Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7132245 Napisano: 19.10.2023 11:55:55 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Szukam osoby, która zna się na rysunku…. Kilka osób zwróciło mi uwagę, ze mój 7 letni syn ładnie rysuje (m.in jeszcze w przedszkolu panie) i rzeczywiście jest różnica w jego rysunkach a jego brata bliźniaka. 

Czy jest jakaś grupa na fb gdzie ktoś by ocenił czy mam gdzieś iść z nim w tym kierunku czy nie warto emotka  nie chce przegapić czegoś co może okazać się istotne w jego rozwoju emotka

Mój też ładnie/kreatywnie rysuje tak więc jak w szkole są jakieś dodatkowe zajęcia to on chodzi (dziś np. Pani zrobiła dodatkową lekcje dla chętnych rysowników żeby na konkurs coś narysowali). Poza tym ciągnę go aby mi rysował w konkursach to nawet czasami jakąś nagrodę wyrysuje. Na razie ma wolną rękę, może z czasem pójdzie w tym kierunku aczkolwiek on bardziej ma mózg matematyczny więc nie wiem czy to połączy. Czy warto coś z tym robić? Wg mnie wygrywać zestawy plastyczne w Nestle i dawać młodemu niech tworzy na różne konkursy emotka

On już mi wygrał nie raz rysunkiem w konkursie  emotka   Myślałam bardziej żeby na jakieś zajęcia go zapisać, żeby zobaczyli, czy rzeczywiście coś z tego będzie…

W tych czasach na takich dodatkowych, płatnych zajęciach to każdy Ci powie że "coś z tego będzie" bo wiadomo że chodzi o zarobek. Moja rada: obserwuj i niech rysuje jak najwięcej, za rok może mu się to kompletnie zmienić i nie będzie chciał Ci nic narysować. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7132233 Napisano: 19.10.2023 11:26:47 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

Szukam osoby, która zna się na rysunku…. Kilka osób zwróciło mi uwagę, ze mój 7 letni syn ładnie rysuje (m.in jeszcze w przedszkolu panie) i rzeczywiście jest różnica w jego rysunkach a jego brata bliźniaka. 

Czy jest jakaś grupa na fb gdzie ktoś by ocenił czy mam gdzieś iść z nim w tym kierunku czy nie warto emotka  nie chce przegapić czegoś co może okazać się istotne w jego rozwoju emotka

Mój też ładnie/kreatywnie rysuje tak więc jak w szkole są jakieś dodatkowe zajęcia to on chodzi (dziś np. Pani zrobiła dodatkową lekcje dla chętnych rysowników żeby na konkurs coś narysowali). Poza tym ciągnę go aby mi rysował w konkursach to nawet czasami jakąś nagrodę wyrysuje. Na razie ma wolną rękę, może z czasem pójdzie w tym kierunku aczkolwiek on bardziej ma mózg matematyczny więc nie wiem czy to połączy. Czy warto coś z tym robić? Wg mnie wygrywać zestawy plastyczne w Nestle i dawać młodemu niech tworzy na różne konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7132219 Napisano: 19.10.2023 11:01:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartez1357 napisał(a):

Jak u Was z dostępnością produktów w Żabce jeśli chodzi o konkurs Actimel? U mnie już 4 żabki odwiedziłem i nie mogę nigdzie kupić.

u mnie były aż dwie (kupiłam choć drogie jak cholera: przy zakupie dwóch 4 paków - 15 zł, pojedynczo 10.50 zl za 4pack) Cieszę się że się udało dostać bo marzę o takiej nagrodzie aczkolwiek z moimi kreatywnymi pomysłami pewnie i tak dno będzie. No ale przynajmniej mogę spróbować i nie będzie mnie to prześladować że nie dałam sobie szansy. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7131999 Napisano: 18.10.2023 15:56:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melancholia napisał(a):

janeeyre napisał(a):

Czy Smolar informuje w razie negatywnej weryfikacji?

