Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7307889 Napisano: 23.10.2025 07:11:43 w Smolar
kasia9630 napisał(a):

Dokładnie, szkoda. Przy ubraniach powinno być zapytanie o rozmiar, w końcu niekażdy nosi L

Tyle że czasami te L to są jak XL  emotka A S jak M. Dlatego wiele rzeczy które wygrałam musiałam sprzedać za jakieś grosze bo rozmiarówka nie pasowała na nikogo z mojej rodziny. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7307722 Napisano: 22.10.2025 13:19:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
renatak0renatak0 napisał(a):

Same pudła

tak jak i u mnie! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7307654 Napisano: 22.10.2025 10:15:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

Hej, czy w loteeia kasa na wypasie może być masło mlekowity extra czy musi być wypasione ?

ma być to co na zdjęciach czyli wypasione Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

nanajka81

#7307653 Napisano: 22.10.2025 10:14:47 w Smolar
kasia9630 napisał(a):

U mnie już są te ubrania właśnie z Prosto. Rozmiar L -_- Mega słabo, że nie pytali o rozmiar ( mój mąż nosi rozmiar XXL). Dodatkowo na obrazku wyglądało to lepiej - ten napis AXE przyciągaj zapachem psuje efekt- ciekawe czy ktoś to ode mnie odkupi 🤦

możesz wrzucić zdjęcia do "Zdjęcia naszych wygranych"? 
A co do odkupienia... Ludzie kupują różne rzeczy tyle że cena za jaką je odkupują jest naprawdę niska... Bluzę z Knorr z makaronem sprzedałam za 30 zł. Fakt faktem bluza jako bluza była ok ale rysunek był paskudny no i rozmiar przedziwny. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7307237 Napisano: 20.10.2025 18:19:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

deva napisał(a):

Czy w tym linku everyday me wystarczy kliknąć zapisz tam gdzie są dane?

tak, wystarczy to kliknąć.

Dziękuję bardzo emotka

U mnie jest zaraz po klinięciu błąd 404, a potem przenosi na stronę logowania i cały czas "Proszę czekać, trwa ładowanie danych". Kuźwa, kartę stracę przez tę chrzanioną stronę.emotka

Najpierw się zaloguj a potem kliknij to potwierdzenie z maila to ci wskoczy. Co do tego czy trzeba potwierdzać... Chyba trzeba. Kiedyś siostra nie potwierdziła jakiejś wygranej (bo podała maila z którego mało korzysta) i po jakimś czasie odkryła maila i z wygraną i z wiadomością że z powodu nie potwierdzenia danych nagroda nie zostanie wysłana. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7307158 Napisano: 20.10.2025 15:18:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

Czy w tym linku everyday me wystarczy kliknąć zapisz tam gdzie są dane?

tak, wystarczy to kliknąć. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7307151 Napisano: 20.10.2025 15:07:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

xoxox napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Kto mi to wytłumaczy? 350 kart w Pantene - i mnóstwo wpisów w MDW, 500 kart z Sensodyne w Rossmanie - 10 osób które się pochwaliły wygraną.

Na pasty sensodyne był zwrot + reklama w aplikacji. Nawet na pepper ludzie z przypadku grali i wygrywali.

Dokładnie,chyba trzeba sobie zdać sprawę z ilości osób grających.
W poprzedniej edycji Dyktanda PKP BP wzięło udział 10k osób, ok tu nie było zakupu,ale jednak hasło trzeba było wymyśleć a i ilość i wartość nagród mniejsza jak w Rossmanie.
Bardziej się cieszę,że wogole udaje się nie zginąć w gąszczu zgłoszeń i czasem coś wygrać.

No ale nawet jak był zwrot to nie każdy kupujący bawi się w pisanie odpowiedzi i jakieś konkursy. U niektórych osób w aplikacji nawet nie było tego konkursu Sensodyne. Ale może macie racje, konkurs był rozreklamowany i 99% kart rozeszło się po obcych, którzy napisali coś z przypadku. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7307080 Napisano: 20.10.2025 13:13:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kto mi to wytłumaczy? 350 kart w Pantene - i mnóstwo wpisów w MDW, 500 kart z Sensodyne w Rossmanie - 10 osób które się pochwaliły wygraną. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7307050 Napisano: 20.10.2025 12:38:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
dziób_dziób1321 napisał(a):

