Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7235074 Napisano: 15.01.2025 11:03:56 w Smolar
pipistrello napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pipistrello napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ocho, smolar dosyła brakujące produkty z Przysnacki ale tylko tym co się poskarżyli że mało dostali.

Nieprawda, tym którzy się nie poskarżyli też dosyłają.

No to u mojego szwagra brak. Ale może lecą po kolei i jeszcze mu się dostanie.

Może tak być.

tak jest naprwno bo o ile info od GLS nie ma tak przyszedł mail od Smolara. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7235056 Napisano: 15.01.2025 10:16:17 w Smolar
rufus napisał(a):

Gdzie to info odnodnie wysylki?

od GLS przychodzi info na maila że Smolar przygotowuje przesyłkę... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7235045 Napisano: 15.01.2025 09:52:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

2 dni temu wygrałam 50zl na Winiary. Mail gratulacyjny przyszedł, ale formularz jeszcze nie. To normalne?

normalne, mi jeden przyszedł po 5 dniach od wygrania. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7234677 Napisano: 13.01.2025 21:01:39 w Smolar
rejn napisał(a):

brefowi zwycięzcy, jestem ciekaw czy proza czy tekst zwykły? emotka

opis zwykły, chyba nawet trochę zabawny choć jak pisałam zgłoszenie to byłam mega wkurzona bo Smolar jakoś mnie za bardzo nie docenia więc postanowiłam napisać po prostu co mi ślina na język przyniesie. A najlepsze że wcale nie chciałam brać udziału w tym konkursie tylko kolega mi na ambicje wpłynął... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7234601 Napisano: 13.01.2025 17:32:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rok rozpoczęty dodatkową nagrodą od Smolara (z konkursu wBref zasadom) czyli odkurzaczem bezprzewodowym  emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7234570 Napisano: 13.01.2025 16:21:53 w Smolar
edzia21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

W wynikach pojawiła się zakładka BREF, czy dostał ktoś już SMS? (ewentualnie czy wyniki są podpięte) emotka

Znajoma teraz dostała sms z dodatkową- odkurzacz

Też mam SMS, dzięki emotka

ja również co wprawiło mnie w głęboki szok... Ja i smolar! Czy mozecie gdzies wypełnic oświadczenie laureata??

Niestety, ale musisz dymać na pocztę z paragonem.

Tutaj masz oświadczenie do wydrukowania: https://www.smola...sprzatajwbrewzasadom

serio?

Wystarczy przeczytać regulamin konkursu :)

dziekuje! Tak się przyzwyczaiłam do tych elektronicznych formularzy że nie sądziłam że tutaj coś trzeba wysyłać pocztą Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7234559 Napisano: 13.01.2025 15:57:58 w Smolar
edzia21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

W wynikach pojawiła się zakładka BREF, czy dostał ktoś już SMS? (ewentualnie czy wyniki są podpięte) emotka

ja również co wprawiło mnie w głęboki szok... Ja i smolar! Czy mozecie gdzies wypełnic oświadczenie laureata??

Niestety, ale musisz dymać na pocztę z paragonem.

Tutaj masz oświadczenie do wydrukowania: https://www.smola...sprzatajwbrewzasadom

serio? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7234555 Napisano: 13.01.2025 15:46:14 w Smolar
edzia21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ja również co wprawiło mnie w głęboki szok... Ja i smolar! Czy mozecie gdzies wypełnic oświadczenie laureata?? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7234398 Napisano: 13.01.2025 07:22:29 w Wkurza mnie...
kolorowekredki napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Piekarnik 10 letni normalnie działał, ale zegar w nim miesiąc temu zaczął głośno chodzić jakby był nastawiony (analogowy). Bardzo głośno a pokrętłem nic się nie dało wyłączyć. Już mnie ten hałas tak wkurzał, że mówię wezwę fachowca. Mąż po co, ja spróbuję naprawić. Rozkręcił cały piekarnik z zabudowy, w środku jakaś kostka, masę kabli, czarna magia. Nic nie wymyślił, powkurzał się, skręcił z powrotem. Efekt: jak chodził do teraz piekarnik tak po tym rozkręcaniu przestał działać zegar dalej tyka na max. Jutro muszę wezwać fachowca do hałasującego zegara i do naprawy piekarnika

Życie emotka
Czy Twój mąż na co dzień zajmuje się jakimiś naprawami/elektroniką czy po prostu chciał pokazać że jest facetem i jak to on nie zrobi? Mój jak się za coś bierze to na ogół najpierw szuka wszelkich instrukcji i rozwiązań w necie a potem robi, i tym sposobem już wiele rzeczy samodzielnie naprawił. No ale ma do tego łeb choć tym się na co dzień nie zajmuje.

Nie, mąż nie zajmuje się naprawami. Ani nie czyta tych instrukcji w internecie. Po prostu chciał oszczędzić na fachowcu. Myślał, że odlaczy kabelek zegara, który służy do alarmowania jak coś jest już upieczone i pewnie przypadkowo odłączył przy ściąganiu obudowy inny kabelek, że piekarnik nie działa. A ten wnerwiający zegar dalej tyka.

No to zaoszczędził emotka Daj znać ile za naprawę... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#7234369 Napisano: 12.01.2025 19:40:01 w Wkurza mnie...

