Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7338554 Napisano: 27.02.2026 17:22:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xjustx napisał(a):

Jaja sobie z nas robią. 

Podsyłam draft reklamacji, żeby dostali tego jak najwięcej:

Szanowni Państwo,
niniejszym składam reklamację dotyczącą sposobu przeprowadzenia „Zimowego Konkursu Routines” oraz niewydania nagród w liczbie określonej w regulaminie.
Zgodnie z regulaminem konkursu Organizator zobowiązał się do przyznania:

• 3 nagród I stopnia,
  • 100 nagród II stopnia,
  • 100 nagród III stopnia,
  • 1000 nagród IV stopnia.
Łącznie regulamin przewidywał przyznanie 1203 nagród.
Z opublikowanej listy laureatów wynika jednak, że przyznano:
  • 3 nagrody I stopnia,
  • 50 nagród II stopnia,
  • 0 nagród III stopnia,
  • 100 nagród IV stopnia.
Oznacza to, że nie przyznano łącznie 1050 nagród przewidzianych w regulaminie.
Regulamin posługuje się jednoznacznym sformułowaniem „Organizator przyzna” określoną liczbę nagród. Nie zawiera on wyraźnego postanowienia dopuszczającego zmniejszenie liczby nagród poniżej wskazanej puli. Zapis dotyczący prawa do zakończenia konkursu bez wyłonienia laureatów nie może być interpretowany jako podstawa do przyznania jedynie części przewidzianych nagród po dokonaniu wyboru zwycięzców.
Decyzję o zakupie produktów podjęłam m.in. w oparciu o komunikowaną liczbę nagród, która istotnie wpływała na ocenę realnych szans wygranej. W obecnej sytuacji czuję się wprowadzona w błąd jako konsumentka.
W związku z powyższym wnoszę o:
  1. Przedstawienie szczegółowej podstawy prawnej ograniczenia liczby przyznanych nagród w stosunku do zapisów regulaminu.
  2. Wyjaśnienie, w jaki sposób działanie to pozostaje zgodne z treścią regulaminu.
  3. Informację, czy Organizator zamierza przyznać brakującą pulę nagród zgodnie z pierwotnym zobowiązaniem.
Proszę o udzielenie pisemnej odpowiedzi w terminie 14 dni od dnia otrzymania niniejszej reklamacji.
W przypadku braku satysfakcjonującego wyjaśnienia zastrzegam sobie możliwość skierowania sprawy do właściwego rzecznika konsumentów oraz do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów w związku z podejrzeniem naruszenia zbiorowych interesów konsumentów.
Z poważaniem,

Brakuje mi tu stwierdzenia że zakup nie należał do tanich oraz co organizator miał na myśli pisząc że "pozostałe Prace Konkursowe nie spełniły wymaganych kryteriów jakościowych". Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7338527 Napisano: 27.02.2026 16:23:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Ja wygrałem klapki czyli można powiedzieć, że jestem „szczęściarzem” a moja praca należała do tych „zasłużonych”. Niemniej jak na taki koszt paragonu nigdy więcej tych kosmetyków nie kupię i za taką „akcję promocyjną” znajomym też będę odradzał.

A ja myślę że komuś się omsknęło 0 i wyszło 1000 klapek a miało być 100, kosmetyki były dane jako próbki (bo w moich klapkach były 3 próbki) i organizator durnoctwa popisał żeby się wybielić. Żałosna akcja. Prawda jest taka że gdyby od początku było napisane że nagrody to: 3 bilety, 50 voucherów i 100 klapek to dużo mniej osób wzięłoby udział (w tym ja - skusiła mnie ilość nagród) i nie inwestowało w nieznane kosmetyki. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7338514 Napisano: 27.02.2026 15:50:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestem w szoku.... Nie chcę mi się wierzyć, że na to pytanie ludzie pisali takie głupoty, że nawet na głupie klapki nie zasłużyli. Zakup drogi, pytanie ciekawe i oni takie jajca odwalają???? 
Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7338233 Napisano: 26.02.2026 20:47:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

Czy ma ktoś problem z zaliczeniem zakupu w Misji w Rossmannie Colgate?

