Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7117037 Napisano: 17.08.2023 12:10:10 w Zdjęcia naszych wygranych
adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

co to za materiał? Takie śliskie coś??

Takie śliskie coś. Wg metki 100% poliester

dzięki. Dobrze że to wystawiłeś, odechciało mi się grać w tym konkursie. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7117008 Napisano: 17.08.2023 11:20:11 w Zdjęcia naszych wygranych
adamo86 napisał(a):

co to za materiał? Takie śliskie coś?? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7116983 Napisano: 17.08.2023 10:53:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
barnsik napisał(a):

fantagiro napisał(a):

dziś!!   0/46 żywiec emotka

Teoretycznie dzienny limit na osobę to 5 kodów. I jak tu cokolwiek wygrać, skoro ludzie wpisują po 50 kodów, albo jeszcze więcej?

pytanie: skąd te kody biorą? Normalny człowiek wypije max 1-2 piwo dziennie - skąd inni mają tyle kodów? hm Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7116948 Napisano: 17.08.2023 09:13:58 w Wkurza mnie...
Oczko08 napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

Wkurza mnie, że się rozchorowałam! Środek lata a ja kaszlę jak gruźlik. Dostałam antybiotyk i tak biorę od poniedziałku.

Łączę się w bólu 🙄 Zdążyłam jeszcze stracić głos na 3 dni, ale już jest lepiej, co prawda chrypa jak...😳

teraz jakieś dziwne wirusy panują emotka My z wakacji przywieźliśmy drapiący ból gardła (podrapało 4 dni i zniknęło) ale u koleżanki to jakieś cuda - dzieci jej 2 tygodnie miały podskakującą temperaturę i ból brzucha, z badań nie wyszło kompletnie nic, lekarstwa też żadne nie pomagały. Przyszło, pomęczyło i poszło... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7116946 Napisano: 17.08.2023 09:10:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awangarda napisał(a):

Ja tak samo trafiłam za którymś razem bez żadnych programów i sztuczek

kwestia szczęścia. Ja tego szczęścia w bramkach w ogóle nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7116934 Napisano: 17.08.2023 07:53:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

Credo89 napisał(a):

W Kinder nie pomoże ani upór ani inwestycja, dzisiaj od 4 rano wprowadziłem 12 paragonów i same pudła, także nie ma co się nabierać na te "bajki"...

Ja w nocy 3 i też pudła.

pudło i przed 3:00... poświęciłam się... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7116817 Napisano: 16.08.2023 14:49:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
na osłodzenie porażek orbitowo-kinderowych - rajska cytrynówka bon do sodexo Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7116634 Napisano: 15.08.2023 20:04:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
i dziś również bramki dla mnie zamknięte... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7116588 Napisano: 15.08.2023 13:15:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
przez ten upał nic się nie chce - nawet łudzić że się coś trafi w kinder... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7116570 Napisano: 15.08.2023 11:38:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
pikawka napisał(a):

darog napisał(a):

Andante - koce? 
ktoś dostał? jaki wymiar?

Cisza

o dobrze że przypomnieliście, już zapomniałam że na to czekam emotka Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, darog 0

nanajka81

#7116289 Napisano: 13.08.2023 12:39:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kate86 napisał(a):

Ponad 30 paragonów i zero Empiku, takie szczęście to tylko u mnie…

oj więcej takich "szczęściarzy" jest... Ale ktoś musi przegrać aby ktoś mógł wygrać a tym którym się szczęści to nawet na całą rodzinę - bliższą, dalszą itp... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7116236 Napisano: 12.08.2023 23:08:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ani Kinder ani Nestle ☹️ Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

nanajka81

#7115975 Napisano: 11.08.2023 12:18:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Nie dadzą kasy jednej osobie to by trzeba raczej zbiorowy pozew wszystkich laureatów.A przecież jedni oleją bo mogą być grającymi z przypadku................I nie zaglądać nawet na strony z forum konkursowym.

Oczywiście że nie dadzą bo najpierw muszą ogarnąć co z tym zrobić, przeliczyć ile osób i w jaki sposób będzie się burzyć (np. negatywna reklama po necie) a na koniec kto ewentualnie miałby "wyskoczyć z kasiory". Poza tym rzeczywiście część osób oleje sprawę. Tak naprawdę chyba najbardziej poszkodowani są Ci co zdążyli zaplanować (i zapłacić!) całą wyprawę a karnety kupili za normalną cenę. Bo konkursowe to wiadomo, inwestycja w paragon/y, poświęcony czas itd - to się jednak inaczej liczy. Bardzo mnie ciekawi co dany organizator z tym fantem zrobi i jak będą rozwiązywać sprawy bo jednak było kilka konkursów różnych organizatorów, którzy rozdawali w nagrodę te wejściówki. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7115912 Napisano: 11.08.2023 09:23:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
avocado92 napisał(a):

20 zgłoszeń na loterie Kaktus i ani jednej wygranej. To już kolejny dzień łącznie ponad 100 zgłoszeń. W dodatku jak rejestruje kilka zgłoszeń pod rząd to wyskakuje mi informacja SPROBUJ PONOWNIE PÓŹNIEJ. Czy tez tak macie? O co w tym chodzi?

