Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika termitek99

termitek99

#7284442 Napisano: 04.08.2025 16:41:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
titinunu napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Ktoś czeka jeszcze na bon Tyskie Biedronka...? Obawiam się błędów w nr telefonu na horyzoncie...

Ja czekam na 2 i tez obawiam się błędów

Ja czekam, a o jakich błędach piszecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7283861 Napisano: 01.08.2025 17:43:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
agicho napisał(a):

Czy ktoś jecsze czeka na worek wafelków Roshen??🥵
I e- kod do Biedronki z Tyskiego ??

na ekod ja czekam Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

termitek99

#7283802 Napisano: 01.08.2025 14:23:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na e kod z Tyskiego do  biedronki?  Czekam na 4 i żaden jeszcze nie dotarł .

Ja czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7283463 Napisano: 31.07.2025 14:54:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

slomkabb napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na kody Tyskie z Biedronki?

tak

ja też Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7282670 Napisano: 29.07.2025 11:14:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
illillilllia napisał(a):

Dzwonią z So!flow. Nie mówią o rodzaju nagrody emotka

U mnie też, ale nie zdążyłem zanotować gdzie i co mam wysłać. Czy chciała paragon na maila? Wyświetl w wątku >>

termitek99

#7282435 Napisano: 28.07.2025 13:21:19 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mixik napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy do kogoś idzie paczka z POKAŻ SWÓJ LEVEL MAX WHITE w Rossmann? Czy ktoś dostał może?

Tak, właśnie doszła DPD. Kwit do podpisu

A czy ktoś dostał nagrodę III stopnia? Bo tych chyba nie wysyłali jeszcze? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7282318 Napisano: 28.07.2025 09:18:43 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy do kogoś idzie paczka z POKAŻ SWÓJ LEVEL MAX WHITE w Rossmann? Czy ktoś dostał może? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7282128 Napisano: 27.07.2025 09:33:01 w Żabka
andii napisał(a):

Od srody. Rerekumkum🐸

No super, a później i tak jak za dużo się ubiera konto zablokują i Żappsy zabiorą.... Wyświetl w wątku >>

termitek99

#7281051 Napisano: 22.07.2025 18:11:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy wysyłali już nagrody z "Pokaż swój Level Max White" w Rossmann? Te zestawy Colgate? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7278684 Napisano: 14.07.2025 13:51:48 w Żabka
visserarthur napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ktoś, komu zablokowali aplikację, dostał info, z jakiego powodu? Mi zablokowali i chcę im wysłać przedsądowe wezwanie, ale nie wiem, czy napiszą konkretne powody, a nie ogólnie cały punkt regulaminu, bo tak to mogę się odnosić do wielu rzeczy, skoro nie wskazali konkretnego powodu...

w kółko ta sama formułka przychodzi, niezależnie co napiszesz do nich, nieodwołalny ban

Aha, to ja im jednak napiszę oficjalne pismo. I do UOKiK o zachęcaniu ludzi do zbierania Żapsów, a później blokowanie kont, by Klient nie mógł zrealizować zebranych "punktów", co w konsekwencji jest także oszustwem (doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem).

u mnie blokada nastąpiła minutę po zakupie, w którym był odbierany produkt własnie za żappsy emotka  więc taki sens ich zbierania jest...

Dlatego ja nie odpuszczę im OSZUSTWA, tym bardziej, że nie podają konkretnego powodu, znaczy, że o to pewnie chodzi, by nie wydać nagród.

Warto by organizatorów konkursów poinformować też o tych problemach z Żabką np. Smolar itd... Nie dość że jest problem z kodami do konkursów, to jeszcze blokują aplikację i zabierają zebrane żappsy.

Poza tym nawet nie wiadomo, czy te już wysłane zgłoszenia w ogóle biorą udział w konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7278622 Napisano: 14.07.2025 11:34:53 w Żabka
Hold-em napisał(a):

Hold-em napisał(a):

Oho, Żabka zablokowała konto, z którego szły zgłoszenia o błędach Żywca. Coraz ciekawiej emotka

Konto usunięte. Problematyczny użytkownik uciszony. Pozdrawiam  emotka

Organizatorzy konkursów powinni wrócić normalnie do paragonów, a nie tych kodów z Żabki. U mnie nagminnie usuwają konto przy większych zakupach. UOKIK powinien zająć się Żabką. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7275160 Napisano: 02.07.2025 18:49:36 w Smolar
karkocka napisał(a):

termitek99 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy u Was też są problemy z aplikacją Żabka i blokowaniem konta przy robieniu zakupów na konkursy na kilka osobnych paragonów? Im więcej w Żabce wydaję, tym jest gorzej.  Potrafią nawet usunąć konto i zabrać punkty i kody z wyzwań do konkursów.

