Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7139383 Napisano: 15.11.2023 17:05:50 w Czy informują/ informowali?
radziosny napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

a Actimel z żabki już było info?

Z tego co kojarzę to chyba było info na forum

dokladnie 6-go, 2 osoby się pochwaliły wygraną. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7139268 Napisano: 15.11.2023 11:52:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
SMSSMS napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

SMSSMS napisał(a):

Myślę i myślę i nie mogę wymyślić. Jak to jest, że w konkursie Kalendarz Lindt (Kaufland) udaje się konkursowiczom otworzyć 24 okienka kalendarza w 2 sekundy?!? Przecież to z góry wiadomo, że to jakaś nieuczciwa gra, bo fizycznie jest to niemożliwe. Ile zrobicie klików w jedną sekundę? Dwanaście? Wiem, że są programy obchodzące takie algorytmy, jak ten kalendarz i taki program potrafi to zrobić faktycznie w 2-3 sekundy, ale jaką szansę mają uczciwi konkursowicze? Dziwię się, że agencja konkursowa nic z tym nie robi...

w Knorr (https://www.przep.../knorr/cheesy-quest) jest taki sam syf - pierwsze miejsce 41000... Nie wiem niby jak? Wystarczy zagrać kilka razy aby się przekonać że jest to nierealne szczególnie że niekiedy naprawdę nie ma nic do ułozenia a max który mi się udaje to 11000... Unikam takich gierek.

No niestety, tutaj uczciwy konkursowicz naprawdę nie ma szans, a pewnie ci co opracowali "system" grają na okrągło. W wielu regulaminach konkursowych jest o wykluczeniach, gdy ktoś stosuje niedozwolone mechanizmy, w regulaminie tego konkursu nie ma jednak żadnej wzmianki o tym (może celowo). Tak czy inaczej ten konkurs chyba sobie trzeba odpuścić, no i... pogratulować tym co 24 okienka "potrafią" otworzyć w mniej niż 3 sekundy. Nagroda Nobla!

a to jest w sekundach ? To nie w minutach? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7139208 Napisano: 15.11.2023 10:15:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
SMSSMS napisał(a):

Myślę i myślę i nie mogę wymyślić. Jak to jest, że w konkursie Kalendarz Lindt (Kaufland) udaje się konkursowiczom otworzyć 24 okienka kalendarza w 2 sekundy?!? Przecież to z góry wiadomo, że to jakaś nieuczciwa gra, bo fizycznie jest to niemożliwe. Ile zrobicie klików w jedną sekundę? Dwanaście? Wiem, że są programy obchodzące takie algorytmy, jak ten kalendarz i taki program potrafi to zrobić faktycznie w 2-3 sekundy, ale jaką szansę mają uczciwi konkursowicze? Dziwię się, że agencja konkursowa nic z tym nie robi...

w Knorr (https://www.przep.../knorr/cheesy-quest) jest taki sam syf - pierwsze miejsce 41000... Nie wiem niby jak? Wystarczy zagrać kilka razy aby się przekonać że jest to nierealne szczególnie że niekiedy naprawdę nie ma nic do ułozenia a max który mi się udaje to 11000... Unikam takich gierek. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7139170 Napisano: 15.11.2023 07:48:26 w Pomocy!!!!
karolina102 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

karolina102 napisał(a):

Oczywiście chodziło mi o 5tys emotka
Nie wydaje mi się, że to dużo. Wręcz chciałabym podnieść skuteczność i stąd pytanie o jakieś tipy :D

