Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7105533 Napisano: 03.07.2023 09:45:55 w Wkurza mnie...
TurboMike napisał(a):

cb656 napisał(a):

ORGANICZNIE NIE CIERPIĘ "konkursów" (chłe,chłe, konkursów,ech), gdzie akcja wyborcza polega na ocenie ilości LAJKOW pod wpisem konkursowym. Jest to wredne, fałszywe i ze wszech miar SZTUCZNE, ech... To jest brutalne kupczenie głosami, aktywizuje grupy chorego wsparcia i z uczciwą rywalizacją nie ma NIC WSPÓLNEGO! emotka

Może i tak... ale reguły są znane od początku i skoro od lat działa to tak jak działa to zwyczajnie nie należy startować w takich konkursach jeśli nie masz zaplecza tysiąca znajomych... Ja chętnie klikam jak ktoś mnie poprosi o ile praca spełnia jakieś standardy minimalne emotka  Natomiast nawet jeśli to jest znajomy a praca jest do kitu, to raczej też tego nie pochwalam. Ale nie ma co się żalić, konkurs Raffaelo był w miarę wymierny jeśli chodzi o talent a teraz jeśli ktoś liczy na coś więcej musi się zaangażować...

P.S. Ja nie przeszedłem kryterium ... talentu jakby co emotka

a mnie wkurzają i konkursy na lajki (już się wyleczyłam i nie biorę w takich udziału) i konkursy w których na pierwsze miejsce trzeba zdobyć jak najwięcej punktów grając samodzielnie milion godzin w kretyńską grę... (właśnie się wyleczyłam bo wzięłam udział...) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7105331 Napisano: 02.07.2023 08:44:20 w Pomocy!!!!
nswe69 napisał(a):

asiam napisał(a):

Mam pytanie do osób korzystających z booking.com. W którym momencie należy wysłać zaliczkę do obiektu gdzie mam rezerwację. Na booking jest info, że mogę anulować bezpłatnie mój wynajem do 21 sierpnia. Natomiast właściciel domku już w tej chwili podaje mi numer konta do wpłaty 50% ceny.

Niech sobie pisze. Nic nie musisz

dokładnie, nic nie musisz. My mamy wyjazd już za kilka dni i wczoraj mąż zapłacił. Jeżeli jedziesz dopiero w sierpniu - to zapłać kilka dni wcześniej. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7104897 Napisano: 30.06.2023 12:02:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mało że nic nie wygrałam to jeszcze jeden z trwających konkursów mocno mnie wq... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7104789 Napisano: 30.06.2023 09:00:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rafaello - bez talentu i ciężkiej pracy ani rusz. Wszystkie prace są dopracowane i wręcz profesjonalne. Moje nie były aż takie pracochłonne więc przestałam się dziwić że mnie zlali. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7104667 Napisano: 29.06.2023 16:25:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro napisał(a):

wszystkie pufy z filmowego Lays od Avanti już dojechały ?

moja zdążyła się już zepsuć (wkład totalnie sflaczał więc chyba muszę dokupić aby dało się siedzieć) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7104613 Napisano: 29.06.2023 15:12:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Dla przykładu x-kom.pl rozstrzygnął swój konkurs na FB (do wygrania był sprzęt komputerowy za ok 6 tyś). Tam też ciężko stwierdzić że najlepsza praca wygrała... no ale kim my jesteśmy, żeby o tym decydować emotka  

https://www.faceb...riaPDk88D6xWfABg7Uyl

Wygrało całkiem fajne imię, a według Ciebie które zaproponowane imiona były fajniejsze?

mnie też się to imię podoba... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7104501 Napisano: 29.06.2023 11:18:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
Patelnie z Olej Kujawski z rzepaku oraz leżak z Kupca emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7104244 Napisano: 28.06.2023 14:37:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zwrot za zakup Coccolino (40 zł mbank) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7104170 Napisano: 28.06.2023 11:14:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś dostał koszulkę z tego konkursu? https://www.e-kon...a-obczaj-tiger-2023. Nie brałam udziału ale jestem ciekawa jakości i wyglądu tej koszulki za 20 zł...

świetna jest

możesz wrzucić zdjęcie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7104120 Napisano: 28.06.2023 09:58:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś dostał koszulkę z tego konkursu? https://www.e-kon...a-obczaj-tiger-2023. Nie brałam udziału ale jestem ciekawa jakości i wyglądu tej koszulki za 20 zł... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7103932 Napisano: 27.06.2023 15:08:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basiag napisał(a):

kimxxx napisał(a):

Bulbulator napisał(a):

Ile osób z tu obecnych wygrało coś od Aviko? Bo zrobiłem z 20 (myślę, że niezłych) zgłoszeń i nic emotka

Ja w 3ci dzień zrobiłam tylko jedno zgłoszenie i wygrałam nim emotka

5 etap też już wczoraj powiadomili choć jeszcze w wynikach nie ma

bon do Biedronki z 1 dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7103278 Napisano: 24.06.2023 14:35:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nanajka81 napisał(a):

Ja w Elmexie nie wpadłam na pomysł żeby zamiast się męczyć nad rysowaniem pasty po prostu ją wkleić. Ktoś tu z forum wygrał prawie takim samym pomysłem jak ja tylko że z wklejoną pastą. No i temu mam żal ale tylko do siebie. Słabe w tych wszystkich konkursach rysunkowych jest że na głównych stronach na ogół pisze "narysuj" a potem okazuje się że jednak można było wykleić, namalować, zrobić przestrzenne i różne takie. A gdyby człowiek przeczytał regulamin...

