Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7148887 Napisano: 21.12.2023 14:04:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Igoosia90 napisał(a):

Chciałam się tylko pożalić, że przez pana z gitarą, który za każdym razem robi to samo, przeleciał mi przed nosem wymarzony rower elektryczny emotka  Jest mi tym bardziej smutno, bo ludzie zaczęli w komentarzach pisać, że on nie gra fair play i nie może oddać im praw majątkowych do czegoś co już dawno sprzedał innym firmom. I wiecie co? Poblokowali możliwość komentowania, usunęli wszystkie komentarze rozgoryczonych osób. Zostawili tylko pewnie swoje z gratulacjami i mój z pretensjami. Wyszłam na idiotkę. To mega przykre...
Tym bardziej jest mi smutno, bo nareszcie coś mojego wystaranego po nocach mogło wygrać, kiedy od jakiegoś czasu wszystko było olewane emotka

No cóż, on też się wystarał jak tak patrzę... Jest tekst, jest film, jest piosenka... Taka prawda że on za każdym razem niby wrzuca to samo ale inaczej. Skoro pomysł po zmodyfikowaniu wciąż działa to czemu z tego nie korzystać? Nawet na Amazon film stworzył mimo iż tam należało napisać odpowiedź... https://www.youtu.../watch?v=uq59UQ_2jKE W każdym razie Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7148601 Napisano: 20.12.2023 12:08:00 w WC - rozmowy o wszystkim
[quote=

fan-mandaryny]Czy w Kauflandzie mają najmniejsze możliwe na rynku opakowania proszku Ariel, czy jest tylko sama drożyzna?

najtaniej 36,99. Wszelkie kapsułki i płyny. Nic tańszego nie znalazłam. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7148599 Napisano: 20.12.2023 12:02:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
no to chyba na ten rok koniec nagród... Wczoraj pomstowałam na brak wygranej z Aldi, dziś na DC, jeszcze zostało mi Netto, Lidl i Kaufland emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7148477 Napisano: 20.12.2023 06:55:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabaka napisał(a):

SMSSMS napisał(a):

Próbował ktoś dziś zarejestrować paragon na nivea men? Nie można się zalogować, a po wpisaniu danych bez logowania, wyskakuje błąd...

Ja dziś miałam taki problem . Ani zalogować się, ani wysłać zgłoszenie.
Jak próbowałam wysłać zgłoszenie wpisując mój e-mail, na który mam zarejestrowane konto w Nivea, to był błąd.
Jak wysłałam zgłoszenie wpisując e-mail, na którego nie mam założonego konta u nich, to się wysłalo bez problemu.

a mi wywaliło że taki paragon został już użyty. Jak? Dopiero co kupiłam a numer jest dość długi... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7148347 Napisano: 19.12.2023 14:21:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

anaesth napisał(a):

W Aldi wygraliście wierszykiem, czy zdjęciem?

Tekst

temu nie wygrałam bo wysłałam pracę plastyczną 🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7148311 Napisano: 19.12.2023 13:27:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Aldi Kubuś ☹️ jest mi mega, mega smutno! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7148075 Napisano: 18.12.2023 13:37:58 w WC - rozmowy o wszystkim
natik999 napisał(a):

Na jakiej stronie najtaniej zamówię odbitki zdjęć? Co polecacie?

ja już przestałam odbitki robić tylko tworzę fotoksiążki, wg mnie fajniejsza alternatywa niż zdjęcia. Ale też bardziej czasochłonna i droższa choć często można wygrać vouchery na zrobienie fotoksiążki więc z tego korzystam. Ale jak kiedyś odbitki zamawiałam to z Empiku (przy ilości 200), jak miałam mniej (30) to poszłam do pobliskiego fotografa, a jak miałam jeszcze mniej (5) to wydrukowałam w Rossmanie. Ogólnie teraz odbitki są dość drogie (drogi papier) więc im więcej zamówisz tym będzie taniej. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7148038 Napisano: 18.12.2023 11:22:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jacobs - trafiony zatopiony, mój Ci on emotka (chyba na 5 paragon) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7147981 Napisano: 18.12.2023 05:42:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tad_pole napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Jak ja sie ciesze ,że loterii Nestle już koniec emotka  
Grać od początku z nadzieją ,że uda sie wygrać 1 gre dla córki...zarejestrować ponad 30 paragonów i nic nie wygrać...