Przy obecnej konkurencji nie licz na żadne tipy emotka  Twoja większa skuteczność, to mniejsza skuteczność innych emotka  Czy da się wyciągnąć 5 tysięcy miesięcznie z konkursów? Da. Możesz jednym zgłoszeniem wygrać 100 tysięcy z loterii i już masz średnio więcej niż 5 na miesiąc emotka Możesz też wyciągać tyle z konkursów, ale tutaj będzie Cię to kosztowało sporo czasu, zaangażowania i energii chyba, że jesteś w czepku urodzona emotka  Bo tutaj wszystko zależy od umiejętności, kreatywności, ale też szczęścia i tego, ile dobrych konkursów akurat trwa emotka Dodatkowo to nie jest pewna kasa. Możesz się narobić i wygrać równe zero. Dodatkowo weź pod uwagę, że efekty Twojej pracy są mocno odroczone. Wysyłasz zgłoszenie, wyniki są dopiero za jakiś czas, potem czas na odesłanie dokumentów, weryfikację, a potem oczekiwanie na wysyłkę/dostarczenie nagrody. Jeśli to nagroda rzeczowa, którą chcesz spieniężyć to dodatkowo dolicz czas na sprzedaż i otrzymanie zapłaty. Każdy konkursowicz ma też dołki i górki. Jak wpadasz w konkursowe nicniewygrywanie, to pojawia się frustracja i spada Ci motywacja i zapał do słania zgłoszeń. Z drugiej strony jak wygrywasz dużo i często to też może spaść Ci motywacja, bo "normę" wyrobiłaś i uznajesz, że potrzebujesz odpoczynku i przerwy emotka   Dla mnie konkursowanie jako etat to jak praca nauczyciela - hobby dla kogoś, kto ma dobrze zarabiającego partnera albo jest bogaty i bez tego  emotka

Dzięki za odpowiedź! Bardzo cenne jest dla mnie Twoje podsumowanie emotka  ostatnie pytanie - czy opłaca się brać udział w loteriach? Czy realnie można coś sensownego wygrać?

a co masz na myśli pisząc "sensownego"? W loteriach jest kasa, są gadżety, elektronika, dla każdego inna nagroda ma sens, tylko trzeba mieć szczęście (albo duuuużo paragonów) żeby trafić emotka Większość z nagród które trafiłam w loterii w życiu bym nie kupiła (np. stoliczek Belvita, krowa Muller, aparat instax z Milki... itp) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7139112 Napisano: 14.11.2023 20:16:00 w Wkurza mnie...
sabaka napisał(a):

Nagradzanie nieregulaminowych prac przez organizatorów 😅

czyżby SKAWA? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7139010 Napisano: 14.11.2023 15:21:32 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Fatalne podpisywanie paragonów.Sztyfty Nivea men w biedrze bez nivea men.Cility jeden ok drugi rodzaj bez cilit bang.
Nie jestem jakaś delikatna nimfa ale zobaczyłam tak paskudnego robala z zielonym pancerzem w lodówce w Biedrze ,że szkoda,że fotki nie zrobiłam ale byłam w szoku:(On był straszny:(

rany, odważyłaś się kupić po normalnej cenie cilitbang lol, ja czekam na promocję, głęboko wierzę że będzie bo na 42 zł na razie mnie nie stać. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7138924 Napisano: 14.11.2023 13:15:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Mam dodatkową weryfikację na Nivea Men-paragon z Hebe opis NIV CO KI ŻĘL P500.Chyba tylko w Ross mają dobrze opisany paragon w całości NIVEA MEN.W Lidlu nie,w Biedrze chyba też żele ok opis.Chcą fotkę z produktem nie moją tfu tfu tfu .Tylko produkt z paragonem.No zobaczymy potem dam znać jak poszło:P

a co kupowałaś że taki dziki opis? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138661 Napisano: 13.11.2023 16:50:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
budryska napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

budryska napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

czy ktoś miał problemy z wypłatą BLIK z Ferrero? Siostra próbuje wypłacić i "jakiś błąd"...

Wydaje mi się, że nie w każdym bankomacie się da. Pod moim bankiem były dwa. W jednym nie było w ogóle tej opcji "operacja bez karty", dopiero w drugim się udało.

dzięki! A w jakim wypłaciłaś? Siostra próbowała PKO SA.