Aplikacja Żabki ma jakieś głupie limity, zrobiłam ostatnio tam zakupy, bo miałam bony i kończyła się im ważność i dostałam od nich pouczenie, że wydałam za dużo i mi zabierają żapsy, bo to wbrew ich regulaminowi... jak za komuny. Nie ma to jak sklep zniechęcający klientów do wydawania większych kwot. A i tak było to coś ponad 100 zł tylko.

No tak, ale mimo tych limitów ostatnio nagminnie blokują bez powodu konta w aplikacji i nie wiadomo nawet czy te kody biorą udział w konkursie. Tylko dlatego, że człowiek kupuje na kilka paragonów do kilku wyzwań. No i wszystkie punkty zabierają.

W Żabce można robić jednorazowo zakupy na 1 paragon na kilka wyzwań, bez dzielenia na paragony

Niestety za duże zakupy też usunęli mi konto w aplikacji Żabka. Nie dość, że zabierają zebrane punkty, to jeszcze nie ma dostępu do kodów do wyzwań. A to co się wysłało, nie wiadomo jak jest traktowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7275151 Napisano: 02.07.2025 18:37:26 w Smolar
lasiglasty napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy u Was też są problemy z aplikacją Żabka i blokowaniem konta przy robieniu zakupów na konkursy na kilka osobnych paragonów? Im więcej w Żabce wydaję, tym jest gorzej.  Potrafią nawet usunąć konto i zabrać punkty i kody z wyzwań do konkursów.

Aplikacja Żabki ma jakieś głupie limity, zrobiłam ostatnio tam zakupy, bo miałam bony i kończyła się im ważność i dostałam od nich pouczenie, że wydałam za dużo i mi zabierają żapsy, bo to wbrew ich regulaminowi... jak za komuny. Nie ma to jak sklep zniechęcający klientów do wydawania większych kwot. A i tak było to coś ponad 100 zł tylko.

No tak, ale mimo tych limitów ostatnio nagminnie blokują bez powodu konta w aplikacji i nie wiadomo nawet czy te kody biorą udział w konkursie. Tylko dlatego, że człowiek kupuje na kilka paragonów do kilku wyzwań. No i wszystkie punkty zabierają. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7275144 Napisano: 02.07.2025 18:26:48 w Smolar
Czy u Was też są problemy z aplikacją Żabka i blokowaniem konta przy robieniu zakupów na konkursy na kilka osobnych paragonów? Im więcej w Żabce wydaję, tym jest gorzej.  Potrafią nawet usunąć konto i zabrać punkty i kody z wyzwań do konkursów. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7273512 Napisano: 26.06.2025 19:36:35 w Żabka
LadyInWhite napisał(a):

Żabka po raz drugi zablokowała mi konto, ja sie pytam o co im chodzi!!
emotka  
Czy jako się wygra w konkursie a konto zablokowane to są jakieś problemy?

U mnie te same problemy z aplikacją mam po raz kolejny.... Im więcej się u nich wydaje, tym gorzej klienta traktują. Kpina i tyle. Nie dość, że usuwają konto to punkty zagrabiają też, nie wiem czy to nie nadaje się do UOKIK. Wyświetl w wątku >>

termitek99

#7273442 Napisano: 26.06.2025 14:27:21 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
adamo86 napisał(a):

agicho napisał(a):

DPD przesyłki Afect? Co to może iść?

Afekt to nie Lech w Dino?

PLENEREK W DINO Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7271974 Napisano: 21.06.2025 18:09:27 w Żabka
Czy zdarza się, że blokują i usuwają Wam konto w aplikacji Żappka jak robicie za dużo zakupów jednego dnia? Nie rozumiem dlaczego tak robią. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7265208 Napisano: 28.05.2025 07:50:34 w Żabka
W nowym konkursie w Żabce, które pytanie obowiązuje? Te na stronie czy te w regulaminie? Czy dobrze widzę, że są zupełnie różne?

https://konkurs.cloudyandstormy.pl/

Czy może dopiero po wysłaniu formularza pojawia się regulaminowe pytanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

termitek99

#7259839 Napisano: 10.05.2025 20:28:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy z Everydayme z konkursu Head&Shoulders z Hebe wysyłali już szampony? Wyświetl w wątku >>
0 0