Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monia24

monia24

#2749544 Napisano: 14.10.2009 12:52:01 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

napisalam do unilever nie bijcie za bledy emotka
    Witam pisze w sprawie konkursu Knorr w Carrefour , wystąpiła nie miła sytuacja mianowicie zbieznosc nr na jaki należy wysylać hasła konkursowe , na ulotce informacyjnej byl nr 7135 natomiast w regulamienie 7141 w związku z tą rozbieznościa kierowałam się wyższością regulaminu i wysłałam hasła na nr z regulaminu . W dniu dzisiejszym nastąpiło roztrzygnięcie konkursu i wygrały jedynie osoby ktore słały hasła na nr z ulotki , dzwoniąc do agencji medias pan z agencji oświadczył z podniesionym głosem , iż wygrały jedynie hasła z nr 7135 i jakim sposobem można było słac na inny nr ! W związku z powyższym zwracam się z prośbą o zainterweniowanie w w/w sprawie oraz o przypilnowanie aby pula nagród została podzielona na polowe oraz prosze w imieniu innych konkursowiczów o oficjalne ogłoszenie wyników poprzez zamieszczenie listy zwyciezców oraz ich haseł na stronie internetowej równocześnie oświadczam , że mam zamiar w przypadku nie wywiązaniu się firmy aha z należytego oraz sprawiedliwego roztrzygnięcie konkursu sprawe przedłożyć rzecznikowi spraw konsumenta , gdyż sutuacja jaka ma miejsce jest niedopuszczalna i stawia w złym świetle nie tylko firme odpowiedającą za konkurs ale również sponsora . W chwili obecnej jest oświadczenie firmy aha o roztrzygnieciu konkursu również z nr 7141 w takim przypadku prosze o należyte dopilnowanie roztrzygnięcia pozdrawiam    

a po co wysyłać jeśli już napisali jakie będzie rozwiązanie? Dajcie żyć tym po drugiej stronie

po to wlasnie zeby nie bylo tego czego sie obawiamy czyli podstawionych laureatow
choc mysle ze po takich grozbach nie zrobia tego zwlaszcza ze pani jak uslyszala o rzeczniku to az zaniemowila

bardzo dobrze ze kalisto tak napisala, skoro popelnili blad niech odpowiadaja za niego Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2748217 Napisano: 14.10.2009 08:20:36 w Wkurza mnie...
is77 napisał(a):

monia24 napisał(a):

A mnie wkurza, że osoby, które są strasznie długo na forum i powszechnie są uważane za lubiane, obsmarowywują się na gadu jedne na drugich a w PODZIÊKOWANIACH rozpływają się w zachwytach nad sobą emotka

ech monia no co ty? emotka
sa ludzie i ludziki, nie martw się emotka

no są, ale strasznie mnie to wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2747845 Napisano: 14.10.2009 05:53:08 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza, że osoby, które są strasznie długo na forum i powszechnie są uważane za lubiane, obsmarowywują się na gadu jedne na drugich a w PODZIÊKOWANIACH rozpływają się w zachwytach nad sobą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2744887 Napisano: 12.10.2009 09:09:21 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

eh... a ja dziś byłam w Tesco i kobitka kupowała 8 tych mlek NAN, a mnie aż ściskało od środka emotka emotka
myślałam, że nie weźmie paragonu, ale wzieła, a jakoś nie miałam odwagi się zapytać czy potrzebuje bo robiła dość porządne zakupy (ponad 300 zł) to pewnie chciała sprawdzić czy wszystko ok...
emotka

a moze na konk kupowala emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2744882 Napisano: 12.10.2009 09:07:31 w Nocna Zmiana Warty
spaghetti lub ... je.... kanapeczki szykuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2744872 Napisano: 12.10.2009 09:05:11 w Nocna Zmiana Warty
0 0

monia24

#2744444 Napisano: 12.10.2009 06:52:33 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

wkurzają mnie faceci emotka
a szczególnie jeden wrrr

weś go uderz mocno emotka to pomaga emotka

wkurza mje mój avatar że ciągle rusza japom ...

mnie też Twój avatar wkurza, bo Ty ruszasz japom a mi cenzura rośnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2743806 Napisano: 12.10.2009 03:47:22 w Carrefour konkursy
toka napisał(a):

janiek napisał(a):

