Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7238678 Napisano: 03.02.2025 20:13:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
primo2219 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

primo2219 napisał(a):

FedEx nadał w końcu do mnie paczkę z Gourmet ze złotymi zawieszkami. Od listopada czekałem, także doczekałem się .

te zawieszki są tak małe (1,5 cm) i chude że nie ma czym się cieszyć. Ale dobrze że wysłali.

Małe, ale złote i skromne hehe Nie wiem czy widziałaś, ale w listopadzie w Apart te zawieszki kosztowały 199 zł, a teraz 229 zł. Poczekamy parę lat i będziemy bogaci.

:) Oby emotka Bo ja to byłam mega zawiedziona jak dostałam tą zawieszkę. Niby wiedziałam że będzie mała ale że aż taka cienka? A to że w Apart ceny rosną... nowy rok, nowa "wyższa najniższa" to se w złocie odbijają... Wyświetl w wątku >>
1 primo2219 0

nanajka81

#7238646 Napisano: 03.02.2025 18:00:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
primo2219 napisał(a):

FedEx nadał w końcu do mnie paczkę z Gourmet ze złotymi zawieszkami. Od listopada czekałem, także doczekałem się .

te zawieszki są tak małe (1,5 cm) i chude że nie ma czym się cieszyć. Ale dobrze że wysłali. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#7238453 Napisano: 02.02.2025 20:16:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Ale gdzie takie info? Nie widziałam tego w regulaminie... To ciekawe ci będą brać pod uwagę. Moje zdjęcie też było zwykle, tak jak napisali "wgraj zdjęcie kota"

Ta loteria to istny cyrk, za darmo taka baza danych osobowych i jeszcze baza zdjęć za free. Wysłałam zgłoszenie ale delikatnie mówiąc czuje się jak cenzura emotka

No ja też się czuję jak cenzuraka bo mój kot tą karmę nie za bardzo lubi, coś tam zje ale tak bez entuzjazmu, ale jako żem konkursowicz to jedno zgłoszenie posłałam. Zdjęcie jakoś zrobiłam choć kot średnio chciał jeść a po wysłaniu tak na serio wczytałam się w regulamin ... No i jestem wq... Loteria... To na uj im zdjęcie~!!!!!!! Wrrr!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7238452 Napisano: 02.02.2025 20:11:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No Luty... Podrzuć coś, nie bądź taki! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7238398 Napisano: 02.02.2025 12:28:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

agi68 napisał(a):

katee14 napisał(a):

Próbował ktoś wysłać dzisiaj whiskas? Zmniejszyłam zdjęcia, a nie idzie wysłać z żadnej przeglądarki ciągle wyskakuje komunikat 
Oops!Something went wrong.
Our team has been notified and will review the issue soon.
Please try again later.

Próbowałam kilkakrotnie wczoraj, dzisiaj, rozmiar zdjęcia mały, cały czas ten sam komunikat.i n

Mam to samo od wczoraj. I teraz nie wiem czy ich błąd czy mam dalej cudować ze zdjęciem 

niedawno wysłałam zgłoszenie bez problemu... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7238377 Napisano: 02.02.2025 08:58:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Płacił ktoś może kartą podarunkową Nike z konkursu Wedel? Już nie wiem które numerki wpisać żeby zapłacić. Na odwrocie karty są jakieś ciągi numerków ale żaden nie pasuje.

jeżeli to ta na 500 zł to z tyłu ostatnie 5 czy 6 cyfer z tego ciągu to pin a początkowe to nr karty. Też miałam problem ale potem wskoczyło. Wyświetl w wątku >>
1 dede 0

nanajka81

#7237779 Napisano: 29.01.2025 09:33:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

as32572 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ReneK napisał(a):

masza napisał(a):

ineska1991 napisał(a):

Czy w whiskas na paragonie musi być whiskas nazwa jednoznaczna ? Mam paragon z dino i jest opisany karma dla kota ...

zrób zdjęcie z karmą

A czy kotek na fotce musi delektować się  Whiskas?🤔😻

nikt tego nie wie bo zdjęcie wg regulaminu jest do niczego nie potrzebne. Będą losować.