GRATULACJE dla zwycięzcy! E-karta Rossmann o wartości 300zł jest Twojaemotka emotka  Przed chwilą @ "Pantene x Keith Haring" Rossmann  emotka

hurra! Ja też mam!!! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7307020 Napisano: 20.10.2025 12:01:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
alaalicja napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Rossmann chyba wie, że jestem stara i ma do czynienia z 41 latką… dał mi płatki pod oczy w dmuchaniu piany emotka

Witaj rówieśniczko, u mnie ta sama szałowa nagroda emotka

I u mnie płatki żelowe dla ryczącej ponad 40 stki emotka

mi płatków nie dali... Ale za to 1 zł dołączyło do pozostałych wyżebranych złotówek Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7306848 Napisano: 19.10.2025 12:15:00 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Cześć,
mam pytanie. Mój stary telewizor KDL-40WE660— Dane techniczne | Sony PL nie ma ani Smart TV ani Android TV. W telefonie mam aplikację HBO MAX i Disney. Czy jest jakaś opcja na to, żeby na telewizorze
oglądać Hbo i Disneya? Dotychczas odpalam te streamingi na laptopie, podłączam
się kablem HDMI, ale to dużo zachodu. Chciałabym, żeby mieć to w telewizorze i
sterować normalnie pilotem. Dodatkowo od 3 lat odkąd zmieniła się telewizja
naziemna nie mam zwykłych kanałów typu TVP 2, Polsat czy TVN. Czy jakaś antena/dekoder
lub inne urządzenie pasuje do mojego telewizora? Obecna antena jest słaba i ma
słaby zasięg. Może ktoś doradzi co kupić?

Poczytaj o: Amazon Fire Stick 4K Max - używam na co dzień. To się wpina w hdmi i na tym aplikacje instalujesz.
Jest też coś takiego jak Google Chromecast HD
lub Xiaomi Mi Box S. Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

nanajka81

#7306583 Napisano: 17.10.2025 15:17:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pojaszek napisał(a):

bianka33 napisał(a):

A swoją drogą, kto wpada na takie genialne pomysły, żeby nagrodą był mural w kibelku emotka  pomijając fakt, że to niepraktyczne, bo większość ludzi w Polsce ma mikroskopijne łazienki w blokach, to z całym szacunkiem dla pani artystki, ale nie chciałabym mieć tak pstrokato w łazience. Już mogli dać te 19000 zł w bonach np. do Castoramy na remont łazienki. Jak dla mnie oderwana od ziemi tan nagroda. 

Zdecydowanie typ nagrody, ktorej nikt nie pragnie. Ciezko to by bylo zgotowkowac nawet za 2-3k aby to odsprzedać.

Patrzę na ten mural i myślę gdzie niby miałabym go w mojej łazience mieć. Strasznie bezsensowna nagroda. Obym jej nie wygrała. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7306535 Napisano: 17.10.2025 13:23:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

xooxoo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

anoo napisał(a):

Nie wiem jak Wy to robicie w Rossmanie, że macie złotówki, ja od początku tylko losy zbieram 😝

ja nie gram od początku loterii a mam 13 złotówek. corka ma ich 9
nie gra w nocy emotka

widocznie macie szczęśliwe ręce. U mojej córki która gra od początku - całe 1 zł i milion losów emotka

Jestem ciekawa czy na tych kontach na których macie złotówki robicie często zakupy z aplikacją?

Ja mam 11 złotówek uzbieranych i w ogóle nie robię zakupów z aplikacją.

Ja często robię zakupy z moją aplikacją ale to nie ma zasady, po nocach wyżebrałam 22 złotówki... Córka robi zakupy od czasu do czasu - i jak już napisałam - ma pierdyliard losów i 1 zł... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7306526 Napisano: 17.10.2025 13:03:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

anoo napisał(a):

Nie wiem jak Wy to robicie w Rossmanie, że macie złotówki, ja od początku tylko losy zbieram 😝

ja nie gram od początku loterii a mam 13 złotówek. corka ma ich 9
nie gra w nocy emotka

widocznie macie szczęśliwe ręce. U mojej córki która gra od początku - całe 1 zł i milion losów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7306470 Napisano: 17.10.2025 11:03:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

anoo napisał(a):

Spróbuj zagrać w nocy 😉

Dokładnie! Tylko nocne żebranie daje mi złotówki (nie zawsze ale 98% - w godzinach 00:00 - 5:00) W ciągu dnia totalne zeeeero. Wyświetl w wątku >>
1 Luiza37 0

nanajka81

#7305961 Napisano: 15.10.2025 14:13:38 w Wkurza mnie...
wiolka252 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurzają mnie moi chłopacy… trójka moich krętaczy…. Boszeee matki chłopców!?! Czy to szarpanie, kłótnie i ciągłe afery od 7 rano kiedykolwiek się skończą emotka

Ja mam dwie dziewczynki, 2 i 4 lata. 
Kłotnie i bijatyki na porządku dziennym mimo tlumaczeń, rozmów....

