Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7130095 Napisano: 10.10.2023 21:06:08 w WC - rozmowy o wszystkim
ineska1991 napisał(a):

Niekonkursowy szwagier dziś dostał zestaw Crayola od Avanti. Nie było go w domu więc odbierał ktoś inny . W paczce brakowało kilku elementów... nie był spisany protokół szkody . Paczka była wcześniej otwierana , rozcięta i sklejona taśmą dpd , kto dostał to wie ,że oryginalnie tak to nie wygląda . Zdj i protokół szkody wypełniony online wysłane do Avanti oraz wiadomość do dpd ... myślicie, że uda się choćby zdyscyplinować sprawcę ? ..  

do mnie ten zestaw Crayola dotarł w rozerwanym pudle (jeden bok jakby oderwany) na szczęście wszystko było więc afery nie robiłam... Ale może to więcej osób tak "cudownie" miało spakowaną nagrodę? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7129862 Napisano: 10.10.2023 09:12:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 9:04 i ja trafiłam Przysnackie (za drugim razem) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7129842 Napisano: 10.10.2023 07:07:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kimberly napisał(a):

Mama odkładała dla mnie paragony i bilans pudeł na dziś:
3 x zozole, 2 x Wawel, 3 x Tic Tac, 2 x Prince P, 2 x Kinder Jajko, 2 x 7days, 2 x Haribo, 2 x Knorr, 2 x Winiary, Bonduelle, Pur, Bref, Ferrero.

Jak jej powiedzieć? emotka  chyba skocze jutro po jajka i sprobuje chociaż głupie bilety wygrać :zab

Jak dobrze wiedzieć że nie jestem sama w takim hurtowym pudłowaniu... Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

nanajka81

#7129786 Napisano: 09.10.2023 19:38:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ktosiek1 napisał(a):

a czy z oszczędzaj stylowo w Biedronce poszły już bony ?

nikt się niczym nie chwalił więc chyba nie? Ja czekam na kosmetyki. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7129782 Napisano: 09.10.2023 19:19:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mima napisał(a):

Nie pierwszy raz zauważyłam....., że jak jestem prawie pewna wygranej, czekam, pilnuję wyników.... to jedna wielka katastrofa. Przykład konkursu Moya- zanim zobaczyła wyniki to mówiłam, że bonem na 50 zł będę urażona.....
no no teraz nic by nie uraziło, ale też nic nie ma!!!!!

ja mam to samo! Jak jestem pewna że poszło mi zaje*e to nigdy nic nie wygrywam a jak się wkurzam że jakaś kijowizna została wysłana - to dziwnym trafem mi jakaś nagroda wskoczy. Ech! Wyświetl w wątku >>
3 kimberly, mima, mia 0

nanajka81

#7129503 Napisano: 08.10.2023 17:21:00 w WC - rozmowy o wszystkim
mary18 napisał(a):

Czy ktoś korzystał z atrakcji ze strony wyjątkowy prezent?? Mam taką kartę i wykorzystałam kilka miesięcy temu z kwoty 500 zł na atrakcję Sushi za 200 zł. Zostało mi 300 zł i dzisiaj chcąc zarezerwować kolejną atrakcję wystąpił błąd i komunikat o treści 

• Twój Voucher zmienił status, rezerwacja prezentu nie jest możliwa.
    Jeśli potrzebujesz dodatkowych informacji skontaktuj się z naszym specjalistą przez: chat, na mam@wyjatkowyprezent.pl lub telefonicznie pod numerem 226688272.
Czy to nie jest przypadkiem tak że atrakcja jest jednorazowa i nieważne za jaką kwotę ?  emotka   Może ktoś też tak miał

z tego co się orientowałam (pisałam do bok) to trzeba od razu wykorzystać całość bo inaczej niewykorzystana od razu reszta przepada. Tak więc jak będę chciała zrobić foroksiazke za 139 zł to muszę od razu 4 brać żeby w całości wykorzystać ten voucher. Wyświetl w wątku >>
1 mary18 0

nanajka81

#7129283 Napisano: 07.10.2023 10:48:15 w Wkurza mnie...
koszalek napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Wkurza mnie, że w pierwszym dniu Mullermilch wygrałam krowę, mimo tego, że pojawiła się captcha. Zapewne wygrana dlatego, że jeszcze nie było tej akcji w bazie konkursów. A teraz nic nie mogę trafić, bo wiecznie ta captcha. Czy tylko u mnie pojawia się ona za każdym razem?