Chyba nie ma reguły, mnie w jednym konkursie poinformowali e-mailem o negatywnej weryfikacji przez zły sklep.

nie, chyba że sam się zapytasz czemu nie dotarła ci nagroda. (przynajmniej u mnie tak było) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7131998 Napisano: 18.10.2023 15:55:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tereniagno napisał(a):

ech..pustki,nawet bonduelle zamiast dać kasę, to jeszcze zabrali emotka emotka

czyżby źle opisany paragon? Nie smuć się, mi nagrodę zabrali mleczarze bo nie dołączyłam do zgłoszenia drugiego pliku z wieczkami (paragon dołączyłam). Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7131683 Napisano: 17.10.2023 12:53:19 w Pomocy!!!!
Olagie napisał(a):

Hej. Jestem nowa w konkursowym temacie i zastanawiam się, jak wiele zgloszen konkursowych robicie? Aktualnie wysyłam np w Eti i Almette i ciekawa jestem jakie są szanse na wylosowanie. Ile mniej więcej wysyłacie kodów na 1 losowanie?

do tego trzeba szczęście mieć. Są osoby które wyślą jedno zgłoszenie i wygrywają, a są takie które wysyłają tych zgłoszeń dużo i nic nie wygrają. (np. ja) Ale to wszystko zależy od danego konkursu, ilości nagród, cenności nagród, kosztów itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7131638 Napisano: 17.10.2023 10:34:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

8igora9 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

edith napisał(a):

Oglądałam dzisiaj zgłoszenia na konkurs Netto i powiem ,że jestem pod wrażeniem niektórych filmów. Już wiem czemu nie wygrywam w konkursach jak są tacy zdolni konkursowicze i nie tylko 🙂 Nie potrafię robić filmików i chyba nie miałabym odwagi na takie wystąpienia filmowe ,które są publikowane na FB🙂 Gratuluję pomysłowości 🙂

Dołączam w tym temacie jako "totalne beztalencie" , widząc zgłoszenia poległam, schowałam się jak ślimak w skorupie i najzwyczajniej nie dodałam swojej pracy emotka

Trzeba bylo śmiało dodawać, bo nad tymi dziennymi nagrodami chyba zbyt długo się nie zastanawiali. Jestem ciekawa co wybiorą na główne.  Mi wpadły w oko dwa filmy. Plus oczywiście mój 🤣🤣🤣🤣 Ale tak, w konkursach z filmami zawsze są świetne prace, ale jest ich stosunkowo niewiele. Także trzeba się uczyć kręcić i montować. 👍

Jakie filmy, jakie? Może mój? Robimy ranking? emotka
Mnie w tym konkursie zdziwiło, że tak mało zgłoszeń na instagramie i tiktoku. Wydawało mi się, że będzie zatrzęsienie, zwłaszcza wśród tiktokowej młodzieży, a tu w zasadzie pustki emotka

Na tik toku zawsze jest mało zgłoszeń, chyba młodzież ma takie rzeczy w 4 literach 🤔
Ja się do swojego filmu nie przyznam, choćby mnie przypalali żywym ogniem 🤣 A jak ktoś ze znajomych to zobaczy, to będę mu patrzeć prosto w oczy i mówić, że to nie byłam ja. 😆
Było kilka bardzo fajnych filmów, ale już chwilę po obejrzeniu nie pamiętałam o czym były. Mi w pamięć zapadł tylko ten film gdzie było logo netto ułożone z jakiś ziaren czy czegoś w tym stylu i podrzucone do góry. I drugi pana z brodą, który poleciał na moje wakacje z Gulliverem, grilluje na moim grillu, a teraz chce płacić w sklepie moimi bonami do netto. 🤣 Jestem fanką jego wesołej twórczości, ale powoli tracę cierpliwość. 😆

Bardzo ciekawe, kogo wybiorą. No i ciekawe, czy wybiorą kogoś, kto wygrał wcześniej 100 zł, czy kogoś nienagradzanego. Niby logika mówi, że powinni wybrać kogoś z tych 100 zł, ale w regulaminie mają powiedziane, że wybierają ze wszystkich... I choć to byłoby nielogiczne, to różnie może być emotka

Mają co najmniej kilkanaście przyzwoitych filmów i do tego jeszcze pare ciekawych zdjęć, ale coś czuję w kościach, że wybiorą jakieś przypadkowe rzeczy. Ale też mnie ciekawość zżera i chociaż widziałam lepsze prace, to trzymam kciuki za siebie i swoją rodzinę, bo przecież wygrać każdy może. 😄

