Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7302280 Napisano: 01.10.2025 14:08:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestaw olejów z Kujawskiego (pomagamy pszczołom) DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#7302141 Napisano: 01.10.2025 07:49:57 w Czy informują/ informowali?
zaczytana-pola napisał(a):

Czy były maile z konkursu: https://spakujslodycz.pl/ ? 
Jestem na liście laureatów, ale nie dostałam @...

tez jestem maila brak. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7302068 Napisano: 30.09.2025 19:46:32 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Ręcznik kuchenny Foxy był jakiś czas temu do kupienia w Biedrze.

nadal jest Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7301984 Napisano: 30.09.2025 16:14:37 w Czy informują/ informowali?
dysia napisał(a):

Czy konkurs Haribo został już rozwiązany?

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7301886 Napisano: 30.09.2025 12:04:20 w Informują
Informują z Wygraj pierścień płatniczy

Rodzaj powiadomienia: info z aplikacji
Dodatkowe informacje:
pierścień płatniczy Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7301884 Napisano: 30.09.2025 12:00:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
pierścień z Mbanku, wyskakuje powiadomienie z aplikacji. (W aplikacji jest o tym informacja w "Mokazjach") Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7301846 Napisano: 30.09.2025 10:30:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
gregory04 napisał(a):

Niesamowicie zazdroszczę osobom, które jednym paragonem zgarniają główne w loterii. Ależ mi się to marzy.

Oj mam to samo! Ja ile bym nie kupiła to i tak dla loterii jestem niewidzialna  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7301842 Napisano: 30.09.2025 10:14:46 w Czy informują/ informowali?
lubiekisiel napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

Czy HARIBO (Instagram) informowało?

Na stronie jest napisane "Lista zwycięzców zostanie opublikowana na stronie internetowej do dnia 27.09.2025" 
ale takowej listy nie widzę emotka

Nie sądzę - mnie nie, a i ludzie w komentarzach dopytują. Ciekawostka - w regulaminie zmienili daty (albo mieli od początku inne niż na stronie, ale nie wydaje mi się), więc teraz mają czas do dzisiaj na opublikowanie listy (albo kolejna zmianę dat w regulaminie)

Pewnie zapomnieli że konkurs zorganizowali i dopiero się zaczęli ogarniać. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7301707 Napisano: 29.09.2025 18:53:31 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
danaaa napisał(a):

InkaR napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

KuntaKinte napisał(a):

Pasty do zębów???

Sensodyne w rossku

co to za konkurs?

chyba chodzi o zwrot za zakupiony produkt 
https://www.smolar.pl/cashback-sensodyne

przy okazji jest w aplikacji rossmana wyzwanie sensodyne to można udział wziąć. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7301615 Napisano: 29.09.2025 15:23:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
titinunu napisał(a):

mail 14:48 Z ogromną radością informujemy, że zostałeś laureatem nagrody III stopnia w konkursie „Przerwa na warzywa” organizowanym przez markę Bonduelle! Twoją nagrodą jest Zestaw szkolny od Bonduelle!

ja również Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7301535 Napisano: 29.09.2025 13:22:46 w WC - rozmowy o wszystkim
ktosiek1 napisał(a):

cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

anaesth napisał(a):

Staram się kierować w loteriach zasadą, że największa różnica jest między liczbą zgłoszeń równą zero, a równą 1  emotka

Dokładnie tak jest! A kiedy już się zagra, to zawsze szanse są fifty-fifty: albo wygram, albo nie emotka
A nie, że KTOŚ więcej zgłoszeń posłał i dlatego JA wygrać nie zdołałam, co za bzdura... emotka

Ja tam z matematyki orłem nie jestem, w prawdopodobieństwa nie umiem (kiedyś uczyli podstaw, ale to dawno było i pozapominałem) emotka jednak nie zgadzam się z tą opinią. Na logikę: jeśli jest 10 zgłoszeń, a wśród nich jedno moje, to w losowaniu mam szanse jak jeden do dziesięciu. Ale jeśli zgłoszeń jest tysiąc, a nadal tylko jedno moje, szansa spada do jednej tysięcznej. To przecież proste. emotka

Oczywiście, że tak. Jest to obiektywna prawda. Ale teraz wyobraź sobie taką loterię KB. Zgłoszeń jest bardzo dużo. Nie wiem - 100 tys. powiedzmy? I teraz zgłaszasz np. 1 los lub 5. Szanse masz małe, ale masz. Możesz zainwestować też np w 100 lub 200 batonów. Matematycznie szanse wzrastają, ale jak dla mnie ciągle szanse są podobnie małe - albo wygrasz albo nie. No bo co, kupisz 50 tys batonów? Więc zgadzam się z anaesth, że największą różnica jest pomiędzy zgłoszeniem 0 a 1, potem to już głównie szczęście emotka No chyba, że ktoś jest hurtownikiem i takie jego praca, że inwestuje kupę forsy w te loterie i jak w jednej mu się nie zwróci to może w innej sobie odbije.

