Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7310916 Napisano: 04.11.2025 11:58:10 w Wkurza mnie...
sergrazyna napisał(a):

Zawsze gdy jestem zadowolona z odpowiedzi nie wpada dosłownie nic. Jak się coś uda, to na ten najbardziej dziadowski emotka

Mam to samo... I niestety wiele razy jestem zadowolona więc efekt wiadomy... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#7310619 Napisano: 03.11.2025 12:24:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryjane napisał(a):

Czy jakaś dobra dusza może mi powiedzieć, czy w zapowiedziach jest jakiś konkurs na produkty do prania? Muszę kupić sporo rzeczy, a to drogie produkty, więc chciałabym upiec dwie pieczenie na jednym ogniu... jeśli ktoś się zlituje, może być priv emotka

W zapowiedziach jest tylko to: intermarche
https://www.wyczy...dy.pl/akcje/089.html Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

nanajka81

#7310616 Napisano: 03.11.2025 12:19:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

https://www.konkurstabasco.pl/#zasady kolejny konek ze ścierkami zamiast prawdziwych nagród emotka

logo głupie ale efekt WOW fajne co nie zmienia faktu że takiej koszulki nigdzie poza domem bym nie założyła. Dlaczego nie mogli wrzucić jakiegoś fajnego rysunku i małego logo? To taką darmową, chodzącą reklamę zaprojektowali... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7310539 Napisano: 03.11.2025 07:32:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

https://konkursprincepolo.pl/#nagrody walka o klapki Kubota emotka

haha smolar

Siedem dobrych nagród wystarczy aby pojawiło się kilkaset zgłoszeń dzięki którym skarpety i klapki znajdą właścicieli. Wyświetl w wątku >>
2 agakaz2, ZetZ 0

nanajka81

#7310489 Napisano: 02.11.2025 19:46:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

ILIKETOWINMONEY napisał(a):

[quote=

Yolobolo napisał(a):

panasa napisał(a):

panasa]Też Wam nie działa Kinder bueno strona od wczoraj?

Mi nie działa kompletnie od piątku. Próbuje wejść z różnych przeglądarek, urządzeń i nie mogę...

Piszcie do nich, ja właśnie zgłosiłam, ale zawsze lepiej, jak napisze więcej osób.
kontakt@promomakers.pl 

a przez jakiego linka wchodzicie? bo przez tego z naszej bazy nie wchodzi, ale przez tego wchodzi: https://loteria20.../bueno-loteria-2025/ Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7310139 Napisano: 31.10.2025 17:45:42 w Pomocy!!!!
kaprysek30 napisał(a):

Duża wygrana - paragon odesłany pocztą polską - list polecony priorytetowy. Wysłany w piątek, a dzisiaj nadal nie doręczony. Miał ktoś podobną sytuację? Martwię się, że list zaginął. Na poczcie poinformowali, że dopiero w przypadku opóźnienia 14 dni mogę złożyć reklamację...

Jesteś pewien że nie dotarł? Czasami na poczcie nie aktualizują tych statusów i przesyłka okazuje się doręczona. Na Twoim miejscu napisałabym do organizatora z pytaniem czy dotarło. (miałam taką sytuację) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7309881 Napisano: 30.10.2025 21:14:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
domiqa napisał(a):

malmika napisał(a):

domiqa napisał(a):

Próbuję przekonać do siebie Karlsbad na różne sposoby i ciagle nic  emotka  To chyba jedyna agencja w której nie wygrałam chociaż ten jeden jedyny raz  emotka

Mam dokładnie tak samo. Co bym nie robiła, co bym nie wymyśliła i tak nie pasuje

Najlepsze jest to, że zawsze sobie obiecuję, że już nie będę więcej u nich grać - nie to nie, łaski bez emotka  Ale przy którymś ich konkursie zawsze mnie podkusi emotka

Dopisuję się tutaj bo ja również nie rozgryzłam Karlsbada. I tak samo obiecuję sobie, że już nigdy więcej u nich nie zagram a potem i tak mnie coś pokusi. Męczę się nad zgłoszeniem, kombinuję a efekt jedno wielkie 0. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7309670 Napisano: 30.10.2025 07:15:32 w Wkurza mnie...
elemelex napisał(a):

