Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3989385 Napisano: 23.12.2010 01:01:52 w Wkurza mnie...
evja napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

zrobiliście screena? znając życie to zaraz to usuną?

Zrobione!

też mam, ale czarnobiały emotka

też tak macie? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3989353 Napisano: 23.12.2010 12:50:18 w Wkurza mnie...
evja napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Literia na pewno tym sie nie zajmie, na pewno to wyciszą, bo ktoś ma osobliwe poczucie CHumoru emotka

art 256 kodeksu karnego, niech matoły to prostują bo aż niedobrze mi się robi jak to czytam.
Mało co mnie brzydzi tak bardzo jak rasizm emotka

Oni chyba nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji. A co więcej mam wrażenie, że sami mogą nawet popierać rasizm.

też tak myślę biorąc pod uwagę, jak lekko to wszystko traktują, albo wzięli coś na CH-umor emotka i wydaje im się to baaardzo śmieszne Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3989328 Napisano: 23.12.2010 12:43:15 w Wkurza mnie...
Literia na pewno tym sie nie zajmie, na pewno to wyciszą, bo ktoś ma osobliwe poczucie CHumoru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3989315 Napisano: 23.12.2010 12:36:52 w Wkurza mnie...
LITERIA.pl to sklep on-line oferujący książki, muzykę, filmy i multimedia.

Właściciel sklepu, firma Axel Springer Polska istnieje od 1994 roku i należy do grona największych wydawców prasy w Polsce

no no

i oni nie wiedzą, co się dzieje na FB?? jakiego obsługującego zatrudniają?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3989308 Napisano: 23.12.2010 12:34:01 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

to nie jest poczucie humoru..

Dokładnie! A jeśli to prowokacja, to nędzna i poniżej wszelkiej krytyki emotka Nie wiem, co to miało na celu, ale szkoda, że moderator Literii nie poczytał np. profilu Szukaj Grześka. Ten mnie zawsze zadziwia na plus - nagród mało, zwykle same batony, ale profil jest jakoś tak umiejętnie prowadzony, że ludzie bardzo lubią emotka

ja wiem, że to nie poczucie humoru tylko zwykła nienawiść.. Odniosłam się jedynie do słów głównego laureta, który się oburzył, bo reszta nie zna się na żartach emotka

wiecie co zauważyłam już jakiś czas temu?? że najpierw ktoś rzuci bombę a później widząc reakcję otoczenia - z reguły negatywną - mówi to tylko żart, a faktycznie tak myśli emotka

ja nie mogę... a później strach wyjść na ulicę.. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3989290 Napisano: 23.12.2010 12:29:02 w Wkurza mnie...
evja - to Ty jesteś tą dodatkową osobą nagrodzoną? moim zdaniem dobrze postąpiłaś.

Mój wcześniejszy wpis dotyczył głównego laureata emotka i jeszcze jak się tłumaczy... żal.. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3989272 Napisano: 23.12.2010 12:22:54 w Wkurza mnie...
brightwitch napisał(a):

ziolko napisał(a):

brightwitch napisał(a):

Były tam świetne odpowiedzi, można było sobie darować taką prowokację emotka Idioci.

niby 2 inne osoby jeszcze wygrały, ale moim zdaniem to było odrażające

Nie zauważyłam tego, że inni wygrali, bo w konkursie udziału nie brałam, a oburzam się bezinteresownie emotka Szlag mnie trafia, jak takie głąby pierdzielą głupoty, a potem wmawiają innym, że to żart. emotka

Literia napisała później, że jest jeszcze 2 laureatów

łoo.... laureat zrzeka się nagrody, ale jak cynicznie to napisał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3989268 Napisano: 23.12.2010 12:20:42 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

ktoś ma ciekawe poczucie humoru emotka

to nie jest poczucie humoru.. może teraz tak pisze, żeby zażegnać zainteresowanie innych. A może okazać się, że faktycznie tak myśli.

Ja nie mam nic przeciwko innym rasom, bo w każdej rasie i w każdym kraju są porządni ludzie i tacy, co lepiej ich unikać.

