Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7134330 Napisano: 27.10.2023 07:17:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

greka napisał(a):

wygrałam zestaw octow smakowych... emotka organizator chce abym wypełniła teraz, jeszcze przed wysyłką nagrody, oświadczenie o jej otrzymaniu w którym mam podać imie i nazwisko, nr dowodu i pesel
wypowiedzcie się
wydaje mi się to nadużyciem

Nie podawaj. Podaj jedynie dane do wysyłki, niczego innego za octy smakowe nie przehandluj.  On nie ma prawa prosić Cię o dane z dowodu.

Oczywiście że to nadużycie. Pesel jeszcze ujdzie ale numeru dowodu nie podawaj. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7134329 Napisano: 27.10.2023 07:16:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czarnykot napisał(a):

Credo89 napisał(a):

liidzik napisał(a):

Po ilu próbach udało się Wam wygrać w Ferrero?

Po dwudziestu kilku nadal nic emotka

Podobny wynik mamemotka

niekonkursowa siostra po jednej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7134195 Napisano: 26.10.2023 16:12:54 w Wkurza mnie...
katee14 napisał(a):

1 Dzisiaj wkurzył mnie kurier inpostu, który dostarczał chipsy. Nie zadzwonił do domu ani na telefon tylko paczkę przerzucił przez żywopłot. Oczywiście nie omieszkał się przy tym poczęstować zawartością. Paczka była rozerwana i jednej torebki chipsów brakowało. Jak do pana zadzwoniłam to powiedział, że nikt nie odbierał domofonu i paczkę zostawił nienaruszoną.  Widziałam odjeżdżający samochód bo wiedziałam, że dzisiaj będzie więc nikt nie miał szans wskoczyć za płot przez minutę.  

2 Wczoraj stałam na przystanku gdy w oddali 20 metrów zobaczyłam osobę leżącą bez ruchu na chodniku, a obok siedział pies. W okolicy mieszka bardzo dużo starszych osób, które o tej porze spacerują z psami. Byłam przerażona, i powiedziałam do ludzi na przystanku (jakieś 7 osób stało), że ktoś tam leży i czy ktoś podejdzie ze mną pomóc tej osobie bo się boję sama. Wszyscy się odwrócili, a tylko jedna dziewczynka, która miała  jakieś 12 lat powiedziała ,, Ja z panią Pójdę''. Wykręciłam numer alarmowy i pobiegłam ale wkurza mnie, że stopień znieczulicy w społeczeństwie jest aż tak wielki.  emotka

mi kurier InPost wszystkie paczki tak dostarcza (rzuca za płot i sp...) więc jak tylko widzę w aplikacji, iż coś nim idzie i mam możliwość to przekierowuje do paczkomatu. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7134026 Napisano: 26.10.2023 05:42:02 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
anaesth napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pytam w imieniu koleżanki, która właśnie wyznała że jest w ciąży: czy są jakieś konkursy warte uwagi gdzie można wygrać wyprawkę albo coś dla takich maluszków?

Akurat tego typu nagrody częściej pojawiają się w konkursach na IG, FB czy stronach np. klub maluszka Hipp (aktualnie mają konkurs, jest w bazie), klub Pampers, kluby mlek modyfikowanych, Canpol babies (już kilka razy widziałam u nich konki z laktatorem i zapasem akcesoriów higienicznych). Jak wejdzie w kilka konkursów o takiej tematyce, to pójdzie lawina polecanych postów z kolejnymi, coś o tym wiem emotka Nawet dzisiaj jeden dorzuciłam do bazy (kosmetyki). Z promocyjnych to wiadomo, wszystkie te z bonami do Smyka, H&M (bardzo polecam odzież niemowlęcą stamtąd), Rossmann. Nie kojarzę, żeby akurat jakiś trwał, ale domyślam się, że koleżanka ma jeszcze sporo czasu na wygrywanie emotka

dzięki! koleżanka dopiero w 4 msc ale ona taki konkursowicz z doskoku (tyle że bardzo zdolny) więc nie bardzo umie sama znaleźć takich konkursów. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

nanajka81

#7133975 Napisano: 25.10.2023 19:51:23 w Pomocy!!!!
dla mnie w muller obecnie bardzo ciężko wygrać choć wcześniej miałam dobrą skuteczność. Ale tak bywa w tych konkursach że końcówki są oblegane. Refleks, dobry zegar, dobry net - to trzeba mieć aby trafić. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#7133946 Napisano: 25.10.2023 18:17:02 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
pytam w imieniu koleżanki, która właśnie wyznała że jest w ciąży: czy są jakieś konkursy warte uwagi gdzie można wygrać wyprawkę albo coś dla takich maluszków? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7133784 Napisano: 25.10.2023 11:41:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Całoroczny bilet wstępu tak sie nazywa do Suntago ważny do końca tego roku emotka

no to rzeczywiście "całoroczny"... Pisałabym reklamację... Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

nanajka81

#7133533 Napisano: 24.10.2023 14:36:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Credo89 napisał(a):