I dlatego często kryterium wyboru jest kreatywność. To jest właśnie między innymi nieszablonowe myślenie. A i czytanie regulaminów to raczej podstawa. Obie rzeczy przydają się, żeby wygrywać konkursy.

no zgadzam się dlatego to napisałam emotka A w rafaello to "przedobrzyłam" i dlatego mi się nie udało. Jestem już na tyle starym konkursowiczem iż wszelkie przegrywanie nie robi na mnie wrażenia. Tylko nie wiem czemu ciągle jest tak że jak jestem z siebie dumna to nigdy nie wygrywam. A jak stwierdzam że "badziew puściłam" to przeważnie coś wygram... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7103272 Napisano: 24.06.2023 14:18:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nanajka81 napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Dzięki:) też znalazłam. Czyli nie było jakiejś wspólnej konkluzji, nikt nie pytał organizatora, jedni wysłali rysunki z kilkoma pralinkami, a niektórzy, tak jak my, uznali, że może być tylko jedna emotka  A jeszcze, co do któregoś z wpisie, że miał być rysunek, a nie wyklejanka. Regulamin dopuszczał różne formy plastyczne, między innymi kolaż, więc te ewentualne wyklejanki wcale regulaminu by nie łamały emotka

W trakcie trwania konkursu dopytywałam, czy jedna technika może być wykorzystana jako inna forma plastyczna.
I dostałam odpowiedź, że nie bo (...) Zadanie konkursowe polega na stworzeniu rysunku z praliną Raffaello w roli głównej (...)
Z tej odpowiedzi jasno wynikało, że rozwiązanie zadania to tylko rysunek, a nie żadne inne formy plastyczne, choć regulamin o nich wspominał.
I nie chciało mi się dopytywać, co w takim razie rozumieją pod hasłem inna forma plastyczna. 
Olałam całkowicie konkurs.

„Przez rysunek rozumiemy: rysunek, obraz malowany, kolaż lub inną manualną formę plastyczną.”

dla mnie rysunek to rysunek i tak to zrozumiałam, w regulamin się nie zaglebiałam. Kit z tym. Tak samo było w elmex - w dużej mierze wygrały prace gdzie forma była przestrzenna a produkt oryginalny doklejony. Tu miała królować pralinka a nie talent. szkoda że dopiero teraz to zrozumiałam co oznacza że nie uczę się na błędach (elmex) Na dodatek duża konkurencja a nagrody bogate. Trudno. Zawsze jak myślę iż super mi poszło to nic nie wygrywam.

Regulaminy są przecież kluczowe. Nie raz, nie dwa w regulaminie były ważne szczegóły dotyczące wykonania zadania. Dziwna jest więc odpowiedź Raffaello, ale podejrzewam, że odpowiadać mógł również ktoś, kto nie do końca znał regulamin. Niemniej jeśli nagrodzą inne formy niż rysunkowe to będzie to ok, bo regulamin pozwalał na zrobienie pracy w innej technice plastycznej. A co do Elmexa to też nie bardzo rozumiem zarzuty, tam praca mogła być wykonana dowolną techniką plastyczną. Technik plastycznych jest mnóstwo, a w takim konkursie aż się prosi o wykorzystanie oryginalnego produktu.

Ja w Elmexie nie wpadłam na pomysł żeby zamiast się męczyć nad rysowaniem pasty po prostu ją wkleić. Ktoś tu z forum wygrał prawie takim samym pomysłem jak ja tylko że z wklejoną pastą. No i temu mam żal ale tylko do siebie. Słabe w tych wszystkich konkursach rysunkowych jest że na głównych stronach na ogół pisze "narysuj" a potem okazuje się że jednak można było wykleić, namalować, zrobić przestrzenne i różne takie. A gdyby człowiek przeczytał regulamin... Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0

nanajka81

#7103244 Napisano: 24.06.2023 10:54:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Dzięki:) też znalazłam. Czyli nie było jakiejś wspólnej konkluzji, nikt nie pytał organizatora, jedni wysłali rysunki z kilkoma pralinkami, a niektórzy, tak jak my, uznali, że może być tylko jedna emotka  A jeszcze, co do któregoś z wpisie, że miał być rysunek, a nie wyklejanka. Regulamin dopuszczał różne formy plastyczne, między innymi kolaż, więc te ewentualne wyklejanki wcale regulaminu by nie łamały emotka

W trakcie trwania konkursu dopytywałam, czy jedna technika może być wykorzystana jako inna forma plastyczna.
I dostałam odpowiedź, że nie bo (...) Zadanie konkursowe polega na stworzeniu rysunku z praliną Raffaello w roli głównej (...)
Z tej odpowiedzi jasno wynikało, że rozwiązanie zadania to tylko rysunek, a nie żadne inne formy plastyczne, choć regulamin o nich wspominał.
I nie chciało mi się dopytywać, co w takim razie rozumieją pod hasłem inna forma plastyczna. 
Olałam całkowicie konkurs.

