Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7339890 Napisano: 04.03.2026 18:45:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
CZESKA napisał(a):

Czy można juz wyrzucić opakowania Kinder Bueno loteria 2025?;)

tak, losowanie dodatkowe było ze 2 tygodnie temu... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7339889 Napisano: 04.03.2026 18:44:34 w Wkurza mnie...
karoxxa napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Z rogalami lipa jeszcze ta nadzieja przed paczkomatem. Czuję się jak głupek za każdym razem.
A co mnie wkurza loterie wszystkie In-postu. Jakoś nie mam farta i do tego słabe nerwy i się denerwuje tym emotka

Zazdro, że w ogóle sa jakies "razy". Ja kupilam rogale dla całej klasy syna i nie trafiłam żadnym paragonem 🤡

ech to samo... 12 rogali w plecy... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7339590 Napisano: 03.03.2026 18:53:53 w NA CO CZEKAMY?
samdej napisał(a):

do 04.03 "Neboa - Randka ze sobą" Rossmann
05.03 wybór, info??? "Wawel" Intermarche
do 06.03 Yum Yum "Orientuj się, co tajskie" Żabka
do 06.03 Zimowy konkurs Garage w Żabce
do 06.03 - na stronie, Wygraj transfer na kanapę Duda Żabka
do 06.03 - na stronie, "Lavazza - Poznaj Twój coffee match i wygraj"
do 09.03 "Kupiec - Wygraj 20x 600 zł"
do 09.03 "7Days & Milka - Wgryź się w rymy jak w rogalik" Żabka
do 10.03 - SMS, do 17.03 - info na stronie, "Spicy Match" Sprite Żabka
do 10.03 "Nacomi - Weź udział i wygraj wspaniałe nagrody" Hebe
do 13.03 "Milky Splash" Stokrotka
do 13.03 - na FB, Walentynkowy konkurs Eveline Cosmetics 
do 13.03 "Żywiec Białe" Żabka
do 16.03 Poczuj małe odkrycia" Fisher-Price Smyk
do 16.03 "Zabłyśnij czystością" Cilit Bang Intermache
do 16.03 "Czysta radość szusowania" Finish Intermarche
do 20.03 "CillitBang" Rossmann
do 20.03 "Zaprojektuj swoją przyjemność z Magnum Żabka"
do 30.03 "Kinder Karnawał 2026" ( pula niewydanych nagród), 25.03 + 3 d.r.
do 27.04 "Zostań Magenta Hero z T-Mobile na kartę" (informują od 02.03)
do 26.05 "Ferie z Orange"

kupiec są wyniki na stronie, można wywalić Wyświetl w wątku >>
1 samdej 0

nanajka81

#7339390 Napisano: 03.03.2026 11:10:46 w Co można dostać gratis?
fryz napisał(a):

madllen napisał(a):

catcat napisał(a):

karkocka napisał(a):

https://www.wyprobujdeveley.pl
Wypróbuj ZA DARMO produkty Develey Premium!

W jakim sklepie są dostępne? Gdzie kupiliście?

Na pewno spory wybór jest w Kaufland.

Potwierdzam, wczoraj kupowałam.  emotka  Niestety nie dotrwałam do północy żeby zgłosić się po zwrot  emotka  Dzisiaj drugie podejście

u mnie są w Chortenie, Top Markecie, przypuszczam iż w Arhelanie również. Wyświetl w wątku >>
1 catcat 0

nanajka81

#7339310 Napisano: 03.03.2026 07:15:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xjustx napisał(a):

atlantydek napisał(a):

emi napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

plaziks napisał(a):

czyi potwierdzili że uznają 90% swoich klientów za nieogarniających

Ale chamstwo, piszcie reklamacje.
Ja nie brałam udziału i na szczęście nie znalazłam się w gronie ......niespełniających minimalnych wymaganych standardów kreatywności....."
Szok, co z tymi Agencjami się dzieje

Sęk w tym, że to nie agencja. Producent uznał, że jak sam to ogarnie, to będzie taniej i jeszcze się zaoszczędzi na firmowy wypad

Chytry 2 razy traci emotka

Szkoda, że nie napisali ile osób wzięło udział w tym ich konkursie. Ja po tym co oni napisali czuję się przegrana mimo iż mam te durne klapki. Przegrana bo moja odpowiedź nie zasłużyła na nic lepszego mimo iż były i vouchery i kosmetyki. Nie pisałam z AI tylko historię z serca, prawdziwą bo w Szczyrku się wychowałam i znam go jak własną kieszeń więc nie miałam problemu aby napisać odpowiedź. Ech. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7339261 Napisano: 02.03.2026 20:07:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martucha-jk napisał(a):

plaziks napisał(a):

czyi potwierdzili że uznają 90% swoich klientów za nieogarniających

Co za żenada... Albo zaraz, zaraz... czy wg nich większość konkursowiczów poszła w odpowiedzi chata AI, że aż tak się przyczepili, że słabe jakościowo? Choć szczerze czytając ten ich wpis wychodzi na to że i ja, która dostała klapki, napisałam badziwie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7339250 Napisano: 02.03.2026 19:47:26 w Wkurza mnie...
StaryJunior napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Scam z tą kaucją... doliczają wszędzie po 50 groszy, a potem nie idzie nigdzie tego zwrócić. Mam butelki z Biedronki, stan idealny, a maszyna nie przyjmuje, przede mną i za mną byli ludzie, którym też nie przyjęło emotka  niezły wałek, kasę zgarniają a butelki i tak do kosza.