Ale żeby aż takie coś pisać?????

krótko mówiąc - SKANDAL Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3989254 Napisano: 23.12.2010 12:15:57 w Wkurza mnie...
brightwitch napisał(a):

Były tam świetne odpowiedzi, można było sobie darować taką prowokację emotka Idioci.

niby 2 inne osoby jeszcze wygrały, ale moim zdaniem to było odrażające Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3989242 Napisano: 23.12.2010 12:11:13 w Wkurza mnie...
były inne wpisy i propozycje a wybrali takie g.... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3989233 Napisano: 23.12.2010 12:08:24 w Wkurza mnie...
brightwitch napisał(a):

evja napisał(a):

joan napisał(a):

evja napisał(a):

LITERIA.pl zrobiła konkurs. Pytanie konkursowe: Jeżeli przez jeden dzień bylibyście Batmanem to co chcecie zmienić w naszym pięknym kraju, żeby stał się lepszy?
Wygrana odpowiedź:
Wezwał bym naród do nienawiści na tle rasistowskim, konkretnie romów bym się pozbył. No i bym kawał zakładom Polmos robić gazowaną wódkę, dla lepszego orze...źwienia.

Co Wy na to? Ja jestem zbulwersowana!

A gdzie to można przeczytać? emotka Przeważnie w regulaminach pisze, że zgłoszenia nie mogą zawierać treści rasistowskich...

Facebook - Literia.pl

Szczęka mi opadła. W istocie jest to bardzo pomysłowa i urzekająca odpowiedź emotka

LITERIA.pl Jak widać prowokacja się udała emotka
3 minut(y) temu ·

idioci? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3989080 Napisano: 23.12.2010 11:13:19 w Dziś cieszę się z.....
tato999 napisał(a):

z tej fajnej czapeczki Mikołaja na koniczynce emotka emotka emotka emotka emotka emotka

o tam o tam u góry po lewej stronie emotka emotka emotka emotka emotka emotka

faktycznie, Koniczynek ma czapeczkę emotka wygląda suuper emotka i tez mi się to podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3988568 Napisano: 23.12.2010 07:35:17 w Allegro.pl - bez linków
jeśli status operacji jest zakonczony, to nie można cofnąć, ale to kwestia kilku minut Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3988067 Napisano: 22.12.2010 09:09:52 w Inne mniejsze markety
tak się zastanawiam, ile jeszcze będziecie ciągnąć tą piramidę cytatów...

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3986551 Napisano: 22.12.2010 12:28:49 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

pierwszy telefon - fakt faktem na wykończeniu już - wpadł do kibla

Moim zdaniem, dawniej telefony były bardziej wytrzymałe - kiedyś telefon wpadł mi do muszli klozetowej, spłukałam go! i poszłam grać w piłkarzyki emotka Dopiero po ok. 20 minutach zorientowałam się, co to był za dziwny dźwięk w toalecie emotka Telefon działa do dziś, nic mu nie ma, a przeżył jeszcze intensywne odkażanie emotka A niedawno znajomemu iPhone wpadł do wiadra z czystą wodą, od razu został wyjęty i nawet w serwisie postawili na nim krzyżyk...

hahahha....
ale się uśmiałam emotka

efelinkaaa kup małemu taki telefon zabawkę, czasami tam są cukierki w nim albo co.. kosztuje kilka-kilkanaście złotych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3985938 Napisano: 22.12.2010 09:01:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
anava napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

anava napisał(a):

Co z Colgate Carrefour?

cisza

a jeszcze Wyprana Wygrana?? emotka

Wyprana wygrana - laureaci są już obdzwonieni, wczoraj to było, podobno już nawet paragony są dostarczone emotka

buu...

ciekawe kto wygrał Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3984100 Napisano: 21.12.2010 04:21:19 w Carrefour konkursy
inka113 napisał(a):

ziolko napisał(a):

inka113 a dostałaś protokół przekazania nagrody?? bo tam są te wszystkie dane

protokół mam w nim sam adres, imie i nazwisko a reszty kurier nie kazał wypełnać...

dziwne...

no ale cóż emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3983823 Napisano: 21.12.2010 02:34:27 w Carrefour konkursy
inka113 a dostałaś protokół przekazania nagrody?? bo tam są te wszystkie dane Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3983815 Napisano: 21.12.2010 02:30:09 w Carrefour konkursy
inka113 napisał(a):

ziolko napisał(a):

no no... suszarka z Alwaysa doszła...

jednak agencja chciała nr dowodu, adres US, NIP, pesel

hehehe

emotka

więc przyszykujcie sobie dane emotka

ziołko, u Ciebie trzeba było te dane uzupełnić?? u mnie nic takiego nie chcieli...

ja wcześniej takich szczegółowych danych nie podawałam, zresztą chyba po raz pierwszy w tym roku u nich wygrałam i nie mieli moich danych... nie wiem
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3983785 Napisano: 21.12.2010 02:20:28 w Carrefour konkursy
no no... suszarka z Alwaysa doszła...

jednak agencja chciała nr dowodu, adres US, NIP, pesel

hehehe

emotka

więc przyszykujcie sobie dane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0