wygra, nie wygra to towar sprzeda. Jest kilku takich co po zagraniu wystawiają kupione rzeczy na sprzedaż. Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

nanajka81

#7301523 Napisano: 29.09.2025 12:46:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kocie_lakocie napisał(a):

Hej,

czy z konkursów EverydayMe (Always / Pantene) dostaliście jakieś potwierdzenia na e-mail?

po wysłaniu zgłoszenia pojawia się komunikat o weryfikacji, która może zająć "do 3 dni roboczych"

Nic nie przychodzi na maila. (z żadnego z tych konkursów nic mi nie doszło) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7301464 Napisano: 29.09.2025 10:02:14 w Żabka
aerdna napisał(a):

Tak, wiem gdzie są kody. Mam tam do wszystkich konkursów. Z 7Days są 4 poprzednie z zakupów od środy do soboty. A za zakup z niedzieli nie ma.

piszcie do smolara, błyskawicznie kody przysyła😳 Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7301456 Napisano: 29.09.2025 09:08:28 w Żabka
zielonaszpilka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

aerdna napisał(a):

mizizu napisał(a):

No to się nie pojawił mimo iż pisało że mogę już wziąć udział w wyzwaniu... Ehhh badziew...

Ja też nie mam, chociaż kupowałam w dwóch różnych żabkach i apka działała, bo jest że mogę „ponownie wziąć udział w wyzwaniu” .

U mnie również brak emotka

mizizu aerdna nanajka81 bo teraz kody są w innym miejscu, nie w miejscu wyzwania. Trzeba kliknąć w ikonkę profil i tam jest sekcja Twoje kupony i nagrody emotka  Czytajcie co jest napisane w uwagach w wyzwaniu emotka  

Tak, wiem, znalazłam w końcu ten dział ale nie mam w nim żadnego kuponu ani kodu ani nic. Pustki.  emotka

A przy wyzwaniu
masz informację: Podejmij wyzwanie ponownie? Widzisz w ogóle te zakupy w Żabce u siebie?

Mam "Wyzwanie zostało ukończone ale możesz wziąć w nim udział ponownie". Żabsy zostały mi doliczone. W "Twoich kuponach i nagrodach" nie ma nic...

Ja bym pewnie zainstalowała apkę ponownie, ale nie wiem czy to coś da. Możesz jeszcze sprawdzić czy nie masz jakiejś aktualizacji do zrobienia. Słabo, że te kody ciągle się niektórym nie pojawiają.

A nie chce mi się bawić w ponowne instalowanie, myślę że to nic nie da. Napisałam do żabki, napisałam do Smolara niech wiedzą jak super się bierze udział w tych ich konkursach... Ale tak sobie myślę jak oni rozwiązują takie konkursu gdy są nagrody "dzienne" i są problemy z kodami, że nie można udziału wziąć. Komu wtedy je przyznają? PS. W sumie w tym roku pierwszy raz mi się kody nie pojawiły... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7301450 Napisano: 29.09.2025 08:50:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wrzesień totalnie marny, pora na piździernik... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7301449 Napisano: 29.09.2025 08:48:52 w Żabka

nanajka81 napisał(a):

aerdna napisał(a):

mizizu napisał(a):

No to się nie pojawił mimo iż pisało że mogę już wziąć udział w wyzwaniu... Ehhh badziew...

Ja też nie mam, chociaż kupowałam w dwóch różnych żabkach i apka działała, bo jest że mogę „ponownie wziąć udział w wyzwaniu” .

mizizu aerdna nanajka81 bo teraz kody są w innym miejscu, nie w miejscu wyzwania. Trzeba kliknąć w ikonkę profil i tam jest sekcja Twoje kupony i nagrody emotka  Czytajcie co jest napisane w uwagach w wyzwaniu emotka  

Tak, wiem, znalazłam w końcu ten dział ale nie mam w nim żadnego kuponu ani kodu ani nic. Pustki.  emotka

A przy wyzwaniu
masz informację: Podejmij wyzwanie ponownie? Widzisz w ogóle te zakupy w Żabce u siebie?

Mam "Wyzwanie zostało ukończone ale możesz wziąć w nim udział ponownie". Żabsy zostały mi doliczone. W "Twoich kuponach i nagrodach" nie ma nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7301435 Napisano: 29.09.2025 07:35:08 w Żabka

aerdna napisał(a):

mizizu napisał(a):

Tak, wiem, znalazłam w końcu ten dział ale nie mam w nim żadnego kuponu ani kodu ani nic. Pustki.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7301429 Napisano: 29.09.2025 05:57:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

ten 7days biedronka to na 99% wygra fota albo filmik ? emotka

nie, ja zdjęciami nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7301347 Napisano: 28.09.2025 16:56:24 w Żabka
kumulacja napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ten kod na 7days to przychodzi po czasie czy trzeba gdzieś pisać żeby przysłali?

Powinien pojawić się od razu w profilu w appce Żabki, w miejscu "kupony i nagrody".

No to się nie pojawił mimo iż pisało że mogę już wziąć udział w wyzwaniu... Ehhh badziew... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0