Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika wwwiolka

wwwiolka

#7249700 Napisano: 27.03.2025 13:12:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

niunio napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Gratulacje za IPhone! Jakąś wynyślną historyjką trafiłeś? Właśnie o tym piszę, że trochę dziwnie to wszystko wygląda, ale może mają jakiś swój algorytm emotka

Tak, udało się wpaść na dość sprytną odpowiedź rymowaną. Spośród wszystkich moich zgłoszeń to było najlepsze. No i fart w losowaniu.

Czyli mówisz, że spośród kilkudziesięciu kreatywnych zgłoszeń, nagrodzone zostało to najlepsze? Jestem w szoku.

Tak, było to pierwsze i najlepsze moje zgłoszenie. Nadal wrzucam kolejne odpowiedzi ale z marnym skutkiem

Skąd w ogóle wiadomo, która odpowiedź wygrała? Ja dodawałam codziennie, a w mailu nie napisali w sumie, która wygrała. Sama jestem ciekawa 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

wwwiolka

#7243478 Napisano: 27.02.2025 14:11:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dawno temu zarejestrowałam się na forum, ale konkursy porzuciłam dość szybko. W tym roku jestem trochę uziemiona, więc zaczęłam grać i dziś dostałam swojego pierwszego maila o wygranej! Bon 10000 na wakacje z Lay's!!! Fantastyczne uczucie, a Wasze wpisy w tym wątku bardzo mnie motywowały❤❤❤ Wyświetl w wątku >>