Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7305660 Napisano: 14.10.2025 14:10:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

malmika napisał(a):

Podpowiedzcie, bo tak się zastanawiam - czy do loterii Ferrero mogę zgłosić paragon, na którym mam zakup za 19,99 ale jest napisana cena przed promocją 29,99 zł? Kojarzę, że były loterie, w których liczyła się cena przed promocją...

Zglosic mozesz.
Ale nie przejdzie weryfikacji emotka

Nie zgłaszaj bo ten paragon jest niezgodny z regulaminem. Ma być 20 zł, koniec i kropka. Tu akurat jeden grosz robi wielką różnicę. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7305654 Napisano: 14.10.2025 13:53:18 w Czy informują/ informowali?
ch_magd napisał(a):

Czy Lipton i Lays został poinformowany do końca?

oby nie, bo brałam udział bardziej pod koniec. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7305648 Napisano: 14.10.2025 13:25:03 w Czy informują/ informowali?
cherry21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Pepa napisał(a):

Coś się nie kwapią zeby łaskawie poinformować. Teraz to juz powinno sporo wpaść na forum jesli są uczciwi🤔
Chodzi o konkurs pasty sensodyne w apce rossmann - 504 nagrody.

Było bodajze aż 10 wpisów ☹️ Na tyle nagród to chyba zdecydowanie za mało????

Oni chyba nie czytają tego tylko robią losowania. Zgłoszeń jest naprawdę dużo bo jak wchodzisz w aplikację widzisz te wyzwania, do tego promują ich w reklamach. A w aplikacji teraz ciężko wydmuhać nawet tą złotowkę. Stąd taka skuteczność na forum. Innego wytłumaczenia czemu jest tak mało wpisów ja dla siebie nie mogę znaleźć.

W aplikacji widać lub nie widać, zależy u kogo (u mojej młodej w aplikacji tego konkursu nie było) Nie każdy kto kupi bierze udział i pisze odpowiedź. Podejrzewam że oni wielu tych nagród chyba nie rozdają bo nie wiem jak to inaczej tłumaczyć. Każdy ich konkurs posiada śladowe ilości laureatów z naszego forum. Bezsensu totalnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7305549 Napisano: 14.10.2025 08:33:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
BAR napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

lusienka napisał(a):

BAR napisał(a):

Czas się wpisać wątku działaǰ złotówki z Roska to zdecywanie za mało

Mnie to nawet rossmanowa złotówka omija z dalekaemotka

bo żebrać to trzeba umieć po nocach...

Kolega chyba Cię na nocne żebry zaprosił

Ja jedynie po nocach dostaję tam coś więcej niż los... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7305546 Napisano: 14.10.2025 08:15:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Izzaja44 napisał(a):

donia7 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

ziolko napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Izzaja44 napisał(a):

Cześć. Chciałem podpytać o moją sytuację, wygrałem walizkę Kinder. Nie miałem info o wysyłce. W piątek zadzwonił kurier, nie odebrałem bo byłem w pracy. Oddzwoniłem po 15 poinformował o paczce i że przywiezie w poniedziałek. Dzisiaj czekałem w domu ale nikogo nie było, napisałem do organizatora i dostałem maila, że paczka zwrócona, bo kurier był podobno w czwartek i piątek. W śledzeniu faktycznie pokazuje zwrot. Czy da się coś zrobić? Gdybym miał maila z wysyłką to bym kogoś zorganizował do odbioru a tak to kurier olał mnie, odklikał i mi nagroda przepadła. Proszę o pomoc 🙁

U mojej siostry mugola konkursowego to samo. Nie miała żadnej informacji od kuriera, że jest jakakolwiek wysyłka. Kurier nie zadzwonił ani nic. Dopiero gdy napisała do organizatora z pytaniem "kiedy zostanie walizka wysłana bo ona wyjeżdża" została poinformowana, że kurier już był, walizka wróciła do nich i oni już jej nie będą nic wysyłać. Nie odebrała, jej problem, przepadło. Tak więc raczej nic nie zrobisz. Taki organizator emotka

To jakieś jaja emotka
I w ten sposób organizator będzie miał dużo nagród dla siebie, bo nie raczyli poinformowac ludzi, że nagrody są wysłane (w sensie, że nie było automatycznej informacji od firmy kurierskiej)

Ostatnio (wygrana 100 zł do LIDL "Smaki, które łączą!" First Line Polska) też NIE BYŁO żadnego powiadomienia o nadaniu przesyłki , ani przez aplikację DPD, ani mailowo / SMS. Nawet zadzwoniłam do DPD i dowiedziałam się, że to nie żadna awaria ani nic z moją aplikacją, tylko nadawca nic nie podał, ani numeru telefonu, ani maila. Gdyby akurat nie było mnie w domu, to nawet bym nie wiedziała, że był u mnie kurier. Czyżby nowy trend w agencjach, żeby nagrody do nich wracały?

