Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monia24

monia24

#3887164 Napisano: 22.11.2010 07:31:56 w Inne mniejsze markety
cudaczek napisał(a):

wsciekly napisał(a):

cudaczek napisał(a):

joan napisał(a):

marielu napisał(a):

trudno tak pisać w męskim rodzaju?

bo właśnie zastanawiam się czy nie zmienić nicka na Marian... emotka

Zapewne trudno, bo dawniej się pomyłki zdarzały i nawet się przez jakiś czas zastanawiałam nad płcią tejże osoby... emotka

Oj, nie drażnić crinii, bo się wścieknie!!! emotka

tylko mi tu bez żadnych INSYNUACJI, bo naprawdę się wścieknę emotka

pomysł św. pamięci tedance, która we wszystkich widziała jakąś urojoną krynię, do czasu traktowałem jako żałosny
ale wszystko ma swoje granice

po pierwsze - od urodzenia mieszkam w Warszawie, a w Krakowie, skąd według profilu pochodzi krynia, (przyznam się ze wstydem...) byłem jedynie na wycieczce w liceum

po drugie - nie jestem ani hermafrodytą, ani obojniakiem; wręcz przeciwnie bezdzietnym jeszcze młodym żonkosiem

po trzecie - współczuję osobom, które nie mają co robić, tylko szukają zaczepki i wyimaginowanej sensacji

za mniejsze zło dostaje się karniaki, więc w temacie INNYCH MNIEJSZYCH MARKETÓW mam prawo wnioskować do Adminów o stosowne konsekwencje

koniec komentarza - od tej pory będę się tylko pukać w czoło za ewidentne chamstwo i brak empatii emotka

czy Wam Wszechdobrzy nie przyszło do głowy, że zaszczuta, poddana internetowej przemocy dziewczyna mogła sobie coś zrobić, że mogło coś się stać ???
trochę wyobraźni by się przydało - nie tylko do układania hasełek emotka emotka emotka

No cóż, właściwie pasowałoby powiedzieć: A nie mówiłam, że się wścieknie?
Przejawem ewidentnego chamstwa i braku empatii było raczej twoje ustawiczne atakowanie tedance - ciekawe, empatyczny młody żonkosiu z Warszawy, podobno studencie wyższej uczelni, czy przyszło Ci do głowy, że określenie św. pamięci jest conajmniej niestosowne i czy w całej swojej empatii zastanowiłeś się kiedykolwiek dlaczego tedance już tutaj nie ma??? Zapewne nie, ponieważ wyobraźni starcza Ci tylko na to, żeby na forum ujadać lub ewentualnie się wymądrzać, zarzucać innym złą wolę, czy też grzebać po starych postach i udowadniać innym forumowiczom straszliwe przekręty i zaniechania w informowaniu o nagrodach w MDW (vide wczorajsze wpisy w topie Tesco)
Może ci ulży jak wywnioskujesz u Adminów karniaka za to, że ktoś Ci wygarnął kilka słów na temat twoich żałosnych poczynań. Wywnioskuj też ze dwa dla siebie przy okazji za obrażanie innych forumowiczów i zaśmiecanie forum.

Ja może oszczędzę Ci fatygi i sama poproszę Adminów jeśli uznają to za stosowne: proszę wlepić mi karniaka za to, że chociaż weszłam tutaj w celach informacyjnych to nie strzymałam!

A weszłam tu w zasadzie po to, żeby się dowiedzieć, czy ktoś coś wie na temat konkursu Lenora na e-kupon, bo z regulaminu nic nie wynika: trzeba toto kupować, czy nie? I gdzie? Ktokolwiek wie? emotka

dajcie już spokoj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3886647 Napisano: 21.11.2010 09:12:21 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Pozbawieni wyobraźni właściciele psów, co śmierdzące klocki walą, gdzie popadnie. Niech ich psy w domu kupy robią, skoro to takie fporząsiu emotka Jakoś żaden z właścicieli nie pała chęcią wylizania moich butów, a szkoda, bo jest prawie 22 i nie chce mi się ich myć emotka

oj nic mnie bardziej nie wkurza niż te psie... kupy. No może tylko tekst: proszę się nie bać, on nie ugryzie emotka Oj jak to słyszę to mam nerwa jak diabli. A co mi powie jeśli jednak ugryzie. Co ja mam im wierzyć na słowo i ryzykować zdrowie/życie swoich dzieci? Mój młodszy synek kiedy widzi psa to macha rękami i co? Wtedy będzie jego wina bo machał i psiak się wystraszył i ugryzł? Poza tym dlaczego macha? Bo raz szczeniak latał luzem i chciał się bawić i igiełkami mu po rączce przejechał więc teraz się dzieciak boi. Raz kłóciłam się z babką sporo czasu i dopiero na słowo o straży miejskiej zapięła psa na smycz. Szlak mnie trafia, na prawdę. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3882372 Napisano: 20.11.2010 11:44:48 w PODZIĘKOWANIA
Kubuś dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3882367 Napisano: 20.11.2010 11:43:32 w Carrefour konkursy
jak były wymiany w realu jakoś w lecie to maszynek było po 200 na sklep, ale cała akcja trwała ok. 30 minut. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3879362 Napisano: 19.11.2010 12:30:09 w Oddam za darmo
zabrałam 22 kod zapuntkowani, dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3879331 Napisano: 19.11.2010 12:22:26 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

tulip napisał(a):

martek napisał(a):

tynka9863 napisał(a):

a te samochody z bobovity to takie duże?czy male zabawki

takie duże na akumulator emotka

skad to wiesz regulamin nic o tym nie mowi tylko podaje wartosc,a znajac zycie roznie to moze byc czesto sa wartosci zawyzone

600 zeta to niewiele na dobry pojazd z akumulatorem

ale one sa w kerfurach, zobaczcie sami, sa na akumulator.
A przynajmniej tak wygladaja, bo u mnie stoi bardzo wysoko Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3876216 Napisano: 18.11.2010 02:05:46 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

ziolko napisał(a):

krzyszu napisał(a):

kasiap76 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Dotarły zestawy DOVe ale wszystkie koperty poodklejane emotka aż dziwne, ze wszystko doszło.