Kupiłam 2 różne pasty Colgate Max, które są na liście produktów w Misji. Bez względu, czy zakup odbywa się online, czy stacjonarnie, pomimo zakupu 2 sztuk, zaliczyło mi tylko 1 sztukę  emotka  BOK ma to w czterech literach, zwala na aplikację, że nieaktualna... żeby dane wyczyścić itp. Kupowałam na 2 rożnych telefonach, 2 różnych kontach i za każdym razem tylko 1 zakup zaliczony.

Po zeszłorocznym śledzeniu i braniu udziału w konkurach, których organizatorem był Rossmann uważam, że są one do niczego i nie warto w nie się bawić. Nagrody są słabe, laureaci widmo i jak widać w obecnym konkursie nawet po zakupie jest problem aby wziąć w nim udział. Mnie rossmannowski BOK totalnie zlał przy kilku pytaniach więc darowałam sobie dalsze "nie wygrywanie" w rossmanie. Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

nanajka81

#7338208 Napisano: 26.02.2026 18:42:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

makra napisał(a):

gregory04 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Tylko ja nie wygralam nawet klapek z rossmana ?

Tam jakiś przekręt jest. Na 1000 klapek kilka nagród na forum emotka

Ja tez mam klapki ale wstyd się przyznać wiec się nie chwaliłem emotka

Może jednak dużo osób dostało ale się nie chwaliło. Tylko czemu kosmetykami się nikt nie chwalił..

Ja też nic nie mam. Czy dostaliście potwierdzenie zgłoszenia na maila ?

Ja na 2 zgłoszenia również nic nie wygralam. Starałam się w sumie jak zwykle emotka  
Nie dostałam żadnego potwierdzenia na maila.
A takowe przychodziły?

nie, nie przychodziły żadne potwierdzenia z tego konkursu (przynajmniej do mnie nic nie przysżło) Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

nanajka81

#7338156 Napisano: 26.02.2026 15:43:28 w Co można dostać gratis?
caramela napisał(a):

caramela napisał(a):

pc174 napisał(a):

karkocka napisał(a):

Za 1 żappsa

Kupon dla wybranych.

Kupon był, ale znikł :D o około 11:30 juz nie było na koncie

Dziś mam znów na koncie emotka

Ważne żeby w Żabie było bo ja raz tak kliknęłam coś za żabsa a w trzech żabach które mam w okolicy powiedzieli "Nie mamy już tego" Wyświetl w wątku >>
1 caramela 0

nanajka81

#7338005 Napisano: 26.02.2026 09:20:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysiorka napisał(a):

sweety162 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Maggie81 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

synk napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Media Expert. Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia. Oto lista laureatek i laureatów, których zapraszamy do kontaktu w wiadomości prywatnej: https://docs.goog...8K_Cbd4/edit?tab=t.0

oby te bony były na wszystko

co odpisujecie w prywatnej wiadomości? Podajecie dane włącznie z adresem, tak jak napisano w regulaminie?

a po co im adres? Ja napisałam że zgłaszam się z konkursu Galaktyka... Jak będą chcieli coś więcej to niech mi napiszą ale jaki to sens? Przecież te bony wyślą jako kod...

Bony do ME są często w formie fizycznej. To samo było w loterii

Media Expert prosi tylko o adres mailowy

No to super, nowoczesność zastała u nich  emotka

mnie poprosili o dane adresowe

mnie też o dane adresowe a nie maila..