W loterii Dudy też chcieli zdjęcie, mimo że potem losowali. To chyba taka dodatkowa forma aktywacji i urozmaicenia, chociaż z naszej perspektywy to utrudnienia emotka

Czyli moge przebrać psa za kota i większej różnicy to nie zrobi?emotka

próbuj szczęścia emotka Ja się wkurzyłam bo oczywiście bardzo się starałam aby kot jadł tą wstrętną karmę (bo jej nie lubi) a potem dokładniej przeczytałam regulamin i ... loteria... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7237762 Napisano: 29.01.2025 08:10:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ReneK napisał(a):

masza napisał(a):

ineska1991 napisał(a):

Czy w whiskas na paragonie musi być whiskas nazwa jednoznaczna ? Mam paragon z dino i jest opisany karma dla kota ...

zrób zdjęcie z karmą

A czy kotek na fotce musi delektować się  Whiskas?🤔😻

nikt tego nie wie bo zdjęcie wg regulaminu jest do niczego nie potrzebne. Będą losować. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

nanajka81

#7237717 Napisano: 28.01.2025 19:56:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ech te bramki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7237379 Napisano: 27.01.2025 12:57:33 w Fortis
gregory napisał(a):

Jakie jest Wasze doswiadczenie z realizacja bonów do stokrotki (akurat wygrane u Fortisa). Dzis sie z tym mierzyłem. Droga przez mękę. Pani w kasie nie przyjmie, bo pierwszy raz cos takiego widzi. zadzwoniła po kierowniczkę. Kierowniczka wielkie zdziwienie, nie chce za to odpowiadać. Zadzwoni do szefa. Szef prosi o zdjecie i dopiero zdecyduje. Dostał zdjecie, ale zadzwoni do szefa wszystkich szefów. W sumie stałem w sklepie 40 min zanim ostatecznie przyjęli. przecież takie bony powinny byc im znane. Ktoś miał takie problemy?

Z różnymi bonami są różne problemy, niektóre bony nie są bonami tylko np jakimiś voucherami albo czymś co wbija się jakoś zupełnie inaczej. Miałam wygrany bon na Orlen (z nałęczowianki) i pani też chwilę się zastanawiała co ma z tym zrobić i jak to wbić bo nie chciało wskoczyć ale uparta była i po gadce z kierownikiem zadziałało. Aczkolwiek po wszystkim stwierdziła ze smutkiem "No mogli by nam mówić że takie coś dają a tak to nic człowiek nie wie, z jakiego to konkursu? Z nałęczowianki? A to nie słyszałam ale gratuluje wygranej". Pani z Rossmanna też miała kiedyś problem z jakąś wygraną przeze mnie kartą bo ni to karta podarunkowa ni voucher ni bon... Tak więc ja jakoś jestem w stanie pojąć że pracujący ludzie mogą nie wiedzieć o istnieniu niektórych konkursowych form zapłaty. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

nanajka81

#7237340 Napisano: 27.01.2025 11:17:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ale jaja! Dopiero co się poskarżyłam wątkowi że bida z nędzą a tu mail od Avanti o karcie Empik emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7237339 Napisano: 27.01.2025 11:16:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pioge7 napisał(a):

Wątku działaj emotka 😇😇😇😇

No przydało by się emotka u mnie też bida z nędzą Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nanajka81

#7237269 Napisano: 26.01.2025 21:34:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mima napisał(a):

Winiary. Mam prawie 40 punktów (nic jasna cholera nie wygrałam emotka ). Podpowidzcie której szkole pomóc?

Ja pierwszą 50-tkę trafiłam przy 63 losie... A żeby wszystkie 3 pięćdziesiątki trafić to poszło 118 losów... Paragony kupowane i zbierane po rodzinie... Wyświetl w wątku >>
1 mima 0

nanajka81

#7237052 Napisano: 24.01.2025 15:26:35 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

Tak mało jest teraz ciekawych konkursów, nie ma w co grać emotka

podsumujmy: wers Oreo - gdzie grają tysiące bo nie trzeba paragonu
                    Lubelli fun - gdzie jest tylko jedna nagroda dziennie i trudno się wbić
                    Żołądkowa Gorzka - gdzie również nie trzeba paragonu
                    Soplica - dla mnie za trudne pytanie

i.... coś jeszcze z tych ciekawszych?

bo o loteriach nie piszę - tam to w ogóle ciężko wygrać...:( Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7236787 Napisano: 23.01.2025 09:39:23 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Prince Polo chyba zapoczątkowało bluzy ale ten obrazek łosia na 3/4 przodu, no dla mnie okropny. Jak już napisałam większość bluz które były do wygrania jakościowo są super - niestety często przez kolor, napis, obrazek lub/i wieeeelkie logo organizatora obciach je nosić gdzieś dalej niż poza domem emotka

