Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7237762 Napisano: 29.01.2025 08:10:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ReneK napisał(a):

masza napisał(a):

ineska1991 napisał(a):

Czy w whiskas na paragonie musi być whiskas nazwa jednoznaczna ? Mam paragon z dino i jest opisany karma dla kota ...

zrób zdjęcie z karmą

A czy kotek na fotce musi delektować się  Whiskas?🤔😻

nikt tego nie wie bo zdjęcie wg regulaminu jest do niczego nie potrzebne. Będą losować. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

nanajka81

#7237717 Napisano: 28.01.2025 19:56:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ech te bramki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7237379 Napisano: 27.01.2025 12:57:33 w Fortis
gregory napisał(a):

Jakie jest Wasze doswiadczenie z realizacja bonów do stokrotki (akurat wygrane u Fortisa). Dzis sie z tym mierzyłem. Droga przez mękę. Pani w kasie nie przyjmie, bo pierwszy raz cos takiego widzi. zadzwoniła po kierowniczkę. Kierowniczka wielkie zdziwienie, nie chce za to odpowiadać. Zadzwoni do szefa. Szef prosi o zdjecie i dopiero zdecyduje. Dostał zdjecie, ale zadzwoni do szefa wszystkich szefów. W sumie stałem w sklepie 40 min zanim ostatecznie przyjęli. przecież takie bony powinny byc im znane. Ktoś miał takie problemy?

Z różnymi bonami są różne problemy, niektóre bony nie są bonami tylko np jakimiś voucherami albo czymś co wbija się jakoś zupełnie inaczej. Miałam wygrany bon na Orlen (z nałęczowianki) i pani też chwilę się zastanawiała co ma z tym zrobić i jak to wbić bo nie chciało wskoczyć ale uparta była i po gadce z kierownikiem zadziałało. Aczkolwiek po wszystkim stwierdziła ze smutkiem "No mogli by nam mówić że takie coś dają a tak to nic człowiek nie wie, z jakiego to konkursu? Z nałęczowianki? A to nie słyszałam ale gratuluje wygranej". Pani z Rossmanna też miała kiedyś problem z jakąś wygraną przeze mnie kartą bo ni to karta podarunkowa ni voucher ni bon... Tak więc ja jakoś jestem w stanie pojąć że pracujący ludzie mogą nie wiedzieć o istnieniu niektórych konkursowych form zapłaty. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

nanajka81

#7237340 Napisano: 27.01.2025 11:17:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ale jaja! Dopiero co się poskarżyłam wątkowi że bida z nędzą a tu mail od Avanti o karcie Empik emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7237339 Napisano: 27.01.2025 11:16:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pioge7 napisał(a):

Wątku działaj emotka 😇😇😇😇

No przydało by się emotka u mnie też bida z nędzą Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nanajka81

#7237269 Napisano: 26.01.2025 21:34:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mima napisał(a):

Winiary. Mam prawie 40 punktów (nic jasna cholera nie wygrałam emotka ). Podpowidzcie której szkole pomóc?

Ja pierwszą 50-tkę trafiłam przy 63 losie... A żeby wszystkie 3 pięćdziesiątki trafić to poszło 118 losów... Paragony kupowane i zbierane po rodzinie... Wyświetl w wątku >>
1 mima 0

nanajka81

#7237052 Napisano: 24.01.2025 15:26:35 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

Tak mało jest teraz ciekawych konkursów, nie ma w co grać emotka

podsumujmy: wers Oreo - gdzie grają tysiące bo nie trzeba paragonu
                    Lubelli fun - gdzie jest tylko jedna nagroda dziennie i trudno się wbić
                    Żołądkowa Gorzka - gdzie również nie trzeba paragonu
                    Soplica - dla mnie za trudne pytanie

i.... coś jeszcze z tych ciekawszych?

