Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7326090 Napisano: 06.01.2026 13:37:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rok rozpoczynam jakimś gadżetem z konkursu Chupa Chups https://www.e-kon...stranger-things-game Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7325330 Napisano: 02.01.2026 09:52:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

Klub Winiary ,działa Wam dodanie paragonów? Od wczoraj nie idzie i mnie

a to nie trwało do końca roku? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7325043 Napisano: 31.12.2025 15:26:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
daisygirl napisał(a):

Podsumowanie Winiary za cały rok: 113 prób do zera XD

za mało prób, ja wynik końcowy mam 227 i na cały rok 5 trafionych. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7324713 Napisano: 30.12.2025 15:44:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sergrazyna napisał(a):

Żeby nie wygrać nawet marnej karty z oral b…. I to na 2 zgłoszenia

może coś wyżej wygrałaś? Dopiero karty poszły Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7324709 Napisano: 30.12.2025 15:40:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
asiunia_malutka napisał(a):

100 zł do Rossmann z oral -B

Również 100 Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7324598 Napisano: 30.12.2025 12:42:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Pal go sześć same swetry, bardziej mnie interesuje to, że facet tyle razy wygrał. Sam kilkukrotnie o różnych porach brałem tam udział i nie wygrałem nic. Można mieć szczęście, można wygrać i 5 razy ale 25 razy? Ciekawe na ile zgłoszeń łącznie…

Pewnie zainwestował trochę pieniążków albo pracuje jako sprzedawca i miał paragony za darmo. Poza tym może trafił ze dwa razy a kolejne razy były tymi samymi godzinami co pierwsze trafione i wiedział kiedy strzelać. Mi chłopa trochę żal - tyle badziewnych swetrów trafić. Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

nanajka81

#7324563 Napisano: 30.12.2025 11:25:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

emotka
Primo: w loterii Nutella należy posiadać paragon. Skąd to zdziwienie, że ktoś wszedł w posiadanie paragonów, to ja nie rozumiem. Kiedy lubiani "wchodzą w posiadanie" paragonów / kapsli / nakrętek, jakoś nikt tego nie analizuje.

Drugie primo: literka "W" w paragonie nie ogranicza się do żadnej sieci sklepów. Też mi się takie regularnie trafiają w okolicy. Zero sensacji.

Trzecie primo: na jakiej podstawie chcecie znać pełne dane laureata? Co to ma zmienić?

Czwarte primo: już dawno temu wyraźnie zaznaczyłam w komentarzu przy tej loterii, co należy zakupić. Nie wiem, o jakich SŁOIKACH Nutelli piszecie, bo to nigdy nie było wymogiem. Brak znajomości asortymentu jest tutaj chyba źródłem niezrozumienia tematu.

Można się rozejść emotka

Piąte: Jak już pisałam - nie ma czego zazdrościć. Te sweterki z Nutelli wcale nie są fajne ani wizualnie ani praktycznie. Pewnie ktoś grał o 10 tys a dostaly mu sie sweterki ktore wylądują w kontenerze. Wyświetl w wątku >>
1 Cytrusek 0

nanajka81

#7324516 Napisano: 30.12.2025 09:30:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bushido_75 napisał(a):

Poprawka. Łukasz.R, wygrał 24 swetry. Ja wysłałem chyba z 50 razy i ani jednego. Tak samo jak była loteria Dr.Gerard-też dobra ściema była.

Nie ma czego zazdrościć - powyższy wygrany będzie miał co wynosić do kontenera PCK bo raczej marne szanse że mu te swetry kupią (mojego ładnego z Coca Coli w rozmiarze XL i rozsądnej cenie - nikt nie chce). Ale rozumiem złość bo sama tam wysłałam z 3 zgłoszenia i nic choć może to i dobrze... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7324407 Napisano: 29.12.2025 20:46:11 w Ulubiona nagroda – podzielcie się swoimi wygranymi w konkursach!
Bon do wakacje.pl dzięki któremu rodzinnie pojechaliśmy najpierw do Grecji a potem z małą dopłatą do Hiszpanii. On otworzył nam oczy na świat i zmienił podejście do podróży. Ale inne nagrody, które wygrałam też lubię emotka  EDIT: Zapomniałam dodać że jedną z moich również ulubionych nagród były 2 bilety na Neo-Nówkę w Ełku - dzięki nim na nowo pokochałam to miasto i przynajmniej raz w roku do niego jeździmy a wcześniej przez 20 lat unikaliśmy go jak ognia (kojarzyło nam się z brzydotą i niczym ciekawym a jest naprawdę świetne na krótki wypoczynek) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7324305 Napisano: 29.12.2025 15:20:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
PrzemekNMR napisał(a):

dobrze że koniec hard  loterii, najgorsza emotka

Też się cieszę. Pewnie zostanę zlinczowana przez tych co wygrali ale oby takich loterii było jak najmniej. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7324260 Napisano: 29.12.2025 13:34:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Cytrusek77 napisał(a):

ola120 napisał(a):

Czuję się jak przegryw. Nie dość, że poleciałam znów po piwo i oczywiście nic. To teraz czytam o wygranych w ducku. Myślałam, że chociaż tu wygram.emotka

Czuję się tak samo

Podobnie choć dziś już piwo sobie darowałam. Ale duck... (i ktoś pisał o oral b ale może pomyłka?) No smuteczek  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7324060 Napisano: 28.12.2025 21:09:11 w Avanti
Maczupikczu napisał(a):

