Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aendrius1

aendrius1

#7321994 Napisano: 18.12.2025 12:24:13 w moje dzisiejsze wygrane :)

aendrius1

#7321930 Napisano: 18.12.2025 10:09:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony ITM Nescafe kurier Fedex. Wyświetl w wątku >>
0 0

aendrius1

#7318400 Napisano: 03.12.2025 11:43:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aendrius1 napisał(a):

poprosze napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs Garage w żabce??

Tak

Wyświetl w wątku >>
0 0

aendrius1

#7318399 Napisano: 03.12.2025 11:43:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprosze napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs Garage w żabce??

Tak

Wyświetl w wątku >>
0 0

aendrius1

#7318394 Napisano: 03.12.2025 11:38:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest jakiś konkurs Garage w żabce?? Wyświetl w wątku >>
0 0

aendrius1

#7281812 Napisano: 25.07.2025 12:26:38 w Kupię...
Kupię voucher na wyjazd do hotelu (zakopane, ew inne miejsce), Blender, Proszę o PW Wyświetl w wątku >>
0 0

aendrius1

#7248833 Napisano: 24.03.2025 11:21:23 w Kupię...
Kupię żelazko ze stacją parową.PW Wyświetl w wątku >>
0 0

aendrius1

#7248832 Napisano: 24.03.2025 11:20:51 w Kupię...
Kupię wyjazd Zakopane/Karpacz itp.PW Wyświetl w wątku >>
0 0

aendrius1

#7245810 Napisano: 11.03.2025 11:18:49 w Kupię...
Kupię żelazko ze stacją pary.PW Wyświetl w wątku >>
0 0

aendrius1

aendrius1

aendrius1

aendrius1

#7239800 Napisano: 10.02.2025 09:05:58 w Kupię...
Kupię żelazko ze stacją parową.PW Wyświetl w wątku >>
0 0

aendrius1

#7235635 Napisano: 17.01.2025 12:14:53 w moje dzisiejsze wygrane :)

aendrius1

#7208071 Napisano: 23.09.2024 14:44:57 w Pomocy!!!!
Witam, otrzymałem dziś pierwsze 3 paczki  miedzy innymi od FRYTECZKA....i bardzo dziekuje, na aplikacji mam jeszcze kilka w  wysyłce, , niestety tylko imie i nazwisko wiec ciezko na forum podziekować bo podpisujemy sie tylko nickami,( nie za bardzo wiem czy moge podawać imie i nazwisko) ale dojde do tego kto to wyslał, . i bardzo bedę chciał podziekować, niestety nie gwarantuje robienia zdjęć bo to z mojej perspetywy(choć może sie uda) jest niewałściwe,Nie po to sie pomaga zeby sobie robić zdjecia...Jesteśmy umówieni z przedszkolem i żłobkiem w Głuchołazach gdzie przekażemy te wszystkie przedmioty i dary, pomimo ogólnopolskiej pomocy oni z ogromną chęcią przyjmą wszystko cokolwiek im pomoże w dalszym funkcjonowaniu . Oraz rodzinie która została zalana i tez tej pomocy potrzebuje, to jest minimalna pomoc ale jeśli takich osób jak na forum będzie wiecej razem damy rade, najgorsze jest to ze dziś jest tkz wieka akcja...ale za 2-3 tygodnie wszystko ucichnie...i tutaj bedzie problem,jeśli ktoś chciałby sie dowiedzieć co sie u nas dzieje proszę wejść na mojego FB Andrzej Józefowicz Prudnik. Jezszcze raz prośba jeśli ma ktoś coś co zalega w garażu, piwnicy a z perspektywy czasu przydałoby się powodzianom proszę o przesłanie,
Odzew z forum duży wiec BARDZO BARDZO dziekuje!!!aendrius1]POST NIETYPOWY!!!!
Nigdy nie prosiłem o pomoc na tym naszym forum, ale nie mogę obojetnie przejść do sytuacji która nas dotknęła!!!
Mieszkam w Prudniku , na szczescie choś było bardzo blisko zalanie mnie nie dosięgło....
Ale mam znajomych i rodzine których to dosięgło...
Wiem z doswiadczenia że mamy jakies zbedne srodki czystości typu (cokolwiek szmpony,jakieś płyny do myscia podłóg, mydło, papersy,cokolwiek by WAM zalegało, jakaś żywność w puszkach, zafoliowana ,makaron,kasza coś sypkiego bo to napewno sie przyda, może coś słodkiego dla dzieciaków...itp)
Wieżę w nasz FORUM!!!  Proszę Was bardzo bo sytuacja jest naprawde kryzysowa (wiem ze pokazują że wiozą dary itp....ale tych potrzeb jest ogrom!!) 
Jeśli ktoś z WAS ma coś zbednego proszę o przesłanie do mnie a ja to dostarcze do ludzi naprawde potrzebujących!!!!!
Wiem że inpost w miare możliwości Działa...
Jeszcze raz poprostu proszę.....
Andrzej Józefowicz
48-200 Prudnik
Kościuszki 63
602614074
[email protected]
Inpost
PRD01A  Kościuszki
lub adres domowy Wyświetl w wątku >>