Oj tak zmęczenie materiału. Nie wiem który już raz mam wymyśleć odpowiedź na pytanie o uśmiech, jak dbasz o uśmiech, jak pasta do zębów zmienia twoje życie w pasmo szczęsliwości. Za każdy razem inaczej, kreatywniej. Kuku na muniu dostać można emotka  Natomiast dziś się wyspałam więc mam nadzieję na przebłysk geniuszu xD

Jeżeli to konkurs organizowany przez Rossmanna to cokolwiek tam napiszesz to będzie dobrze bo oni nagradzają jakieś losowe zgłoszenia, niekoniecznie konkursowiczów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7309454 Napisano: 29.10.2025 11:18:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anisu napisał(a):

W konkursach Everydayme na ile znaków piszemy teksty? Może ktoś podpowie, bo nie znalazłam w regulaminie.

Przeważnie na tysiące... U nich chyba nie spotkałam się z limitem znaków ale też nie biorę udziału tam zbyt często. Wyświetl w wątku >>
1 Anisu 0

nanajka81

#7309387 Napisano: 29.10.2025 07:24:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Emememe napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Emememe napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Mam pytanie o konkurs mms ,jeszcze nie robiłam zdjęcia i mam pytanie czy wysyłacie zdjęcie samej paczki czy uczestnika z produktem ? Szukałam w lupce ale nic nie znalazłam . Czy jest tam może licznik zgłoszeń ?

Zgodnie z tym co w regulaminie i na stronie, na zdjęciu ma być sama paczka, bez uczestnika. Jest licznik zgłoszeń, przed chwilą wysyłałam i było około 155 emotka

O kurcze, a tam na stronie wcześniej nie było napisane "dowolna paczka ORAZ osoba bioraca udzial w konkursie"? 
Chyba wczesniej bylo inaczej na stronie, a inaczej w regulaminie i ja cały czas żyłami w przekonaniu, że w regulaminie po prostu zrobili literówkę 🫣

Tak było, ale chyba w międzyczasie zmienili emotka  nie chcą nas oglądać emotka

Cóż, chociaż raz prokrastynacja się opłaciła, bo jeszcze nie zrobiłam tych zdjęć z wizerunkiem, choć miałam paragony, pomysły i czas. 🫣

piszecie o tym konkursie ze skarpetami? Jak tak to przecież tam jakiś regulamin jest zwalony i nawet nie pisze ile nagrod jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7309054 Napisano: 27.10.2025 20:34:02 w Czy informują/ informowali?
Monika11 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Kinder Niespodzianka z losowania rezerwowego będzie informowała dziś?

Chory organizator. Mi paragon wyblakł ale tylko na dacie i napisałam w sumie  trzy e-maile i trzy razy skopiowali mi regulamin i nic się nie dowiedziałam . Wkurzyłam się , poszłam do sklepu po pieczątkę i dodatkowo wydrukowałam z  telefonu paragon , wysłałam im i tak walizka przepadła. Także jak macie wyblaknięte paragony po zawodach ..

i jak nie odbierzecie bo nie wiecie że kurier jedzie to też po zawodach  emotka  (przypadek siostry - nie wiedziała że kurier przyjedzie, nie było powiadomienia, on też nie zadzwonił, walizka wróciła do organizatora, organizator odmówił powtórnej wysyłki) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7308863 Napisano: 27.10.2025 10:22:44 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
martunik3 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Z loterii Aquafresh dostał już ktoś bon Empik 100zł?emotka

jeszcze nie

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7308612 Napisano: 25.10.2025 15:06:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Thalia napisał(a):

Czyli nikt nie wygral z forum w Rossmann Palmolive AHA? Tak wychodzi

Jak napiszesz do rossmanna to ci odpiszą "że zwycięzcy zostali poinformowani" i że "lista zwycięzców dostępna u nich i oficjalnie jej nie udostępniają bo RODO". Tak mi napisali jak do nich z pytaniami o dwa jakieś ich poprzednie konkursy pisałam. Po sensodyne ich konkursy sobie podarowałam. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7308475 Napisano: 24.10.2025 20:50:05 w Czy informują/ informowali?
ashanti napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ashanti napisał(a):

Dostał ktoś może info z Palimolive w Rossmann? Do dziś mieli czas na poinformowanie  emotka

No właśnie...
A macie jeszcze to wyzwanie widoczne w aplikacji?