Wiecie co...jestem załamana, tyle pieniędzy wydaje na te moje uzależnienie i mogę stwierdzić że te pieniądze nawet się nie zwracają...przykre to ale taka jest prawda. W tym roku wygrałam dwie warte uwagi nagrody, które kupiłabym za pieniądze wydane na słodycze, chipsy i inne obrzydliwości. emotka Nie wspomnę o czasie poświęconym na teksty, filmy i zdjęcia. Niech mi lepiej ktoś poradzi jak z tym skończyć ?!emotka

Nie kończ tylko dobieraj lepiej konkursy! Nie kupuj na siłę. W wielu konkursach lepiej poprzestać na kilku próbach. Kilku, nie kilkunastu. Ja w wielu konkursach nie brałam udziału bo stwierdziłam że a/ niepotrzebne mi takie nagrody, b/zasady są nieuczciwe, c/konkurencja jest zbyt duża, d/nie pasuje mi temat, e/produkt jest za drogi f/produktu nie ma kto jeść więc nie zainwestuje. Lata są raz lepsze, raz gorsze. Konkursy różne. Szukaj takich w których nie zbankrutujesz a będziesz się dobrze bawić przy pisaniu odpowiedzi. Trzymam za Ciebie kciuki! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7133490 Napisano: 24.10.2023 12:35:44 w Czy informują/ informowali?
stokrotka238 napisał(a):

andii napisał(a):

✋️ siema
Czy ,,Grześki,, do końca już były poinformowane?

A to wogóle były, oni mają chyba dużo czasu... Ja nie widziałam by ktoś się chwalił...

nikt się nie chwalił więc na razie nie było wyników. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7133197 Napisano: 23.10.2023 13:28:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

adamo86 napisał(a):

mietowa napisał(a):

byekitty napisał(a):

nique napisał(a):

Formularz Żabka Wedel Snack przepuszcza emotka

uuu, dzięki! potwierdzam emotka

Idą maile:)

Jakoś dniami ślą i przepuszczają? Bo u nas na dwa zgłoszenia i 300 nagród nic nie puszcza 

Ja mam maile wysyłane do 2 minuty, na pewno nie poszło wszystko razem.

Dostałam o 12:54 - przepuściło. Brałam udział w pierwszym dniu. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

nanajka81

#7133078 Napisano: 23.10.2023 09:23:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Situation napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Situation napisał(a):

O 5 i 6 zgłaszałem paragony do loterii Tiger ok puste 6:03 pusty lewy mail itd 6:04 wygrana więc nowy realny mail pusto 6:07 znowu to samo wygrana na lewy mail 😂 czyli były 2 wygrane w godzinie więc o 6:03 powinienm wygrać

czy ja dobrze rozumiem grasz na lewe maile i wymyślone paragony żeby sprawdzić bramki? Jaki to sens?

Ty jesteś idiotą czy udajesz? Napisałem jasno że zgłaszałem REALNE paragony i brak wygranej o 6 były 2 bramki więc mogłem wygrać bo zgłosiłem lewe paragony i maile

Chyba jestem skoro nie jarzę po co wbijałeś lewe (czyli wymyślone?) paragony... Przecież jak tak każdy robić będzie to te nagrody będą przepadać i zostaną dla organizatorów... Wyświetl w wątku >>
1 Ferdia 0

nanajka81

#7133050 Napisano: 23.10.2023 07:24:00 w Wkurza mnie...
Nelusia102 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dziś dostałam odpowiedź z Bonduelle:
W celu wyjaśnienia wątpliwości informujemy także, że Organizator nie posiada wglądu w systemy kasowe sklepów i podanie danych paragonu nie
pozwala mu na automatyczne sprawdzenie każdego zakupu. W celu dokonania
takiej weryfikacji Organizator musiałby indywidualnie kontaktować się z
punktami sprzedaży w przypadku powzięcia wątpliwości co do informacji
zawartej na paragonie. Regulamin nie zobowiązuje go jednak do tak daleko
posuniętych działań, stąd konieczność przesyłania przez Uczestników
potwierdzeń na paragonach.
Jeśli Organizator podjąłby decyzję pozytywną w Pani przypadku, oznaczałoby to dla niego prowadzenie gry wbrew Regulaminowi, co mogłoby
skutkować odpowiedzialnością po stronie Organizatora. Podkreślam
również, że z uwagi na fakt, że Nagroda zgodnie z par. 4 ust. 5
Regulaminu zasiliła pulę Losowania Dodatkowego, działanie zgodnie z Pani
żądaniem naruszyłoby prawa osób potencjalnie biorących udział w
Losowaniu Dodatkowym. Mając na uwadze powyższe, Komisja zadecydowała o negatywnym rozpatrzeniu reklamacji.
No i 100 poszło ,,lotać", to i córka też nie dostanie.
emotka emotka emotka emotka
To po jakiego grzyba robią konkursy, skoro nie potrafią ustalić dokładnie regulaminu emotka
Guzik sobie robią z ludziemotka

Czyli tu raz trzeba mieć szczęście aby wygrać, a drugie żeby paragon był odpowiednio opisany. Granda.

