Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7303727 Napisano: 07.10.2025 07:38:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy ktoś wie gdzie wewnątrz opakowania ciastek Milka znajduje się magiczny kod? Opakowanie jest z info o loterii, a kodu nie widzę... Chyba, ze nie w każdym jest kod emotka

Kod jest dramatycznie ciężki do znalezienia. Ja z kolei, w przeciwieństwie do nanajki, proponuję w świetle dziennym go poszukać, przy latarce o ogóle nie szło..
Szukaj literek mniejszych niż te z ostatniej loterii Lays, w kolorze czerwonym.

Racja, gdy brałam udział to w świetle dnia było je dużo lepiej widać ale że wczoraj pytanie padło pod wieczór to szukałam z latarką i w sumie przez dobrą chwilę zastanawiałam się czy wzięłam dobre opakowanie bo nigdzie tego kodu znaleźć nie mogłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7303690 Napisano: 06.10.2025 20:55:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

Czy ktoś wie gdzie wewnątrz opakowania ciastek Milka znajduje się magiczny kod? Opakowanie jest z info o loterii, a kodu nie widzę... Chyba, ze nie w każdym jest kod emotka

on jest bardzo mało widoczny, znajduje się poniżej zgrzewu w środku, szukaj z latarką bo ja właśnie swój (na który nie wygrałam) dobre kilka minut latarką podświetlałam aby zobaczyć gdzie to jest... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

nanajka81

#7303583 Napisano: 06.10.2025 15:47:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Apka ma podobno 10 milionów użytkowników, trudno w to uwierzyć, ale tak piszą.

Może 10 milionów ludzi ściągnęło apkę ale jej nie używa (czyt: moja córka, dwie siostry, mąż) Gdy inni organizatorzy robią konkursy a la "kup w rossmanie" to przynajmniej zwycięzcy są widoczni, a jak robi je sam rossmann to zwycięzcy widmo. Z tymi bańkami to wg mnie porażka - codzienne żebractwo o złotówkę a i tak większość to losy. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7303483 Napisano: 06.10.2025 12:47:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

emi napisał(a):

W jakich sklepach trafiliście na Lenor Breeze of Greek ?
U mnie w Leclerc ani Auchan nie ma ani Ariela ani Lenora

Ja znalazłam w Kauflandzie, jest osobny stand z tymi produktami.

w C4 też nie szukajcie tego konkretnego - nie ma. (przynajmniej u mnie) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7303481 Napisano: 06.10.2025 12:45:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ja mam ale już się na ten ich konkurs nie nabiorę...

Rossmann jeszcze ani jednego z tych swoich konkursów nie zorganizował prawidłowo! emotka
Tutaj już na dzień dobry okazuje się, że konkurs trwa od 04.10.2025, ale trwa dla nikogo, bo trzeba zaznaczyć zgodę w apce przed zakupami, a w apce pojawił się dopiero dziś przed południem (rano weszłam w apkę i na 100% go jeszcze nie zamieścili). Szkoda słów...

Mało że prawidłowo nie zorganizował to nawet prawidłowo nie rozwiązał  emotka Wzięłam udział w 3 zorganizowanych przez nich w których było dość sporo nagród (powyżej 60). W żadnym nie wygrałam ale dzielnie śledziłam ile osób pochwaliło się wygraną. W każdym AŻ 1! Gdy do nich napisałam to mnie zwyczajnie zlali twierdząc że wszystko jest ok ale listy zwycięzców mi nie pokażą bo "rodo". Prawdę powiedziawszy poczułam się oszukana. Mało że zakup na konkurs drogi i trzeba wysilić głowę żeby coś napisać to jeszcze laureatów jak na lekarstwo co jest dla mnie niezrozumiałe bo jestem przekonana, że w ich konkursach przynajmniej 95% uczestników to konkursowicze. Nie, ja już więcej nie dam się nabrać na rossmanowskie konkursy. Pas. Wyświetl w wątku >>
2 joan, domiqa 0

nanajka81

#7303339 Napisano: 05.10.2025 20:09:02 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
andii napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kapsułki do zmywarki ?

