Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

nanajka81

#7127297 Napisano: 29.09.2023 13:11:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

margarittta napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Macie jakieś doświadczenia z  konkursem foto Kinder Country- chętniej nagradzają zdjęcia z osobą na zdjęciu czy jednak bez?

Ja uporczywie wysyłam bez osoby na zdjęciu i nic nie wygrywam, więc może trzeba z osobą 🤣

foty z osobami wygrywają emotka

Dziękuję za (p)odpowiedź emotka
Jest tylko taki problem, że nie ma mi kto tych fot robić, bo mąż totalnie nie ma oka, a przede wszystkim cierpliwości i zawsze kończy się spięciem, a córka niespełna 7letnia robi lepsze zdjęcia od niego, ale jeszcze się musi podszkolić, więc nawet jak mam fajny i nietypowy (w moim mniemaniuemotka )pomysł, to rozczarowanie jest nie na etapie wyników, a robienia zdjęcia, które nigdy nie jest takie, jak ja sama bym je sobie zrobiła...  emotka

Jedyne rozwiązanie: mąż na modela, a Ty robisz zdjęcie emotka

tylko że na zdjęciu kinder nie mogą być osoby trzecie więc jak takie zdjęcie wysłać? Mąż musiałby emotka

W czasie gdy ludzie wygrywają po 20 nagród w konkursach z ograniczeniem na jedną osobę naprawdę widzisz w tym problem? emotka

no racja, racja, nikt tego nie sprawdza. A zmieniając trochę temat: w Grześkach piszecie prawdziwe uwagi czy wymyślacie coś totalnie z kosmosu? Kupiłam grześka i nie wiem jak "ugryźć" temat... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7127241 Napisano: 29.09.2023 11:16:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

margarittta napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Macie jakieś doświadczenia z  konkursem foto Kinder Country- chętniej nagradzają zdjęcia z osobą na zdjęciu czy jednak bez?

Ja uporczywie wysyłam bez osoby na zdjęciu i nic nie wygrywam, więc może trzeba z osobą 🤣

Jest tylko taki problem, że nie ma mi kto tych fot robić, bo mąż totalnie nie ma oka, a przede wszystkim cierpliwości i zawsze kończy się spięciem, a córka niespełna 7letnia robi lepsze zdjęcia od niego, ale jeszcze się musi podszkolić, więc nawet jak mam fajny i nietypowy (w moim mniemaniuemotka )pomysł, to rozczarowanie jest nie na etapie wyników, a robienia zdjęcia, które nigdy nie jest takie, jak ja sama bym je sobie zrobiła...  emotka

Jedyne rozwiązanie: mąż na modela, a Ty robisz zdjęcie emotka

tylko że na zdjęciu kinder nie mogą być osoby trzecie więc jak takie zdjęcie wysłać? Mąż musiałby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7127240 Napisano: 29.09.2023 11:14:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

margobb napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

margarittta napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Jest tylko taki problem, że nie ma mi kto tych fot robić, bo mąż totalnie nie ma oka, a przede wszystkim cierpliwości i zawsze kończy się spięciem, a córka niespełna 7letnia robi lepsze zdjęcia od niego, ale jeszcze się musi podszkolić, więc nawet jak mam fajny i nietypowy (w moim mniemaniuemotka )pomysł, to rozczarowanie jest nie na etapie wyników, a robienia zdjęcia, które nigdy nie jest takie, jak ja sama bym je sobie zrobiła...  

Większość moich konkursowych fotek robi mi 6 letni syn emotka  I co więcej, często coś za nie wpada.

Też się zdarzyło, że za zrobione przez córkę foty coś wpadło, ale czasem wymyślę takie zdjęcie, że ciężko jest uchwycić wszystko tak, żeby grało. Tu nam taką trudność, że obiekt który chce złapać zasłaniają drzewa, więc trzeba robić z dziwnego kąta z dołu i zadbać o to, bym się zmieściła ja, obiekt, Kinder i jeszcze światło słoneczne zagrało na korzyść tego wszystkiego, bo co innego robić w pomieszczeniu, a co innego na placu... ehhh.. zastanawiam się czy wysłać, to co mam, które mnie nie satysfakcjonuje, czy jechać tam i kombinować samemu...
Wiem, wiem.. problemy pierwszego świata emotka emotka

Wyslij mi foto, to Ci doradzę szczerze  emotka

też mam problem aby mi ktoś dobre foto zrobił. I na konkurs Biedronki dzieci robiły (wygrałam kosmetyki) ale ile się nadenerwowałam żeby zrobiły tak jak trzeba to moje. Na kinder zabrałam męża ale wg niego zdjęcie spoko a ja widzę kosz na śmieci w tle... Dopiero na ostatni etap wysłałam ale nie nastawiam się że wygram, bo jednak mogłam lepiej zapozować. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7126926 Napisano: 28.09.2023 07:05:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

muzasa88 napisał(a):

Czy dostał już krowę od Müllermilch? Czy tam trzeba coś podpisywać?