W PKO BP. Wydaje mi się, że Pekao SA nie ma na liście.

Dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138650 Napisano: 13.11.2023 16:35:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
budryska napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

czy ktoś miał problemy z wypłatą BLIK z Ferrero? Siostra próbuje wypłacić i "jakiś błąd"...

Wydaje mi się, że nie w każdym bankomacie się da. Pod moim bankiem były dwa. W jednym nie było w ogóle tej opcji "operacja bez karty", dopiero w drugim się udało.

dzięki! A w jakim wypłaciłaś? Siostra próbowała PKO SA. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138643 Napisano: 13.11.2023 16:25:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś miał problemy z wypłatą BLIK z Ferrero? Siostra próbuje wypłacić i "jakiś błąd"... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138534 Napisano: 13.11.2023 11:47:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

emotka  empik zmienił zasady i nie można kumulować/przedłużać ważnosci kodów/kart na koncie emotka  emotka

Nie rozumiem. Nie można zasilić konta dodając eKartę / kartę prezentową i potem opłacić zamówienia środkami własnymi?

eKartę możesz dodać dopiero przy płaceniu... I nie da się użyć np. swoich środków i eKarty naraz... Albo dwóch eKart... Ja mam jeszcze 50 zł z jakiegoś konkursu i nie mogłam go użyć przy płaceniu eKartą... Dopłacić musiałam blikiem. No głupio to teraz jest.

Ale przy opcji "dodaj środki" jest "Zasil konto dodając eKartę / kartę prezentową. Po przypisaniu nie będzie możliwe użycie jej jako osobnej płatności w salonie i koszyku" Chyba zresztą zawsze tak było?

coś tam się zmieniło bo ja ekarty nie mogłam dodać. Mogłam ją tylko wpisać przy płaceniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138526 Napisano: 13.11.2023 11:20:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

pioge7 napisał(a):

notta napisał(a):

Dodaje jako ciekawostka - konkurs Soplica https://wirtualne...holi-mocnych-nagrody

Masakra... Czepiają się już pomału wszystkiego...

O, ostatnio miałam rozmowę na ten temat. Ja uważam, że nie powinno być konkursów związanych z alkoholem. Najchętniej wywaliłabym z mediów WSZYSTKO związane z wódą. U mnie w domu nie było w ogóle alkoholu. Jak są kuszące konkursy, to alkohol się pojawił, stoi na półkach i straszy. Właśnie przez półki z piwami zdałam sobie sprawę, że w alkoholowych promocjach wygrywa każdy - pierwsze kroki w stronę nałogu.

U mnie alko pija się okazjami ale raczej też tych okazji coraz mniej i nikt za bardzo pić nie chce, tak więc zaprzestałam grać o wódę i wszelki alkohol. I temu też nie mam żadnych kapsli, którymi mogłabym o coś graćemotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7138525 Napisano: 13.11.2023 11:17:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

emotka  empik zmienił zasady i nie można kumulować/przedłużać ważnosci kodów/kart na koncie emotka  emotka

Nie rozumiem. Nie można zasilić konta dodając eKartę / kartę prezentową i potem opłacić zamówienia środkami własnymi?

eKartę możesz dodać dopiero przy płaceniu... I nie da się użyć np. swoich środków i eKarty naraz... Albo dwóch eKart... Ja mam jeszcze 50 zł z jakiegoś konkursu i nie mogłam go użyć przy płaceniu eKartą... Dopłacić musiałam blikiem. No głupio to teraz jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138495 Napisano: 13.11.2023 09:45:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Jest gdzies jakies info? Od kiedy i jak?

ja też się zdziwiłam gdy chciałam dodać dwa kody a się nie dało i w sumie musiałam rozbić jedno zamówienie na dwa żeby wykorzystać oba kody... Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

nanajka81

#7138479 Napisano: 13.11.2023 07:17:58 w Pomocy!!!!
kimberly napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

karolina102 napisał(a):

undefined

traktuj to jako rozrywkę, jeżeli będzie to Twoje jedyne żródło utrzymania to zabierzę Ci to całą przyjmeność  z konkursowania

potwierdzam!