W Lewiatanie lub Carrefour dowolne l za 50zeta

Jako to konkurs z C4? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7303296 Napisano: 05.10.2025 15:15:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

crackerm napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy w "Grześkach" nagrody niewydane zostają w agencji czy będzie jakieś losowanie z tych niewydanych? Nie mogę się tego doczytać emotka

Właśnie też przed chwilą czytałem w regulaminie i wrzucili tam takie zapisy:

§5 pkt 8 - "Nagrody, do których nie zostali przypisani laureaci, pozostają do naszej dyspozycji."

§6 pkt 9 - "W przypadku wyczerpania się listy laureatów rezerwowych dla którejkolwiek z Nagród z jakiegokolwiek powodu, nie przewidujemy wyłonienia dodatkowych laureatów, a Nagroda taka pozostaje do naszej dyspozycji."

acha, no to myślę że nieźle sobie na tym zarobili. Dzięki!

Skąd pewność że ta KASA zostaje u nich, a nie wraca do sponsora?

jako organizatorzy chyba powinno ją rozdać?

Powinni się wywiązać z umowy między nimi a klientem. Może Ci sponsorzy dostają opcję do wyboru jak rozdawać nagrody i niektórzy wolą zwrot kasy. Te największe agencje różnie działają w zalezności od loterii, raz są rezerwy raz nie. Po co zarzucać od razu wszystkim nieuczciwość ?

nic nikomu nie zarzucam, po prostu myślę że sporo tego nie rozdali bo jednak tych nagród było dużo a trafić nie było łatwo. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7303286 Napisano: 05.10.2025 14:14:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

crackerm napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy w "Grześkach" nagrody niewydane zostają w agencji czy będzie jakieś losowanie z tych niewydanych? Nie mogę się tego doczytać emotka

§5 pkt 8 - "Nagrody, do których nie zostali przypisani laureaci, pozostają do naszej dyspozycji."

§6 pkt 9 - "W przypadku wyczerpania się listy laureatów rezerwowych dla którejkolwiek z Nagród z jakiegokolwiek powodu, nie przewidujemy wyłonienia dodatkowych laureatów, a Nagroda taka pozostaje do naszej dyspozycji."

acha, no to myślę że nieźle sobie na tym zarobili. Dzięki!

Skąd pewność że ta KASA zostaje u nich, a nie wraca do sponsora?

jako organizatorzy chyba powinno ją rozdać? Wyświetl w wątku >>
1 simsonowa 0

nanajka81

#7303277 Napisano: 05.10.2025 12:58:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
crackerm napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

acha, no to myślę że nieźle sobie na tym zarobili. Dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7303252 Napisano: 05.10.2025 10:54:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w "Grześkach" nagrody niewydane zostają w agencji czy będzie jakieś losowanie z tych niewydanych? Nie mogę się tego doczytać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7303189 Napisano: 04.10.2025 16:54:56 w Pomocy!!!!
koniczynka123 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

andii napisał(a):

Haj. Dziś wieczorem wybieram się na zakupy urządzenia wielofunkcyjnego. 
Pliss doradźcie coś🙏
3w1,  WiFi tylko niewiem czy laserowa czy atramentowa. emotka  ?
Drukuje sporadycznie, do szkoły córce lub na konkursy cośikemotka
Mojemu HP ciągle tusz wysychał więc dostał kopa emotka  w d...e

idz w laser, może nie jest to tanie ale wydajne i toner nie wysycha.

A ja z HP (też wysychający tusz) przerzuciłam się na laser(drogi) i znów wróciłam do tuszów(Brother)- wszystkie miałam z WiFi. Może jakość nie tak idealna jak w laserze (np zdjęcia) ale same tusze kosztowały koło tysiąca(zamienniki niewiele tańsze)- już na laser nie dam się namówić, chyba że dostane go gratis. Tusze do Brothera tanie, rzadko uzupełniane, jakość spoko, skanowanie i drukowanie bezproblemowe