Z nastolatkami jest jeszcze gorzej... Zaczęłam rozumieć "małe dzieci mały kłopot, duże dzieci... no masakra"

moi już dorośli emotka  Chłopak i dziewczyna, no i dramat, jak się kłócą, W moich oczach to dalej dzieci, jak ich słucham... A za chwile dyskusje, rozkminy itp. Przytulasy... Tłumaczę, że jak nas braknie to będą mieli tylko siebie... także macie rację, to powiedzenie jest adekwatne do wieku dzieci, naprawdę emotka  Fakt faktem, że wkurzają mnie niemiłosiernie te ich kłótnie...

Ok i mnie trójka 21,8 i 2 jak sie wszyscy razem spotkają ,to tylko słyszę mamoo weź Patryka stąd (najmniejszego ) 😅

Oj duża przepaść to łatwo nie jest  emotka  Dzieci na różnych etapach życia rzadko lubią spędzać ze sobą czas. Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

nanajka81

#7305958 Napisano: 15.10.2025 14:10:02 w Avanti
zezowaty_kot napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

pikawka napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Znajoma pomyliła Fantę z Mirindą. Avanti napisało, że 300 zł przepada... A 3 tygodnie później, że gratulują głównej na to zgłoszenie emotka  rezerwy nie ma, więc nagroda zostaje u Pepsi.
Znajoma napisała im maila, że ciężko jej uwierzyć w taki przypadek i że powinni wybrać kolejną osobę. Odpisali, że w drodze wyjątku wybiorą kogoś. Jestem bardzo ciekawa czy są prawdomówni emotka

Ale miała pecha emotka  
Ja mam pozytywną opinię o Avanti, myślę, że wybiorą kogoś.

Jestem tego samego zdania. Wg mnie jedna z porządniejszych agencji na rynku.

to z tego konkursu? https://www.e-kon...si-stacje-paliw-moya

Nie, z Moya laureat głównej ma poprawny paragon emotka

to o którym konkursie mowa? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7305952 Napisano: 15.10.2025 14:01:29 w Avanti
zaczytana-pola napisał(a):

pikawka napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Znajoma pomyliła Fantę z Mirindą. Avanti napisało, że 300 zł przepada... A 3 tygodnie później, że gratulują głównej na to zgłoszenie emotka  rezerwy nie ma, więc nagroda zostaje u Pepsi.
Znajoma napisała im maila, że ciężko jej uwierzyć w taki przypadek i że powinni wybrać kolejną osobę. Odpisali, że w drodze wyjątku wybiorą kogoś. Jestem bardzo ciekawa czy są prawdomówni emotka

Ale miała pecha emotka  
Ja mam pozytywną opinię o Avanti, myślę, że wybiorą kogoś.

Jestem tego samego zdania. Wg mnie jedna z porządniejszych agencji na rynku.

to z tego konkursu? https://www.e-kon...si-stacje-paliw-moya Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7305680 Napisano: 14.10.2025 14:46:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

grupa INCO sa co nadaje inpostem?

Ludwik z Fb? Nie zamawiałaś może?

kurde nie pamiętam;)

Tak, to 4 kapsułki Ludwika Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7305660 Napisano: 14.10.2025 14:10:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

malmika napisał(a):

Podpowiedzcie, bo tak się zastanawiam - czy do loterii Ferrero mogę zgłosić paragon, na którym mam zakup za 19,99 ale jest napisana cena przed promocją 29,99 zł? Kojarzę, że były loterie, w których liczyła się cena przed promocją...

Zglosic mozesz.
Ale nie przejdzie weryfikacji emotka

Nie zgłaszaj bo ten paragon jest niezgodny z regulaminem. Ma być 20 zł, koniec i kropka. Tu akurat jeden grosz robi wielką różnicę. Wyświetl w wątku >>
0 0