Również się podpisuje, a kolejna sprawa czasem możesz wysłać 30 konkursów i nic nie wygrać, a czasem wyślesz zgłoszenia na 5 konkursów i w 3 coś wleci:)
już pomijam fakt, że nagród na pewno nie sprzedasz za cenę regulaminową, tym bardziej jeśli są to czasem rzeczy typu bluzy, koce czy nawet bilety do kina itp:) a i tego nigdy nie można być pewnym wygranej.
A co do skuteczności - w moim przypadku im bardziej mi zależy na wygranej i im bardziej się staram z zgłoszeniem to zwykle wtedy nie wygrywam, a często nagrody przychodzą gdy się tego nie spodziewam zupełnie:)

Mam to samo: im bardziej chcę wygrać i czekam na wyniki pewna że poszło mi super to dostaję po przysłowiowej d*ie... Poza tym jest wiele nagród, których się w ogóle nie sprzeda bo nikt ich nie chce (np kurtka z wielkim, czerwonym iksem na plecach, różne bluzy - mimo iż jakościowo fajne to z nadruku i koloru okropne, słuchawki - które bywają naprawdę badziewiaste i żal nimi katować uszy...). I jest dużo loterii w których ciężko trafić na otwartą bramkę - chyba że masz dużo szczęścia, jak go nie masz to pozostaje ci inwestowanie w kolejne paragony i łudzenie się że trafisz a co za tym idzie: koszty, które często się nie zwracają po wygranej... Myślę że z konkursów wyżyć będzie Ci ciężko - chyba że jesteś genialna i będziesz wygrywać same fajne rzeczy. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7138380 Napisano: 12.11.2023 17:06:48 w Wkurza mnie...
brucee napisał(a):

mia napisał(a):

Pech. Cholerny pech w ten weekend, który mnie będzie sporo kosztował, także zdrowia. emotka emotka Mam tylko nadzieję, że już wyczerpałam limit na dłużej. emotka
I nie, nie chodzi mi o konkursy (choć tu też wtopy we wszystkich mozliwych bramkach).

emotka emotka

trzymam kciuki ! Wyświetl w wątku >>
2 mia, brucee 0

nanajka81

#7138343 Napisano: 12.11.2023 13:14:27 w Pomocy!!!!
mandarynka16 napisał(a):

karolina102 napisał(a):

undefined

traktuj to jako rozrywkę, jeżeli będzie to Twoje jedyne żródło utrzymania to zabierzę Ci to całą przyjmeność  z konkursowania

potwierdzam! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138289 Napisano: 11.11.2023 22:18:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś może niedawno dodawał orbit i może napisać ile zgłoszeń było?

816 emotka

dziękuję 😊 Wyświetl w wątku >>
1 flinta_13 0

nanajka81

#7138286 Napisano: 11.11.2023 21:23:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może niedawno dodawał orbit i może napisać ile zgłoszeń było? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138107 Napisano: 10.11.2023 15:41:04 w WC - rozmowy o wszystkim
Pipi777 napisał(a):

Witajcie.Dopiero zaczynam przygodę z konkursami . Jedyna wygrana do tej pory to tysiak z loterii Carrfoura. Wiecie może ile trwa weryfikacja ? Jak to przebiega? A może ktoś z was ma weryfikację już ? Poza tym macie jakieś złote rady dla początkujących? Dzięki

Praktykę zdobywa się biorąc udział w konkursach więc żadne rady Ci nie potrzebne emotka Ot regulaminy trzeba czytać i przy okazji to forum bo dużo się z niego można dowiedzieć. Powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
2 rooney, cb656 0