Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika wwwiolka

wwwiolka

#7312545 Napisano: 10.11.2025 13:27:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw z Viledy wpadł. Teraz się nie wywinę od sprzątania 🤣 Wyświetl w wątku >>

wwwiolka

#7311886 Napisano: 07.11.2025 10:44:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
500 zł do Biedronki wpadło z Coli. Chyba druga w życiu ustrzelona bramka 🤣 Wyświetl w wątku >>

wwwiolka

#7308020 Napisano: 23.10.2025 13:23:21 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Ratunku, bo zgłupiałam.
Przyszły dwa maile o wysyłce nagród od Fortisa. Najbardziej mi pasuje Cola Bolesławiec. Jest też przesyłka DPD od Auchan Modlińska. 
Problem w tym, że zamówione kubki już przyszły i to szło do paczkomatów, prawda? 
Nie mam żadnych czekajacych nagród, o ile mi wiadomo... Wyświetl w wątku >>
0 0

wwwiolka

#7305946 Napisano: 15.10.2025 13:40:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Też 100 do Biedry z Liptona 😁 Wyświetl w wątku >>

wwwiolka

#7298954 Napisano: 21.09.2025 12:33:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Śmiałam się z mojej złotówki, to na pocieszenie wpadł bliczek z Grześków❤️ Wyświetl w wątku >>

wwwiolka

#7298932 Napisano: 21.09.2025 11:32:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
W końcu wpadło 1 zł do Rossmanna. Chyba zacznę zakupy planować😂😂😂 Wyświetl w wątku >>

wwwiolka

#7296840 Napisano: 12.09.2025 20:12:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Już traciłam nadzieję, ale chwilę przed 15 dotarł mail ze 100 od Lajkonika 😁 Wyświetl w wątku >>

wwwiolka

#7295334 Napisano: 08.09.2025 20:51:55 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Jestem zaproszona na wesele. Młodzi w wierszyku weselnym proszą o wino. Nie piję, nie znam się. Co polecacie:

Czerwone 
Wytrawne
Polwytrawne

Jaka firma?

Ktos doradzi co sie pije?

Jeśli gotują, to czerwone wytrawne. Najwyżej wleją do sosu🤣 Tak do picia to popularne i najbardziej uniwersalne są Rieslingi, albo coś z lokalnych, polskich winnic. Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

wwwiolka

#7291280 Napisano: 27.08.2025 09:48:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Też wpadło 150 z Prince Polo. 😃 Wyświetl w wątku >>

wwwiolka

#7286715 Napisano: 12.08.2025 11:01:19 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie koszmarnie moje lenistwo i prokrastynacja. Mam fajne pomysły, paragony i biorę się za konkurs dwa dni po terminie, bo cały czas wcześniej nie miałam ochoty Wyświetl w wątku >>
0 0

wwwiolka

#7276592 Napisano: 07.07.2025 14:41:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
1000 z Roshan😍 Piękny deszczowy poniedziałek 😁 Wyświetl w wątku >>

wwwiolka

#7264897 Napisano: 27.05.2025 07:11:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Yoko napisał(a):

domiqa napisał(a):

malgol napisał(a):

agasen napisał(a):

rare85 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

jokan napisał(a):

W Sielskim mają czas na wysłanie bonów do 10.06 więc jeszcze jest chwila. Jeszcze do jutra czekają na dokumenty od laureatów rezerwowych. Ja myślę, że w przyszłym tygodniu będą wysyłać. Kto napisał, że dostał już bony?

Według regulaminu mają jeszcze czas, ale dlaczego odpisali tak na maila? :
"Dzień dobry Wszystkie nagrody w Konkursie zostały wysłane. Proszę podać numer telefonu w celu weryfikacji. PozdrawiamKoordynator Projektu"

Hm. Chyba jednak zdecydowana większość z forum nadal czeka na bony.. piszecie do nich?

Dziś napisałam maila i właśnie dostałam smsem bon -także warto myślę napisać

do mnie też dotarł po dzisiejszej interwencji

U mnie tak samo, już nawet nie odpisywali mi na maila, tylko od razu sms z kodem.