Ja tez za każdym razem, ale tych razów było tylko 3. Dziś znów coś ciekawszego mnie wciągnęło i zapomniałam  emotka

Mi na kompie te captchy się pokazywały, na necie komórkowym nie. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7129205 Napisano: 06.10.2023 19:21:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic... nic... nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7129049 Napisano: 06.10.2023 12:27:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rooney napisał(a):

Co się dzieje z tym potwierdzeniem produktu promocyjnego na paragonach teraz......

BONDUELLE ma zapis: Na moim paragonie nie można jednoznacznie stwierdzić, że zakup dotyczy Produktu Promocyjnego. Chcę wgrać zdjęcie rewersu paragonu z pieczątką punktu sprzedaży.

Czytam tu o Waszych haribo i teraz te Kettle... NIe będę dla każdego produktu latała na zaplecze po pieczątkę, rozumiem oczywiśćie w razie wygranej... Trochę się robi paranoicznie...

mam bonduelle opisany GrBon2x200g (opis z biedronki) i teraz myślę - grać czy nie grać? Jakaś paranoja... Wczoraj przepadła mi nagroda bo przy zgłoszeniu nie wysłałam paragonu z wieczkami serków (tylko sam paragon). Jakoś się tak zagapiłam i uj... Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

nanajka81

#7128941 Napisano: 06.10.2023 07:21:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sledzik860 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Agnes napisał(a):

A ja mam inne pytanie
Jak uruchomić tą krowę z Muller?

Instrukcji nie dołączyli? 😜 Trzeba otworzyć to miejsce na baterie i wyciągnąć papierek, który jest pod bateria.  Na głowie ma czujnik światła, więc się odpala, jak otwierasz lodówkę.  Moja przyszła jakaś trefna, kilka razy zamuczała porządnie, a teraz tylko jakieś zawieszone "mumumumumu" 🤣

Bo ta krowa to wcielony antychryst. Wystarczy spojrzeć na jej wyraz oczu. Ona nie ma dobrych intencji. Widać to na pierwszy rzut oka xD. A te mumumu ma na celu opętanie wygranego xD

też mieliśmy problem z uruchomieniem Krówska. Raz działa, raz nie działa, zależy od jej humoru chyba albo tego kogo chce postraszyć. emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7128833 Napisano: 05.10.2023 16:21:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

kimberly napisał(a):

izkak napisał(a):

Dostałam Mystery Box od Kaktusa z Żabki i mnie zmroziło. DROGA Kropko Bordo jak wyliczyłaś tu regulaminowe 400 zł?! To jakiś żart?  emotka

Pokaz, bo zje mnie ciekawości emotka

Nie mam jak zrobić teraz fotki, ale przysłali +/- ok. 25 lodów emotka  Jak ktoś może to niech doda to cudo do wątku "zdjęcia naszych wygranych". Liczę, że to pierwsza część tej nagrody, bo jak całość to polecieli na grubo.

buhahahaha nie ma to jak tajemnicze nagrody bliżej nie określone w regulaminie. Pamiętam Durex i ich zestaw festiwalowy za 500 zł - koszulka z dziwnym haftem, dwa worki na zakupy, kubek, cienki kocyk... i chyba tyle? Wyświetl w wątku >>
0 1 burza64

nanajka81

#7128666 Napisano: 05.10.2023 10:38:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
6 centymetrowa krowa z muller z 5 września, GLS Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

nanajka81

#7128628 Napisano: 05.10.2023 08:58:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
team2sis napisał(a):