Widzę że same konkursowe znajome nazwiska powygrywały tam. Śpiewak również. Ja to nie potrafię się tak wygłupiać. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#7131581 Napisano: 17.10.2023 07:17:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa40 napisał(a):

Pytanie , 
Wysłałam zwykłym listem formularz i paragon z Dare a w regulaminie jest że poleconym lub kurierem , to odrzucą mi jak myślicie?

jak dostaniesz kasę to nie odrzucili emotka gorzej że nie jesteś w stanie sprawdzić czy list w ogóle i kiedy dotarł. Nawet nie masz dowodu że wysłałaś... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7131533 Napisano: 16.10.2023 20:38:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vanillasky-2017 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ja krowy sprzedaje po 35 i 30 zł, schodzą szybciej niż wygrywam. Poluję na lodówkę i nie bedę z nagrody rezygnowała, bo komuś się rpzykro zrobiło.

teraz to pojechałaś haha a sprzedawaj sobie nawet po 100 od sztuki nie o to mi chodzilo

Ale ja nie do ciebie pisałam, tylko odpowiedziałam na pytanie po co mi tyle krów; na sprzedaż. Tak jak wszyscy sprzedaję nagrody i nie kryję się z tym. Poluję na lodówkę i jak upoluję to przestanę grać.

boże, w życiu bym tej krowy za 30 zł nie kupiła. Ba! Za 10 zł też nie. Nie rozumiem o co ludzie tak się biją? Mam tą krowę (bo grałam na początku loterii kiedy aż takich zaciętych walk nie było) i uważam że nie jest to nic specjalnego. Ot otwiera syn półkę z ciuchami (bo tam krowę wsadził) i mu muczy. Raz dziennie. Mała krowa, 7 cm, działająca na światło. Tak więc niech Ci co nie wygrali nie żałują bo nie ma czego, i niech nie przepłacają bo szkoda kasy na taki gadżet. To jest moje zdanie. Gdybym nie wygrała to bym tego od nikogo nie odkupowała bo serio, szkoda kasy. I jeszcze jedno: do tych co wygrali już kupę krów bo walczą o lodówkę: Dlaczego po wygraniu kolejnej krowy nie klikniecie że jej nie chcecie? Przecież jest taka możliwość. To nie, lepiej sobie nazbierać i handlować niż innym dać wygrać.

Wiesz, święta przed nami, Mikołaj też. Ta krówka to fajny, oryginalny bajer i fajnie go dorzucić do paczki dla dziecka. Jeśli ktoś chce sprzedać, to co  tego? Czy jest sens pisać dlaczego ktoś o coś gra, co potem  z tym robi? Serio? Dziwny ten Twój komentarz. Zupełnie bez sensu. Ja od kilku lat próbuję ugrać leżaki. Bez skutku. Kolejny rok czytam, że tyle osób wygrało leżaki a u mnie wciąż kiszka. Nie wylewam swego żalu z d...py na forum tylko próbuję dalej. Ot, tyle w temacie.

nie rozumiem tej konkursowej łapczywości i tyle. Rozumiem grać o coś pożytecznego ale krowy które muczą? Co do leżaków to widocznie grasz nie w tych konkursach co trzeba. W lecie był konkurs Kupca, leżaków od metra, nic wybitnego nie trzeba było napisać (przynajmniej ja nic nie napisałam takiego) Leżak mam. Życzę powodzenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7131448 Napisano: 16.10.2023 15:06:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

boże, w życiu bym tej krowy za 30 zł nie kupiła. Ba! Za 10 zł też nie. Nie rozumiem o co ludzie tak się biją? Mam tą krowę (bo grałam na początku loterii kiedy aż takich zaciętych walk nie było) i uważam że nie jest to nic specjalnego. Ot otwiera syn półkę z ciuchami (bo tam krowę wsadził) i mu muczy. Raz dziennie. Mała krowa, 7 cm, działająca na światło. Tak więc niech Ci co nie wygrali nie żałują bo nie ma czego, i niech nie przepłacają bo szkoda kasy na taki gadżet. To jest moje zdanie. Gdybym nie wygrała to bym tego od nikogo nie odkupowała bo serio, szkoda kasy. I jeszcze jedno: do tych co wygrali już kupę krów bo walczą o lodówkę: Dlaczego po wygraniu kolejnej krowy nie klikniecie że jej nie chcecie? Przecież jest taka możliwość. To nie, lepiej sobie nazbierać i handlować niż innym dać wygrać.