Ja ostatecznie się wstrzymałam i nie napisałam maila, a po Waszej interwencji też dostałam 2kody z 2 tury z ostatniego dnia. Także chyba wszyscy już powinni je mieć. Dzięki!

z tego co widzę oni napisali nam że wszystkie bony poszły (z tury pierwszj) ok poszły ale nikt nie dostał emotka
a tura druga rykoszetem po naszych interwencjach distala haha. niezły burdelo wyszedl z tego

Ja z pierwszej dostałam wczoraj, z drugiej jeszcze dalej nic Wyświetl w wątku >>
0 0

wwwiolka

#7255478 Napisano: 22.04.2025 14:02:53 w WC - rozmowy o wszystkim
jagodzianka napisał(a):

Nie jestem córką prezesa ani Avanti ani Smolara a zdarzyło mi się u nich wygrać główne. W sumie wiele osób z forum takowe wygrało a bynajmniej z organizatorami nie są spokrewnieni. Nie ma tajnych patentów, konkursy to ciężka praca, stosy kupionych produktów, często łut szczęścia (bramki, losowania). Na 20 konkursów w których weźmie się udział - często wygrywa się w jednym. I tyle.

Tylko jak się to przekłada finansowo - wygrać 50 zł w bliku od Grześka, ale wcześniej wydasz 60 na batony emotka  Ja wracam do grania po kilkunastu latach - moje stare konto już zniknęło i musiałam założyć nowe. Ale w kwietniu udało się ustrzelić 3 wygrane i to motywuje, ale gram raczej w konkursach typu "odpowiedz na pytanie", albo w promocyjnych. Nie gram natomiast na fcb - bo nie chcę publikować pod swoim imieniem i nazwiskiem, żeby znajomi nie mieli mnie za jakaś desperatkę emotka  

A Wy jak bierzecie udział w konkursach na fcb czy ig to macie jakieś "dodatkowe, konkursowe" konto, czy ze swojego ślecie odpowiedzi?

Mam ig tak bardziej pod hobby, konkursy, niewielu swoich znajomych. Na fb nie biorę udziału raczej z jednego powodu🤣Mam znajomą, której odpowiedzi w konkursach ciągle mi się wyświetlają, a są po prostu baaaardzo złe. Niechlujne, nudne i pełne błędów, ale to tak rażących... I zawsze jest pierwsza do dopominania się o wyniki. Normalnie godzinę po zakończeniu: kiedy wyniki? Jakby zawsze się tej wygranej spodziewała... I wszystkie odpowiedzi zaczyna od tego, że nigdy jeszcze nic nie wygrała, a bardzo by chciała dla dziecka. Mam duży problem z tym, że czuję lekkie zażenowanie, bo inni znajomi już się z niej śmieją, a ja nie wiem, jak jej pomóc. Zasugerować, żeby bardziej się postarała, dała sobie spokój? Nawet się jej nie przyznaję, jak sama wygrywam. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

wwwiolka

#7254727 Napisano: 17.04.2025 15:11:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jest i Sielski, kolejne 2/2 😁 Wyświetl w wątku >>

wwwiolka

#7253854 Napisano: 14.04.2025 10:04:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nie wierzę normalnie, pierwszy raz udało mi się trafić jakąkolwiek bramkę 😂😂😂 Wyświetl w wątku >>

wwwiolka

#7252718 Napisano: 09.04.2025 13:25:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jest i Sielski 3/3emotka Będzie na Święta Wyświetl w wątku >>

wwwiolka

#7249700 Napisano: 27.03.2025 13:12:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

niunio napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Gratulacje za IPhone! Jakąś wynyślną historyjką trafiłeś? Właśnie o tym piszę, że trochę dziwnie to wszystko wygląda, ale może mają jakiś swój algorytm emotka

Tak, udało się wpaść na dość sprytną odpowiedź rymowaną. Spośród wszystkich moich zgłoszeń to było najlepsze. No i fart w losowaniu.

Czyli mówisz, że spośród kilkudziesięciu kreatywnych zgłoszeń, nagrodzone zostało to najlepsze? Jestem w szoku.

Tak, było to pierwsze i najlepsze moje zgłoszenie. Nadal wrzucam kolejne odpowiedzi ale z marnym skutkiem

Skąd w ogóle wiadomo, która odpowiedź wygrała? Ja dodawałam codziennie, a w mailu nie napisali w sumie, która wygrała. Sama jestem ciekawa 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

wwwiolka

#7243478 Napisano: 27.02.2025 14:11:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dawno temu zarejestrowałam się na forum, ale konkursy porzuciłam dość szybko. W tym roku jestem trochę uziemiona, więc zaczęłam grać i dziś dostałam swojego pierwszego maila o wygranej! Bon 10000 na wakacje z Lay's!!! Fantastyczne uczucie, a Wasze wpisy w tym wątku bardzo mnie motywowały❤❤❤ Wyświetl w wątku >>