Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#2998165 Napisano: 06.01.2010 12:26:12 w TESCO konkursy
olus15 napisał(a):

ja dziś dostałam zestaw kosmetyków do makijażu loreala za 150zł z douglasa Info o wygranej miałam na koniec października więc trochę to trwało
ale zestaw super, szkoda tylko ,że trzeba było tyle czkać
a mi się wydaje, że terminy im się tak zazębiły , że zwyczajnie z bonami do tesco olali
za dużo do wysyłki , informowania itd.
a jeszcze carrefour przecież im został do rozwiązania
powinni trochę mniej konkursów organizować ale solidnie

podobno ok 30 konkursów miesięcznie mają.. tak mówiła pani Maria emotka

ale miałaś info... a tu nic nikt nie wie.. kręcą jak mogą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998143 Napisano: 06.01.2010 12:19:36 w TESCO konkursy
Reni napisał(a):

Lista zwycięzców dostępna będzie w siedzibie Koordynatora do dnia 31.12.2009 r. emotka

jak może być dostępne coś, czego nie ma?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998142 Napisano: 06.01.2010 12:19:12 w TESCO konkursy
79magda napisał(a):

Skoro było tam tyle nagród, niemożliwe, by nikt z forum nie wygrał emotka

no toteż mówię... jakby było 20 to jeszcze bym zrozumiała, że znowu kiszka, że nie miałam szczęścia... ale dlaczego podają sprzeczne informacje??

jak ktoś już mówił - Red Age cały czas zbywa informacjami, że do końca tygodnia wyniki będą... i tak już kolejny tydzień.
Niech w końcu dotrzymają słowa i faktycznie coś zrobią.
Weszli w nowy rok z długami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998124 Napisano: 06.01.2010 12:14:41 w TESCO konkursy
79magda napisał(a):

Dla uściślenia - chodzi o konkurs - Jesienne zakupy z Garnierem, czy jakoś tak? Tam, gdzie zgłoszenie wysyłało się mailem? I do wygrania były bodajże bony, tak?

(tyle tego, że już chyba orientację tracę... emotka emotka )

tak, zgadza się...
chodzi o ten konkurs http://www.tesco....32-garnier/index.php Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998116 Napisano: 06.01.2010 12:13:24 w TESCO konkursy
czyżby Red Age było taką niesolindą agencją? rzadko biorę udział w konkursach promocyjnych w tesco, a jeśli już brałam to nigdy tam nie wygrałam, ale myślałam, że przy 200 bonach mam jakąś szansę..
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998093 Napisano: 06.01.2010 12:03:26 w TESCO konkursy
i nic się nie dowiedziałam w sumie...
pani oddzwoniła (pani Maria, nazwiska nie zrozumiałam emotka )... powiedziała, że dział konsumencki nie zajmuje się tego typu sprawami, tylko zewnętrzne agencje. A.. do działu konsumenckiego dzwoniłam, bo za pierwszym razem czekałam 5 minut na połączenie i nic nie wyszło...

Znowu agencja RedAge twierdzi, że rozwiązuje L'Oreal... więc już sama nie wiem co i jak... odsyłają mnie jak od Annasza do Kajfasza i nic już nie wiadomo.

Podobno wyniki były 15 listopada tak jak w regulaminie jest, osoby zostały poinformowane. Na moje zapytanie, czy mogłabym zobaczyć listę zwycięzców dowiedziałam się, że nigdzie nie ma zapisane, że lista ma być. A jeśli nie zostałam poinformowana to znaczy że nie wygrałam. W końcu tyle tysięcy ludzi brało udział...
tylko ciekawe, że ABSOLUTNIE nikt z forum nie wygrał?? nawet jedna osoba??
hmmm.... coś mi ta agencja kręci. Oni mówią, że nie było wyników, że L'Oreal wybiera, a L'Oreal, że już było wszystko... hmm...

co o tym myślicie?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998038 Napisano: 06.01.2010 11:48:28 w TESCO konkursy
radosna napisał(a):