Miałam to samo i dopiero jak do nich napisałam, to wysłali nagrodę:/

Czyli trzeba reklamować, bo to nieuczciwe zagranie. Ktoś pracujący do 15 nie ma szans odebrać paczki bez wcześniejszej informacji. Na FB Kindera też widziałem, że ludzie nie dostali walizek. Może jak więcej osób napiszę to coś z tym zrobią.

Walizek nie ma co reklamować, moją siostrę posłali na bambusa. A Kinder... Oni to mają gdzieś. Już kiedyś z nimi miałam jakąś potyczkę odnośnie ich loterii (loteria gdzie wg regulaminu można było wygrać jeden raz na siebie a nijak nie weryfikowali czy ty to ty, przysyłali kod i koniec i można było znowu grać tylko na inny telefon i mail z tym samym imieniem i nazwiskiem czy nawet wymyślonym)  i konkursów (zrobili konkurs z pisaniem wierszyka o czytaniu czy coś i oczywiście wyników nie było a konkurs po prostu zniknął z ich strony) i też mnie zlali. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7305539 Napisano: 14.10.2025 06:57:01 w Czy informują/ informowali?
Pepa napisał(a):

Coś się nie kwapią zeby łaskawie poinformować. Teraz to juz powinno sporo wpaść na forum jesli są uczciwi🤔
Chodzi o konkurs pasty sensodyne w apce rossmann - 504 nagrody.

Było bodajze aż 10 wpisów ☹️ Na tyle nagród to chyba zdecydowanie za mało???? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7305454 Napisano: 13.10.2025 17:32:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Izzaja44 napisał(a):

Cześć. Chciałem podpytać o moją sytuację, wygrałem walizkę Kinder. Nie miałem info o wysyłce. W piątek zadzwonił kurier, nie odebrałem bo byłem w pracy. Oddzwoniłem po 15 poinformował o paczce i że przywiezie w poniedziałek. Dzisiaj czekałem w domu ale nikogo nie było, napisałem do organizatora i dostałem maila, że paczka zwrócona, bo kurier był podobno w czwartek i piątek. W śledzeniu faktycznie pokazuje zwrot. Czy da się coś zrobić? Gdybym miał maila z wysyłką to bym kogoś zorganizował do odbioru a tak to kurier olał mnie, odklikał i mi nagroda przepadła. Proszę o pomoc 🙁

U mojej siostry mugola konkursowego to samo. Nie miała żadnej informacji od kuriera, że jest jakakolwiek wysyłka. Kurier nie zadzwonił ani nic. Dopiero gdy napisała do organizatora z pytaniem "kiedy zostanie walizka wysłana bo ona wyjeżdża" została poinformowana, że kurier już był, walizka wróciła do nich i oni już jej nie będą nic wysyłać. Nie odebrała, jej problem, przepadło. Tak więc raczej nic nie zrobisz. Taki organizator emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7305390 Napisano: 13.10.2025 13:54:26 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

Czy ktoś jest w stanie mnie oświecić, jak mogę wysłać paragon z loterii Ferrero Rocher (itd.) kurierem (piszą o tym w mailu)? Z tego, co mi wiadomo, na skrytkę pocztową nie ma takiej możliwości, nawet Pocztexem (tak p/odpowiada AI).

Kiedyś też jak wygrałam w Ferrero to chciałam wysłać paragon czymkolwiek innym niż pocztą i poległam. Na maila mi nie odpisali a trzeba było wysłać szybko więc poszło pocztą. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7305389 Napisano: 13.10.2025 13:51:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

https://czystakasa.pl/   jest jeden limit czy dziennie dają? Bo widzę,że 20zł i 50zł wyczerpana pula

gdzie tam widzisz że wyczerpana? Ja tam widzę że można zgłosić paragon... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7305369 Napisano: 13.10.2025 12:29:24 w Czy informują/ informowali?
wziumbadam napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Był taki konkurs gdzieś: https://total.wygrajusmiech.pl/ 
(może w zapowiedziach)
Ktoś z forum wygrał?

były wyniki niestety, 22.09 ktoś wpisywał się w MDW

Dzięki, przeoczyłam zatem. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7305364 Napisano: 13.10.2025 12:08:09 w Czy informują/ informowali?
Był taki konkurs gdzieś: https://total.wygrajusmiech.pl/ 
(może w zapowiedziach)
Ktoś z forum wygrał? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7305327 Napisano: 13.10.2025 11:17:43 w Wkurza mnie...
rudzixon napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurzają mnie moi chłopacy… trójka moich krętaczy…. Boszeee matki chłopców!?! Czy to szarpanie, kłótnie i ciągłe afery od 7 rano kiedykolwiek się skończą emotka

Ja mam dwie dziewczynki, 2 i 4 lata. 
Kłotnie i bijatyki na porządku dziennym mimo tlumaczeń, rozmów....