bo o loteriach nie piszę - tam to w ogóle ciężko wygrać...:( Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7236787 Napisano: 23.01.2025 09:39:23 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Prince Polo chyba zapoczątkowało bluzy ale ten obrazek łosia na 3/4 przodu, no dla mnie okropny. Jak już napisałam większość bluz które były do wygrania jakościowo są super - niestety często przez kolor, napis, obrazek lub/i wieeeelkie logo organizatora obciach je nosić gdzieś dalej niż poza domem emotka

Mnie się akurat łoś podobał 😁 ale co do logo firmy pełna zgoda - też mnie zniechęca do chodzenia. Z drugiej strony dokładnie o to chodzi firmom, które chcą sobie w ten sposób zapewnić "darmową" reklamę. Nie dogodzi konkursowiczom 😂

A to co mnie jeszcze dobija w tych wszystkich bluzach to rozmiarówki, które niekiedy też nie dają cieszyć się wygraną. Z LECHa przynajmniej przysyłali to co się kliknęło. L to L, M to M, a nie albo ślą L które jest jak XL, albo jak w przypadku świątecznej bluzy z Coca Coli - kliknęłam że chce L, przyszło XL i co ja mam z takim czymś zrobić? Nikt u mnie w rodzinie nie nosi XL. Bluza jakościowo fajna, nawet ten napis Coca Cola mi nie przeszkadza ale rozmiar nie dla mnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7236777 Napisano: 23.01.2025 07:18:47 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

Czasami, jak patrzę na nagrody w wątku "Zdjęcia naszych wygranych" i widzę te tandetne bluzy/swetry, to się cieszę, że nie wygrałam w tych konkursach. Bardziej bym się ucieszyła ze 100 zł, niż z tandetnej odzieży z logo firmy za 300 zł :

Mnie osobiście podobają się wygrane bluzy z 7days i Rockstar. Ciepłe i dobrej jakości.

a mnie tylko z Lecha, które są super i jakościowo i obrazkowo. Większość bluz może i jakościowo fajna ale logo i durne napisy zniechęcają do noszenia poza domem. Najbrzydsza jaką widziałam to ta z Nuddle Knorr...

Moim faworytem są niezmiennie kultowe bluzy z Prince Polo. Parę lat już mają a nadal mi służy 😌

Czy piszesz o tych z łosiem? Jak tak to też miałam ale nadruk mi zszedł w praniu i w ogóle głowa łosia mi się nie podobała. Jakościowo były ok.

Tak, te miałam na myśli 😁 chociaż faktycznie jakość napisu pozostawiała wiele do życzenia...

Prince Polo chyba zapoczątkowało bluzy ale ten obrazek łosia na 3/4 przodu, no dla mnie okropny. Jak już napisałam większość bluz które były do wygrania jakościowo są super - niestety często przez kolor, napis, obrazek lub/i wieeeelkie logo organizatora obciach je nosić gdzieś dalej niż poza domem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7236754 Napisano: 22.01.2025 19:51:22 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

Czasami, jak patrzę na nagrody w wątku "Zdjęcia naszych wygranych" i widzę te tandetne bluzy/swetry, to się cieszę, że nie wygrałam w tych konkursach. Bardziej bym się ucieszyła ze 100 zł, niż z tandetnej odzieży z logo firmy za 300 zł :

Mnie osobiście podobają się wygrane bluzy z 7days i Rockstar. Ciepłe i dobrej jakości.

a mnie tylko z Lecha, które są super i jakościowo i obrazkowo. Większość bluz może i jakościowo fajna ale logo i durne napisy zniechęcają do noszenia poza domem. Najbrzydsza jaką widziałam to ta z Nuddle Knorr...

