Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika termitek99

termitek99

#7284960 Napisano: 06.08.2025 09:43:21 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Na jakiego maila piszecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7284866 Napisano: 05.08.2025 21:35:08 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Sądząc po ilości komentarzy, to znaczna część nagród nie została wydana w tym konkursie Tyskiego   emotka Wyświetl w wątku >>

termitek99

#7284817 Napisano: 05.08.2025 18:48:02 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
pikawka napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Cd. o Kropce Bordo.
Dzisiaj mi odpisali, że numer telefonu w oświadczeniu zaczynał się na 414..., a w zgłoszeniu jest 514... (prawidłowy).
A naszej forumowej koleżance odpisali, że nie przesłała wymaganych dokumentów.

Tak mnie że nie otrzymali wogole moich dokumentów,tylko że ja mam potwierdzenie na smsa że doszło ,ja pindole co za agencja!

no to skoro masz potwierdzenie to dzisiaj… co za oszuści

A czy mailem do nich piszecie, czy telefonicznie też można sprawdzić co się stało? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7284498 Napisano: 04.08.2025 19:03:36 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy z OFF/RAID ktoś jeszcze czeka na przelew 100 zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7284494 Napisano: 04.08.2025 18:47:47 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
katee14 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

termitek99 napisał(a):

titinunu napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Ktoś czeka jeszcze na bon Tyskie Biedronka...? Obawiam się błędów w nr telefonu na horyzoncie...

Ja czekam na 2 i tez obawiam się błędów

Ja czekam, a o jakich błędach piszecie?

(19563) Wkurza mnie... - e-Konkursy.info

A może jeszcze nie wysłali wszystkiego? Czy to chodzi o ten konkurs z Kropki Bordo, gdzie paragon wysyłało się pocztą? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7284442 Napisano: 04.08.2025 16:41:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
titinunu napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Ktoś czeka jeszcze na bon Tyskie Biedronka...? Obawiam się błędów w nr telefonu na horyzoncie...

Ja czekam na 2 i tez obawiam się błędów

Ja czekam, a o jakich błędach piszecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7283861 Napisano: 01.08.2025 17:43:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
agicho napisał(a):

Czy ktoś jecsze czeka na worek wafelków Roshen??🥵
I e- kod do Biedronki z Tyskiego ??

na ekod ja czekam Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

termitek99

#7283802 Napisano: 01.08.2025 14:23:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na e kod z Tyskiego do  biedronki?  Czekam na 4 i żaden jeszcze nie dotarł .

Ja czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7283463 Napisano: 31.07.2025 14:54:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

slomkabb napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na kody Tyskie z Biedronki?

tak

ja też Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7282670 Napisano: 29.07.2025 11:14:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
illillilllia napisał(a):

Dzwonią z So!flow. Nie mówią o rodzaju nagrody emotka

U mnie też, ale nie zdążyłem zanotować gdzie i co mam wysłać. Czy chciała paragon na maila? Wyświetl w wątku >>

termitek99

#7282435 Napisano: 28.07.2025 13:21:19 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mixik napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy do kogoś idzie paczka z POKAŻ SWÓJ LEVEL MAX WHITE w Rossmann? Czy ktoś dostał może?

Tak, właśnie doszła DPD. Kwit do podpisu

A czy ktoś dostał nagrodę III stopnia? Bo tych chyba nie wysyłali jeszcze? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7282318 Napisano: 28.07.2025 09:18:43 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy do kogoś idzie paczka z POKAŻ SWÓJ LEVEL MAX WHITE w Rossmann? Czy ktoś dostał może? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7282128 Napisano: 27.07.2025 09:33:01 w Żabka
andii napisał(a):

Od srody. Rerekumkum🐸

No super, a później i tak jak za dużo się ubiera konto zablokują i Żappsy zabiorą.... Wyświetl w wątku >>

termitek99

#7281051 Napisano: 22.07.2025 18:11:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy wysyłali już nagrody z "Pokaż swój Level Max White" w Rossmann? Te zestawy Colgate? Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7278684 Napisano: 14.07.2025 13:51:48 w Żabka
visserarthur napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ktoś, komu zablokowali aplikację, dostał info, z jakiego powodu? Mi zablokowali i chcę im wysłać przedsądowe wezwanie, ale nie wiem, czy napiszą konkretne powody, a nie ogólnie cały punkt regulaminu, bo tak to mogę się odnosić do wielu rzeczy, skoro nie wskazali konkretnego powodu...

w kółko ta sama formułka przychodzi, niezależnie co napiszesz do nich, nieodwołalny ban

Aha, to ja im jednak napiszę oficjalne pismo. I do UOKiK o zachęcaniu ludzi do zbierania Żapsów, a później blokowanie kont, by Klient nie mógł zrealizować zebranych "punktów", co w konsekwencji jest także oszustwem (doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem).

u mnie blokada nastąpiła minutę po zakupie, w którym był odbierany produkt własnie za żappsy emotka  więc taki sens ich zbierania jest...