Za pierwszy dzień jeszcze nie mam

ja też jeszcze nie mam (wygrałam 5 września) Niby 30 dni na to mają. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7126464 Napisano: 26.09.2023 12:15:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lazy-kiwi napisał(a):

barnsik napisał(a):

Nelusia102 napisał(a):

Nelusia102 napisał(a):

barnsik napisał(a):

barnsik napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Co jest do cholery z ta wyborową. Jedni piszą, że dało się wysłać. U mnie nie idzie dalej

U mnie tak samo, koleżanko, próbuję już od tygodnia, o różnych porach dnia i nocy, bez powodzenia. Może uda się wysłać do końca okresu przyjmowania zgłoszeń, miejmy nadzieję - zostało jeszcze 13 dni xD

Ewentualnie poprosimy jakąś uczciwą osobę z forum o zrobienie tego za nas - za jakiś paragon albo kapsel

Nie wiem dlaczego nie możecie wysłać - ale wczoraj moje zgłoszenie poszło . Teraz napisałam drugie - tylko dla testu - i też poszło. i potwierdzenie na maila też przyszło.

Wysłałem na próbę zgłoszenie zawierające tylko kilka liter i ku mojemu ździwieniu, poszło bez problemu. Teraz nasuwa się pytanie: co jest nie tak z moim oryginalnym zgłoszeniem, że nie chce przejść?

Tekst nie może być podzielony na akapity, trzeba wpisać niestety wszystko ciurkiem, wtedy przechodzi. Przed chwilą się udało tak wysłać zgłoszenie, ale nie mam maila z potwierdzeniem, więc nie wiem, czy to nie połowiczny sukces.
EDIT: Dotarł mail z potwierdzeniem zgłoszenia.

zmień przeglądarkę? Na firefoxie mi nie poszło, na innej bez problemu... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7126398 Napisano: 26.09.2023 10:06:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
druga krowa. I na tym koniec bo nie mam więcej zakrętek. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7126245 Napisano: 25.09.2023 15:09:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Głupie kinder emotka ani pierwszy ani drugi etap nie zasłużył na wygraną emotka Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

nanajka81

#7126047 Napisano: 24.09.2023 19:35:58 w Zapowiedzi konkursów
pioge7 napisał(a):

co to za sklep? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7125904 Napisano: 23.09.2023 21:54:52 w SZUKAM....
samuraj napisał(a):

FBagnieszka29 napisał(a):

A mi pokazało że nagrody się skończyły na dzisiaj . To jest tylko do wygrania o 10

Tak tylko o10⁰⁰.

przez jakąś sekundę 🤣 Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

nanajka81

#7125859 Napisano: 23.09.2023 15:55:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
delfinka101 napisał(a):

Dobija mnie loteria nestle. Uparłam się na ten zestaw i nie popuszczę. Na szczęście płatki i tak kupuję i batony zbożowe.

ja jak odpuściłam i zrezygnowana puściłam ostatni paragon jaki miałam to mi się udało... Ale przy poprzedniej edycji nic nie trafiłam. Skończyło się na odkupieniu zestawu od jakiejś konkursowiczki. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7125762 Napisano: 22.09.2023 22:31:32 w Smolar
byekitty napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

maryjane napisał(a):

Czy orientuje się ktoś może, co w przypadku gdy wysyłam oryginał paragonu na adres Smolara celem weryfikacji prawa do głównej? Zastanawiam się czy będę żyła w niewiedzy do momentu ostatecznego terminu wydania nagród, czy może będę mogła wcześniej odetchnąć z ulgą? emotka

Mnie poinformowali wcześniej  emotka

Dzwonią czy piszą? coś się zmieniło chyba 🤣  kiedyś się czekało jak na szpilkach, bo żadnej weryfikacji nie było.

