Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5920216 Napisano: 20.09.2014 19:28:12 w Sport
madzia34 napisał(a):

a moze macie jakis link do meczu naszych??

A poczęstujesz Krupnikiem i pasztetófką jak Marielu?

emotka

Jeśli tak, to wkleimy linki - ale jak się zacznie mecz. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5920212 Napisano: 20.09.2014 19:07:10 w Sport
mia napisał(a):

O szlag... emotka

Mia, po meczu Polska-Brazylia już jesteśmy wprawione w nerwowym odbiorze meczu i kolejny mecz Polska-Brazylia nie wywoła już u nas takich emocji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5920204 Napisano: 20.09.2014 18:03:57 w Sport
shamrock napisał(a):

Tu spróbujcie oglądać emotka

http://emb.aliez....&w=642&h=488

Oglądałam na tej stronie 10 minut dzisiejszego meczu Brazylia - Francja, a teraz obraz zniknął emotka Szkoda, bo transmisja była po polsku. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5920181 Napisano: 20.09.2014 15:41:39 w Sport
iwona0103 napisał(a):

Prezydent ma wtyki emotka emotka

http://www.sport....Jesli_Polacy.html#MT

Trzeba TYLKO awansować emotka

I tak jestem obrażona, że nie mogłam oglądać spotkań w telewizji. Oglądałam je wszystkie - albo w kinie, albo w internecie z polskim komentatorem - ale niesmak i foch pozostał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5919580 Napisano: 19.09.2014 10:09:49 w Sport
Rosja nam przykręci kurek z gazem, oj przykręci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5918679 Napisano: 17.09.2014 11:18:17 w Żegnamy zmarłych
Bardzo mi żal tej rodziny i innych osób, które zmarły przez pijanych kierowców:
http://www.fakt.p...artykuly,489156.html Wyświetl w wątku >>
[*] 0

radosna

#5918607 Napisano: 17.09.2014 10:08:25 w Sport
koki napisał(a):

Dali wczoraj czadu emotka Dzisiaj trzeba kibicować Rosji a w czwartek zagrać na spokojnie emotka

Jeszcze teraz mam gęsią skórkę po tym meczu emotka Dzisiaj kibicujemy Rosji, jutro nie kibicujemy Rosji - oto paradoks emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5918502 Napisano: 16.09.2014 23:18:24 w Sport
Wygrana Polaków to bardzo RADOSNA wiadomość. Ale jeszcze bardzo długo będę wściekać się na to, że tego meczu nie mogliśmy obejrzeć na pierwszym lub drugim programie TVP. Nienawidzę tych, którzy pozbawili mnie tej przyjemności.
PS. Dla mieszkańców dużych miast polecam mecze na żywo w Multikinie. Byłam na kilku meczach (były konkursy z biletami na mecze) i bardzo mi się podobała taka transmisja. Wszystko, co duże jest piękne emotka Duży ekran zwiększa emocje i daje dużo radości - zwłaszcza, gdy wygrywamy. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5918497 Napisano: 16.09.2014 23:07:50 w Sport
mia napisał(a):

Koniec!!! Brawa dla naszych, ale więcej nie oglądam żadnego meczu. emotka
Jeszcze chcę parę lat pożyć. emotka

Jeszcze tylko czwarteczek! Musisz kibicować dwa razy mocniej, byśmy wygrali z Rosją! Butelka Nervosolu i będzie dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5918487 Napisano: 16.09.2014 23:02:46 w Sport
Muszę się napić ze szczęścia! Otwieram wino i zapraszam!!!!!!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5918470 Napisano: 16.09.2014 22:43:49 w Sport
joan napisał(a):

Dolly, to są faceci, przez biustonosz do serca emotka

PS: Zawału przez nich dostanę, nie nadaję się na kibica emotka

Przynieś piwo z piwnicy. Tyle go wygrałaś, że starczy dla nas wszystkich na uspokojenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5918464 Napisano: 16.09.2014 22:40:13 w Sport
Oczyma wyobraźni widzę wszystkie nasze forumowiczki na trybunach stadionu! Atmosfera jest tak CUDOWNA, że naprawdę ogromnie zazdroszczę tym, którzy tam są. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5918447 Napisano: 16.09.2014 22:19:50 w Sport
asiunia260 napisał(a):

oj... emotka

OJ? Może słabo kibicujemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5915912 Napisano: 11.09.2014 14:35:56 w Konkursy ABC
Do siedmiu razy sztuka. Wczoraj wreszcie zrealizowałam bon. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5915910 Napisano: 11.09.2014 14:33:36 w Rossmann
agngrz napisał(a):

Musimy zabić jakoś czas emotka Ja już dziś wysprzątałam od rana wszystko, obejrzałam Tap Madl i teraz już mnie nerwy biorą emotka

Na otarcie łez będziemy miały kolorowankę:
http://www.koloro...ne.net/motyl-i-rower
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5915904 Napisano: 11.09.2014 14:29:45 w Rossmann
79magda napisał(a):

radosna napisał(a):

mia napisał(a):

A ja wysłałam jakieś bzdety dwa razy, tylko dlatego że moja mama to świństwo pije. Jednak ździebko przydrogie było w Rossmannie, to i na dwóch poprzestałam. emotka
Losowanie? Być może, ale teraz będą sobie musieli zadać trochę trudu i losować pulę z każdego dnia.
No chyba, że kompletnie oleją regulamin. emotka

Ja wysłałam 6 zgłoszeń, a to świństwo zostawiałam zawsze gdzieś po drodze. O ile Pepsi da się wypić, to Pepsi Light jest obrzydliwe!!! Aż mi trudno uwierzyć, że Twojej Mamie przechodzi to przez gardło emotka

Zwykła Pepsi jest właśnie obrzydliwie słodka, najlepsza jest Max, ewentualnie od biedy Light.

