Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7130735 Napisano: 13.10.2023 09:40:31 w SZUKAM....
cleo25 napisał(a):

Czy jakaś sieć telefoniczna ma teraz ofertę na kartę, której doładowanie dowolną kwotą przedłuża ważność konta na rok ?
Miałam tak w Playu, ale ostatnio coś namieszali i działa to na innych zasadach.

podobno Plush za 5 zł ma konto na rok ale nie jestem pewna bo dopiero zamierzam kupić emotka Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

nanajka81

#7130617 Napisano: 12.10.2023 17:28:39 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

ŹRÓDŁO. Z definicji:
"Komunikaty RCB będą wydawane tylko w wyjątkowych sytuacjach, które realnie mogą zagrażać życiu i zdrowiu człowieka. Wiadomości tekstowe (SMS) są wysyłane tylko w nadzwyczajnych sytuacjach, gdy zagrożone jest bezpośrednio życie i zdrowie. W zależności od zaistniałych okoliczności."

Z praktyki:

...i teraz drżę emotka Czy wybory zagrażają mi bezpośrednio? Tak jak promieniowanie 5G czy Wi-Fi? emotka emotka

hehe mnie też zaspamowali i nie wiem co myśleć? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7130565 Napisano: 12.10.2023 13:54:43 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

Czy Kinder Country dziś informowało za ostatni, 4 etap?

chyba nie. Nikt się nie chwali. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7130554 Napisano: 12.10.2023 13:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agata17134 napisał(a):

Czy tylko ja mam problem z kodem do pyszne.pl od Heinekena? Na początku pokazywał się komunikat, że kod nieważny a teraz że nie ma wystarczająco środków....o co chodzi 🤔 emotka  ?

napisz do pyszne.pl to ci napiszą czy kod ważny. A jeżeli zacięło ci się na płatności (mi raz się tak stało) to ten kod tak jakby został zamrożony na 24h i jutro będzie dało się go użyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7130553 Napisano: 12.10.2023 13:24:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
aniaaa131 napisał(a):

Chipsy przysnacki 🙂

u mnie też, kurier inpost ale że go nie lubię to przekierowałam do paczkomatu - weszły bez problemu. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7130182 Napisano: 11.10.2023 10:08:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
katee14 napisał(a):

Dziś pierwszy raz zagrałam o krówkę. Nacisnęłam punkt 10 wyślij, a pula już została wyczerpana. emotka

próbuj jutro tym samym kodem. Bo o tej 10:00 to mnóstwo osób klika i trudno się załapać. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7130170 Napisano: 11.10.2023 09:48:21 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
margobb napisał(a):

agnesita napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Co może iść Goldensubmarine ? Dzisiaj przygotowana paczka do nadania InPost ? Czyżby to były chrupki w kotle prażone ? Dzisiaj dopiero wygrałam, dziwne...

U mnie są to właśnie chipsy w kotle porażone bo to jedyne na co czekam od tej agencji. Może weryfikują na bieżąco emotka

To na pewno chipsy :)

ja wczoraj wygrałam i też mam już list wypisany więc może jutro dojdą? Szybko działają. Szkoda że takie szybkie wysyłanie nagród jest tak rzadko. Na ogół dostaję coś w momencie gdy już nie pamiętam że wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7130169 Napisano: 11.10.2023 09:46:04 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Karolcia90 napisał(a):

agaga napisał(a):

agaga napisał(a):

moskala22 napisał(a):

agaga napisał(a):

agaolech89 napisał(a):

agaga napisał(a):

Co może iść FedExem od Fortis? 🤔🤔

Z loterii coca coli?

No właśnie nie…🤔

A może cos z Monstera?

Też nie, a możliwe ze coś wygrałam ale mnie nie poinformowali?

