Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#3382370 Napisano: 15.05.2010 03:00:04 w Pomocy!!!!
yuliya25 napisał(a):

Czy ktoś mi może pomóc? Mam telefon - starą Nokię 1209, używam jej na codzień i zawsze wszyskto było ok, ale od 2 dni nie chce mi wysyłać smsów emotka zaznaczam że mam kasę na koncie, i karta ważna do 2011 roku, więc co się dzieje.... emotka

Moja Mama też tak miała w tym roku. Telefon na kartę - na karcie kasa. Nie mogła wysyłać sms-ów ani dzwonić. Natomiast do niej można było i sms-y dochodziły. Poszła do punktu Plusa, poklikali w telefonie i telefon działa. Natomiast uprzedzili ją, że kasują się przy tym wszystkie sms-y przychodzące i wychodzące. Ale Mamie one były niepotrzebne. Trzeba zmienić ustawienia początkowe czy jakoś tam. Nie byłam w punkcie Plusa, to nie wiem. Ale tutaj na forum są znawcy od takich rzeczy, to na pewno pomogą. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3381492 Napisano: 15.05.2010 08:14:36 w Carrefour konkursy
ivisia napisał(a):

kolastynka napisał(a):

smsowicz napisał(a):

ewachem napisał(a):

kiro napisał(a):

czy proszek jest w duzych opakowaniach czy w mniejszych rowniez...wie ktos moze emotka

jest prosze w duzych i w malych opakowaniach, w konkursie moga brac udzial oba bez wzgledu na gramature

Małego się nie opłaca brać, a i tak jest tylko 1 pralka emotka

Niby masz racje, ale mały kosztuje ok. 7,50, a duży ok. 30 więc jeśli ktoś na codzień używa innego proszku, to w sumie mały lepszy

byłam wczoraj w Carrefourze i: proszki Complete 7 są u mnie tylko w dużych opakowaniach, w tych mniejszych-są ProZim7 -a one też biorą udział w konkursie??? emotka Kupiłam, ale teraz się waham czy organizator to uznaje... Opakowania są prawie identyczne, szata graficzna, nawet zapach - white flowers...
no i na paragonie niezależnie od tego jaki proszek się kupi, pisze i tak tylko ARIEL WHI lub ARIEL COL...

Zrobiłam dokładnie tak jak Ty - kupiłam dwa małe opakowania i na paragonie mam Ariel Whi i Ariel Col. I mam nadzieję, że to wystarczy. Kupiłabym duże opakowanie, gdyby ten proszek tak nie smierdział ... Niestety, nie znoszę zapachów proszków. Używam tylko Jelpu albo Vizir Sensitive. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3378723 Napisano: 14.05.2010 09:47:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kłótnie są tu niepotrzebne,
bo stres tworzy myśli gniewne.
Szanujmy się i kochajmy emotka -
więcej sił w konkursy dajmy! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3378717 Napisano: 14.05.2010 09:45:45 w Carrefour konkursy
KOSZ - musicie wiedzieć, że dla niektórych agencji reklamowych jest to uogólnienie - oznacza zestaw, a nie wiklinowy koszyk. Dlatego nie oczekujcie prawdziwych koszy. Już dyskutowałam na ten temat
z jedną z pań przy okazji Misji II, gdzie wszyscy czekaliśmy na koszyczki. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3376927 Napisano: 13.05.2010 05:27:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
chasia napisał(a):

Orientujecie się, czy były już wyniki konkursu Odleć, gdy pyłki nadlatują z Carrefour emotka

Sama czekam na taką informację ... najlepiej o wygranej emotka
Mamy znajomych w Szwecji i chętnie byśmy tam pojechali, gdybyśmy bilety wygrali!
Jeśli ktoś z Was wygrał w tym konkursie, to proszę o wiadomość, abym moją nadzieję przepędziła z myśli emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3376290 Napisano: 13.05.2010 12:37:53 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie kurze,
które w blasku słońca
denerwują bardzo -
to praca bez końca.
Bo gdy wciąż odkurzam,
to się bardziej kurzy
i dochodzi w domu
do prawdziwej burzy emotka

W nawiązaniu do powyższego
szukam konkursu, w którym
do wygrania jest odkurzacz. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3354270 Napisano: 05.05.2010 05:27:02 w Paragony
Mam paragon na Actimel z Carrefoura z 15 kwietnia. Kupiłam, a nie brałam udziału. To się nazywa profesjonalizm konkursowicza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3352612 Napisano: 05.05.2010 09:35:58 w Paragony
radosna napisał(a):

Mama potrzebuje paragonu na 3 opakowania ciasteczek LU GO z 26 kwietnia. Wygrała zegarek. Opakowania z ciasteczek oczywiście ma. Ale paragon wrzuciła do urny w realu do innego konkursu. Czy ktoś mógłby poratować paragonem?

