Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7138643 Napisano: 13.11.2023 16:25:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś miał problemy z wypłatą BLIK z Ferrero? Siostra próbuje wypłacić i "jakiś błąd"... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138534 Napisano: 13.11.2023 11:47:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

emotka  empik zmienił zasady i nie można kumulować/przedłużać ważnosci kodów/kart na koncie emotka  emotka

Nie rozumiem. Nie można zasilić konta dodając eKartę / kartę prezentową i potem opłacić zamówienia środkami własnymi?

eKartę możesz dodać dopiero przy płaceniu... I nie da się użyć np. swoich środków i eKarty naraz... Albo dwóch eKart... Ja mam jeszcze 50 zł z jakiegoś konkursu i nie mogłam go użyć przy płaceniu eKartą... Dopłacić musiałam blikiem. No głupio to teraz jest.

Ale przy opcji "dodaj środki" jest "Zasil konto dodając eKartę / kartę prezentową. Po przypisaniu nie będzie możliwe użycie jej jako osobnej płatności w salonie i koszyku" Chyba zresztą zawsze tak było?

coś tam się zmieniło bo ja ekarty nie mogłam dodać. Mogłam ją tylko wpisać przy płaceniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138526 Napisano: 13.11.2023 11:20:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

pioge7 napisał(a):

notta napisał(a):

Dodaje jako ciekawostka - konkurs Soplica https://wirtualne...holi-mocnych-nagrody

Masakra... Czepiają się już pomału wszystkiego...

O, ostatnio miałam rozmowę na ten temat. Ja uważam, że nie powinno być konkursów związanych z alkoholem. Najchętniej wywaliłabym z mediów WSZYSTKO związane z wódą. U mnie w domu nie było w ogóle alkoholu. Jak są kuszące konkursy, to alkohol się pojawił, stoi na półkach i straszy. Właśnie przez półki z piwami zdałam sobie sprawę, że w alkoholowych promocjach wygrywa każdy - pierwsze kroki w stronę nałogu.

U mnie alko pija się okazjami ale raczej też tych okazji coraz mniej i nikt za bardzo pić nie chce, tak więc zaprzestałam grać o wódę i wszelki alkohol. I temu też nie mam żadnych kapsli, którymi mogłabym o coś graćemotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7138525 Napisano: 13.11.2023 11:17:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

emotka  empik zmienił zasady i nie można kumulować/przedłużać ważnosci kodów/kart na koncie emotka  emotka

Nie rozumiem. Nie można zasilić konta dodając eKartę / kartę prezentową i potem opłacić zamówienia środkami własnymi?

eKartę możesz dodać dopiero przy płaceniu... I nie da się użyć np. swoich środków i eKarty naraz... Albo dwóch eKart... Ja mam jeszcze 50 zł z jakiegoś konkursu i nie mogłam go użyć przy płaceniu eKartą... Dopłacić musiałam blikiem. No głupio to teraz jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138495 Napisano: 13.11.2023 09:45:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Jest gdzies jakies info? Od kiedy i jak?

ja też się zdziwiłam gdy chciałam dodać dwa kody a się nie dało i w sumie musiałam rozbić jedno zamówienie na dwa żeby wykorzystać oba kody... Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

nanajka81

#7138479 Napisano: 13.11.2023 07:17:58 w Pomocy!!!!
kimberly napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

karolina102 napisał(a):

undefined

traktuj to jako rozrywkę, jeżeli będzie to Twoje jedyne żródło utrzymania to zabierzę Ci to całą przyjmeność  z konkursowania

potwierdzam!

Również się podpisuje, a kolejna sprawa czasem możesz wysłać 30 konkursów i nic nie wygrać, a czasem wyślesz zgłoszenia na 5 konkursów i w 3 coś wleci:)
już pomijam fakt, że nagród na pewno nie sprzedasz za cenę regulaminową, tym bardziej jeśli są to czasem rzeczy typu bluzy, koce czy nawet bilety do kina itp:) a i tego nigdy nie można być pewnym wygranej.
A co do skuteczności - w moim przypadku im bardziej mi zależy na wygranej i im bardziej się staram z zgłoszeniem to zwykle wtedy nie wygrywam, a często nagrody przychodzą gdy się tego nie spodziewam zupełnie:)

Mam to samo: im bardziej chcę wygrać i czekam na wyniki pewna że poszło mi super to dostaję po przysłowiowej d*ie... Poza tym jest wiele nagród, których się w ogóle nie sprzeda bo nikt ich nie chce (np kurtka z wielkim, czerwonym iksem na plecach, różne bluzy - mimo iż jakościowo fajne to z nadruku i koloru okropne, słuchawki - które bywają naprawdę badziewiaste i żal nimi katować uszy...). I jest dużo loterii w których ciężko trafić na otwartą bramkę - chyba że masz dużo szczęścia, jak go nie masz to pozostaje ci inwestowanie w kolejne paragony i łudzenie się że trafisz a co za tym idzie: koszty, które często się nie zwracają po wygranej... Myślę że z konkursów wyżyć będzie Ci ciężko - chyba że jesteś genialna i będziesz wygrywać same fajne rzeczy. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7138380 Napisano: 12.11.2023 17:06:48 w Wkurza mnie...
brucee napisał(a):

mia napisał(a):