aendrius1

#7207517 Napisano: 20.09.2024 17:48:02 w Pomocy!!!!
POST NIETYPOWY!!!!
Nigdy nie prosiłem o pomoc na tym naszym forum, ale nie mogę obojetnie przejść do sytuacji która nas dotknęła!!!
Mieszkam w Prudniku , na szczescie choś było bardzo blisko zalanie mnie nie dosięgło....
Wiem z doswiadczenia że mamy jakies zbedne srodki czystości typu (cokolwiek szmpony,jakieś płyny do myscia podłóg, mydło, papersy,cokolwiek by WAM zalegało, jakaś żywność w puszkach, zafoliowana ,makaron,kasza coś sypkiego bo to napewno sie przyda, może coś słodkiego dla dzieciaków...itp)
Wieżę w nasz FORUM!!!  Proszę Was bardzo bo sytuacja jest naprawde kryzysowa (wiem ze pokazują że wiozą dary itp....ale tych potrzeb jest ogrom!!) 
Jeśli ktoś z WAS ma coś zbednego proszę o przesłanie do mnie a ja to dostarcze do ludzi naprawde potrzebujących!!!!!
Andrzej Józefowicz
48-200 Prudnik
Kościuszki 63
602614074
Inpost
PRD01A  Kościuszki
0 0

aendrius1

#7207457 Napisano: 20.09.2024 14:54:34 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Mam dużo odzewu i informacji na forum, konkretnie co komu potrzeba.....niestety nie wiem tu jest tyle potrzeb że nie sposób ich określić, na dzien dzisiejszy środku=i do oczyszczania mieszkań, coś do zjedzenia, ludzie nie mają prądu, gazu, wody......nawet nie jestem w stanie okreslić sposbobu w jakim oni przetrwają z dnia na dzien, ....nie chcde tutaj przedstawiać fimików lub komentarzy... każdy kto ogląda TV widzi jak to jest....Będę ogromnie wdzieczny każdemu kto pomoże i gwarantuje że ta pomoc dotrze dla tych najbadzjej ptrzegujących!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

aendrius1

#7207456 Napisano: 20.09.2024 14:53:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mam dużo odzewu i informacji na forum, konkretnie co komu potrzeba.....niestety nie wiem tu jest tyle potrzeb że nie sposób ich określić, na dzien dzisiejszy środku=i do oczyszczania mieszkań, coś do zjedzenia, ludzie nie mają prądu, gazu, wody......nawet nie jestem w stanie okreslić sposbobu w jakim oni przetrwają z dnia na dzien, ....nie chcde tutaj przedstawiać fimików lub komentarzy... każdy kto ogląda TV widzi jak to jest....Będę ogromnie wdzieczny każdemu kto pomoże i gwarantuje że ta pomoc dotrze dla tych najbadzjej ptrzegujących!!! Wyświetl w wątku >>
0 1 mczarna

aendrius1

#7207444 Napisano: 20.09.2024 14:35:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
POST NIETYPOWY!!!!
Andrzej Józefowicz
48-200 Prudnik
Kościuszki 63
602614074
Inpost
PRD01A  Kościuszki
0 0

aendrius1

#7207440 Napisano: 20.09.2024 14:26:17 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
POST NIETYPOWY!!!!
Andrzej Józefowicz
48-200 Prudnik
Kościuszki 63
602614074
Inpost
PRD01A  Kościuszki
0 0