Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika yaagatka

yaagatka

#7161788 Napisano: 29.02.2024 10:07:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

Czy jest jakiś patent na kinder? Poszło kilka paragonów i pudło. Widzę, że kilka osób chwaliło się wiele razy wygraną. Szczęście, czy jednak trzeba  wyczuć czas? Moze być priw i nie oczekuje dokładnego czasu, tylko informacji czy to fuks czy trzeba popracować.

ja tez wysłałam z 30 zgłoszeń i nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7159203 Napisano: 14.02.2024 17:01:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

Agnes napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

https://www.e-kon...u-tak-latwo-pokochac

Chyba pora kupić gitarę - nasz ulubiony gitarzysta zgarnął główną nagrodę

Masakra

Odpuściłam.. szkoda mi było moich nerwów. Jakoś konkursy na fb mniw odstraszają jak widzę ile jest komentarzy. Wolę wysłać sms lub formularż i nie mieć tej świadomości ile osób zrobiło tak samo jak ja emotka

Jesteście już w fanklubie? emotka
https://www.youtube.com/@marcinbogus713

Mysle, ze z okazji Walentynek moze dzisiaj byc premiera jakiegos nowego teledysku  Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7158842 Napisano: 12.02.2024 17:00:44 w SZUKAM....
konkursowelove napisał(a):

Czy za bony do Żabki można kupić też alkohol?

Tak, kupowałam kilkukrotnie właśnie alkohol na kolejne konkursy emotka Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7156821 Napisano: 03.02.2024 11:10:52 w Smolar
emi napisał(a):

ydrukowałam to nie widać numeru faktury.Zrobiłam zdjęcie z ekranu i kilka razy musiałam je zmniejszać bo nie chciało przejść. W końcu wysłałam takie że moim zdaniem też nie wiele co widać ale inaczej już się nie dało.

ja robie screen ekranu, wrzucam do Painta i zapisuje:) Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7156800 Napisano: 03.02.2024 09:43:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
3 zestawy Eveline pod rząd...
GRAJCIE emotka

Dla zainteresowanych regulamin:

11.5 Jedna osoba oraz osoby z jednego gospodarstwa domowego (przez termin „gospodarstwo domowe” organizator rozumie ten sam adres zamieszkania uczestników
loterii), może w ramach całej loterii otrzymać maksymalnie (łącznie) tylko cztery nagrody,
tj. tylko jedną nagrodę główną (I-go albo II-go stopnia) oraz tylko trzy nagrody
natychmiastowe,
z zastrzeżeniem postanowień pkt 11.10 regulaminu. Dotyczy to również
sytuacji, w której jedna osoba/osoby z jednego gospodarstwa domowego, będą zgłaszać się
podając różne numery telefonów/adresy e-mail i zakwalifikują się do więcej aniżeli trzech
nagród natychmiastowych i/lub jednej nagrody głównej (I-go albo II-go stopnia) Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7155122 Napisano: 26.01.2024 09:18:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

W jednym czasie żubrówka biała poszła? 
- czy na raty słali maile?

ja mam dwie wiadomosci na dwoch skrzynkach w tym samym czasie
nie pamietam jaki etap - brałam udział i w pierwszym i w ostatnim Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7155121 Napisano: 26.01.2024 09:18:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

W jednym czasie żubrówka biała poszła? 
- czy na raty słali maile?

ja mam dwie wiadomosci na dwoch skrzynkach w tym samym czasie
nie pamietam jaki etap - brałam udział i w pierwszym i w ostatnim Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7153513 Napisano: 17.01.2024 14:34:23 w Informują
Informują z Konkurs "Pokaż jak wygląda Twój before przed sylwestrem z Mionetto" Żabka

Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
wiadomość z neonem Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7153423 Napisano: 17.01.2024 09:28:51 w Paragony na trwające konkursy
Oddam dwa bilety do Multikina za dwa paragony na konkurs Wawel Intermarche  Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7150649 Napisano: 02.01.2024 14:33:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jakie dane oprócz danych z paragonu i maila podawało sie w konkursie WEDEL LECLERC?
moze ma ktoś screen albo pamieta?
Imię, naziwsko? Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7145299 Napisano: 07.12.2023 16:01:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dekasia napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Ile kosztuje obecnie Martini Asti w Kauflandzie? 🤔

kupowałam za 38,99

Dziękuję. Sporo. Ale czego się nie robi emotka

Grajcie, grajcie. Mnie Martini od dawna nie lubi (Biedronkowe konkursy) wiec przerzuciłam się na CAVE, bo jest połowe tańsza i mniej wytrawna od martiniowego prosecco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7145102 Napisano: 06.12.2023 21:17:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewunia napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Czy ktoś robił zakupy w ramach vouchera do Adidasa i wymieniał lub zwracał produkt? Jak to wygląda?

nie wiem jak z wymianą, ale przy zwrocie żeby otrzymać z powrotem voucher trzeba się z nimi skontaktować i wtedy wyślą swój voucher adidas, który nie obejmuje już żadnych promocji ani rzeczy przecenionych

