Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika yaagatka

yaagatka

#6747114 Napisano: 24.11.2020 18:49:55 w Smolar
Biorąc pod uwage, że w konkursie LIDL SOMAT/PUR było 90 blenderów i nie ustrzeliłam ani jednego (estetycznym i ładnym zdjęciem wpisującym się w tematykę), to śmiem twierdzić, że oni faktycznie wykluczają osoby, które już u nich kilka razy wygrały.
A to nie pierwszy konkurs Smolara w którym nie wygrałam, gdzie było dużo nagród.
Kiedyś wygrywałam często, teraz nigdyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6746989 Napisano: 24.11.2020 14:21:53 w SZUKAM....
Czy ktoś ma jakąś radę dla osoby, która nigdy nie wygrała w Heinekenie?
Szczęście / Ilość / Magiczna sztuczka ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6745000 Napisano: 17.11.2020 16:04:34 w SZUKAM....
monkakk napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

monkakk napisał(a):

Działają Wam poczty na wp i o2? 

Poczta na wp.pl ładowała się podejrzanie długo, ale działa.

U mnie konta chwilowo niedostępne...

U mnie też od kilku dni jest problem z zalogowaniem.
I akurat na o2 nie dostałam potwierdzeń z Wawel a na onet przyszło... Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6744994 Napisano: 17.11.2020 15:36:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukasz6 napisał(a):

zekomą treść zgłoszenia - które potwierdzili - a nigdy nie było wysłane. A na rzeczywiście wysłane - prawidłowo - NIC! 
Dość ich mam. 
Czekolad full Lindt na pół roku i zero wygranych.
Zechciało się "odbić" na Wawelu - by choć 200zł wpadło i część kosztów zwróciło - i lipa! Jak można wygrać -

Z ciekawostek - wczoraj wysłałam dwa zgłoszenia z maila na o2, a w niedziele z onet.pl 
Na o2 żadnych zwrotek z Wawela a na onecie jest.
Poza tym od kilku dni jak się loguję to mam komunikaty, że 'poczta jest tymczasowo nieczynna' czy coś.. 

Może faktycznie jakiś problem z mailami na o2? Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6743640 Napisano: 12.11.2020 18:30:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Wszyscy dostali nagrody od MARTINI Biedronka?
Ciągle czekam na dwie nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6741849 Napisano: 05.11.2020 10:02:11 w Smolar
mama-l-k-m napisał(a):

pikawka napisał(a):

Jakie fotki konkursowe lubi smolar?   emotka  ktoś coś podpowie  emotka

Ostatnio zauważyłam, że na naturalne idzie wygrać, mało pracochłonne. 
Ale doceniają też konkursowe. 

Smolar organizuje aktualnie coś zdjęciowego? Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6738591 Napisano: 23.10.2020 12:53:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

alan84 napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Czy ten proszek lub płyn łapie się na zwrot e

Jasne

Tylko PŁYNY, ŻELE i KAPSUŁKI.
Proszki nie. Jest w regulaminie załączik nr 1 Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6736284 Napisano: 14.10.2020 17:10:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

malmika napisał(a):

izak1000 napisał(a):

malmika napisał(a):

samuraj napisał(a):

malmika napisał(a):

Podpowiecie, czy gdzieś można teraz kupić w dobrej cenie Ferrero Rocher? emotka  

Biedronka 9,99zł 100g

Dzięki  emotka  to jakaś chwilowa promocja? 

Na Dzień Nauczyciela. emotka

Czyli tylko dzisiaj taka cena? 

U mnie  wczoraj w Biedronkach były takie stoiska z bombonierkami  i kwiatami dedykowanymi na Dzień Nauczyciela, ale jak długo to trwa to nie wiem emotka

W carrefour tez 100g kupowałam w tamtym tygodniu za 9,99 Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6735861 Napisano: 13.10.2020 11:09:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
TOSTER OD NUTELLI
wolałam patelnie emotka
Chętnie sprzedam emotka Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#6735661 Napisano: 12.10.2020 16:52:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

yaagatka napisał(a):

xena napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Z Martini się ogarnęli i zamiast dzwonić do 400 osób piszą teraz w kolejnym mailu, że można im mailowo podać dane do wysyłki nagrody.

tylko, że ja tych 400 nagród tutaj nijak nie widzę emotka  zaledwie kilka osób się pochwaliło. Sama wygrałam 1/3 zgłoszenia. Może to dopiero 1 stopnia poszły? (zresztą co najśmieszniejsze nagrody najtańsze za najlepsze hasła emotka  gdzie tu sens, gdzie logika?)

Ja często piję prosecco, więc z każdą wizytą w Biedrze brałam buteleczki. Chociaż nagrody są śmieszne, to z sympatii to Martini chętnie będę wycierać tyłek ich ręcznikiem czy pić z ich kieliszków.
U mnie nagród 9/10  emotka

Roześmiałam się w głos, czytając o wycieraniu tyłka ręcznikiem Martini . 

będzie można albo tyłek posadzić, albo wytrzeć... a z kieliszkami? no właśnie? co? emotka

Dobre pytanie, można ogłosić kolejny konkurs: CO ZROBIĆ Z WYGRANYMI KIELISZKAMI OD MARTINI? 
UWAGA: Najciekawsze odpowiedzi wygrają podstawki pod kieliszki.  Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6735638 Napisano: 12.10.2020 16:16:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Z Martini się ogarnęli i zamiast dzwonić do 400 osób piszą teraz w kolejnym mailu, że można im mailowo podać dane do wysyłki nagrody.

tylko, że ja tych 400 nagród tutaj nijak nie widzę emotka  zaledwie kilka osób się pochwaliło. Sama wygrałam 1/3 zgłoszenia. Może to dopiero 1 stopnia poszły? (zresztą co najśmieszniejsze nagrody najtańsze za najlepsze hasła emotka  gdzie tu sens, gdzie logika?)