Moim faworytem są niezmiennie kultowe bluzy z Prince Polo. Parę lat już mają a nadal mi służy 😌

Czy piszesz o tych z łosiem? Jak tak to też miałam ale nadruk mi zszedł w praniu i w ogóle głowa łosia mi się nie podobała. Jakościowo były ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7236745 Napisano: 22.01.2025 18:28:52 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

a mnie tylko z Lecha, które są super i jakościowo i obrazkowo. Większość bluz może i jakościowo fajna ale logo i durne napisy zniechęcają do noszenia poza domem. Najbrzydsza jaką widziałam to ta z Nuddle Knorr... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7236658 Napisano: 22.01.2025 12:24:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

Wczoraj widziałam w MDW, że dosłownie kilkoro forumowiczow wygrało karty z Empik i subskrypcję Empik Go z konkursu świątecznego Pepsi. Tam chyba tych kart do empiku było 500. 
Myślicie, że oni informują jakoś falami?

Mam nadzieję... Grałam o Empik i będzie mi mega smutno jak okaże się że na tyle nagród mnie olali. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7236477 Napisano: 21.01.2025 18:09:44 w Dziś cieszę się z.....
baxter napisał(a):

radziosny napisał(a):

Po prawie 17 latach zamykam konto w mBanku.. dziwne uczucie, w sumie to się trochę cieszę.. chciałem jeszcze ich zapytać jak to jest z tymi opłatami za kartę, ale odpowiedział mi robot i nakierował mnie na zamknięcie konta. Ok

A ja sie ciesze ze mam konto w mbanku od ponad 20 lat,lubie ten bank i koszty utrzymania konta 0zl

ja to samo. Od 19 lat z mbankiem i nie wybieram się do innego. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

nanajka81

#7236314 Napisano: 21.01.2025 10:01:27 w Smolar
Dekasia napisał(a):

Tyle dosłali 

i tak, teraz te paczki rzeczywiście mają taką wartość jak powinny... Tak więc Smolar ogarnął problem. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7236063 Napisano: 20.01.2025 11:20:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
LadyInWhite napisał(a):

Bluza Coca Cola w rozm XL  z konkursu "Wystrój i nastrój się na Święta"

u mnie też... Gdy wypełniałam formularz zaznaczyłam że chcę L emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7236030 Napisano: 20.01.2025 09:41:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

taak napisał(a):

pmww napisał(a):

Cześć, wiecie może co dziś jedzie GLSem?

Coś z Cola Carrefour od Albedo?

Lub sweter Coca cola emotka

też mam info od GLS  i też wygrałam sweter z C4 więc dzięki za info bo zastanawiałam się co to... Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

nanajka81

#7235870 Napisano: 18.01.2025 12:15:57 w Wkurza mnie...
sks900 napisał(a):

samdej napisał(a):

visserarthur napisał(a):

A dlaczego nie poza portalem? Jak zrobi przelew na konto, to chyba ok?

Ok, pod warunkiem, że przelew zrobi osoba, której Ty coś sprzedajesz, a nie ktoś inny, której tamta osoba "sprzedała" Twój towar podając Twoje konto do przelewu. Dla Ciebie niby wszystko ok, wyślesz towar osobie, której sprzedałeś, a po roku-dwóch, jak przyjdzie Ci wezwanie do sądu to okaże się, że przelew zrobiła Ci nie ta osoba, której Ty sprzedawałeś.

Metoda okradania na OLX, polega na tym, że sprzedający, wbrew logice i zasadom bezpieczeństwa, loguje się do swojego banku z linka przesłanego przez "kupującego", a jak jeszcze uwierzy w bajki "pracownika banku" lub "policjanta" to kończy się tak,

"Chciała sprzedać umywalkę. Straciła ponad pół miliona złotych"

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-11-22/wejherowo-chciala-sprzedac-umywalke-stracila-ponad-pol-miliona-zlotych/

oj na OLX teraz oszustwo na oszustwie, polecam dołączyć do grupy na FB "Oszustwa OLX" i zanim coś się kliknie to tam sobie poczytać co to teraz za pomysły oszuści mają. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7235869 Napisano: 18.01.2025 12:13:44 w Wkurza mnie...
stokrotka238 napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj złamałam Dysona za ponad 2,5tys 😪 Wychodzi na to, że nawet do odkurzania się nie nadaje.emotka Wprawdzie ten chiński badziew jest na gwarancji, ale wątpię by uznali...
Poza tym wkurza mnie, mąż, że wydaje kasę na pierdoły, a aktualnie nie mamy oboje pracy 🥺 Przydałoby się wygrać coś cennego, a tu też tylko drobiazgi wpadają...