Pech. Cholerny pech w ten weekend, który mnie będzie sporo kosztował, także zdrowia. emotka emotka Mam tylko nadzieję, że już wyczerpałam limit na dłużej. emotka
I nie, nie chodzi mi o konkursy (choć tu też wtopy we wszystkich mozliwych bramkach).

emotka emotka

trzymam kciuki ! Wyświetl w wątku >>
2 mia, brucee 0

nanajka81

#7138343 Napisano: 12.11.2023 13:14:27 w Pomocy!!!!
mandarynka16 napisał(a):

karolina102 napisał(a):

undefined

traktuj to jako rozrywkę, jeżeli będzie to Twoje jedyne żródło utrzymania to zabierzę Ci to całą przyjmeność  z konkursowania

potwierdzam! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138289 Napisano: 11.11.2023 22:18:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś może niedawno dodawał orbit i może napisać ile zgłoszeń było?

816 emotka

dziękuję 😊 Wyświetl w wątku >>
1 flinta_13 0

nanajka81

#7138286 Napisano: 11.11.2023 21:23:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może niedawno dodawał orbit i może napisać ile zgłoszeń było? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138107 Napisano: 10.11.2023 15:41:04 w WC - rozmowy o wszystkim
Pipi777 napisał(a):

Witajcie.Dopiero zaczynam przygodę z konkursami . Jedyna wygrana do tej pory to tysiak z loterii Carrfoura. Wiecie może ile trwa weryfikacja ? Jak to przebiega? A może ktoś z was ma weryfikację już ? Poza tym macie jakieś złote rady dla początkujących? Dzięki

Praktykę zdobywa się biorąc udział w konkursach więc żadne rady Ci nie potrzebne emotka Ot regulaminy trzeba czytać i przy okazji to forum bo dużo się z niego można dowiedzieć. Powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

nanajka81

#7138057 Napisano: 10.11.2023 13:30:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

czy z orbit będą publikowac zdjęcia laureatów?

żabkowych nie publikowali a to ta sama agencja robi Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7137942 Napisano: 10.11.2023 06:57:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pc174 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

W loterii rolmlecz u mlecarzy udało się komuś coś wygrać?

Dla mnie ta loteria jest strasznie przekombinowana. Sam system losowania bramek jest zabawny emotka

ja brałam udzial we wczesniejszej i nic nie ustrzelilam, w tym roku odpuszczam emotka emotka

tak, udało głośnik ale nagrodę mi zabrali bo przy zgłoszeniu dodałam tylko plik z paragonem bo nie zauważyłam że w to samo miejsce trzeba również wgrać zdjęcie z wieczkami. I uj... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7137654 Napisano: 09.11.2023 10:06:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Podpisuję się pod opiniami 7 days i teraz czerwona czekolada z okienkiem na N.Ile by tam nie puścić to wygrać jak w lotto.
Raz teraz kupiłam czekoladę i po poprzednich doświadczeniach odpuszczam ich loterię.

ja tak samo... Dla mnie te loterie z jedną nagrodą dziennie są nie do wygrania... Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

nanajka81

#7137539 Napisano: 08.11.2023 19:20:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
nawrotkatv napisał(a):

koszulka u męża z Grześków mail teraz.

to samo u mojego męża Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7137505 Napisano: 08.11.2023 17:54:39 w Czy informują/ informowali?
A w grześkach to wszystko poszło? Tshirty, bluzy i główne? Bo t-shirty widziałam a te inne? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7137206 Napisano: 08.11.2023 08:29:25 w SZUKAM....
Cynamon28 napisał(a):

muzasa88 napisał(a):

Odpowiedzi na pytanie:
O co chodzi z voucherem w aplikacji coca cola po rozwiązaniu quizu jakim Mikołajem jesteś?
Odpowiadałam na pytania, wyszło mi, że jestem radosnym Mikołajem, a potem pojawił mi się jakiś voucher w nagrodach i nie wiem co z nim zrobić? Wie ktoś?

50 zł na pck  za rozwiązanie quizu

a co z tym voucherem się robi? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7137197 Napisano: 08.11.2023 07:37:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tad_pole napisał(a):

Czy tylko ja mam taką słabą (czytaj żadną) skuteczność w TicTacu? emotka

ja też zero emotka ale w innych konkursach to samo - trafienia zerowe. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7136974 Napisano: 07.11.2023 14:30:26 w Wkurza mnie...
zdesperowany_kot napisał(a):

Nie macie ostatnio wrażenia że jak na 100 zestawów nagród czy bonów/pieniędzy to chwalą się raptem 2-3 osoby? Nie wiem czy to jest kwestia tego że większość konkursowiczów nie chce się już chwalić swoimi wygranymi ale dziwnie to wygląda…

z actimela też pochwaliły się tylko 2 a nagród było 14... I z grześków ile? 2? A nagród też było dość sporo. Szkoda, bo gdyby było wiadomo że więcej osób dostało to człowiek by się nie łudził więcej... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7136909 Napisano: 07.11.2023 12:29:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Puste bramki, actimel olał, grześki też mają mnie gdzieś... Smutny ten listopad emotka Wyświetl w wątku >>
0 0