Z tego samego powodu dla którego ludzie grali na kilka osób w nestle i sprzedawali zestawy. Nie przyszłoby mi do głowy napisać, ze mają przestac grać i sprzedawać, bo ja tez chcę wygrać.

tyle że tam nie było możliwości wyboru. Wygrałaś to wygrałaś. Tu wybór jest - skoro grasz o lodówkę a masz już całe stado krów to przecież można nie chcieć nagrody. A swoją drogą straszne jest to że ludzie taki szmelc kupują. Zestawy w nestle przynajmniej są praktyczne a ta krowa? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7131435 Napisano: 16.10.2023 14:08:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ja krowy sprzedaje po 35 i 30 zł, schodzą szybciej niż wygrywam. Poluję na lodówkę i nie bedę z nagrody rezygnowała, bo komuś się rpzykro zrobiło.

teraz to pojechałaś haha a sprzedawaj sobie nawet po 100 od sztuki nie o to mi chodzilo

Ale ja nie do ciebie pisałam, tylko odpowiedziałam na pytanie po co mi tyle krów; na sprzedaż. Tak jak wszyscy sprzedaję nagrody i nie kryję się z tym. Poluję na lodówkę i jak upoluję to przestanę grać.

boże, w życiu bym tej krowy za 30 zł nie kupiła. Ba! Za 10 zł też nie. Nie rozumiem o co ludzie tak się biją? Mam tą krowę (bo grałam na początku loterii kiedy aż takich zaciętych walk nie było) i uważam że nie jest to nic specjalnego. Ot otwiera syn półkę z ciuchami (bo tam krowę wsadził) i mu muczy. Raz dziennie. Mała krowa, 7 cm, działająca na światło. Tak więc niech Ci co nie wygrali nie żałują bo nie ma czego, i niech nie przepłacają bo szkoda kasy na taki gadżet. To jest moje zdanie. Gdybym nie wygrała to bym tego od nikogo nie odkupowała bo serio, szkoda kasy. I jeszcze jedno: do tych co wygrali już kupę krów bo walczą o lodówkę: Dlaczego po wygraniu kolejnej krowy nie klikniecie że jej nie chcecie? Przecież jest taka możliwość. To nie, lepiej sobie nazbierać i handlować niż innym dać wygrać. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7131433 Napisano: 16.10.2023 14:01:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dekr0pka napisał(a):

Mam pytanie w temacie Avanti - Crayola.
Właśnie pierwszy raz w życiu dostałam negatywną odpowiedź na weryfikację paragonu z wytłumaczeniem, że był już zgłaszany wcześniej.
Jestem w niemałym szoku, bo chociaż tych zgłoszeń wysłałam pewnie kilkadziesiąt i trafiłam pod sam koniec, to zgłoszone paragony odkładam i dziwne wydaje mi się, żebym dwa razy zgłosiła ten sam. Dodatkowo w całym zamieszaniu musiałam potwierdzić o jaki nr paragonu chodzi i Avanti grzecznie mi odpisało.

Podsumowując moje pytanie chyba będzie brzmieć, czy ktoś z Was pamięta, czy formularz Nestle przepuszczał zdublowane zgłoszenie, czy pojawiał się błąd?
Jeśli ktoś ma dobre rady, to również chętnie posłucham emotka