Mam to samo z TicTac emotka

i tic tac I Nestle... Zero wygranych na sporo paragonów... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7147808 Napisano: 16.12.2023 20:33:26 w WC - rozmowy o wszystkim
sks900 napisał(a):

as32572 napisał(a):

Mam pytanie do osób mających prąd z PGE - właśnie dostałam rozliczenie za ten rok i nie odjęli mi tych 125zł. Ktoś ma odjęte?
Warunki spełniłam, siostra ma z innej firmy i jej zaczęli odejmować już od października mimo że warunków z rozporządzenia nie spełniła na tamten moment.

Mam w PGE. Warunki trzeba było spełnić do 15.12. Trzeba jeszcze trochę poczekać, do końca grudnia powinni skorygować saldo.

Też mam w PGE i jeszcze nic mi nie odjęli (warunki spełniłam)... Ale u nas rachunki przychodzą w październiku więc to "zminusowanie" może nastąpić równie dobrze w styczniu albo lutym... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7147379 Napisano: 15.12.2023 11:24:57 w SZUKAM....
maverick napisał(a):

informacji, czy ktoś wie może po ile dokładnie są w Kauflandzie kapsułki Ariel do białego? emotka

jak byłam tydzień temu to najtaniej wychodziły kapsułki różnego rodzaju 36.99... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7147241 Napisano: 14.12.2023 20:02:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

Ten konkurs z Fa z oszczędzaniem - na stronie, a także w regulaminie dwukrotnie jest mowa o zakupie co najmniej jednego produktu. A dalej w regulaminie, przy opisie paragonu w pkt. 4.8.2 jest mowa o tym, że na paragonie widnieją co najmniej dwa produkty promocyjne… Jakaś „literówka” z ich strony?!

no zobaczymy, ja mam na paragonie jeden produkt... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7147182 Napisano: 14.12.2023 17:12:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czym wygrywaliscie w Fa oszczędzanie u Albedo? Bo jestem wkurzona, że tyle nagród a nic nie wpadło... Co oni lubią w takim razie?

Tym co zawsze, tekstami pokroju:
Fa kupuję 
Bo po nim promieniuję
I dobrze się czuję
Pieniomszki siem oszczendzajom 
Bo w Fa promocje dajom XD

Z premedytacją wysłałam trochę takiego szajsu i trochę dobrych tekstów. Wygrał oczywiście ten muł, pod którym bym się publicznie nie podpisała. Nie cierpię Albedo, nawet jak wygrywam, bo to policzek dla mojej twórczości

Kolega pisał wierszowane poematy, ja jakieś takie byle co bo jakoś ten temat taki nie wiadomo jaki. On wygrał kosmetyki, ja wygrałam kosmetyki. Tak więc byle użyć nazwy organizatora i szansa wzrasta.

Nie zgodzę się co do tej nazwy organizatora. Ja w żadnej z moich odpowiedzi nie użyłam ani razu nazw organizatora, nie wspomniałam o kosmetykach, nic z tych rzeczy. Jakoś nie wiążę kosmetyków z oszczędzaniem, dlatego też nie pisałam o tym, natomiast każde zgłoszenie wygrało:)

U mnie wygrała zarówno rymowanka z lokowaniem produktu, jak i zwykły tekst bez lokowania. Według mnie nie ma co tego za bardzo rozkminiać ani brać do siebie, bo przy takiej ilości nagród pewnie jest to bardziej loteria niż konkurs.

czyli zależy od tekstu i jakości lokowania. W każdym razie ja nic wybitnego nie napisałam.. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7147157 Napisano: 14.12.2023 16:29:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czym wygrywaliscie w Fa oszczędzanie u Albedo? Bo jestem wkurzona, że tyle nagród a nic nie wpadło... Co oni lubią w takim razie?