„Przez rysunek rozumiemy: rysunek, obraz malowany, kolaż lub inną manualną formę plastyczną.”

dla mnie rysunek to rysunek i tak to zrozumiałam, w regulamin się nie zaglebiałam. Kit z tym. Tak samo było w elmex - w dużej mierze wygrały prace gdzie forma była przestrzenna a produkt oryginalny doklejony. Tu miała królować pralinka a nie talent. szkoda że dopiero teraz to zrozumiałam co oznacza że nie uczę się na błędach (elmex) Na dodatek duża konkurencja a nagrody bogate. Trudno. Zawsze jak myślę iż super mi poszło to nic nie wygrywam. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7103216 Napisano: 24.06.2023 07:28:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jako że jedna miła osoba przysłała mi swoją pracę która przeszła dalej już wiem że najważniejsza była pralinka i to ona na pierwszy rzut oka miała się wyróżniać a nie obrazek. To nieważne co było narysowane - pralinka miała w obrazku królować. W obrazkach powyżej a także na moich ona jest zbyt słabo wyróżniająca się. Obrazek który przysłała mi osoba z forum jest naprawdę piękny a 3 pralinki królują... (tak, jest więcej na nim pralinek) Nauczka na przyszłość że trzeba uwidocznić produkt reklamowy a nie swój talent. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7103096 Napisano: 23.06.2023 16:04:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

notta napisał(a):

dede napisał(a):

E tam nie ma co z tum raffaello. Rysunek to mój konik  uważam że miałam naprawdę fajne prace i minimalistyczne i pomysłowo przedstawiające pralinkę a tu nic. Najpierw było niedowierzanie, później nadzieja że jeszcz zadzwonią, następnie się wkurzyłam a teraz mi powoli przechodzi. Ciekawe co tam wybrali? Zobaczymy, ocenenimy czy fajne czy kaszanka. Nie ukrywam że mi bardzo zależało.

Ja obastawiam że poszli ze dużym nakładem pracy. Proste raczej przeszły bez echa. Ale może się mylę emotka

myślę że się mylisz i wybrali prościznę. Miałam 3 rysunki dopracowane, kolorowe i 1 prosty. I dno.

Ale zobacz jakie ludzie cudą tworzą na konkursy fotograficzne. Tam całe makiety balonów idą. Więc może tam też były takie prace. No ale.. zobaczymy jak opublikują emotka

rysunek to rysunek a nie wyklejanki. Ale racja, w elmexie też wygrywały rysunki gdzie produkt był doczepiony a nie narysowany. Nie zmienia to faktu że czuje się poniżona artystycznie i mam ochotę połamać wszystkie kredki ... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7103085 Napisano: 23.06.2023 15:47:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

dede napisał(a):

E tam nie ma co z tum raffaello. Rysunek to mój konik  uważam że miałam naprawdę fajne prace i minimalistyczne i pomysłowo przedstawiające pralinkę a tu nic. Najpierw było niedowierzanie, później nadzieja że jeszcz zadzwonią, następnie się wkurzyłam a teraz mi powoli przechodzi. Ciekawe co tam wybrali? Zobaczymy, ocenenimy czy fajne czy kaszanka. Nie ukrywam że mi bardzo zależało.

Ja obastawiam że poszli ze dużym nakładem pracy. Proste raczej przeszły bez echa. Ale może się mylę emotka

myślę że się mylisz i wybrali prościznę. Miałam 3 rysunki dopracowane, kolorowe i 1 prosty. I dno. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7103046 Napisano: 23.06.2023 14:36:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

Porażkę w  w Rafaello uważam za największą z moich konkursowych , zwłaszcza, że kocham malarstwo. 
Wykonałam 3 obrazki, z ktorych jestem bardzo dumna, poświęciłam kilkanaście godzin na malowanie ich,  włożyłam w nie całe serce…

to tak jak ja... więc jestem smutna że się nie udało. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7103007 Napisano: 23.06.2023 13:55:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Rafaello 4/0 buuu Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7102701 Napisano: 22.06.2023 12:13:25 w Zdjęcia naszych wygranych
majonez1992 napisał(a):

pije czy tak jak mój tylko ogląda jak woda leci? emotka Zdjęcie super! Głaski dla kiciusia! Wyświetl w wątku >>