Moje puszki po Coca-Cola (w Biedrze kupione 4, 6 paki) oraz butelki z biedry po wodzie Polaris ZOSTALY ODRZUCONE w robaczku a Lidl wycenil po 10 groszy sztuka

u mnie w biedrze nadal jest Kartonomat (choć ta maszyna też stoi) może tam spróbujcie ich się pozbyć? O ile to u Was jeszcze stoi. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7339199 Napisano: 02.03.2026 17:42:22 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

To, ze oblałam praktyczny egzamin, bo uwaga uwaga, próbowałam jechać 2 razy na zaciągniętym ręcznym! Wkurza mnie ręczny i moja głupota emotka

Ech, wspomnień czar... 2 razy uwalilam egzamin praktyczny, na parkowaniu tyłem... teraz w 80% tak parkuję (bezkolizyjnie of course emotka ). 
Zawsze zastanawiało ile osob zginęło podczas parkowania tyłem osobówką, teraz do listy dodaję Twój przypadek....

O ja też dwa razy uwaliłam się na parkowaniu tyłem... Tyle że od kiedy zrobiłam prawko to właściwie jeździłam tylko kilka razy  emotka  Najpierw nie było czym a teraz jakoś nie mogę się przełamac. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7339173 Napisano: 02.03.2026 16:47:23 w Żegnamy zmarłych
jokan napisał(a):

mój mąż emotka emotka emotka
{proszę o nieskładanie kondolencji na FB kto mnie zna, nie chcę, żeby całe FB wiedziało}

😟 Przykro mi..  Jeżeli to nagła śmierć to tym bardziej musi Ci być bardzo ciężko. Trzymaj się mocno! Wyświetl w wątku >>
[*] 2 DAIKOKU, jokan

nanajka81

#7339172 Napisano: 02.03.2026 16:45:38 w Wkurza mnie...
Tyle walki o mazurski bon i unieważnili go... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7339018 Napisano: 02.03.2026 10:38:14 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Smartwatch dla dziecka - chce kupić synowi (10 lat) zegarek, jaki polecacie? 

Pierwotnie myślałem, żeby kupić taki dla dorosłego, ale wydaje mi się, że opaska będzie za szeroka (jest szczupły)

Mój szczupły syn od kilka lat ma Xiaomi mi band, zaczynał od 5 teraz miał 7 i będę mu kupować albo 7 albo nowszy model, bo zbił mu się ekran i nie może połączyć z telefonem, jeden wystarcza mu na 2-3 lata więc jak za tą cenę jest super. Sama mam 5 emotka

A chcesz się z nim komunikować czy po prostu żeby miał? Bo te do komunikacji (dzwonienie) to trzymają aż jeden dzień (czyli trzeba pamiętać o ładowaniu) z kolei mibandy nie mają komunikacji. Mój młody (10 latek) ma miBanda 8 i osobny zegarek do komunikacji (bo chłopak nie chce nosić telefonu do szkoły) Obecnie już sa miBandy 10 (ok. 165 zł) i w sumie u nas od lat te mibandy się świetnie sprawdzają.

Chce żeby miał, lubi zegarki, i ma jakiś taki stary zwykły elektronik.  Ma telefon ale póki co do szkoły go nie brał.  Za tydzień ma urodziny i ustaliliśmy, że za pieniądze, które dystanse kupimy zegarek więc może być coś droższego do 500-600 zł.  Ale też patrzyłam wcześniej na te mibandy i jakby pasował to w sumie mógłby też być.

Miband mu się sprawdzi idealnie. Zaszalej, kup 10-tkę. Mojej córce (15 latce) ostatnio kupiłam (bo miała podrapanego mibanda 7) i jej się mega podoba. Poza tym jak chłopak Ci zegarek zgubi to aż tak płakać nie będziecie. No i te miBandy bardzo popularne u dzieci do noszenia. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nanajka81

#7339009 Napisano: 02.03.2026 10:29:34 w WC - rozmowy o wszystkim
nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Smartwatch dla dziecka - chce kupić synowi (10 lat) zegarek, jaki polecacie? 