Dlatego ja nie odpuszczę im OSZUSTWA, tym bardziej, że nie podają konkretnego powodu, znaczy, że o to pewnie chodzi, by nie wydać nagród.

Warto by organizatorów konkursów poinformować też o tych problemach z Żabką np. Smolar itd... Nie dość że jest problem z kodami do konkursów, to jeszcze blokują aplikację i zabierają zebrane żappsy.

Poza tym nawet nie wiadomo, czy te już wysłane zgłoszenia w ogóle biorą udział w konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7278622 Napisano: 14.07.2025 11:34:53 w Żabka
Hold-em napisał(a):

Hold-em napisał(a):

Oho, Żabka zablokowała konto, z którego szły zgłoszenia o błędach Żywca. Coraz ciekawiej emotka

Konto usunięte. Problematyczny użytkownik uciszony. Pozdrawiam  emotka

Organizatorzy konkursów powinni wrócić normalnie do paragonów, a nie tych kodów z Żabki. U mnie nagminnie usuwają konto przy większych zakupach. UOKIK powinien zająć się Żabką. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7275160 Napisano: 02.07.2025 18:49:36 w Smolar
karkocka napisał(a):

termitek99 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy u Was też są problemy z aplikacją Żabka i blokowaniem konta przy robieniu zakupów na konkursy na kilka osobnych paragonów? Im więcej w Żabce wydaję, tym jest gorzej.  Potrafią nawet usunąć konto i zabrać punkty i kody z wyzwań do konkursów.

Aplikacja Żabki ma jakieś głupie limity, zrobiłam ostatnio tam zakupy, bo miałam bony i kończyła się im ważność i dostałam od nich pouczenie, że wydałam za dużo i mi zabierają żapsy, bo to wbrew ich regulaminowi... jak za komuny. Nie ma to jak sklep zniechęcający klientów do wydawania większych kwot. A i tak było to coś ponad 100 zł tylko.

No tak, ale mimo tych limitów ostatnio nagminnie blokują bez powodu konta w aplikacji i nie wiadomo nawet czy te kody biorą udział w konkursie. Tylko dlatego, że człowiek kupuje na kilka paragonów do kilku wyzwań. No i wszystkie punkty zabierają.

W Żabce można robić jednorazowo zakupy na 1 paragon na kilka wyzwań, bez dzielenia na paragony

Niestety za duże zakupy też usunęli mi konto w aplikacji Żabka. Nie dość, że zabierają zebrane punkty, to jeszcze nie ma dostępu do kodów do wyzwań. A to co się wysłało, nie wiadomo jak jest traktowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7275151 Napisano: 02.07.2025 18:37:26 w Smolar
lasiglasty napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy u Was też są problemy z aplikacją Żabka i blokowaniem konta przy robieniu zakupów na konkursy na kilka osobnych paragonów? Im więcej w Żabce wydaję, tym jest gorzej.  Potrafią nawet usunąć konto i zabrać punkty i kody z wyzwań do konkursów.

Aplikacja Żabki ma jakieś głupie limity, zrobiłam ostatnio tam zakupy, bo miałam bony i kończyła się im ważność i dostałam od nich pouczenie, że wydałam za dużo i mi zabierają żapsy, bo to wbrew ich regulaminowi... jak za komuny. Nie ma to jak sklep zniechęcający klientów do wydawania większych kwot. A i tak było to coś ponad 100 zł tylko.

No tak, ale mimo tych limitów ostatnio nagminnie blokują bez powodu konta w aplikacji i nie wiadomo nawet czy te kody biorą udział w konkursie. Tylko dlatego, że człowiek kupuje na kilka paragonów do kilku wyzwań. No i wszystkie punkty zabierają. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7275144 Napisano: 02.07.2025 18:26:48 w Smolar
Czy u Was też są problemy z aplikacją Żabka i blokowaniem konta przy robieniu zakupów na konkursy na kilka osobnych paragonów? Im więcej w Żabce wydaję, tym jest gorzej.  Potrafią nawet usunąć konto i zabrać punkty i kody z wyzwań do konkursów. Wyświetl w wątku >>
0 0

termitek99

#7273512 Napisano: 26.06.2025 19:36:35 w Żabka
LadyInWhite napisał(a):

Żabka po raz drugi zablokowała mi konto, ja sie pytam o co im chodzi!!
emotka  
Czy jako się wygra w konkursie a konto zablokowane to są jakieś problemy?

U mnie te same problemy z aplikacją mam po raz kolejny.... Im więcej się u nich wydaje, tym gorzej klienta traktują. Kpina i tyle. Nie dość, że usuwają konto to punkty zagrabiają też, nie wiem czy to nie nadaje się do UOKIK. Wyświetl w wątku >>