No dobra, to coca-cola 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Właśnie też się zastanawiam bo  mam emaile i sms-y, że coś idzie FedEx, ale znalazłam informację w internecie że ostrzegają przed oszustwem i nie kliklam w linki ani email. Nie dostałam żadnej informacji, że coś wygrałam, ale raz już miałam taką sytuację. Nie miałam wiadomości na mailu a miło ze str organizatora, że kontaktował się telefonicznie też. I podczas połączenia wysłał mail i też nic. e-mail dobry. W końcu wtedy dane podałam przez telefon. Zawsze się zastanawiam ile może konkursów przegrałam nie odsyłając swoich danych, bo na Interii nie doszedł mail. Nie mam nic zablokowane i spr wszystkie foldery.

a jak wygląda ten mail? Może idzie coś rzeczywiście ale wygrałaś tak dawno że nie pamiętasz emotka Będzie miła niespodzianka gdy dojdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7130097 Napisano: 10.10.2023 21:07:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
aja napisał(a):

z jakiego konkursu to powyżej? A w temacie 100 zł z Knorr na doładowanie gamingowe... Bramki odczarowałam czy jak? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7130095 Napisano: 10.10.2023 21:06:08 w WC - rozmowy o wszystkim
ineska1991 napisał(a):

Niekonkursowy szwagier dziś dostał zestaw Crayola od Avanti. Nie było go w domu więc odbierał ktoś inny . W paczce brakowało kilku elementów... nie był spisany protokół szkody . Paczka była wcześniej otwierana , rozcięta i sklejona taśmą dpd , kto dostał to wie ,że oryginalnie tak to nie wygląda . Zdj i protokół szkody wypełniony online wysłane do Avanti oraz wiadomość do dpd ... myślicie, że uda się choćby zdyscyplinować sprawcę ? ..  

do mnie ten zestaw Crayola dotarł w rozerwanym pudle (jeden bok jakby oderwany) na szczęście wszystko było więc afery nie robiłam... Ale może to więcej osób tak "cudownie" miało spakowaną nagrodę? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7129862 Napisano: 10.10.2023 09:12:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 9:04 i ja trafiłam Przysnackie (za drugim razem) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7129842 Napisano: 10.10.2023 07:07:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kimberly napisał(a):

Mama odkładała dla mnie paragony i bilans pudeł na dziś:
3 x zozole, 2 x Wawel, 3 x Tic Tac, 2 x Prince P, 2 x Kinder Jajko, 2 x 7days, 2 x Haribo, 2 x Knorr, 2 x Winiary, Bonduelle, Pur, Bref, Ferrero.

Jak jej powiedzieć? emotka  chyba skocze jutro po jajka i sprobuje chociaż głupie bilety wygrać :zab

Jak dobrze wiedzieć że nie jestem sama w takim hurtowym pudłowaniu... Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

nanajka81

#7129786 Napisano: 09.10.2023 19:38:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ktosiek1 napisał(a):

a czy z oszczędzaj stylowo w Biedronce poszły już bony ?

nikt się niczym nie chwalił więc chyba nie? Ja czekam na kosmetyki. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7129782 Napisano: 09.10.2023 19:19:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mima napisał(a):

Nie pierwszy raz zauważyłam....., że jak jestem prawie pewna wygranej, czekam, pilnuję wyników.... to jedna wielka katastrofa. Przykład konkursu Moya- zanim zobaczyła wyniki to mówiłam, że bonem na 50 zł będę urażona.....
no no teraz nic by nie uraziło, ale też nic nie ma!!!!!

ja mam to samo! Jak jestem pewna że poszło mi zaje*e to nigdy nic nie wygrywam a jak się wkurzam że jakaś kijowizna została wysłana - to dziwnym trafem mi jakaś nagroda wskoczy. Ech! Wyświetl w wątku >>
3 kimberly, mima, mia 0

nanajka81

#7129503 Napisano: 08.10.2023 17:21:00 w WC - rozmowy o wszystkim
mary18 napisał(a):

Czy ktoś korzystał z atrakcji ze strony wyjątkowy prezent?? Mam taką kartę i wykorzystałam kilka miesięcy temu z kwoty 500 zł na atrakcję Sushi za 200 zł. Zostało mi 300 zł i dzisiaj chcąc zarezerwować kolejną atrakcję wystąpił błąd i komunikat o treści 