A ja myślę, że od Świąt do Nowego Roku to oni zajmowali się czymś innym emotka Poza tym na pewno mieli dużo zgłoszeń. Czy nie lepiej dać im więcej czasu na obiektywny wybór laureatów?

więcej czasu?? emotka konkurs skończył się 21 PA¬DZIERNIKA... ile jeszcze czasu potrzebują? zwycięzcy mieli być poinformowani do 25 listopada a nagrody miały być powysyłane do 6 GRUDNIA. Dziś mamy na szczęście 6 ale stycznia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998030 Napisano: 06.01.2010 11:46:32 w TESCO konkursy
iaziaz napisał(a):

ewachem napisał(a):

frysbi napisał(a):

ziolko napisał(a):

dzowniłam do Red Age w sprawie konkursu Jesienne zakupy z Garnierem - dowiedziałam się, że wyboru tekstów dokonuje sponsor, czyli Loreal i mają się kontaktowac do końca tygodnia.. ciekawe...

jeszcze zadzwonię do Loreala

podajcie numer telefonu do Loreala

http://www.loreal...kontakt/kontakt.aspx

juz tyle razy dzwoniłam do Red Age i ciagle mowia ze to w tym tyg.bedza wyniki,a to jak nie ma to mowia ze w nastepny beda i tak ciagle a wynikow nadal brak emotka

dodzwoniłam się do Loreala, babka była zdziwiona, że tyle czasu nie ma wyników, szukała konkursu i nie mogła znaleźć, ale ma poszukac i oddzwonić do mnie
nie wiem jak babka się nazywała, ale była bardzo uprzejma, nacisnęłam 6 czyli dział konsumenta a później mnie przełączyli Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2997954 Napisano: 06.01.2010 11:26:12 w TESCO konkursy
dzowniłam do Red Age w sprawie konkursu Jesienne zakupy z Garnierem - dowiedziałam się, że wyboru tekstów dokonuje sponsor, czyli Loreal i mają się kontaktowac do końca tygodnia.. ciekawe...

jeszcze zadzwonię do Loreala Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2995803 Napisano: 05.01.2010 07:14:00 w TESCO konkursy
ludzka_istota napisał(a):

ziolko napisał(a):

ezka napisał(a):

A czy ktoś dostał kosmetyki z L'oreala jesiennego? emotka Przejrzałam ponad 20 stron tego wątku i nic nie wiem emotka

chyba jeszcze nikt nie dostał, dzwoniłam do red age i powiedzieli, że w tym tyg. wyślą, to kolejny termin jaki podają więc nie wiem...

mówicie o tym konkursie, co trzeba było do 21 czy 22 października wysłać maila?? a były wyniki?? emotka

No właśnie nie ma nigdzie oficjalnych wyników, listy laureatów ani żadnej informacji.

no to co jest grane??? przed świętami dopiero maile odczytywali a teraz mają kosmetyki wysyłać? jak nie ma wyników? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2995744 Napisano: 05.01.2010 06:53:28 w TESCO konkursy
ezka napisał(a):

A czy ktoś dostał kosmetyki z L'oreala jesiennego? emotka Przejrzałam ponad 20 stron tego wątku i nic nie wiem emotka

chyba jeszcze nikt nie dostał, dzwoniłam do red age i powiedzieli, że w tym tyg. wyślą, to kolejny termin jaki podają więc nie wiem...

mówicie o tym konkursie, co trzeba było do 21 czy 22 października wysłać maila?? a były wyniki?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2995736 Napisano: 05.01.2010 06:51:59 w Wkurza mnie...
marta9022 napisał(a):

A mnie wkurza, że w ciągu zeszłego roku wygrałam tylko 4 nagrody! A biorę udział regularnie i naprawdę się przykładam. A na dodatek na jednej ze stronki wymieniałam się z dziewczyna ona mi dała bluzkę a ja jej zestaw kosmetyków. W sumie mój zestaw był bardziej wartościowy niż bluzka ale potrzebowałam właśnie takiej.I co? Moje kosmetyki do niej nie dotarły! Poczta to złodzieje...