Czasami mam wrażenie, że im więcej czytam forum tym mniej wygrywam emotka  
Bo jak się człowiek wkręci w te wszystkie teorie spiskowe, to się odechciewa grać. Chyba, że taki jest cel aby zniechęcić konkurencje ? emotka

Tu nie chodzi o teorie spiskowe tylko różne możliwości konkursowiczów. Jednego stać żeby kupować nie wiadomo ile produktów na dany konkurs i dzięki temu wygrywać (loterie albo obecny konkurs piwny z żabki) a drugiego nie. Jedni mają szczęście a drudzy absolutnie. Ja jestem z tych drugich więc bardziej biorę udział w konkursach w których trzeba się wykazać kreatywnością niż posiadaną kasą. Wiadomo, że chciałabym tak jak wiele tu osób móc próbować aż się uda ale w obecnej sytuacji nie mogę sobie na to pozwolić. Wybieram więc takie konkursy w których nie wydaję setek a rzeczywiście mam jakąś szansę. A to forum czytam bo lubię choć obecnie nie czytam wątku MDW - po co się dobijać. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7323852 Napisano: 28.12.2025 10:04:37 w Avanti
A ja na Biedronkowe Avanti wysłałam tylko 4... To nie są produkty którymi chcę zapychać rodzinę więc dla zasady tylko kilka zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7323389 Napisano: 25.12.2025 12:33:41 w Żabka
Calliope22 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Na pewno nie jedna emotka

Wcale nie tak łatwo trafić na otwartą . Po godzinie jazdy znalazłam dopiero jedną w sąsiednim mieście

Jest bardzo dużo takich co nie trafili. Ja też pudło. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7323252 Napisano: 24.12.2025 08:57:50 w Czy informują/ informowali?
sergrazyna napisał(a):

Te Pudliszki całe poszły od razu, czy jeszcze idą maile?

maile szły przez dwa dni Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7323194 Napisano: 23.12.2025 18:47:57 w Żabka
taak napisał(a):

Jeśli za piwo zapłacę bonem z poprzedniej loterii to losy przydzielają, tak? emotka

przydzielają, płatność nie ma znaczenia. Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

nanajka81

#7323048 Napisano: 23.12.2025 10:47:07 w Smolar
mydlix napisał(a):

Reklamował ktoś kiedyś coś z konkursu smolara? Ile się czeka na odpowiedź? Większość dostała piękne koszulki Lewego z zeszłego sezonu, a ja starą i z defektem emotka

Smolar wcześniej czy później odpisze. A co do koszulek to z tego co mi się wydaje wszyscy dostali albo zieloną albo taką jak Ty masz, tyle że bez defektu. Widziałam że na OLX są one powystawiane po 2 tys... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7322956 Napisano: 22.12.2025 18:35:13 w Dziś cieszę się z.....
wiolka252 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Cieszę się, ze nie ma w mojej wsi Żabki- bo grałabym do upadłego i nie wygrała ani pół złotówki... A do najbliższej mam 10 km i jechać mi się nie chce:)

Ja mam pod ,,nosem,,i zrezygnowałam 5 razy nic 😉

Zagrałam raz dla zasady. Pudło. I na tym koniec grania. Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

nanajka81

#7322914 Napisano: 22.12.2025 15:30:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Czy można już wyrzucić opakowania po Lays i 7days ?

ja już dawno to wywaliłam Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7322849 Napisano: 22.12.2025 13:16:26 w WC - rozmowy o wszystkim
avatea napisał(a):

Kammilos napisał(a):

baxter napisał(a):

Muszę kupić nową pralkę a nie jestem na bieżąco e temacie nowych pralkach. Może coś podpowiecie jakie programy/funkcje są przydatne  i faktycznie się sprawdzają a nie są tylko bajerami.

No to ja od siebie, z życia wziętego i przerobionego na praniu: jako mama dwóch szalonych nastolatek emotka  Szkodników, współlokatorka dwóch kotów i królowej Jadwigi miniaturki o charakterze lwa powiem tak -w pralce najważniejsze jest, żeby się do niej dużo zmieściło. Kołdra, koce, polar życia i godności. Dlatego zawsze biorę duży bęben. Nawet solo się przydaje, bo pranie nie pyta, ilu was jest.
Po latach stwierdzam też, że używa się głównie programów zwyczajnych. Bawełna, szybkie, delikatne. Reszta to gadżety do czytania instrukcji w chwilach słabości. Im prostsza obsługa, tym dłużej sprzęt żyje i mniej się na niego krzyczy.
Masz futra w domu, polecam zwykłą pralkę plus kulki do zbierania sierści. Działają lepiej niż obietnice producentów. Duży bęben często ma ważenie prania albo pół wsadu i to naprawdę się przydaje. A bardzo delikatne rzeczy i tak kończą u mnie w misce. Pralka ma robić swoje i nie udawać kosmicznego statku. Pozdraawiam ciepło!

Nie ma co wydziwiać - oby dużo mieściła, miała dobre wirowanie i gwarancję na silnik. Ja mam od 16 lat Boscha Logixx 7 i co jakiś czas się psuje właśnie silnik ale u nas naprawdę ma dużo roboty (obsługuje 3 rodziny) Co najlepsze jest wciąż naprawialna. Współczesne pralki w wielu przypadkach podobno nie są naprawialne a jeżeli już to części są mega drogie. Nie baw się w jakieś cenzurarele typu sterowanie telefonem bo i tak tego pewnie używać nie będziesz. U nas główny program który idzie to 60' - czyli godzinne pranie. Czasem syntetyki, bawełna, pranie ręczne. Mimo iż ta moja pralka stara to bardzo ją lubię. Wyświetl w wątku >>