Piekarnik 10 letni normalnie działał, ale zegar w nim miesiąc temu zaczął głośno chodzić jakby był nastawiony (analogowy). Bardzo głośno a pokrętłem nic się nie dało wyłączyć. Już mnie ten hałas tak wkurzał, że mówię wezwę fachowca. Mąż po co, ja spróbuję naprawić. Rozkręcił cały piekarnik z zabudowy, w środku jakaś kostka, masę kabli, czarna magia. Nic nie wymyślił, powkurzał się, skręcił z powrotem. Efekt: jak chodził do teraz piekarnik tak po tym rozkręcaniu przestał działać zegar dalej tyka na max. Jutro muszę wezwać fachowca do hałasującego zegara i do naprawy piekarnika

Życie emotka
Czy Twój mąż na co dzień zajmuje się jakimiś naprawami/elektroniką czy po prostu chciał pokazać że jest facetem i jak to on nie zrobi? Mój jak się za coś bierze to na ogół najpierw szuka wszelkich instrukcji i rozwiązań w necie a potem robi, i tym sposobem już wiele rzeczy samodzielnie naprawił. No ale ma do tego łeb choć tym się na co dzień nie zajmuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7234353 Napisano: 12.01.2025 16:46:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Credo89 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Credo89 napisał(a):

9 stycznia dostałam link od Winiary do wypełnienia oświadczenia, wygrane 50 zł , na wypełnienie podobno są 3 dni, dlaczego wyświetla mi się informacja że dzisiaj już za późno na wypełnienie?

Regulaminu nie przeczytalas/es?

Przeczytałam, 3 dni robocze nie minęły!

To czytamy rozne regulaminy ... moj ma 72godziny

z ciekawości spojrzałam:Laureat zobowiązany jest do wypełnienia i wysłania Formularza Laureata w terminie 3 (słownie: trzech) dni roboczych od momentu przesłania przez Organizatora wiadomości e-mail zawierającej link do Formularza Laureata.

Tak więc jedyna rada to napisanie do Unique i wyjaśnienie sytuacji. Wyświetl w wątku >>
1 Credo89 0

nanajka81

#7234307 Napisano: 12.01.2025 10:14:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malwina2006 napisał(a):

a Wy co myślicie?

A ja myślę że konkursy (filmowe/muzyczne/zdjęciowe) to już dawno przestały być dla totalnych amatorów i coraz częściej są nagradzani Ci którzy mają wiedze, umiejętności i potrafią sprzedać swój pomysł. I nie ma co się dziwić - każdy ma prawo wziąć udział w danym konkursie (no oprócz sprzedawców i ich rodzin co to jest czasami napisane w regulaminie) i pokazać na co go stać. Tak więc trzeba się wziąć w garść i uczyć aby być lepszym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7233876 Napisano: 09.01.2025 16:28:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Żołądkowa gorzka wygrana 23.12. Nadawca Huta 19, wozi DHL. Bez dokumentów do podpisu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7233585 Napisano: 08.01.2025 16:17:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Milka i DC... Kiedy ja rozpocznę ten konkursowy rok? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7233385 Napisano: 08.01.2025 10:21:49 w Smolar
Uwaga! Uwaga! Mam odpowiedź:
"Dzień dobry,
serdecznie przepraszamy, najwyraźniej zaszła jakaś pomyłka. Doślemy oczywiście do Państwa produkty, które zrównoważą wartość przesyłki."

Ja nie chce nic mówić ale u nich od roku co chwila "jakaś pomyłka"... A z tym dosyłaniem no właśnie... Jakoś przestałam im wierzyć. Z Zozoli ktoś dostał coś więcej? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7233379 Napisano: 08.01.2025 10:11:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Żenujący zestaw 2 produktów od Smolara z konkursu "wybywasz - wygrywasz" - gls (bez dokumentów zwrotnych) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7233377 Napisano: 08.01.2025 09:57:48 w Smolar
isiulka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):Bieda smolarowa czyli zestaw produktów... 

To ten zestaw za 50zł ? emotka

Taaa... Żenada no nie? Czy ktoś zamierza się burzyć u Smolara? Bo chętnie dołączę do listy niezadowolonych z nagrody...

Dobrze, że przestałam grac w Smolarowe konkursy. Ktoś się napocił nad hasłem, wydał kasę na zakup promocyjny, "sprzedał" swoje dane do wysyłki aby dostać nagrodę za 10 zł.  emotka  to się nadaje na wiocha.pl
Mam wrażenie , że Smolar organizuje już tylko konkursy dla biedaków ( biednych firm bez budżetu na promocje).

No coś się ze Smolarem zepsuło. Regulamin sobie a nagrody sobie... Mało u nich wygrywam ale po tej wygranej to jeszcze bardziej mi się nie chce brać udziału w ich konkursach. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

nanajka81

#7233374 Napisano: 08.01.2025 09:53:50 w Smolar
ktosiek1 napisał(a):

notta napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Obstawiałam ze chociaż będzie 5 opakowan orzechów..

Trzeba pisać reklamację. Tu jest wartość ok. 15 zł

Tak, już napisałam do nich pytanie "kto zjadł resztę mojej wygranej bo jakoś mi tu nie wychodzi 50 zł..." Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7233364 Napisano: 08.01.2025 09:42:01 w Smolar
adamo86 napisał(a):

Taaa... Żenada no nie? Czy ktoś zamierza się burzyć u Smolara? Bo chętnie dołączę do listy niezadowolonych z nagrody... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7233362 Napisano: 08.01.2025 09:39:33 w Zdjęcia naszych wygranych
Bieda smolarowa czyli zestaw produktów... Wartość regulaminowa: 50 zł...
Wyświetl w wątku >>