to złóż reklamację na pocztę i tyle... i podaj wartość przesyłki, niech Ci oddadzą Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2995679 Napisano: 05.01.2010 06:39:43 w Połączenia nieodebrane
dziś dzwonią z zastrzeżonego z jakiejś księgarni i proponują książki dla dzieci...
numer mają podobno z wp/onetu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2994998 Napisano: 05.01.2010 03:41:55 w Carrefour konkursy
toner5 napisał(a):

trelemorele napisał(a):

Czy ktoś ma zbędny paragonik z Velvetu? Jeśli tak, to oferty proszę na pw emotka

Czyżby Dolomity komuś wpadły? emotka

czyżby ktoś nie chciał się pochwalić, że zakłada nowe konto? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2994973 Napisano: 05.01.2010 03:30:35 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza... że tak mi się niiic nie chcee...

jakby mi się chciało jak się nie chce, to byłoby tyyle zrobione w ogóle, że szok... a tak? emotka emotka emotka

ja chcę już wiosnę!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2994111 Napisano: 05.01.2010 11:31:24 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

monia24 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

slicznotaem napisał(a):

a mnie wkurza to,że jak chcesz komuś pomóc i dajesz mu palca,to on chce całą rękę emotka nie nadaję się na Matkę Teresę z Kalkuty emotka

jeśli chodzi Ci o mnie to wybacz ale nie wiem co to są wyciory - może w takim razie ktoś inny kto wie mi wytłumaczy

grzecznie zapytaj to Cie zjedzą emotka

chyba nie o Ciebie bo to nijak wg mnie się do siebie nie ma
a co to są wyciory??? - sama nie wiem i chciałabym się dowiedzieć emotka

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wycior

;)

dzięki emotka
teraz tylko kominiarza złapać i wyrwać mu kilka wyciorów emotka emotka

ale sa też takie małe np do broni,

nie wiem jakie te otworki w dzbankach są, ale może przyda się stara szczoteczka od tuszu? albo długa wąska szmatka, wcisnąć z jednego końca a wyciągnąć z drugiego i tak przeszorować kilka razy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2994078 Napisano: 05.01.2010 11:25:46 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

slicznotaem napisał(a):

a mnie wkurza to,że jak chcesz komuś pomóc i dajesz mu palca,to on chce całą rękę emotka nie nadaję się na Matkę Teresę z Kalkuty emotka

jeśli chodzi Ci o mnie to wybacz ale nie wiem co to są wyciory - może w takim razie ktoś inny kto wie mi wytłumaczy

grzecznie zapytaj to Cie zjedzą emotka

chyba nie o Ciebie bo to nijak wg mnie się do siebie nie ma
a co to są wyciory??? - sama nie wiem i chciałabym się dowiedzieć emotka

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wycior

;)
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2991643 Napisano: 04.01.2010 04:38:11 w Oddam za darmo
zapunktowani już się nie skończyli? coś mi się kojarzy, że było do 1 stycznia Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2991616 Napisano: 04.01.2010 04:30:18 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

ziolko napisał(a):

bethan napisał(a):

ziolko napisał(a):

a mnie wkurzają trochę konkursy na forum polegające na zbieraniu głosów. Konkurs to konkurs a nie klikanie...
echh...

chyba w tym momencie podpadłam ludziom, co takie konkursy organizują emotka ale co tam emotka

Mnie też. I dlatego takim mówię bye-bye.

tzn podpadłam Tobie??

Nie emotka Mnie wkurza to samo, co Ciebie.
Powinnam napisać: takim konkursom mówię bye-bye.

uff emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2991492 Napisano: 04.01.2010 03:48:50 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

ziolko napisał(a):

a mnie wkurzają trochę konkursy na forum polegające na zbieraniu głosów. Konkurs to konkurs a nie klikanie...
echh...

chyba w tym momencie podpadłam ludziom, co takie konkursy organizują emotka ale co tam emotka

Mnie też. I dlatego takim mówię bye-bye.

tzn podpadłam Tobie?? Wyświetl w wątku >>
0 0