Czy to nowy sposób organizatorów na zostawienie nagród u siebie? Co z tego że będzie dodatkowe losowanie i "rozdadzą" to co zalega jeżeli ci co zgłosili i nie wygrali - zostaną wylosowani i przejdą negatywną weryfikację? Kasa zostaje u organizatora prawda? Odechciewa się próbować... Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

nanajka81

#7133048 Napisano: 23.10.2023 07:11:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Situation napisał(a):

O 5 i 6 zgłaszałem paragony do loterii Tiger ok puste 6:03 pusty lewy mail itd 6:04 wygrana więc nowy realny mail pusto 6:07 znowu to samo wygrana na lewy mail 😂 czyli były 2 wygrane w godzinie więc o 6:03 powinienm wygrać

czy ja dobrze rozumiem grasz na lewe maile i wymyślone paragony żeby sprawdzić bramki? Jaki to sens? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7132811 Napisano: 21.10.2023 15:15:30 w Czy informują/ informowali?

nanajka81

#7132626 Napisano: 20.10.2023 14:54:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
u siostry 100 zł z tego konkursu https://www.e-kon...odkryj-smak-wygranej (ja wbijalam bo jej sie nie chcialo) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7132497 Napisano: 20.10.2023 11:13:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Agnes napisał(a):

Czy ktoś ma ochotę wziąć udział w Somersby w żabce?
Ja chcę ale w aplikacji nie mam tego wyzwania to jak niby dostanę kod?

Wejdź w zakładkę strefa piwoszy i tam będzie emotka

Dzięki w życiu bym tego nie znalazła do tej pory wszystkie akcje z kodami miałam na głównej stronie

z ciekawości: ile trzeba zainwestować w ten konkurs ? (czyli: ile kosztują 3 butelki tego czegoś?) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7132448 Napisano: 20.10.2023 08:57:09 w WC - rozmowy o wszystkim
nienia napisał(a):

ewunia napisał(a):

samuraj napisał(a):

zdesperowany_kot napisał(a):

Czy jest ktoś na forum kto leczy się u dentysty w ramach NFZ? Czy dentysta na fundusz zrobi mi estetyczną plombę? Byłem dziś u stomatologa na NFZ i kobieta mi powiedziała, że ona może mi zrobić tylko plombę metalową bo tylko takie są refundowaneemotka  czy to prawda? Ktoś może potwierdzić??

Białe też są refundowane,a wiem bo sam nie dawno robiłem.

https://www.porad...-fwD6-DocM-UTUa.html

Wypełnienia metalowe (amalgamaty) zostały wycofane w październiku ubiegłego roku,  obecnie zamiast nich stosowane są  glassjonomery, te wypełnienia są takie, powiedzmy "biało-żółte, trudno dobrać odcień do koloru zęba tak jak można to zrobić materiałem kompozytowym (plomba na "światło "), ale na pewno lepiej to wygląda. Jeśli ubytek jest duży,  to na pewno lepiej jednak zainwestować w wypełnienie kompozytowe, bo wytrzymałość glassjonomerów nie jest zbyt dobra. Nie daj sobie wcisnąć amalgamatu.

ja wiem że dentyści nie są tani ale po tym jak w moim ośrodku zdrowia "lecząc" zepsuli mi większość zębów (3 musiałam wyrwać) nigdy więcej nie poszłam naprawiać zębów na NFZ. Wykopałam kasę, u prywaciarza naprawiłam zęby i od tamtej pory a minęło ponad 20 lat - nie mam większych z nimi problemów. Teściowej nie udało mi się "nawrócić", chodziła z jednym i tym samym zębem do ośrodka (chyba z 2 lata) i skończyło się wyrwaniem go... Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

nanajka81

#7132301 Napisano: 19.10.2023 14:08:01 w Wkurza mnie...
bartez1357 napisał(a):

Wkurza mnie brak dostępności produktów, jeżeli chodzi o Żabkę. Odwiedziłem 4 i wcześniej nie było nigdzie Devarsa pod konkurs a teraz Actimel - towar widmo. U Was też tak słabo?

ktos zwiedził 10 żabek I bez efektu - actimela brak. Mnie się udało jeden dorwać. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7132266 Napisano: 19.10.2023 13:10:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Malena_ napisał(a):

agunia666 napisał(a):

Nie wiem jak Wy wszyscy wygrywacie w loteriach...nie mam już do tego sił! Jestem przegrywem!emotka

Nie wszyscy … zgłosiłam ponad 30 paragonów w ostatnich  4 tygodniach wygrałam tylko 2 x Zozoole.

podobny efekt choć w Zozoolach to nigdy mi się nic nie udało. Jak jakaś bramka cudem się otworzy to zaraz potem się okazuje że albo wgrałam nie ten paragon co trzeba albo nie wgrałam wszystkiego albo jeszcze inne cuda... Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0