Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika yaagatka

yaagatka

#7254411 Napisano: 16.04.2025 12:50:43 w Kupię...
Vouchery do Zalando Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7254359 Napisano: 16.04.2025 10:05:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Czy ktoś kupował wino Vionelli i podpowie gdzie się po nie udać??

Wczoraj w Kauflandzie szukałąm i nie było. Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7253895 Napisano: 14.04.2025 12:04:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
NIC,NIC,NIC,NIC,NIC,NIC
dobrze, że mam się gdzie pożalić, to nie musze wydawac na psychoterapeute Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7250465 Napisano: 31.03.2025 10:36:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nescafe pudłą... Kinder Pingui pudła.. Rexona pudła... Nivea pudła... Monster Energy pudła...
Reszty już nawet nie pamiętam. Jakieś złotówki tylko za Grześki wpływają na pocieszenie, ale saldo ciągle na minusie.

Życie, co pięknego dla mnie szykujesz, skoro tyle muszę czekać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

yaagatka

#7249747 Napisano: 27.03.2025 14:30:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aspartaqs napisał(a):

https://www.e-kon...0-urodziny-paramount

Czy ktoś z was pamięta, jakie dane podawało się przy rejestracji do konkursu?

chyba imie, nazwisko, mail i opcjonalnie nr telefonu,
ale mi bez numeru telefonu pokazywał sie błąd więc musiałąm podac w zgłoszeniu Wyświetl w wątku >>
1 aspartaqs 0

yaagatka

#7245101 Napisano: 07.03.2025 14:20:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tyle zgłoszeń pepsi, pawełka, kinder i nic. Nawet Jim Beam nic nie dał ani Bourjois czego była pewna.
Wpisuję się do księgi zażaleń Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7244461 Napisano: 04.03.2025 13:29:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
400zł do Hebe, u mnie też w koncu coś ruszyło emotka Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7244160 Napisano: 03.03.2025 09:59:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co za beznadziejna promocja TIGER ze zdrapkami. 
Ciekawe w których sklepach te zdrapki w ogóle będą...
Gdzie jest lista sklepów? Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7243450 Napisano: 27.02.2025 12:59:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

yaagatka

#7241936 Napisano: 20.02.2025 13:13:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
100zł do Biedronki
szkoda, że tak mało razy grałałam, patrząc po Waszych wynikach emotka Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7241334 Napisano: 18.02.2025 13:34:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Na pocieszenie 50zł z Grzesków. Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7241321 Napisano: 18.02.2025 13:10:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ale żal...
wpadła w końcu 1 piniata na jakieś 20 zgłoszeń w konkursie... Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7240981 Napisano: 17.02.2025 09:50:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

wycior napisał(a):

..czy dalej Wam mieli zgłoszenie do GRZEŚKÓW..?
DZIĘKUJĘ..

mieli emotka

dodałam przed chwilą 2 zgłoszenia
na jednym musiałąm uwzględnić sama sumę - miałam powyżej 10zł ale dodało mi tylko 3 losy!!!
drugie zgłozenie zaczytało prawidłowo -1 los

natomiast w kazdym przypadku maszyna sama sobie wybrała kod pin i wylosowała - ja nawet nie mogłam nic wybrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7240087 Napisano: 11.02.2025 13:20:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

titinunu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

vixen napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Czy tylko ja dostałem nie swoje zwroty z https://www.cashback.qpony.pl/ za tydzień 4 i 5 gdzie nawet nie wysyłałem paragonów?  emotka

Ja dostałam większy zwrot niż powinnam

ja nawet nie sprawdzam, przyjmuję wszystko co mi przyślą 🤣

Ja 2 zł emotka  a powinny cały zwrot, bo pomyślnie zweryfikowane

Też dostałam mniejszą kwotę niż powinnam.

moze to zwroty z Milki? bo do mnie doszły akurat wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7238958 Napisano: 05.02.2025 13:17:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zgłaszam zażalenie. Brak piniaty!
A za zbyt długi czas oczekiwania domagam sie zadoscuczynienia w postai czegos cenzurago Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

yaagatka

#7238894 Napisano: 05.02.2025 09:05:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maczupikczu napisał(a):

niunio napisał(a):

8igora9 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Takie pytanie z czystej ciekawości. 
Jeśli mamy konkurs w której jest możliwość załączyć tekst i/lub zdjęcie to zawsze decydujecie się na opcje tekst + zdjęcie?