Ja mam drukarkę z tonerem (canon wi fi nie kolorowa) i jak kupiłam ją kilka lat wstecz tak nadal mi działa na gratisowym tonerze mimo iż już naprawdę sporo wydrukowałam. Zapasowy toner kupiłam ponad rok temu jak zaczęła piszczeć że "toner się kończy" a on do tej pory się nie skończył... Zapasowy toner wcale nie jest drogi (zamiennik) ale jeżeli ty potrzebujesz w kolorze to wiadomo że będzie to dużo droższe. Ja kolorowego nie potrzebuję i jestem mega zadowolona z tej drukarki. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7303165 Napisano: 04.10.2025 14:13:15 w Pomocy!!!!
andii napisał(a):

Haj. Dziś wieczorem wybieram się na zakupy urządzenia wielofunkcyjnego. 
Pliss doradźcie coś🙏
3w1,  WiFi tylko niewiem czy laserowa czy atramentowa. emotka  ?
Drukuje sporadycznie, do szkoły córce lub na konkursy cośikemotka
Mojemu HP ciągle tusz wysychał więc dostał kopa emotka  w d...e

idz w laser, może nie jest to tanie ale wydajne i toner nie wysycha. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7303130 Napisano: 04.10.2025 10:32:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Nikt się już teraz nie pochwali ewentualną nagrodą z tego konka niby widmo. Ja tej misji nie miałam dostępnej w mojej apce Rossmanna. Dlaczego nie wiem.

w zapowiedziach o nim chyba było bo skądś o nim wiedziałam a nie przeglądam w ogóle aplikacji rossmanna, tylko te durne banki dmucham... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nanajka81

#7303051 Napisano: 03.10.2025 20:10:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Indykpol z intermarche - bon na 100 zł Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7302888 Napisano: 03.10.2025 12:22:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

joan napisał(a):

malmika napisał(a):

Napisałam do nich wiadomość. Ale nawet tdo regulaminu nie mam już dostępu..

lorie0137 napisał(a):

Ja też napisałam do nich, też to zostawiłam na ostatni dzień i się rozczarowałam. Miałam nie zostawiać na ostatnią chwilę, ale wiadomo jak jest. emotka

Napisałam do nich z samego rana, jak jeszcze nie było przycisku konkursowego w apce. Przywrócili przycisk konkursowy, ale on donikąd nie prowadzi, więc i tak lipa... Edit: Już naprawili!

Dzięki za interwencję! Podepnę się tutaj, bo mam pytanie o ten konkurs. U mnie na samsungu normalnie jest po prawej od tych pinów, ale powiedziałam o konkursie siostrze i u niej na starym iphonie nie ma żadnej zakładki po prawej od pinów, pinów w ogóle nie można "przesunąć", nigdzie indziej w apce też nie znalazłam u niej tego konkursu. No i lipa, bo udziału wziąć nie może, bo nie ma fizycznego dostępu do zakładki z konkursem.

Pytanie czy u kogoś też go nie widać, ale gdzieś znalazł w apce? Czy może jakby kupiła sensodyne przez swoją apkę to by się magicznie info pojawiło?

U mojej młodej też w aplikacji nigdzie nie ma tego konkursu. Trudno stwierdzić czy po zakupie by się jej coś ukazało skoro w aplikacji najpierw trzeba wejść w ten konkurs i kliknąć tam, że chce się wziąć w nim udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7302845 Napisano: 03.10.2025 10:08:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

Loteria Euro RTV AGD-są laureaci za 02.10. i wszyscy po zakupach w tym samym miejscu-sklep Borek śmierdzi na kilometr

pewnie wiedzieli wcześniej o konkursie to się obkupili... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7302802 Napisano: 03.10.2025 07:49:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

baxter]Mam pytanie do zakończonej loterii piwnej w Biedronce  https://www.e-kon...iwe-emocje-biedronka
Czy po wygraniu vouchera do Eventim trzeba było odesłać jeszcze na @ paragon? ( tam się od razu wgrywało przy zgłoszeniu). Udało mi się raz wygrać, otrzymalam @ z info o wygranej, podany był nr paragonu ale nic nie było o tym aby wysłać paragon tylko info  "Po spełnieniu warunków i postanowień regulaminu, nagroda zostanie wysłana najpóźniej do dnia 31.10.2025 roku na adres mailowy"

nic nie trzeba było więcej robić. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

nanajka81

#7302329 Napisano: 01.10.2025 15:35:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
anaesth napisał(a):

Czyżbyśmy mieli wysyp nieuczciwych agencji? Wrzucam do worka z Coolpackiem i Góralkami także konkurs-widmo na stronie Huzaro.
Coolpack - Patio Dystrybucja Sp. z o.o.
Góralki - Dziadek do orzechów Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Huzaro - Meester Group Sp. z o.o.
Zmówili się, czy co?