Z nastolatkami jest jeszcze gorzej... Zaczęłam rozumieć "małe dzieci mały kłopot, duże dzieci... no masakra" Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7305253 Napisano: 12.10.2025 20:54:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
lusienka napisał(a):

BAR napisał(a):

Czas się wpisać wątku działaǰ złotówki z Roska to zdecywanie za mało

Mnie to nawet rossmanowa złotówka omija z dalekaemotka

bo żebrać to trzeba umieć po nocach... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7305252 Napisano: 12.10.2025 20:54:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBaneta4 napisał(a):

Konkurs "Misja w aplikacji Rossmann Palmolive" widzę tylko regulamin i nie mogę znaleźć konkursu podpowie ktoś?

Olej ten ich konkurs, oni nagrody rozdają tylko dla siebie... Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

nanajka81

#7304392 Napisano: 09.10.2025 11:00:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sloma_i_buty napisał(a):

Prawdopodobnie będzie to jeden z moich ostatnich postów na forum. Po dziesięciu latach bezskutecznego grania należy odpuścić sobie. Inni są bardziej twórczy i kreatywni. Moje odpowiedzi nie wpisują się w klucze odpowiedzi, w gust komisji. Mam wrażenie, że jestem użytkownikiem z jedną z najgorszych skuteczności. Wmawiałam sobie, że pisanie to moje hobby. Pewnie tworzę bełkot zrozumiały tylko i wyłącznie dla mnie.
Czy spełniłam dzięki konkursom jakieś marzenie? Nie. Im bardziej czegoś pragnę, tym bardziej omija mnie ten stan.
Jestem zniechęcona, bo w kolejnej rzeczy, na której mi zależało, okazałam się zbyt słaba. Od dwóch lat nie potrafię wygrać słuchawek. Czy chcę zbyt wiele? Wątpię , bo wystarczyłaby mi jedna nagroda powyżej 2 tysięcy na rok.

W konkursach należy nie pragnąć tylko próbować. Jak się pragnie to trzeba na to mocno zapracować czyli wysyłać odpowiedzi na xx konkursów, inwestować w nie, kombinować. Ile ja razy przegrałam to tego nie zliczę ale wygrywać też mi się udaje. I nie mam wymagań - cieszę się na ogół z wszystkiego co mi los przyniesie. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7304365 Napisano: 09.10.2025 09:59:48 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Bobik321 napisał(a):

Witam, jestem szacunkowo nowym konkursiakiem. Brałam już udział w kilku loteriach, konkursach opisowych jednak z marnym skutkiem. Zastanawiam się, czy istnieją jakieś sztuczki które mogą pomóc szczęściu 😜 
Może podzielicie się wiedza o poszczególnych Agencjach, co lubią, jak pisać żeby zwrócili uwagę. Kiedy zgłaszać udział ( weekendy też wchodzą?) 
będę Wdzięczna za każdą poradę 😉 
pozdrawiam serdecznie

Poczytaj sobie to forum bo nikt nie spędzi popołudnia aby o tajemnicach organizatorów pisać. Każdy z nas uczył się na własnych błędach, konkurencja jest duża, czasami naprawdę trzeba wymiatać w tym co się pisze a czasami wystarczy po prostu napisać z serca. Nie ma zasady. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7304265 Napisano: 08.10.2025 20:08:09 w Czy informują/ informowali?
dede napisał(a):

A Sensodyne Rossmann było już może rozwiązane?

10 października ma być ten "wielki dzień" Wyświetl w wątku >>
1 dede 0

nanajka81

#7304180 Napisano: 08.10.2025 15:36:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Iloska napisał(a):

Sprawdzimy, czy ten wątek działa. Ostatnio same pudła emotka wydawało mi się że dobre teksty i też nic. Ani bramki, ani odpowiedzi. Głośnika z Pringles byłam pewna ;-( czy ktoś tam faktycznie czyta te nasze odpowiedzi? Wiem, że dla mnie coś dobrego nie musi się podobać innym, ale…  Chętnie zobaczyłabym odpowiedzi, które wygrały.

Gdy jestem pewna że wygram bo taką świetną odpowiedź walnęłam - nigdy nie wygrywam!
A gdy się namęczę nad odpowiedzią, naklnę i w końcu wysyłam myśląc że to nie do końca jest to o co mi chodziło ale już nie mam siły więcej pisać - wygrywam... Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

nanajka81

#7304008 Napisano: 08.10.2025 08:24:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

naprawdę już biją samych siebie... konkurs Heinz w żabie

eh widzialam ale wymysl

okropne!!!!!! To chyba strój na halloween albo żeby kogoś o zawał przyprawić... PS. Opinia mojego męża gdy mu pokazałam powyższą nagrodę: "Ketchup reklamujący się - patrzcie taka fajna butelka, że ketchup ląduje wszędzie tylko nie na jedzeniu". Wyświetl w wątku >>
3 joan, ZetZ, andii 0

nanajka81

#7303750 Napisano: 07.10.2025 09:57:32 w winiary
Iwaiwa napisał(a):

Witam. Jak długo czekacie po wysłaniu formularza na przelew?  Bo u mnie to trwa chyba za długo.

Przy dobrych wiatrach: 2 miesiące, przy złych 3 miesiące. Tyle się czeka. Wyświetl w wątku >>
2 Iwaiwa, rooney 0