A co mz fotelikami z Pampersa dawno mieli wysłac i nic a w czwartek opuszczam kraj na 2 tyg emotka

spokojnie-do czwartku dojdą!Mieli wysłąc w ubiegły piątek kurierem emotka

jakie spokojnie? Po kilku różnych terminach o których słyszałam od pani zajmującej się konkursem ostateczny termin miał być 6-7 października, znowu został on zmieniony a nadal nikt sie nie chwali. Kto wie czy wysłali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2739905 Napisano: 11.10.2009 05:19:28 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

monia24

#2737915 Napisano: 10.10.2009 08:07:18 w Żegnamy zmarłych

monia24

#2735845 Napisano: 09.10.2009 09:42:05 w Wkurza mnie...
ktoskcies napisał(a):

monia24 napisał(a):

marielu napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ktoskcies napisał(a):

Denerwuje mnie, że ktoś wygrał w absolwencie samochód tym samym hasłem, które ktoś wymyślił do Bryzy. emotka http://www.graf.torun.pl/_7bryza.pdf

http://absolwentwodka.pl/

Porażka. emotka

Ta osoba bedzie się też wkurzała, bo wiele osob zadzwoniło do organizatora a ja jestem w stanie udowodnic iż to hasło to plagiat mojego z Wasy..po lekkiej przeróbce..Ciekawe czy do Bryzy tez znajde numer..

czyli jestes autorką przysięgi małżeńskiej emotka super.. moge mieć teraz do Ciebie pretensje emotka emotka

A poważnie to gadacie pierdoły , żal wam że nie wygraliście , taka polaczkowa mentalność - zawiść że komuś przyfarciło , lament i zgrzytanie zębami.
Dobra może hasło nie jest oryginalne , dobra może nawet były lepsze, no ale TO właśnie wygrało i niech się ktoś tam cieszy. Ale wygrało, koniec i kropka . Jury taką miało wole.
A jeśli kiedyś ktoś z marudzących dziś - wygra w takim konkursie , nie koniecznie idealnie własną i niepowtarzalną pracą... to co ? wtedy będzie dobrze?

Tak, wkurza mnie ta wasza jadowitość i zawiść - i to wkurza strasznie emotka

PS. tak tak miałam iść spać ( do zainteresowanych emotka ) ide, ale zdzierżyć nie mogłam tego bla bla
zawsze tak było, jest i będzie że jak ktoś się na coś napali i nie wygra to potem płacze. Jedni w taki, a inni w inny sposób
emotka Dajcie już spokój. To śmieszne, że ktoś mówi że ma prawa autorskie do przysięgi małżeńskiej emotka

To prawda, że fajnie komuś i było minęło... i ciekawe... że w niektórych rejonach obiecuje się uczciwość konsumencką w czasie ślubu. No ale co rejon to obyczaj. emotka

Pytanie brzmiało Z czym kojarzy Ci się marka absolwent? a odpowiedź wygrana po plagiacie bądź nie, nijak do tego nie pasuje. emotka

z całym szacunkiem, ale nikt tutaj nie pisze ze hasło nie na temat (przynajmniej ja nie widziałam) a każdy się właśnie o plagiat wykłóca. Ja tam nie grałam więc nie wiem, ale uważam że właśnie tutaj można się przyczepić że mało z tematem związane, ale pewnie już nic nie zrobicie. Tak było na 90lecie PKO. Dużo haseł było nie na temat, na 91 nagród nikt z forum nie trafił.

Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2735446 Napisano: 09.10.2009 06:47:25 w Carrefour konkursy
monia24 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

aleks21 napisał(a):

a ja mam pytania :
1 - czy wysyłali już bony z konkursu zakupy to..
2 - czy były wyniki/ewnet tel/smsy z konka Knorr to dla mnie...

dot.pkt 2 - nie było, mogą być dopiero w poniedziałek, a w porywach do czwartku powinny być

a mi sie wydaje ze maja czas do piatku za tydzien na poinformowanie

do 9 mieli wybrać hasła, na poinformowanie mają czas do 16

Z Laureatami nagród w Konkursie Koordynator skontaktuje się poprzez przesłanie wiadomości SMS informującej o wygranej na bieżąco podczas trwania Konkursu, najpóźniej w terminie do 16.10.2009 r. na numer telefonu komórkowego, z którego Laureat dokonał połączenia z numerem konkursowym (7141).

Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2734892 Napisano: 09.10.2009 03:26:58 w Carrefour konkursy
jolcia12 napisał(a):

aleks21 napisał(a):

a ja mam pytania :
1 - czy wysyłali już bony z konkursu zakupy to..
2 - czy były wyniki/ewnet tel/smsy z konka Knorr to dla mnie...

dot.pkt 2 - nie było, mogą być dopiero w poniedziałek, a w porywach do czwartku powinny być

a mi sie wydaje ze maja czas do piatku za tydzien na poinformowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2731920 Napisano: 08.10.2009 07:37:39 w Wkurza mnie...
kolastynka napisał(a):

A mnie wkurza, ze mam chorą córkę i nie może wychodzić z domu a ja muszę siedzieć razem z nią. Za oknem pięknie, pootwierałam okna, ale to nie to samo emotka

nie jesteś sama, mój Krzysio ma anginę Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2731912 Napisano: 08.10.2009 07:36:15 w Wkurza mnie...
Wkurz mnie że sobie źle skopiowałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2731895 Napisano: 08.10.2009 07:34:25 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ktoskcies napisał(a):

Denerwuje mnie, że ktoś wygrał w absolwencie samochód tym samym hasłem, które ktoś wymyślił do Bryzy. emotka http://www.graf.torun.pl/_7bryza.pdf

http://absolwentwodka.pl/

Porażka. emotka

Ta osoba bedzie się też wkurzała, bo wiele osob zadzwoniło do organizatora a ja jestem w stanie udowodnic iż to hasło to plagiat mojego z Wasy..po lekkiej przeróbce..Ciekawe czy do Bryzy tez znajde numer..

czyli jestes autorką przysięgi małżeńskiej emotka super.. moge mieć teraz do Ciebie pretensje emotka emotka

A poważnie to gadacie pierdoły , żal wam że nie wygraliście , taka polaczkowa mentalność - zawiść że komuś przyfarciło , lament i zgrzytanie zębami.
Dobra może hasło nie jest oryginalne , dobra może nawet były lepsze, no ale TO właśnie wygrało i niech się ktoś tam cieszy. Ale wygrało, koniec i kropka . Jury taką miało wole.
A jeśli kiedyś ktoś z marudzących dziś - wygra w takim konkursie , nie koniecznie idealnie własną i niepowtarzalną pracą... to co ? wtedy będzie dobrze?

Tak, wkurza mnie ta wasza jadowitość i zawiść - i to wkurza strasznie emotka

PS. tak tak miałam iść spać ( do zainteresowanych emotka ) ide, ale zdzierżyć nie mogłam tego bla bla
zawsze tak było, jest i będzie że jak ktoś się na coś napali i nie wygra to potem płacze. Jedni w taki, a inni w inny sposób
emotka Dajcie już spokój. To śmieszne, że ktoś mówi że ma prawa autorskie do przysięgi małżeńskiej emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2731524 Napisano: 08.10.2009 06:09:46 w Carrefour konkursy
Jeśli to prawda, a może być tak że to ich wymówka, bo ciągle ktoś dzwoni i pyta.
Ja mam orginał więc się nie boję, ale jeśli rzeczywiście mieli kombinowane paragony to może będzie jakaś rezerwówka <marzyciel> Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2730437 Napisano: 08.10.2009 01:05:39 w Carrefour konkursy
taaga20 napisał(a):

monia24 napisał(a):

toka napisał(a):

PAMPERSIAKI SŁUCHAJCIE: foteliki wyślą dzis i jutro,bony w przyszłym tygodniu.

Niech mnie nie wkurzają, czas na wysyłkę mieli do 22 września. emotka W zeszłym tygodniu babka zapewniała mnie że wysyłka nastąpi 6-7 października. A teraz w przyszłym tygodniu może dostanę, tak? Niech się w d... pocałują emotka

taki mają pośpiech że dzieciaki nam z tych fotelików powyrastają, i co wtedy ? emotka

Ja wybrałam bony, ale wiesz... ceny idą w górę i za rok mniej produktów kupię za tę samą ilość bonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2730419 Napisano: 08.10.2009 01:02:50 w Carrefour konkursy
toka napisał(a):

PAMPERSIAKI SŁUCHAJCIE: foteliki wyślą dzis i jutro,bony w przyszłym tygodniu.

Niech mnie nie wkurzają, czas na wysyłkę mieli do 22 września. emotka W zeszłym tygodniu babka zapewniała mnie że wysyłka nastąpi 6-7 października. A teraz w przyszłym tygodniu może dostanę, tak? Niech się w d... pocałują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2727013 Napisano: 07.10.2009 06:20:27 w PODZIĘKOWANIA
marielu napisał(a):

nie jedyna monia24 nie jedyna , są tutaj osoby wyjątkowe i dla nich tu włażę bo je normalnie kocham emotka emotka ...... rzekła Mary radośnie oblizując gg pewnych osóbek emotka emotka

wiesz, nikt jeszcze za mnie nie odwalił całego konka emotka Dużo niektórym zawdzięczam, ale tyle nikomu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0