Podpisano: ta, co musi mieć Pepsi w lodówce zawsze, inaczej jest w stanie popylać po nią do nocnego emotka

Obrzydliwie słodka, ale do wódki może być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5915897 Napisano: 11.09.2014 14:22:39 w Rossmann
mia napisał(a):

A ja wysłałam jakieś bzdety dwa razy, tylko dlatego że moja mama to świństwo pije. Jednak ździebko przydrogie było w Rossmannie, to i na dwóch poprzestałam. emotka
Losowanie? Być może, ale teraz będą sobie musieli zadać trochę trudu i losować pulę z każdego dnia.
No chyba, że kompletnie oleją regulamin. emotka

Ja wysłałam 6 zgłoszeń, a to świństwo zostawiałam zawsze gdzieś po drodze. O ile Pepsi da się wypić, to Pepsi Light jest obrzydliwe!!! Aż mi trudno uwierzyć, że Twojej Mamie przechodzi to przez gardło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5914364 Napisano: 08.09.2014 19:58:09 w Konkursy ABC
zarania napisał(a):

aneta19790411 napisał(a):

radosna napisał(a):

10 dni temu chciałam zrealizować bon z konkursu urodzinowego. Pani popatrzyła na mnie jak na Marsjankę, powiedziała że się wszystkiego dowie i prosiła, bym przyszła w terminie późniejszym. Przyszłam dzisiaj, była inna pani i popatrzyła na mnie, jakbym przyleciała z Wenus. A ja jestem Ziemianką i chcę tylko zrealizować swój bon. Myślę, że Wy wszyscy nie mieliście problemu, tylko ja. Co z tym fantem tzn. bonem zrobić?

Niestety, sporo osób spotkała taka sama sytuacja. Na początku agencja pomagała, ale albo im się to znudziło, albo inny jest powód tego, ze ja czekam już ponad tydzień na rozwiązanie problemu. Panie w sklepie nic nie wiedzą i się nie dowiedzą, bo to nie ich interes, a agencja prosiła, by poczekać - sprawę wyjaśnią. Ale ile mam czekać?? Te bony to porażka emotka

A ja z góry informowałam ekspedientki, że mieszkam daleko i za 2 godziny będę z powrotem, bo jestem przejazdem oraz że jeśli szef nic nie będzie wiedział to niech dzwoni do Eurocashu. Na szczęście na samo słowo Eurocash był w temacie (gorzej się było do szefa dodzwonić). emotka

W dalszym ciągu nic nie wskórałam!!!!!!!!! Do końca miesiąca mało czasu. Nie wiem, co takiego zrobić, abym mogła zrealizować bon. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5913020 Napisano: 04.09.2014 21:24:22 w Sport
sosna napisał(a):

radosna napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

radosna napisał(a):

Gdzie mogę obejrzeć dzisiejszy mecz Polska - Wenezuela???

tutaj: http://www.wiz1.net/channel20

(jeżeli nie przeszkadza Ci hiszpański komentator) emotka

albo tu: http://cricfree.s...rt-9-live-stream.php

Dziękuję! Hiszpan mi nie przeszkadza emotka Chociaż wolałabym angielską transmisję. Brak meczu na polskim bezpłatnym kanale jest dla mnie hańbą. W życiu nie obejrzę żadnego programu na Polsacie. bojkotuję ten program od dzisiaj. Nie można tak się bogacić kosztem Polaków. Tym bardziej, że u nas są mistrzostwa. Jeszcze raz napiszę słowo: HAŃBA!

A ja dorzucę: WSTYD i DZIADOSTWO

Dojdzie do tego, że wszystkie mundiale, olimpiady i inne zawody będą niemożliwe do obejrzenia. Najgorzej WKU***A mnie to, że te mistrzostwa są organizowane w Polsce i dla przeciętnego Polaka niemożliwe do obejrzenia. Dawno mnie tak nic nie wkurzyło!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5912998 Napisano: 04.09.2014 20:47:24 w Sport
asiunia260 napisał(a):

radosna napisał(a):

Gdzie mogę obejrzeć dzisiejszy mecz Polska - Wenezuela???

tutaj: http://www.wiz1.net/channel20

(jeżeli nie przeszkadza Ci hiszpański komentator) emotka

albo tu: http://cricfree.s...rt-9-live-stream.php

Dziękuję! Hiszpan mi nie przeszkadza emotka Chociaż wolałabym angielską transmisję. Brak meczu na polskim bezpłatnym kanale jest dla mnie hańbą. W życiu nie obejrzę żadnego programu na Polsacie. bojkotuję ten program od dzisiaj. Nie można tak się bogacić kosztem Polaków. Tym bardziej, że u nas są mistrzostwa. Jeszcze raz napiszę słowo: HAŃBA! Wyświetl w wątku >>
0 0