też tak miałam. I na około 70-80 patyków zero wygranej więc darowałam sobie te lody. Przejadły mi się. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7115910 Napisano: 11.08.2023 09:19:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kinder zlituj się a nie tylkoemotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7115764 Napisano: 10.08.2023 14:03:06 w SZUKAM....
ciasssteczko napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

Szukam czy ktoś z Was, drodzy konkursowicze, ma doświadczenie w kontaktach z UOKiK w sprawie niezgodności wydanej nagrody z tą przyrzeczoną w regulaminie? Wygląda na to, że będę musiała się troszkę powykłócać i chętnie posłuchałabym wskazówek emotka

Sprawy indywidualne, to chyba raczej do Rzecznika Konsumentów. UOKiK zajmuje się sprawami dotyczącymi "większej grupy odbiorców".

a co z nagrodą jest nie tak? W zeszłym roku była akcja z Kinley że wysłali tańszy model słuchawek (w regulaminie był droższy i szczegółowo wypisany jaki) a że poszedł bunt to potem to odkręcali i w końcu przysłali właściwe.

Regulamin mówi o konkretnej nagrodzie (wycieczka w określonej formule w określone miejsce), a został przekazany voucher, który nie pokrywa kosztów jej realizacji nawet w połowie emotka

a co na to organizator? Umywa ręce? Bo jeżeli do wygrania była wycieczka to powinna być wycieczka a nie voucher... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7115744 Napisano: 10.08.2023 12:31:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
koszalek napisał(a):

Naprawdę chciałam choć jeden eventim z Tymbarka, po prostu żeby iść na koncert. Bardzo bezsensowne i nudne było to skanowanie kapsli i oglądanie w kółko tych samych filmików, ale trochę wysiłku włożyłam. I nic. I widzę, że znów jedna osoba zgarnia połowę puli. Całkiem możliwe, ze w całym konkursie może ze trzy osoby zgarnęły wszystko masowo. Oni to chyba naprawdę robią całymi dniami. Nidy więcej loterii NAV, bo są świetnym źródłem zarobku dla masowych wklepywaczy. A potem 'sprzedam' . Mozecie mi dawać łapki w dół, ale takie jest moje zdanie.
Nigdy nie kupię takiego bonu od konkursowicza.

nie chcę Cię martwić ale w naprawdę wielu konkursach tak jest, że są konkursowicze którzy zgarniają większość puli... Oni nie kupują po kilka sztuk licząc na wygraną tylko inwestują w konkurs sporo kasy a potem jadą na całego i mają efekt. Szczęściarzom wystarczą 2 paragony (albo i 1) i trafią (np. w kinder) a pechowcy wbiją kilkanaście/kilkadziesiąt i nie trafią. To obecny konkursowy świat jest. Konkurencja, cwaniactwo, Ci co z tego żyją, Ci co to potrafią wyliczyć kiedy próbować, Ci co wiedzą co dana agencja lubi, tak naprawdę jest niewiele osób które próbują szczęścia bo zobaczyły, że jest konkurs. Na ogół machają ręką mówiąc "a tam jakiś konkurs, oszustwo, i tak nie wygram" Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7115738 Napisano: 10.08.2023 12:24:06 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

Szukam czy ktoś z Was, drodzy konkursowicze, ma doświadczenie w kontaktach z UOKiK w sprawie niezgodności wydanej nagrody z tą przyrzeczoną w regulaminie? Wygląda na to, że będę musiała się troszkę powykłócać i chętnie posłuchałabym wskazówek emotka

Sprawy indywidualne, to chyba raczej do Rzecznika Konsumentów. UOKiK zajmuje się sprawami dotyczącymi "większej grupy odbiorców".

a co z nagrodą jest nie tak? W zeszłym roku była akcja z Kinley że wysłali tańszy model słuchawek (w regulaminie był droższy i szczegółowo wypisany jaki) a że poszedł bunt to potem to odkręcali i w końcu przysłali właściwe. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7115428 Napisano: 09.08.2023 10:35:12 w dziś mam urodzinki
kimberly napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Dziś są moje 36 urodziny, ale wszyscy chyba zapomnieli....  emotka

Spełnienia wszystkich marzeń i samych głównych nagród 🥳🥳🥳 i dużo zdrówka przede wszystkim, bo jak to będzie to znajdą się siły na wszystko 🎁🎁🎂🎂🎂

P.S. dopiero godzina 10, więc uszy do góry- do mnie brat zawsze dzwonił w urodziny koło 23:50, żebym myślała, że niby zapomniał i na koniec niespodzianka 😄 ale od kilku lat juz w ogóle nie dzwoni🙈

ja nie mam ustawionych urodzin na FB to tylko 2 siostry, kolega oraz mąż, dzieci i teściowie pamiętają.. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nanajka81

#7115416 Napisano: 09.08.2023 10:05:50 w dziś mam urodzinki
stokrotka238 napisał(a):

Dziś są moje 36 urodziny, ale wszyscy chyba zapomnieli....  emotka

Wszystkiego najlepszego choć najwięcej to kreatywności i wygranych we wszelakich bramkach i konkursach  emotka Wyświetl w wątku >>