Myślicie ze realnie zwiększa to szanse na wygraną? Że komisja lepiej patrzy na takie zestawy? Czy sam tekst również ma szanse się obronić? 🙂

Ja wychodzę z założenia, że jeśli można dodać zdjęcie lub film, to szkoda mi czasu na pisanie, bo będzie ciężko się przebić samym tekstem. Zapewne są agencje, które stosują jakieś parytety. 🤪 Ale uważam, że w większości przypadków, jeśli będzie sam tekst, to nikt tego nawet nie przeczyta. Chyba że będą mieli  do rozdania więcej nagród niż zgłoszeń ze zdjęciami i filmami. emotka   A jeśli jest taka opcja, żeby oprócz zdjęcia dopisać tekst, to też to robię, ale jakoś szczególnie nie skupiam się nad tą częścią zdania. 🙃

W zeszłorocznym Jordan/Albedo wygrywały teksty, tak samo w Tołpa/Smolar, ale tam akurat ciężko było nie trafić chociaż jednego z 400 zestawów.

W konkursie eveline niby jest hasło a jednak pojawia się magiczne pole na filmik lub zdjęcie

COOO? SERIO???

W regulaminie jest "Odpowiedź na pytanie w formularzu zgłoszeniowym ....", ale wnioskuje, że chodzi o tekst, bo jest jeszcze "Zadanie Uczestnika polega na dodaniu ciekawej i kreatywnej odpowiedzi na pytanie ....”" .
Ale jakoś nie zawierzam temu, po tym co napisałaś, bo faktycznie nigdzie nie ma "NAPISZ", tylko "ODPOWIEDZ". 
Miałam nadzieje, że chodzi i TEKST, żadne filmy/zdjecia

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7238731 Napisano: 04.02.2025 09:28:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lilichilimili napisał(a):

niunio napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Mianaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ambition Biedronka - ktoś może pisał do agencji odnośnie ilości znaków ? emotka

A w lupce sprawdzała? emotka

A piszesz do 160? Niby można więcej ale nie wiem co myśleć emotka

Na razie jestem na etapie myślenia, czy w ogóle brać udział emotka Gary dopiero wygrałam w konkursie Tefal, noże też mam wygrane, deskę niedawno kupiłam w Ikei za wygrany bon emotka Taki to trudny los konkursowicza emotka
A tak serio, jeśli będę grać, to napiszę na 160 znaków, bo tak jest bezpieczniej.

Tam się nie podaje nr paragonu tak ? Czyli można wymyślać i wymyślać odpowiedzi 🤔

A jak wyślesz 10 smsów i potem w przypadku wygranej poproszą o 10 paragonów? emotka ja bym nie ryzykowała wysyłając więcej niż jedno zgłoszenie na paragon, były już konkursy, gdzie organizatorzy chcieli wszystkie paragony na konkurs pomimo, ze można było tylko wygrać raz. U mnie 1 sms = 160 znaków i więcej nie będę pisać, bo jasno jest napisane w regulaminie, że ma to być 1 sms.

W którym miejscu regulaminu widzisz tę informację?

Tu: " W zależności od sposobu rozliczania wiadomości SMS stosowanego przez operatorów
telefonii komórkowej lub/i uwarunkowań technicznych modelu telefonu użytego w tym celu przez
uczestnika konkursu, faktyczna długość wiadomości SMS zgłoszonej do konkursu przez uczestnika
może być różna. W szczególności dotyczy to wiadomości SMS zawierających polskie znaki
diakrytyczne, w związku z czym przed wysłaniem zgłoszenia uczestnik powinien upewnić się, że treść
zgłoszenia nie przekracza ilości znaków wskazanej powyżej."   Z ciekawości sprawdziłam na innym telefonie i np tam długość SMSa jest na 150 znaków, nie znam się na tym i nie wiem od czego to zależy, ale pewnie dlatego organizator nie określi wprost ilości znaków, bo jak widać długość jednego SMSa może być różna.

KTOŚ PYTAŁ U ORGANIZATORA
JEST 160 ZNAKÓW max

Jeśli ktoś chce sprawdzić, to niech przeleci wcześniejsze wypowiedzi, bo ja sama o to pytałam Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7237841 Napisano: 29.01.2025 14:51:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ile znakow mozna wpisac w sms GOTUJ Z AMBITION w BIEDRONCE?
W regulaminie nie znalazłam info o długosci. 
Wiec 1 sms i 160znaków czy przechodza dłuższe? Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7232758 Napisano: 03.01.2025 10:03:52 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Voucher ITAKA 10 000zł ważny do stycznia 2026

Jeśli ktoś planuje wyjazd a chce kupić parę złotych taniej to mogę sprzedać. Oferty cenowe na PW. Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0