Mnie o maila. Jeszcze karty nie mam a już mam pomysł na co wydam... W ogóle kiedyś u nich też wygrałam taką kartę i przysłali kod przez fejsa. Jedyny minus jego był taki że miał bardzo krótki termin ważności, dosłownie kilka dni. No ale to Black Friday był... Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

nanajka81

#7337962 Napisano: 26.02.2026 07:33:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Media Expert. Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia. Oto lista laureatek i laureatów, których zapraszamy do kontaktu w wiadomości prywatnej: https://docs.goog...8K_Cbd4/edit?tab=t.0

oby te bony były na wszystko

co odpisujecie w prywatnej wiadomości? Podajecie dane włącznie z adresem, tak jak napisano w regulaminie?

a po co im adres? Ja napisałam że zgłaszam się z konkursu Galaktyka... Jak będą chcieli coś więcej to niech mi napiszą ale jaki to sens? Przecież te bony wyślą jako kod... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7337955 Napisano: 26.02.2026 07:02:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

oby te bony były na wszystko Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7337903 Napisano: 25.02.2026 20:35:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksiak napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mia napisał(a):

Ponieważ Wedel mnie jak widzę załatwił odmownie, to aż się boję zapytać o wyniki Media Expert... Czy nie miały być dziś?

Coś właśnie leci na żywo aczkolwiek bardziej "wisi" niż da się to oglądać. Komentarzy było ponad 3200 więc szansa 1:3...

Z czego połowa to komentarze Media Expert, gdzie zapraszali na live, tak, że szanse są emotka

Aaaa... No to większe szanse  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7337899 Napisano: 25.02.2026 20:26:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Ponieważ Wedel mnie jak widzę załatwił odmownie, to aż się boję zapytać o wyniki Media Expert... Czy nie miały być dziś?

Coś właśnie leci na żywo aczkolwiek bardziej "wisi" niż da się to oglądać. Komentarzy było ponad 3200 więc szansa 1:3... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7337843 Napisano: 25.02.2026 17:13:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

Jestem mega ciekawa o co kaman z konkursem routines. Czemu nie ma wygranych na ich stronie a u nas tak mało powiadomień. Czy już wszystkie nagrody wydane ? Kosmetykami to chyba nikt się nie chwalił, klapkami mało kto a nagród był ogrom.

Dostałam klapki ale też jestem zaskoczona całym tym konkursem. Powiadomieniem o wygranej gdy kurier stoi u drzwi z nagrodą. Dziwne mega. I jeszcze tak mało osób napisało że tam wygrało. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#7337783 Napisano: 25.02.2026 14:33:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bony do Intermarche ze "Śpiewająco o miłości" emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7337750 Napisano: 25.02.2026 13:17:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
do siostry voucher do Biedronki na 200 zł z "Ostrożnie tu lecą nagrody" Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#7337691 Napisano: 25.02.2026 11:31:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
sweety162 napisał(a):

GRATULACJE dla zwycięzcy! Bransoletka- serca- Night Sky jest Twoja!

Everydayme pantene

I ja mam emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7337612 Napisano: 25.02.2026 09:27:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Klapki Kubota (przed chwilą dotarł mail że klapki już w drodze...) Ktoś dostał kosmetyki? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7337605 Napisano: 25.02.2026 09:15:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

taylors]Pytałam Routines by alkmie Rossmann o wyniki. Napisali że wszyscy poinformowani. 😵😅

Chyba na zasadzie "domyśl się" bo do mnie żaden mail z info o wygranej nie dotarł.

Edit: Właśnie dotarł mail że "klapki już w drodze do mnie". To przynajmniej wiem że to klapki... Ech... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7337549 Napisano: 24.02.2026 20:45:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Plecak z konkursu https://www.e-kon...oj-styl-twoj-stright
Co bardzo mnie cieszy bo dziś synowi w plecaku zrobiła się piękna dziura emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7337546 Napisano: 24.02.2026 19:36:42 w SZUKAM....
niunia-k napisał(a):

Czy był rozwiązany konkurs everyday me z Old Spice

Coś mi się obiło o oczy że tak. Ktoś pisał o wygranej ale to dawno było. Wyświetl w wątku >>
0 0