Kilka lat wstecz była akcja Nestle (wygrywało się wtedy plecaki z krową i mleko) że ludzie grali na ten sam paragon tak długo aż na niego wygrali i przechodził on pozytywną weryfikację. Wg mnie tego nie zmienili i te ich konkursy nadal przepuszczają te same paragony chyba tylko po to aby potem przeszły one właśnie negatywną weryfikację. To co ich chroni to ten dopisek "Pamiętaj, że dany dowód zakupu można zgłosić do loterii tylko raz. Każde kolejne zgłoszenie tego samego dowodu zakupu, w razie jego wylosowania, będzie uznane jako nieprawidłowe". Tak więc spokojnie mogłaś się pomylić i wbić ten sam paragon. Niestety. Wyświetl w wątku >>
1 dekr0pka 0

nanajka81

#7131172 Napisano: 15.10.2023 09:11:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Dagaa napisał(a):

Czy krówki z mullera wysyłają na bieżąco? Czekam na krówkę z 30.09 🫣

ja czekam na drugą z 26 września. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7131085 Napisano: 14.10.2023 12:36:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ditomaso napisał(a):

nienia napisał(a):

ditomaso napisał(a):

W loterii rolmlecz u mlecarzy udało się komuś coś wygrać?

0/3, może gdyby nie te głupie bramki a zwykle losowanie szanse byłyby większe... w zeszłym roku trafił mi się aparat... Ale jeszcze próbuję,  bo u mnie te serki schodzą w dużych ilościach

dziękuję za odpowiedź,gdyż gram sam codziennie i nic nie wpadło. Plus taki że to nie baton pełen cukru a coś zdrowszego

Udało mi się ale właściwie przegrałam bo zagapiłam się i załączyłam tylko paragon a przy zgłoszeniu trzeba było jeszcze dołączyć zdjęcie z dwoma wieczkami. I uznali że to niezgodne z regulaminem i mi nagrody nie przyznali... Nie gram więcej. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7130983 Napisano: 13.10.2023 18:41:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
kimberly napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

https://diy.bosti...l-PL/landing/konkurs
Hmmm, jakoś nie widzę żeby któreś z tych zgłoszeń wykorzystać w kampanii reklamowej. Czy oni w ogóle czytali hasła?! emotka

Czyżby nasz forumowy muzyk nie został doceniony?

Nie wiem czy brał udział ale rzeczowe i na temat nie zostały nagrodzone emotka

brał udział, brał, na YT był jego filmik o tym kleju... Widocznie chodziło o takie "wybitne" rymowanki które wygrały.

'Mamut glue trzyma na zawsze' najlepsze, jakbym wiedziała, że wystarczy takie coś napisać i być w top 3 to sama bym poszła po ten klej emotka

Mnie się i pierwsze i drugie miejsce podoba. Trzecie nie ale ogólnie nie wydaje mi się że te hasła są kiepskie. Po prostu się rymują. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7130979 Napisano: 13.10.2023 18:33:57 w Dyskusje o wynikach konkursu

nanajka81 napisał(a):

Hmmm, jakoś nie widzę żeby któreś z tych zgłoszeń wykorzystać w kampanii reklamowej. Czy oni w ogóle czytali hasła?! emotka

Czyżby nasz forumowy muzyk nie został doceniony?

Nie wiem czy brał udział ale rzeczowe i na temat nie zostały nagrodzone emotka

brał udział, brał, na YT był jego filmik o tym kleju... Widocznie chodziło o takie "wybitne" rymowanki które wygrały. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7130976 Napisano: 13.10.2023 18:22:47 w Dyskusje o wynikach konkursu

Czyżby nasz forumowy muzyk nie został doceniony? Wyświetl w wątku >>
1 asper01 0

nanajka81

#7130929 Napisano: 13.10.2023 16:10:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
oj kinder country emotka takie cudne miejsce i tak brzydko mnie olaliście emotka Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

nanajka81

#7130832 Napisano: 13.10.2023 12:43:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
dla siostry z okazji urodzin trafiłam bilety do helios z Kinder na znaleziony paragon. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7130817 Napisano: 13.10.2023 12:21:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

2 pytania odnośnie loterii w Carrefour :
- Czy kupon drukowany jest automatycznie do paragonu czy może kasjerka musi mi go wydać? 
- Czy ktoś wogole wygrał coś w tej loterii? Wpisów nie zauważyłem

kupon się po prostu wydrukował za paragonem czyli najpierw drukuje się paragon a potem ten kod. Bralam udzial jeden raz, nie wygralam. Wyświetl w wątku >>
1 yreks 0