Nie ma już tego. To już któryś raz z kolei, kiedy z konkursów organizowanych przez Rossmann nie ma żadnych laureatów na forum. Ostatnio była 1 osoba emotka

Wszystkie konkursy których organizatorem jest Rossmann mają 98% laureatów widmo... Przynajmniej tak wygląda to z moich obserwacji. Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

nanajka81

#7308292 Napisano: 24.10.2025 12:45:42 w Zdjęcia naszych wygranych
Kilka dni temu doszła hulajka z Smakuj dzień Intermarche Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7308282 Napisano: 24.10.2025 12:16:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
InPost bon 100 zł do Intermarche od Indykpola Wyświetl w wątku >>
1 aja 0

nanajka81

#7308219 Napisano: 24.10.2025 09:57:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

picola1 napisał(a):

Odebrałam ten masażer i dla mnie to totalna tandeta. Nie wiem, czy ja mam wybrakowany model, ale to są dwie gumowe półkule, , które się wypełnia wodą, a potem zamraża i niby tym lodem się masuje twarz. Niepraktyczne byle co z chińskiej gumy. Piszę, aby osoby, które tego nie mogę odebrać nie żałowały, bo totalnie nie ma czego.

na tym ten masażer polega  emotka  wlewasz do środka wodę albo jakiś wywar ziołowy i masujesz. Takie samo odkrycie jak te szklane kulki czy kamienie, które przed użyciem trzymasz w lodówce emotka

ja nie żałuje bo każdy gratis który od nich dostałam to jakaś chińska taniocha nie przydatna do niczego. Ale dzięki picola1 że napisałaś co to ten masażer emotka Wyświetl w wątku >>
1 picola1 0

nanajka81

#7308183 Napisano: 24.10.2025 07:20:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

grzanka napisał(a):

Czy Wy także macie problem z odebraniem prezentów z loterii "dmuchanej" w Rossmanie? Poszłam po płatki hydrożelowe i lodowy masażer, a uśmiechnięta Pani przy kasie powiedziała, że już nie ma.
Swoją drogą co to za loteria, w której brakuje nagród do wydania? emotka

Ja nie odebrałam tego masażera lodowego bo nie mieli już…

To samo  emotka Był ale się zmył... Jak te wszystkie złotówki w rossmanie emotka

U mnie we wtorek w jednym sklepie tych płatków pod oczy też już nie było. Ale wczoraj byłam z siostrą na zakupach i zaszłyśmy do innego rossmana, to i płatki i masazer były, a siostra jeszcze świeczkę dostała, bo we wrześniu miała urodziny i widocznie pani się to gdzieś po zeskanowaniu karty wyświetliło. A nic nie kupowałyśmy - tylko po gratisy weszłyśmy emotka

Edit: Ale za to obie mamy po AŻ 3zł w pianowej promocji a dmuchamy od początku 

Mi się nie chce jeździć i szukać tych gratisów po rossmannach szczególnie że dwa poprzednie piny zgubiłam (odczepiły mi się z torebki):/ Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7308132 Napisano: 23.10.2025 18:40:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

grzanka napisał(a):

Czy Wy także macie problem z odebraniem prezentów z loterii "dmuchanej" w Rossmanie? Poszłam po płatki hydrożelowe i lodowy masażer, a uśmiechnięta Pani przy kasie powiedziała, że już nie ma.
Swoją drogą co to za loteria, w której brakuje nagród do wydania? emotka

Ja nie odebrałam tego masażera lodowego bo nie mieli już…

To samo  emotka Był ale się zmył... Jak te wszystkie złotówki w rossmanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7307960 Napisano: 23.10.2025 11:23:28 w Czy informują/ informowali?
witegz napisał(a):

A przekąski KIRI ? Informowali?

też czekam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0