Tym co zawsze, tekstami pokroju:
Fa kupuję 
Bo po nim promieniuję
I dobrze się czuję
Pieniomszki siem oszczendzajom 
Bo w Fa promocje dajom XD

Z premedytacją wysłałam trochę takiego szajsu i trochę dobrych tekstów. Wygrał oczywiście ten muł, pod którym bym się publicznie nie podpisała. Nie cierpię Albedo, nawet jak wygrywam, bo to policzek dla mojej twórczości

Kolega pisał wierszowane poematy, ja jakieś takie byle co bo jakoś ten temat taki nie wiadomo jaki. On wygrał kosmetyki, ja wygrałam kosmetyki. Tak więc byle użyć nazwy organizatora i szansa wzrasta. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7147155 Napisano: 14.12.2023 16:24:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Widzę że u wszystkich na bogato z kosmetykami. Dołączam również do grona tych którzy przez najbliższy rok będą się myć tym samym emotka (choć ja pewnie sporo porozdaję po rodzinie) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7146930 Napisano: 13.12.2023 21:07:21 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Wieczka Almette chyba już można wywalić nie?Bo mnie irytują.

ja wywaliłam... Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

nanajka81

#7146879 Napisano: 13.12.2023 19:38:45 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
zezowaty_kot napisał(a):

Czy było coś z Grześków "szkolne grzeszki"?

ja czekam na koszulkę Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7146850 Napisano: 13.12.2023 17:58:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mietowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mietowa napisał(a):

olunka napisał(a):

sabaka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jakaja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Na Albedo zrobili nową zakładkę na "oszczędzanie w wielkim stylu". Mnie nie przepuszcza.

Wiadomo czy przepuszcza?

przepuszcza emotka

Mnie nie xd na tyle nagród

mnie tez nie emotka

Ani mnie emotka emotka

przepraszam za zamieszanie - myślałam że wątek nadal ciągnie się z Silanem a tu już o kolejnym konkursie dyskusja. Silan przepuszcza, to drugie nie.

Spoko, w sumie nawet nie byłam zdziwiona, Albedo ostatnio za mną nie przepada emotka .

nie przejmuj się! Raz na wozie raz w nawozie a w konkursach w obecnych czasach nie jest łatwo wygrać emotka

To fakt. Żałuję bardzo, że nie zaczęłam wcześniej, tj. że robiłam sobie przerwy. Nawet ostatnie 2-3 lata wskazują na silną tendencję spadkową...

Wiesz co, konkursy trzeba wybierać pod siebie. Ja w wielu nie gram bo jak ja to mówię "nie wołają do mnie". To że u Ciebie jest tendencja spadkowa wynika z wielu czynników - np. przez ostatnie dwa lata przybyło konkursowiczów i konkursów typu "bramki" w które ciężko trafić. Są też sklepy do których nie ma się dostępu na co dzień (np. u mnie Netto, Intermarche) Także organizatorzy trochę zbankrutowali i nagród jest mniej a także bywają byle jakie. Ważne żeby dobrze wybrać a potem próbować szczęścia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7146845 Napisano: 13.12.2023 17:48:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mietowa napisał(a):

olunka napisał(a):

sabaka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jakaja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Na Albedo zrobili nową zakładkę na "oszczędzanie w wielkim stylu". Mnie nie przepuszcza.

Wiadomo czy przepuszcza?

przepuszcza emotka

mnie tez nie emotka

Ani mnie emotka emotka

przepraszam za zamieszanie - myślałam że wątek nadal ciągnie się z Silanem a tu już o kolejnym konkursie dyskusja. Silan przepuszcza, to drugie nie.

Spoko, w sumie nawet nie byłam zdziwiona, Albedo ostatnio za mną nie przepada emotka .

nie przejmuj się! Raz na wozie raz w nawozie a w konkursach w obecnych czasach nie jest łatwo wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7146835 Napisano: 13.12.2023 17:35:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

olunka napisał(a):

sabaka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jakaja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Wiadomo czy przepuszcza?

przepuszcza emotka

mnie tez nie emotka

Ani mnie emotka emotka

przepraszam za zamieszanie - myślałam że wątek nadal ciągnie się z Silanem a tu już o kolejnym konkursie dyskusja. Silan przepuszcza, to drugie nie. Wyświetl w wątku >>
0 0