Mnie się akurat łoś podobał 😁 ale co do logo firmy pełna zgoda - też mnie zniechęca do chodzenia. Z drugiej strony dokładnie o to chodzi firmom, które chcą sobie w ten sposób zapewnić "darmową" reklamę. Nie dogodzi konkursowiczom 😂

A to co mnie jeszcze dobija w tych wszystkich bluzach to rozmiarówki, które niekiedy też nie dają cieszyć się wygraną. Z LECHa przynajmniej przysyłali to co się kliknęło. L to L, M to M, a nie albo ślą L które jest jak XL, albo jak w przypadku świątecznej bluzy z Coca Coli - kliknęłam że chce L, przyszło XL i co ja mam z takim czymś zrobić? Nikt u mnie w rodzinie nie nosi XL. Bluza jakościowo fajna, nawet ten napis Coca Cola mi nie przeszkadza ale rozmiar nie dla mnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7236777 Napisano: 23.01.2025 07:18:47 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

Czasami, jak patrzę na nagrody w wątku "Zdjęcia naszych wygranych" i widzę te tandetne bluzy/swetry, to się cieszę, że nie wygrałam w tych konkursach. Bardziej bym się ucieszyła ze 100 zł, niż z tandetnej odzieży z logo firmy za 300 zł :

Mnie osobiście podobają się wygrane bluzy z 7days i Rockstar. Ciepłe i dobrej jakości.

a mnie tylko z Lecha, które są super i jakościowo i obrazkowo. Większość bluz może i jakościowo fajna ale logo i durne napisy zniechęcają do noszenia poza domem. Najbrzydsza jaką widziałam to ta z Nuddle Knorr...

Moim faworytem są niezmiennie kultowe bluzy z Prince Polo. Parę lat już mają a nadal mi służy 😌

Czy piszesz o tych z łosiem? Jak tak to też miałam ale nadruk mi zszedł w praniu i w ogóle głowa łosia mi się nie podobała. Jakościowo były ok.

Tak, te miałam na myśli 😁 chociaż faktycznie jakość napisu pozostawiała wiele do życzenia...

Prince Polo chyba zapoczątkowało bluzy ale ten obrazek łosia na 3/4 przodu, no dla mnie okropny. Jak już napisałam większość bluz które były do wygrania jakościowo są super - niestety często przez kolor, napis, obrazek lub/i wieeeelkie logo organizatora obciach je nosić gdzieś dalej niż poza domem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7236754 Napisano: 22.01.2025 19:51:22 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

Czasami, jak patrzę na nagrody w wątku "Zdjęcia naszych wygranych" i widzę te tandetne bluzy/swetry, to się cieszę, że nie wygrałam w tych konkursach. Bardziej bym się ucieszyła ze 100 zł, niż z tandetnej odzieży z logo firmy za 300 zł :

Mnie osobiście podobają się wygrane bluzy z 7days i Rockstar. Ciepłe i dobrej jakości.

a mnie tylko z Lecha, które są super i jakościowo i obrazkowo. Większość bluz może i jakościowo fajna ale logo i durne napisy zniechęcają do noszenia poza domem. Najbrzydsza jaką widziałam to ta z Nuddle Knorr...

Moim faworytem są niezmiennie kultowe bluzy z Prince Polo. Parę lat już mają a nadal mi służy 😌

Czy piszesz o tych z łosiem? Jak tak to też miałam ale nadruk mi zszedł w praniu i w ogóle głowa łosia mi się nie podobała. Jakościowo były ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7236745 Napisano: 22.01.2025 18:28:52 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

a mnie tylko z Lecha, które są super i jakościowo i obrazkowo. Większość bluz może i jakościowo fajna ale logo i durne napisy zniechęcają do noszenia poza domem. Najbrzydsza jaką widziałam to ta z Nuddle Knorr... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7236658 Napisano: 22.01.2025 12:24:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

Wczoraj widziałam w MDW, że dosłownie kilkoro forumowiczow wygrało karty z Empik i subskrypcję Empik Go z konkursu świątecznego Pepsi. Tam chyba tych kart do empiku było 500. 
Myślicie, że oni informują jakoś falami?

Mam nadzieję... Grałam o Empik i będzie mi mega smutno jak okaże się że na tyle nagród mnie olali. Wyświetl w wątku >>