Moja prośba jest już nieaktualna.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3352506 Napisano: 05.05.2010 09:08:13 w Paragony
Mama potrzebuje paragonu na 3 opakowania ciasteczek LU GO z 26 kwietnia. Wygrała zegarek. Opakowania z ciasteczek oczywiście ma. Ale paragon wrzuciła do urny w realu do innego konkursu. Czy ktoś mógłby poratować paragonem? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3346528 Napisano: 03.05.2010 10:17:25 w Paragony
damianwro napisał(a):

1000 zestawów palmolive, a każdy gra bez paragonu? przecież takie konkursy, to pewien rodzaj promocji - trzeba mieć wielkiego pecha, żeby nie wygrać emotka

no ale powodzenia, może ktoś zrezygnuje z własnej nagrody i odsprzeda paragon za 5 zł emotka

To nie o to chodzi, że nie zwycięzcy nie mają paragonów. Tylko mają na przykład dwa paragony, a cztery wygrane na cztery różne numery.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3341114 Napisano: 30.04.2010 12:12:40 w TESCO konkursy
Wszystkich już obdzwoniono w konkursie Palmolive.
Było 10 nagród, więc się szybko uwinęli. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3331701 Napisano: 27.04.2010 06:31:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Garnier za 600 zł z Kauflandu. Całe szczęście, że inny zestaw od poprzednich w tej cenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3328126 Napisano: 26.04.2010 08:04:26 w Wkurza mnie...
martakonopko napisał(a):

wkurza mnie bucowatość niektórych osób,zapatrzonych na czubek własnego nosa i uważających się za pępek świata emotka

Nie denerwuj się.
Zajrzyj tutaj:
http://pepekswiata.net/
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3327870 Napisano: 26.04.2010 06:45:41 w Paragony
radosna napisał(a):

Szukam osoby, która ma paragon na 3 Kinder Delice
z soboty.

Nieaktualne. A w ogóle to mam paragon. Bo myślałam, że trzeba mieć paragon z tego dnia, w którym wysyłało się sms. A tak nie jest ... na szczęście.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3327826 Napisano: 26.04.2010 06:25:04 w Paragony
Szukam osoby, która ma paragon na 3 Kinder Delice
z soboty. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3325590 Napisano: 26.04.2010 07:03:06 w Rossmann
olus15 napisał(a):

maa napisał(a):

olus15 napisał(a):

szunia napisał(a):

kto mi powie - czy te bony Travel&Beauty Pass z rossmannowego konka L'Oreal można realizować w dowolnym miejscu z listy czy tylko w Rossmannie?

chodzi ci o Garniera?
Na nich jest stempel Rossmann więc chyba tylko tam

stempel to symbol tego kto wydal bon
na rosmannowskich jest stempel rossmana
na bonach z konkursu carrefoura jest pieczatka loreal ale to nie oznacza ze mozna je tylko tam realizowac
to sa bony sodexo beauty & travel i moga byc realizowane wszedzie tam gdzie akceptuja te bony

Też mam te bony w domu z innego konkursu
to nie był konkurs żadnego marketu i na nich nie ma nic dlatego myślałam, że stempel ogranicza możliwość realizacji w innych miejscach

Mama poszła z tymi bonami do Sephory, facet kupował drogie perfumy za gotówkę, więc się zamieniła z nim na gotówkę przy kasie. I teraz Mama może na nas wydawać emotka ))
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3317001 Napisano: 22.04.2010 07:58:30 w Carrefour konkursy
kasiaw1431 napisał(a):

radosna napisał(a):

Mam pytanie odnośnie bonów Sodexho z Jesieni kolorów Garniera - tych do fryzjera. Są to bony
travel and beauty pass. Czy nie można ich zrealizować np. w sklepie Rossmann czy innych,
w których obowiązują te bony?

pewnie można bo identyczne odebrałam w rossmanie z konka garnier na zakupy i można nimi płacić normalnie

inka113 napisał(a):

radosna napisał(a):

Mam pytanie odnośnie bonów Sodexho z Jesieni kolorów Garniera - tych do fryzjera. Są to bony
travel and beauty pass. Czy nie można ich zrealizować np. w sklepie Rossmann czy innych,
w których obowiązują te bony?

można, ja wydałam swoje w Intersporcie emotka

Dziękuję!
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3316818 Napisano: 22.04.2010 07:24:23 w Carrefour konkursy
w których obowiązują te bony? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3315659 Napisano: 22.04.2010 02:22:35 w Pomocy!!!!
Wpisałam błędne dane przy konfigurowaniu konta w Płacę z Allegro. Czy jeśli chcę zmienić numer konta, to muszę wysłać formularz do nich pocztą z informacjami o zmianie? Chciałam zmienić to na stronie, ale nie wiem, gdzie szukać ostatniego kodu wypłaty. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3315556 Napisano: 22.04.2010 01:45:32 w Pomocy!!!!
Szukam osoby, która dobrze się zna na płatnościach Płacę z Allegro. Wyświetl w wątku >>
0 0