Gdybym o tym wiedziałą to zrobiłabym inaczej - najpierw zamówiła za hajs, normalnie, potem zwróciła i zamówiła jeszcze raz za bon tylko to, co mi pasuje.
A zrobiłąm tak: wykorzystałam bon przy zakupach za ok 2 tys. Potem okazało się, że bon jest odliczany procentowo od każdej rzeczy! A nie od całości rachunku). Więc finalnie musiałam zwrócić wszystko, żeby nie dopłacać (a nie tylko to, co nie pasowało/nie podobało mi sie)
Potem jak mi wymienili na drugi voucher to nie mogłam zamówić tych produktów, co chciałam!
Skończyło się na tym, że zamówiłąm skarpetek za 250zł bo tego jedynego byłam pewna, że będą pasować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7144747 Napisano: 05.12.2023 15:42:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kto wygrał mój wyjazd do Amsterdamu ja sie pytam???
W temacie: Tylko bon do żabki z Bols Marine - mail o 15.40 Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7144634 Napisano: 05.12.2023 10:32:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na konkurs Carrefour - Pepsi i Lays mozna kupic za 15zł np tylko Pepsi?
W regulaminie jest mowa o 'produktach promocyjnych', wiec wg mnie mozna, ale wolę skonsultowac z Wami - ekspertami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7143759 Napisano: 01.12.2023 11:30:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie wygrałam w Twixie, a potrzebuje ekspresu do kawy, bo mam już zapas KILKUDZIESIĘCIU KILOGRAMÓW kawy (nie wygrałam, bo nie wzięłam udziału emotka )
Gdybym miała 5tysi z Lecha to bym kupiła.... Ale tez nie wygrałam (choć udział brałam...)

Więc 'abrakadabra' niech ten wątek zadziała.
Proszę Cię  Święty Patronie Konkursowiczów o ekspres do kawy i pare niespodzianek w grudniu.
Dziękuję za uwagę. Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7143453 Napisano: 30.11.2023 13:01:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krab24 napisał(a):

[quote=Przy zakupie 4, a nie maksymalnie 4.

iszhara]Tylko dziś w Kauflandzie promocja na wszystkie kalendarze adwentowe -60% z kartą Kaufland. Kalendarz Lindt (ten z bonami) wychodzi po 28 zł. - można kupić maksymalnie 4 sztuki na kartę. Gdy ktoś ma sporo punktów to 1000 pkt. można jeszcze wymienić na 10% rabatu na całe zakupy - wyjdzie jeszcze taniej. Zakładając że w każdym kalendarzu są 2 bony za mimum 10 zł to kalendarz wychodzi po 8 zł. Korzystajcie póki są jeszcze dostępne. 

Dzieki za info ale już nie ma. Nawet Pani przy kasie powiedziałą, ze nie zdazyla kupic dla siebie. Wzielam wiec jakies inne Lindta, niech chociaz dzieci sie ciesza... Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7142906 Napisano: 28.11.2023 15:40:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Teraz jak musiałam porządek w fotkach zrobić to mam tak (paragony,oświaczenia i zdjęcia w wiekszości na konkursy dawno temu).
I pierwsza myśl 15-20 takich samych ujęć ale genialne wszystkie świetne.I po chwili dobra zjedź snikersa.Nawet fotki robisz kiepskie.I usunęłam tyle a dalej mam 94% zapełnienia i komunikat ,że koniec miejsca za chwilę.
Dlatego zdjęcia na konki defintywnie porzuciłam.Jak mnie te konkursy denerwują wszystkie.

Usun też te zdjęcia z kosza emotka  inaczej mogą tam siedzieć 30 dni zanim zwolni Ci się miejsce Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7142327 Napisano: 26.11.2023 16:57:56 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś wolny paragon na konkurs APART w ROSSMANN? 
Właśnie zauwazyłam, że kupiłam tylko jedno mydło , a ma być za 15zł... Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7141074 Napisano: 21.11.2023 14:16:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

simonapp napisał(a):

Czy Organizator ma prawo zatrzymać część kwoty z mojej nagrody  
( chodzi o zaniżony koszt wyjazdu ) 
tłumacząc to kosztami jego organizacji emotka  emotka  emotka

Przy moim wygranym wyjeżdzie okazało się, że ponad połowa wartości wygranej to kamerzysta, pokój i inne oplaty za niego, itd. Nigdzie w regulaminie nie było takiego info. Tak więc wygrana o wartości 30 tys nie byłą warta nawet 10 tys

Myślę, że to zależy od formy nagrody i tego co jest w regulaminie.
Czy to jest forma 'vouchera' (np gotowy bon do biura podrozy) czy np 'łączny koszt wyjazdu'. Bo jak coś na zasadzie wyjazdu zorganizowanego przez agencje, to może byc tak, że podają łączną kwotę pod którą kryją się różne rzeczy. Wiem, bo ja tak ostatnio miałam na wyjezdzie i za nic w świecie nie jestem w stanie przeliczyc ile to mogło kosztować. 
Więc tu raczej pozostaje analiza i interpretaja danego regulaminu... Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7140748 Napisano: 20.11.2023 14:59:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

jaszczurka-04 napisał(a):

Ktoś zgłaszał się na ostatnią chwilę w Snickers i może powiedzieć ile było zgłoszeń?

Parę postów wyżej masz screen 1243.

a liczenie zaczynało się od 0  czy od 1000? bo Jak od 0 to już wiem zeby nie brac udziału xD Wyświetl w wątku >>
0 0