• Twój Voucher zmienił status, rezerwacja prezentu nie jest możliwa.
    Jeśli potrzebujesz dodatkowych informacji skontaktuj się z naszym specjalistą przez: chat, na mam@wyjatkowyprezent.pl lub telefonicznie pod numerem 226688272.
Czy to nie jest przypadkiem tak że atrakcja jest jednorazowa i nieważne za jaką kwotę ?  emotka   Może ktoś też tak miał

z tego co się orientowałam (pisałam do bok) to trzeba od razu wykorzystać całość bo inaczej niewykorzystana od razu reszta przepada. Tak więc jak będę chciała zrobić foroksiazke za 139 zł to muszę od razu 4 brać żeby w całości wykorzystać ten voucher. Wyświetl w wątku >>
1 mary18 0

nanajka81

#7129283 Napisano: 07.10.2023 10:48:15 w Wkurza mnie...
koszalek napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Wkurza mnie, że w pierwszym dniu Mullermilch wygrałam krowę, mimo tego, że pojawiła się captcha. Zapewne wygrana dlatego, że jeszcze nie było tej akcji w bazie konkursów. A teraz nic nie mogę trafić, bo wiecznie ta captcha. Czy tylko u mnie pojawia się ona za każdym razem?

Ja tez za każdym razem, ale tych razów było tylko 3. Dziś znów coś ciekawszego mnie wciągnęło i zapomniałam  emotka

Mi na kompie te captchy się pokazywały, na necie komórkowym nie. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7129205 Napisano: 06.10.2023 19:21:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic... nic... nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7129049 Napisano: 06.10.2023 12:27:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rooney napisał(a):

Co się dzieje z tym potwierdzeniem produktu promocyjnego na paragonach teraz......

BONDUELLE ma zapis: Na moim paragonie nie można jednoznacznie stwierdzić, że zakup dotyczy Produktu Promocyjnego. Chcę wgrać zdjęcie rewersu paragonu z pieczątką punktu sprzedaży.

Czytam tu o Waszych haribo i teraz te Kettle... NIe będę dla każdego produktu latała na zaplecze po pieczątkę, rozumiem oczywiśćie w razie wygranej... Trochę się robi paranoicznie...

mam bonduelle opisany GrBon2x200g (opis z biedronki) i teraz myślę - grać czy nie grać? Jakaś paranoja... Wczoraj przepadła mi nagroda bo przy zgłoszeniu nie wysłałam paragonu z wieczkami serków (tylko sam paragon). Jakoś się tak zagapiłam i uj... Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

nanajka81

#7128941 Napisano: 06.10.2023 07:21:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sledzik860 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Agnes napisał(a):

A ja mam inne pytanie
Jak uruchomić tą krowę z Muller?

Instrukcji nie dołączyli? 😜 Trzeba otworzyć to miejsce na baterie i wyciągnąć papierek, który jest pod bateria.  Na głowie ma czujnik światła, więc się odpala, jak otwierasz lodówkę.  Moja przyszła jakaś trefna, kilka razy zamuczała porządnie, a teraz tylko jakieś zawieszone "mumumumumu" 🤣

Bo ta krowa to wcielony antychryst. Wystarczy spojrzeć na jej wyraz oczu. Ona nie ma dobrych intencji. Widać to na pierwszy rzut oka xD. A te mumumu ma na celu opętanie wygranego xD

też mieliśmy problem z uruchomieniem Krówska. Raz działa, raz nie działa, zależy od jej humoru chyba albo tego kogo chce postraszyć. emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7128833 Napisano: 05.10.2023 16:21:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

kimberly napisał(a):

izkak napisał(a):

Dostałam Mystery Box od Kaktusa z Żabki i mnie zmroziło. DROGA Kropko Bordo jak wyliczyłaś tu regulaminowe 400 zł?! To jakiś żart?  emotka

Pokaz, bo zje mnie ciekawości emotka

Nie mam jak zrobić teraz fotki, ale przysłali +/- ok. 25 lodów emotka  Jak ktoś może to niech doda to cudo do wątku "zdjęcia naszych wygranych". Liczę, że to pierwsza część tej nagrody, bo jak całość to polecieli na grubo.

buhahahaha nie ma to jak tajemnicze nagrody bliżej nie określone w regulaminie. Pamiętam Durex i ich zestaw festiwalowy za 500 zł - koszulka z dziwnym haftem, dwa worki na zakupy, kubek, cienki kocyk... i chyba tyle? Wyświetl w wątku >>
0 1 burza64