jeszcze próbował nim płacić ?

A to sprawdzanie sald w ogóle działa poprawnie? Mi na wszystkich pokazuje niepoprawny kod. Nawet na tych, którymi płaciłam i na nich coś jeszcze zostało

Dziś płaciłam tym ekodem,  przeszło bez problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7239230 Napisano: 06.02.2025 15:00:49 w Wkurza mnie...
rare85 napisał(a):

W sumie nie wiem jaki byłby efekt, ale jak widzę kolejne wpisy o stówkach do Biedronki od Avanti, to zaczynam żałować, że nie zagrałam więcej razy emotka

Ja tam nie żałuję, zagrałam raz na znaleziony w koszyku paragon a że bardzo męczyłam się przy zgłoszeniu to już więcej razy mi się nie chciało. Cieszę się że ten raz mi docenili. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7239143 Napisano: 06.02.2025 09:19:10 w Czy informują/ informowali?
Makufi38 napisał(a):

Z Whiskas już informowali?

nie (nikt nic nie pisał) Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

nanajka81

#7239134 Napisano: 06.02.2025 07:37:35 w Żabka
samdej napisał(a):

Jak Wam się podobają nowe wyzwania?

Chyba żaba zaczyna szukać jeleni...emotka

Kup 2 Pawełki - wygraj JEDNEGO Pawełka 

Kup 2 lody - wygraj szalik z lodami

Kup flaszkę - wygraj budżetowe walizy, ewentualnie 100zł

Normalnie jaram się tymemotka

Na razie żabka mnie od siebie odciąga... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7239048 Napisano: 05.02.2025 17:34:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pimparimpa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Po jakim czasie wypłacają 50zl z Winiary? Na bieżąco (choć wygrałam 2x w styczniu i ciągle jeszcze nic nie przelali) czy są jakieś tury?

ostatnio z grudnia były wyplaty.wuec trochę to trwa. ja czekam na 6 przelewów ze stycznia

A ja jeszcze nie mam dwóch przelewów z 18.12, a zweryfikowane były pozytywnie

z 13 grudnia mi przyszło ze 3 dni temu... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

nanajka81

#7238932 Napisano: 05.02.2025 11:37:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
primo2219 napisał(a):

1 z 2 zawieszek Gourmet, liczyłem że wyślą od razu obie. Ciekawe czy doślą drugą. (FedEx)

a obie zweryfikowali pozytywnie? Z tego co pamiętam jeden uczestnik mógł na siebie wygrać jedną zawieszkę.

W temacie: kosmetyki z Nivea InPost Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7238678 Napisano: 03.02.2025 20:13:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
primo2219 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

primo2219 napisał(a):

FedEx nadał w końcu do mnie paczkę z Gourmet ze złotymi zawieszkami. Od listopada czekałem, także doczekałem się .

te zawieszki są tak małe (1,5 cm) i chude że nie ma czym się cieszyć. Ale dobrze że wysłali.

Małe, ale złote i skromne hehe Nie wiem czy widziałaś, ale w listopadzie w Apart te zawieszki kosztowały 199 zł, a teraz 229 zł. Poczekamy parę lat i będziemy bogaci.

:) Oby emotka Bo ja to byłam mega zawiedziona jak dostałam tą zawieszkę. Niby wiedziałam że będzie mała ale że aż taka cienka? A to że w Apart ceny rosną... nowy rok, nowa "wyższa najniższa" to se w złocie odbijają... Wyświetl w wątku >>
1 primo2219 0

nanajka81

#7238646 Napisano: 03.02.2025 18:00:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
primo2219 napisał(a):

FedEx nadał w końcu do mnie paczkę z Gourmet ze złotymi zawieszkami. Od listopada czekałem, także doczekałem się .

te zawieszki są tak małe (1,5 cm) i chude że nie ma czym się cieszyć. Ale dobrze że wysłali. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#7238453 Napisano: 02.02.2025 20:16:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Ale gdzie takie info? Nie widziałam tego w regulaminie... To ciekawe ci będą brać pod uwagę. Moje zdjęcie też było zwykle, tak jak napisali "wgraj zdjęcie kota"

Ta loteria to istny cyrk, za darmo taka baza danych osobowych i jeszcze baza zdjęć za free. Wysłałam zgłoszenie ale delikatnie mówiąc czuje się jak cenzura emotka

No ja też się czuję jak cenzuraka bo mój kot tą karmę nie za bardzo lubi, coś tam zje ale tak bez entuzjazmu, ale jako żem konkursowicz to jedno zgłoszenie posłałam. Zdjęcie jakoś zrobiłam choć kot średnio chciał jeść a po wysłaniu tak na serio wczytałam się w regulamin ... No i jestem wq... Loteria... To na uj im zdjęcie~!!!!!!! Wrrr!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7238452 Napisano: 02.02.2025 20:11:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No Luty... Podrzuć coś, nie bądź taki! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7238398 Napisano: 02.02.2025 12:28:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

agi68 napisał(a):

katee14 napisał(a):

Próbował ktoś wysłać dzisiaj whiskas? Zmniejszyłam zdjęcia, a nie idzie wysłać z żadnej przeglądarki ciągle wyskakuje komunikat 
Oops!Something went wrong.
Our team has been notified and will review the issue soon.
Please try again later.

Próbowałam kilkakrotnie wczoraj, dzisiaj, rozmiar zdjęcia mały, cały czas ten sam komunikat.i n

Mam to samo od wczoraj. I teraz nie wiem czy ich błąd czy mam dalej cudować ze zdjęciem 

niedawno wysłałam zgłoszenie bez problemu... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7238377 Napisano: 02.02.2025 08:58:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Płacił ktoś może kartą podarunkową Nike z konkursu Wedel? Już nie wiem które numerki wpisać żeby zapłacić. Na odwrocie karty są jakieś ciągi numerków ale żaden nie pasuje.

jeżeli to ta na 500 zł to z tyłu ostatnie 5 czy 6 cyfer z tego ciągu to pin a początkowe to nr karty. Też miałam problem ale potem wskoczyło. Wyświetl w wątku >>
1 dede 0

nanajka81

#7237779 Napisano: 29.01.2025 09:33:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

as32572 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ReneK napisał(a):

masza napisał(a):

ineska1991 napisał(a):

Czy w whiskas na paragonie musi być whiskas nazwa jednoznaczna ? Mam paragon z dino i jest opisany karma dla kota ...

zrób zdjęcie z karmą

A czy kotek na fotce musi delektować się  Whiskas?🤔😻

nikt tego nie wie bo zdjęcie wg regulaminu jest do niczego nie potrzebne. Będą losować.

W loterii Dudy też chcieli zdjęcie, mimo że potem losowali. To chyba taka dodatkowa forma aktywacji i urozmaicenia, chociaż z naszej perspektywy to utrudnienia emotka

Czyli moge przebrać psa za kota i większej różnicy to nie zrobi?emotka

próbuj szczęścia emotka Ja się wkurzyłam bo oczywiście bardzo się starałam aby kot jadł tą wstrętną karmę (bo jej nie lubi) a potem dokładniej przeczytałam regulamin i ... loteria... Wyświetl w wątku >>