Co jest w zestawie?

Balsam 250ml Dove firming
Żel pod prysznic Dove Firming
i Dezodorant Go Fresh 150ml

Wkurzył mnie przed chwilą kurier. Przyszedł dał mi paczki z nagrodami nawet podpisów nie chciał emotka Teraz jestem ciekaw czy nagroda do mojej siostry dojdzie emotka

oooooooo.... a gdzie podpisy?? sam sobie podpisał?? a może kiedyś też sam podpisze a Ty nie będziesz wiedział czego nie dostałeś? emotka

No właśnie... dlatego martwie sie o trzecią paczke, która miała przyjsć na siostre emotka

to w koncu kurierem wysyłają czy pocztą Dove? emotka

dove pocztą Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3875809 Napisano: 18.11.2010 12:15:17 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

Dotarły zestawy DOVe ale wszystkie koperty poodklejane emotka aż dziwne, ze wszystko doszło.

do mnie też dotarł 1, ale też otwarty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3864157 Napisano: 14.11.2010 05:49:01 w Allegro.pl - bez linków
babariba napisał(a):

długo nie wystawiałam niczego na allegro, ale parę rzeczy zalega, więc się dziś zmobilizowałam

Kiedy podczytuję wątek allegro dochodzę do wniosku, że ludzie są coraz dziwniejsi i kombinują jak mogą (patrz: dziura w bluzce, odpryski na żelazku)...
Myślałam, że mnie to nie spotka ale... wystawiłam przedmiot, był sobie z 10 minut i go kupiono.
Wchodzę na swoją pocztę, a tam 3 maile:
1. z zapytaniem czy mogę obniżyć cenę o 25 zł
2. po 4 minutach - z info, że zainteresowany właśnie wychodzi z domu, ale ma nadzieję, że mu obniżę cenę, więc kupuje
3. z informacja od allegro, że przedmiot został kupiony

i co ja mam teraz zrobić?
zgłosić allegro, a po unieważnieniu wystawić raz jeszcze?

emotka

ja bym nie obniżyła, zdarza się że obniżam, ale po wcześniejszym uzgodnieniu, a nie że ktoś ma nadzieję. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3860072 Napisano: 12.11.2010 09:41:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

monia24

#3854736 Napisano: 11.11.2010 10:34:20 w Carrefour konkursy
keiti78zg napisał(a):

tynka9863 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

nagrodami jest 10 expresów o wartosci 1999

po 2 na dzien by przypadaly?marzy mi sie taki,wiec dzisiaj nakupiłam czekolad emotka

duzo zgłoszen?:D ja tam spokojnie jak zwykle tylko 1;)

konkurs trwa 6 dni wiec nie beda nagrody na dzien, bo nie podzielnie tak jest, tylko ogolnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3852844 Napisano: 10.11.2010 05:52:46 w Wkurza mnie...
grzegorz543 napisał(a):

ludzie z forum kazdy kazdemu podpowiedzial jak slac na lecha i teraz ciezko trafic dzis 3 proby i pewnie bede miec 3 pudla bo sie strona zawiesza emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3848278 Napisano: 09.11.2010 01:22:07 w PODZIĘKOWANIA
Ja też dziękuję Reni za całokształt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3840509 Napisano: 06.11.2010 09:53:11 w Proszę przeczytać ważne...
no przepraszam, ale widzisz, szukam jak umiem, swój czas też poświęciłam, nie dodawałam żeby zrobić Ci na złość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3840497 Napisano: 06.11.2010 09:50:40 w Proszę przeczytać ważne...
toż mądra jestem <glupek> emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3840222 Napisano: 06.11.2010 08:38:31 w Popraw sobie humor...
joan napisał(a):

Oddam faceta w dobre ręce emotka Nie na długo, ale jest bardzo wydajny. Potrafi np. jednego wieczora:

+ świadomie pójść na zakupy konkursowe bez gotówki, własnej karty płatniczej oraz pożyczonej karty płatniczej,
+ zablokować dwie kasy, żonglując cudzą kartą kredytową,
+ w domu zorientować się, że zamiast swojego paragonu, wziął paragon innego klienta,
+ z miną shrekowego kota zadać pytanie Gniewasz się?

To naprawdę świetny gościu, idealny na prezent dla konkowej konkurencji emotka

biorę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3834864 Napisano: 05.11.2010 07:28:17 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

czy wszyscy dostaliście odpowiedż od Proctera na reklamacje w sprawie Alwaysa ? Ja nie dostałem na żadne konto emotka

ja dostalam Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3826488 Napisano: 02.11.2010 07:01:58 w Carrefour konkursy
0 0

monia24

#3818698 Napisano: 30.10.2010 01:37:56 w Carrefour konkursy
do kiedy dostaniemy suszarki ? Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24