Dopisuje Rossmanna i ich ostatnie konkursy w aplikacjach... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7302303 Napisano: 01.10.2025 15:00:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
zielonaszpilka napisał(a):

Emememe napisał(a):

Przeliczyli się pewnie z zasięgiem akcji, podejrzewam, że nie było nawet tyle zgłoszeń, by pokryć wszystkie nagrody. Żeby zaoszczędzić chcą się wymigać od wydania części tych lepszych nagród xD 
Ostatnio jakaś plaga oszukanych konkursów, źle się dzieje…

Zdecydowanie się przeliczyli, ale to już ich problem. Zbyt bystrzy nie są. Naprawdę liczyli, że ludzie wydając 100 zł na zgłoszenie nie będą wściekli jeśli nie dostaną jednej z ponad 360 nagród? Żenujące zagranie, Mniejszy syf i oburzenie byłoby, gdyby wszystkim pozostałym uczestnikom rozdali chociaż po plecaku. Pewnie wtedy rozgoryczenie byłoby mniejsze i większość machnęłaby ręką.

tylko dlaczego wszystkim którzy wzięli udział nie rozdali tych nagród? Drogi zakup, wielkie wymagania a nagrody w większości też takie sobie. Burzyła bym się. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7302284 Napisano: 01.10.2025 14:19:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
Emememe napisał(a):

ananaska napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

ananaska napisał(a):

ananaska napisał(a):

Widzieliście wiadomość Coolpack w sprawie nie wydania wszystkich nagród w ich konkursie? Miało być 10
hulajnóg - jest 8, miało być 10 głośników - jest 6,  miało być 10 słuchawek - jest 0 (!), miało być 30 plecaków - są 4. Pomijam już całą resztę drobniejszych nagród - łącznie ponad 300. Zakup w konkursie za minimum 100 zł. Ich odpowiedz:

Cześć,Nagrody drugiego stopnia były przyznawane stopniowo, zgodnie z decyzją komisji konkursowej. Do etapu nagrody w postaci hulajnogi zakwalifikowała się ostatecznie taka liczba osób, jaką wskazała komisja – były to prace, które najlepiej spełniały kryteria przewidziane dla tej kategorii nagród. 🙂Pozdrawiamy, Zespół CoolPack✨

Chyba sobie jaja robią, że to przejdzie emotka

Yyyyyyyy serio? A tak można?

Nie, nie można. Zobaczymy czy sami się zreflektują czy trzeba będzie ciągnąć temat dalej.

przypominam, że tam było ponad 300 nagród.... A co z nimi? Też nikt "nie spelnił ich wymagań" by dostać np. worek?

co????? gdzie te nagrody???? 300 nagród!!!! moja córa sama tak się wysilała z filmikiem i nic nie wygrała????? no no coś mi tu śmierdziiiiiiii oszustwem!!!!

Przypominam, że konkurs był skierowany do konsumentów, którzy są amatorami. Czego oni oczekują od ich filmów/zdjęć? Efektów specjalnych, super montażu?

Dlaczego nie napisali wprost, że jak to nie będzie Hollywoodzka produkcja, to nie ma się szansy by cokolwiek wygrać emotka Buuuuuu

Przeliczyli się pewnie z zasięgiem akcji, podejrzewam, że nie było nawet tyle zgłoszeń, by pokryć wszystkie nagrody. Żeby zaoszczędzić chcą się wymigać od wydania części tych lepszych nagród xD 
Ostatnio jakaś plaga oszukanych konkursów, źle się dzieje…

363 nagrody a zwycięzców 18??? No chyba coś tam mocno poszło nie tak... Dziwne mega. Wyświetl w wątku >>
0 0