Ja często piję prosecco, więc z każdą wizytą w Biedrze brałam buteleczki. Chociaż nagrody są śmieszne, to z sympatii to Martini chętnie będę wycierać tyłek ich ręcznikiem czy pić z ich kieliszków.
U mnie nagród 9/10 emotka Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#6734912 Napisano: 09.10.2020 15:01:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

dysia napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

dysia napisał(a):

samuraj napisał(a):

baxter napisał(a):

Czy przechodzą Wam zgłoszenia na belvitę? u mnie jedno przeszło a drugie, kręci, kręci i pokazuje  - 503 Service UnavailableNo server is available to handle this request.

u mnie jedno poszło na drugie trzeba czekać do jutra emotka
rufus napisał(a): wczoraj belvita poszla w 15 dzis 13 minut.. tez mieliscie problem ze strona?

tak zapewne była przeciążona ;/

otrzymaliście potwierdzenie na smsa?

Ja nie dostałam potwierdzenia sms, a na stronie było info, że zgłoszenie przyjęte. 

tez nie otrzymałam informacji sms a na www ze poinformują mnie smsem

Sms zapewne jeszcze dotrze była tylko informacja ,że zgłoszenie przyjete

Od której godziny można zgłaszac paragony? Od północy czy od rana? Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6733266 Napisano: 02.10.2020 13:53:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Po jakim czasie informują z Nutelli o nagrodzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6732913 Napisano: 01.10.2020 11:22:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widziałam Wasze komentarze na temat loterii... a że informatyk ze mnie słaby to piszę z pytaniem, bo nie wiem czy jest np sens startować w Ferrero:

Czy te bramki w loteriach są o określonych godzinach? (np. w Jacobs Barista powtarzały się dane)
Czy można je jakoś przewidzieć? (np. w Prymacie?)
Czy faktycznie co bardziej obeznane cwaniaki emotka  mogą poznać schemat bramek/czasu?

Do tej pory myślałam, że to jest chybił/trafił , ale tak chyba jest w zwykłych loteriach, a nie bramkach?
Nie wiem czy inwestować w BLACKi czy w FERREFO xD Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6729066 Napisano: 15.09.2020 09:17:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Czy Avanti odeśle mi paragon (mam tam produkty na inny konkurs), jeśli dołączę kopertę zwrotną ?
I czy nagroda główna będzie wybierana wśród osób, które wygrały bluzy ?, Jak to już bywało u Avanti?w

Organizator jest zobowiązany do zwrotu Dowodu Zakupu Uczestnikowi, o ile Uczestnik prześle Organizatorowi zaadresowaną kopertę ze znaczkiem pozwalającym na nadanie
przesyłki rejestrowanej na wskazany adres. Organizator zobowiązany jest do nadania przesyłki z Dowodem Zakupu niezwłocznie,
nie później niż do dnia 30.10.2020 roku.

Główna z wszystkich,  ale na wszelki wypadek wolałam odesłać im na tą bluzę 

Ja odesłałam kopertę z prośbą o zwrot, bo jak zwykle wzięłam 'wszystko na jeden'. Nagroda przyszła chyba w piątek a na paragon ciągle czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6727856 Napisano: 09.09.2020 09:54:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
smerf1234 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

tuw3105 napisał(a):

Jak macie opisanego Tigera w Dino bo u mnie jest napoj emotka

A NAPÓJ ENERG 0,25L  - też przed chwilą kupiłam

CHyba każde DIno ma tak opisanego Tigera emotka

Tak, Dino w swoich wydrukach nie ma żadnych nazw firm/marek, dlatego na konkurs Nestle tez mam jedynie 'danie obiadowe' emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6727850 Napisano: 09.09.2020 09:47:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tuw3105 napisał(a):

Jak macie opisanego Tigera w Dino bo u mnie jest napoj emotka

A NAPÓJ ENERG 0,25L  - też przed chwilą kupiłam Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6727622 Napisano: 08.09.2020 09:51:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na Nutelle odsyła się oryginał paragonu czy wystarczy ten skan dołączony do zgłoszenia?
Pytam, bo miałam kilka produktów i wczoraj wysłalam ten paragon na CRF Mirinde Wyświetl w wątku >>
1 flinta_13 0

yaagatka

#6723135 Napisano: 19.08.2020 22:38:59 w Paragony na trwające konkursy
Kupię 2 paragony ODIDO coca cola lub wymienię na coś z Carrefour  Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#6722778 Napisano: 18.08.2020 13:05:01 w Czy informują/ informowali?
adriannaa napisał(a):

anaesth napisał(a):

Colgate - poszło wszystko na raz? Ma ktoś nagrodę za pierwszy dzień?

Niestety raczej poszły wszytskie, w pierwszy dzień konkursu z tego co wiem to bardzo dużo osób wysłało

Wszystko razem - przynajmniej ja dwa zgłoszenia z dwóch roznych dni mam o tej samej godzinie na mailach 11;56 Wyświetl w wątku >>
0 0