Pierwotnie myślałem, żeby kupić taki dla dorosłego, ale wydaje mi się, że opaska będzie za szeroka (jest szczupły)

Mój szczupły syn od kilka lat ma Xiaomi mi band, zaczynał od 5 teraz miał 7 i będę mu kupować albo 7 albo nowszy model, bo zbił mu się ekran i nie może połączyć z telefonem, jeden wystarcza mu na 2-3 lata więc jak za tą cenę jest super. Sama mam 5 emotka

A chcesz się z nim komunikować czy po prostu żeby miał? Bo te do komunikacji (dzwonienie) to trzymają aż jeden dzień (czyli trzeba pamiętać o ładowaniu) z kolei mibandy nie mają komunikacji. Mój młody (10 latek) ma miBanda 8 i osobny zegarek do komunikacji (bo chłopak nie chce nosić telefonu do szkoły) Obecnie już sa miBandy 10 (ok. 165 zł) i w sumie u nas od lat te mibandy się świetnie sprawdzają. Poza tym do mibandów można dokupić opaski takie materiałowe na rzepa bądź włożenie jak bransoletkę na rękę. Te wkładane opaski mają różne rozmiary, te na rzepa też do dopasowania - mój młody również szczupły. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nanajka81

#7338936 Napisano: 01.03.2026 18:37:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mima napisał(a):

Mam problem z everydayme. Trzeba swoje dane uzupełnić do wysyłki nagrody. Tam jest weryfikacja z sms, ale mi wyskakuje komunikat "wystąpił błąd podczas żądania kodu SMS. Spróbuj ponownie później ". Nie mam pojęcia o co chodzi, a czas na wysyłkę danych się kończy. Mieliście może taką sytuację?

chyba nie trzeba tej weryfikacji sms robić, też mi błąd wyskakiwał ale dałam "zapisz" (choć one i tak zapisane - i poszło. Wyświetl w wątku >>
2 joan, mima 0

nanajka81

#7338884 Napisano: 01.03.2026 13:14:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

8igora9 napisał(a):

A propos tych niewydanych nagród od Routines, to ostatnio Soplica zrobiła podobny numer w konkursie na fb, ale nikt się nie przejął, bo konkurs był darmowy, a nagrody marne. Mnie za to zaczęło zastanawiać, jak często coś takiego może się dziać, a my nawet nie wiemy, bo regulamin nie przewiduje listy laureatów? 😱 Soplica to duża marka i konkurs organizowany przez agencję, tę samą co zawsze, więc wychodzi na to, że każdy organizator może nie wydać nagród, jeśli tylko będzie miał taką fantazję. 🫣

O połowie takich nagród widmo możemy nawet nie wiedzieć. Zwłaszcza na FB jak nagród jest kilka i od razu piszą że będą informować na priv.

Różnica polega na tym że w Soplicy nie trzeba było nic kupować, nagrody takie sobie (bo piszesz o tych czapkach, swetrach i butelce?) po prostu się pisało i tyle. A w Routines trzeba było najpierw zainwestować i to dość dużo (wg mnie) i poświęcić czas na odpowiedź a na koniec dowiadujesz się że jesteś analfabetą i nie umiesz odpowiedzi pisać (mi się udało ale nie jestem usatysfakcjonowana klapkami). Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7338850 Napisano: 01.03.2026 09:18:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martucha-jk napisał(a):

Agnes napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Zuzia16 napisał(a):

Routines usuwa nieprzychylne komentarze na instagramie dotyczące konkursu. Proponuję ich zasypać tam komentarzami, bo to już się zaczynają robić jakieś jaja emotka

Na fejsie jeszcze tego nie zrobili więc można wyrażać swoje niezadowolenie

Możesz podać linka do ich strony bo aż dziwne ale nic nie mogę znaleźć . Za to napisałam komentarz na Kubota bo tam ogłaszali ten konkurs

Z insta to nawet chyba informacje o konkursie usuneli. Niezły wałek

https://www.faceb...om/routines.byalkmie Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7338833 Napisano: 01.03.2026 07:51:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zuzia16 napisał(a):

Routines usuwa nieprzychylne komentarze na instagramie dotyczące konkursu. Proponuję ich zasypać tam komentarzami, bo to już się zaczynają robić jakieś jaja emotka

Na fejsie jeszcze tego nie zrobili więc można wyrażać swoje niezadowolenie Wyświetl w wątku >>
2 Agnes, Zuzia16 0

nanajka81

#7338806 Napisano: 28.02.2026 21:48:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Media Expert - wiem że litera P też już zaliczona i bon przysłany. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7338703 Napisano: 28.02.2026 10:50:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
300 z Media Expert Galaktyka - mam imię na A więc lecą wg listy Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7338619 Napisano: 27.02.2026 19:57:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Też wysłałem na te dwa adresy co powyżej, mimo, że nie brałem udziału emotka

A ja wygrałam klapki ale też nie zgadzam się z tym co odwalili. Jak będę miała jutro czas to też ich zaspamuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7338578 Napisano: 27.02.2026 18:08:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

wygląda na to że wysłali dziś vouchery z Galaktyki osobom na literę "A"

jestem na A (imię) i nie dostałam... Wyświetl w wątku >>
0 0