wysyłałam paragon z konkursu "mega wakacje" (1 stopień) nikt mnie nie poinformował o żadnej weryfikacji, po prostu przyszła nagroda na maila... Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

nanajka81

#7125586 Napisano: 22.09.2023 12:36:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
szczoteczka Żabka 12:30 😊 Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7125528 Napisano: 22.09.2023 09:59:10 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Dwie wejściówki do Planetarium Centrum Nauki Kopernik (Wybrzeże Kościuszkowskie 20) na seans 2d. Ważne do 31.12.2023. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7125239 Napisano: 21.09.2023 10:16:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jaszczurka-04 napisał(a):

Czy ktoś z Was te nie może wybrać adresu sklepu Lewiatan? Chodzi o konkurs Lewiatan Wakacyjne wspomnienia.

zmien przeglądarkę... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7125090 Napisano: 20.09.2023 17:09:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
xooxoo napisał(a):

Tyle wysłałam Kindera i nawet rezerwa mnie olała?! emotka

tak jak i mnie... ☹️ Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7124957 Napisano: 20.09.2023 10:22:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kalmia86 napisał(a):

Mullermilch  pojechał dziś po całości (próbuję codziennie od poprzedniego poniedziałku) -> dziś trafiła mi się weryfikacja ale nie takie taka jednoetapowa. Chyba z 6 razy mi się przeładowywał obrazek. No nie ma szans!!!

graj na necie komórkowym, na nim mi się weryfikacja nie trafiła. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#7124915 Napisano: 20.09.2023 06:21:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
6:16 - bilet do Heliosa z Kinder Niespodzianki 1:1 emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7124830 Napisano: 19.09.2023 19:53:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
Agnes napisał(a):

adamo86 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=u3KRzkKS4-8
"Poniżej prezentujemy wyniki:
1️⃣ Voucher o wartości 1000zł na zakup dekoracji okiennych trafia do:
Pana Marcina B."
czyżby wygrana w konkursie tekstowym? emotka

A to jeden Marcin B. na świecie jest?
Sorry, ale co to za różnica? Co zmieni to w Twoim życiu?
Nawet jeśli tak, to chłop znalazł sposób na biznes życia, jak niejedna osoba tutaj i konsekwentnie go realizuje  emotka

W moim życiu nic to nie zmieni, ale niech wygrywa w konkursach, gdzie można dodać filmik a nie tam gdzie jest polecenie: opisz

Jest „opisz” więc wszystko się zgadza. Filmem też można opisać. Co innego jak byłoby „napisz” lub jasno sprecyzowane, że musi być tekst, limit znaków itp…

Czyli jest opisz ja dodaję zaśpiewaną piosenkę i dodaje opis i jest ok? Sorry ale ten Marcin mnie drażni

Ot nauczyciel znalazł sposób na wygrywanie "piosenką" we wszelkich pisemnych i mniej pisemnych konkursach i dorabia do swojej marnej, nauczycielskiej pensji. A swoją drogą: opis - Słownik języka polskiego PWN* · 1. «wypowiedź lub tekst, w których są opisane jakieś osoby, przedmioty, zjawiska lub sytuacje; też: czynność opisywania czegoś».

Ciekawostka: gość bierze udział również w konkursie Mamut Glue a tam zadanie brzmi "W zgłoszeniu musi znaleźć się: propozycja krótkiego hasła reklamowego obrazującego zalety kleju Mamut..." A on gada i śpiewa....

A kolejny filmik pod POCO Uniwersum. Zadanie "Wyobraź sobie, że POCO jest grą i opisz jej uniwersum w komentarzu pod postem konkursowym na Instagramie"...

Jego wpis na Insta: Postanowiłem napisać piosenkę o uniwersum Poco City!
Wystarczy wpisać w Youtube: Uniwersum Poco Film Konkursowy. Wszystko stanie się jasne!
Witajcie więc w Poco City. To miejsce niepodobne do żadnego innego. Pomysł świeży, nowatorski, odważny i na pewno nie oklepany. To miejsce, które jest ściśle związane właśnie ze smartfonami Poco. Na pewno najlepsi inżynierowie świata wzorowali się właśnie na tej technologii i przełożyli ją na uniwersum gry komputerowej. (itd itd) Zresztą, tekst piosenki również o tym uniwersum mocno opowiada. Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0