Dzisiaj pierwszy raz zarejestrowałam jajko z Kinder na telefonie ale nie wyświetliło mi się czy wygrałam czy nie. Chyba czasami na telefonach tak jest. Odświeżyła się strona i ponownie nie mogę wklepac już tego paragonu bo widnieje już jako zużyty. W mejlu nic nie mam. Co mogę zrobić? emotka

kupić kolejne jajko i próbować dalej... Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

nanajka81

#7128605 Napisano: 05.10.2023 06:46:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ferrero pudło, bielenda pudło... obraziłam się... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7128518 Napisano: 04.10.2023 16:27:22 w Wkurza mnie...
melancholia napisał(a):

Wkurza mnie, że w jednej agencji regulamin obowiązuje tylko grających, a organizator go lekceważy. Już dawno po terminie wysyłki nagrody, a jej nie dostałam. Dzwonię, piszę, dopraszam się i jestem ignorowana. Odsyłają ciągle do kogoś, a ta osoba nie odpowiada. Nie wiem jak tak można, w dodatku to nie pierwsza taka sytuacja, już kiedyś musiałam tygodniami dopominać się o wysyłkę nagrody. Żadnych przeprosin, żadnej informacji, co to za opóźnienie i dlaczego, nie rozumiem jak tak można podchodzić do swojej pracy. A raz tam przez problmemy z internetem wysłałam oświadczenie punkt 00:00, to błyskawicznie napisali, że nagroda przepadła, szkoda, że sami wobec siebie tacy restrykcyjni nie są...

co to za organizator?  I co za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7128508 Napisano: 04.10.2023 15:54:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
u niekonkursowej koleżanki bilety do helios z kinder niespodzianki emotka Zareklamowałam jej konkurs i jest efekt emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7128232 Napisano: 03.10.2023 16:23:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zielonooka85 napisał(a):

Znowu dałam się nabrać na te loterie...

ja się też na każdą nową nabieram (na kinder kanapkę to nawet kilkanaście razy... haribo to samo... i 0) a potem jest mi smutno bo się okazuje że i tak nic nie wygrałam... Ale przecież spróbować trzeba no nie? Pójdzie nam lepiej kolejnym razem emotka Powodzenia! Wyświetl w wątku >>
2 mia, kimberly 0

nanajka81

#7128192 Napisano: 03.10.2023 13:37:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
u siostry nie konkursowej - ferrero emotka (na zasadzie: a tak se kupiła, zjadła, siadła i wygrała...) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7128149 Napisano: 03.10.2023 11:17:40 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Wkurza mnie,ze zupełnie nie radzę sobie z wyborem oferty na karę  dla telefonu. M9ze ktoś dorad,i? Juz wpisałam się w wątek POMOCY. Kazda sugestia mile widziana i może pomoze wpisać się w wątek CIESZĘ SIĘ

Ja wybrałam t-mobile. Jak do konkursów tylko to 5 zł wystarczy co miesiąc. Jak do używania to za 25 zł mam darmowe rozmowy, smsy i 10 gb, plus co chwile konkursy w których już kilka razy wygrałam.

ja wciąż jestem w playu na kartę. 50 zł na 3 miesiące mi starcza bo bardzo mało dzwonię. Tylko internet kupuję za 5 zł (1GB) bo to też mi starcza. Mąz jest w Heyah na kartę - 30 zł miesięcznie. A on też mało dzwoni ale podobno dobra oferta. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7127972 Napisano: 02.10.2023 15:23:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

rufus napisał(a):

Loterioman napisał(a):

Witam .o co chodzi z konkursem Mullermilch?
Godzina 13 i info że limit nagród wyczerpany

O 10 wszystko sie rozchodzi

Próbowałem o różnych godzinach i ciągle pula wyczerpana.

o równej 10:00 trzeba Wyświetl w wątku >>
0 0