no ja swojego Xiaomi też 3 tygodnie temu złamałam (końcówkę z turbiną) -  oryginalny zastępnik prawie 400 zł, kupiłam chiński za 120 zł ale to już nie to samo emotka Na szczęście kilka dni temu SMolar się zlitował i dał mi wygrać odkurzacz w konkursie. Życzę powodzenia w szukaniu pracy choć wiem że jest to bardzo trudne emotka Niby małe bezrobocie ale jak przychodzi co do czego i szukasz czegoś więcej niż praca w Żabce czy Biedronce albo na produkcji to niestety jest bardzo trudno. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7235554 Napisano: 17.01.2025 06:57:21 w Wkurza mnie...
kolorowekredki napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Piekarnik 10 letni normalnie działał, ale zegar w nim miesiąc temu zaczął głośno chodzić jakby był nastawiony (analogowy). Bardzo głośno a pokrętłem nic się nie dało wyłączyć. Już mnie ten hałas tak wkurzał, że mówię wezwę fachowca. Mąż po co, ja spróbuję naprawić. Rozkręcił cały piekarnik z zabudowy, w środku jakaś kostka, masę kabli, czarna magia. Nic nie wymyślił, powkurzał się, skręcił z powrotem. Efekt: jak chodził do teraz piekarnik tak po tym rozkręcaniu przestał działać zegar dalej tyka na max. Jutro muszę wezwać fachowca do hałasującego zegara i do naprawy piekarnika

Życie emotka
Czy Twój mąż na co dzień zajmuje się jakimiś naprawami/elektroniką czy po prostu chciał pokazać że jest facetem i jak to on nie zrobi? Mój jak się za coś bierze to na ogół najpierw szuka wszelkich instrukcji i rozwiązań w necie a potem robi, i tym sposobem już wiele rzeczy samodzielnie naprawił. No ale ma do tego łeb choć tym się na co dzień nie zajmuje.

Nie, mąż nie zajmuje się naprawami. Ani nie czyta tych instrukcji w internecie. Po prostu chciał oszczędzić na fachowcu. Myślał, że odlaczy kabelek zegara, który służy do alarmowania jak coś jest już upieczone i pewnie przypadkowo odłączył przy ściąganiu obudowy inny kabelek, że piekarnik nie działa. A ten wnerwiający zegar dalej tyka.

No to zaoszczędził emotka Daj znać ile za naprawę...

250zł Kraków 😀

dzieki! I co fachowiec naprawił? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7235504 Napisano: 16.01.2025 17:54:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pepa napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

Czy jak kupię revoss w Rossmanie online to będzie ok do tego konkursu ?

Niby jest tam coś o zakupach w aplikacji mobilnej. Ja tak zrobiłam, ale jeszcze paczki mi nie zdążyli wysłać, a w konkursie paragon jest wymagany. Chyba w rossmann go jest tak, że po opłaceniu przysyłają fv, ale w regulaminie konkursu nie ma nic o fv.

Mi się wydaje że paragon zawsze dołączają do zakupów w formie papierowej ale dawno nie kupowałam tak więc może coś się zmieniło. A co do tych kosmetyków to miałam kupić ale jak zobaczyłam że to wielkie butle i mają napis że "profesjonalne" oraz cenę 12 zł to mi przeszło. 12 zł za profesjonalny kosmetyk? Nie w tych czasach. A jak mi nie daj boże szampon nie przypasuje (a jest na to szansa bo kosmetyk jest nowością chyba) to co ja zrobię z tym litrem? Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0