Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#7352504 Napisano: 04.05.2026 11:12:36 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Produkt: Bon Sportano.pl o wartości 500 zł 
Cena: 399 zł 
Ważność: 15.12.2026r.

Zapraszam na priv. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7352215 Napisano: 01.05.2026 15:38:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pou napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A co to za pin w aplikacji coca cola w nowej loterii? Chodzi o nowe kody?

wpisuje się kod z nakrętki

Aha
 Czyli nowy kod. Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7352213 Napisano: 01.05.2026 15:20:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A co to za pin w aplikacji coca cola w nowej loterii? Chodzi o nowe kody? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7350691 Napisano: 24.04.2026 16:56:14 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas czy idzie jakoś zrobić przy oddawaniu konkursu możliwość dodania dodatkowego pola na datę konkursu przy konkursach promocyjnych? Tylko, żeby ona nie była obowiązkowa. 
Chodzi o konkursy żabki. 
Teraz dodając musimy określić dzień zakończenia konkursu, 
Ale żabka ma tak jakby dwie daty
Zakup do 05.05.2026, zgłoszenia do 07.05.2026
Nie wiadomo teraz jaki termin wpisać, ten zakończenia (wtedy pretensje, że zakupów już nie można zrobić) czy datę zakończenia zakupów  (pretensje, że konkurs nadal trwa a jest w zakończonych). 
Wiem. Można to wpisać, w treść konkursu, ale czasami ustawiamy sobie te pineski (kropki) i tam tego nie ustawisz.... 
Czemu nie obowiązkowe? Bo większość konkursów dzień zakończenia ma z dniem zakończenia sprzedaży, żabka nie

Czy dałoby się coś takiego stworzyć? Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

pioge7

#7350439 Napisano: 23.04.2026 16:32:59 w Żegnamy zmarłych

pioge7

#7350183 Napisano: 22.04.2026 20:20:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Słuchajcie ja ostatnio słabo ogarniam, nagrody z Tyskie dino- bony doszły jakiś czas temu. A jak to było z Tchibo Dino? Doszły te bony?

Na Tchibo czekamy do 30 kwietnia

Uff, bo myślałam, że doszły i zdążyłam wydać.

Mam w przygotowaniu paczkę od advalue więc chyba coś robią z Tchibo emotka Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

pioge7

#7349715 Napisano: 21.04.2026 13:51:25 w Zapowiedzi konkursów

pioge7

#7349222 Napisano: 19.04.2026 14:30:05 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
200 zł do KAUFLANDU (mam) zamienię na 200 zł do LIDLA  (chcę)  emotka  Jak ktoś by miał, serdecznie zapraszam na priv. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7349107 Napisano: 18.04.2026 13:46:36 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
emi napisał(a):

kumulacja napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Czy nie da się nic zrobić, aby strona się nie zacinała? Od kilku dni jakaś masakra, wszystko tak długo się otwiera. Inne strony śmigają normalnie, a e-konkursy ciągle się zawieszają.

Pionas pracuje na etacie, po pracy to naprawi. Cierpliwości emotka

Zlikwidować opcję dodawania grafiki w MDW i PARAGONY

O tak. Likwidacja grafik w MDW jak najbardziej. Strona się wczytuje nieraz bardzo długo zanim załadują się zdjęcia. Szczególnie na telefonie. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7349019 Napisano: 17.04.2026 20:20:48 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Żyłam w błogiej nieświadomości, że ta opcję usunęli a teraz widzę, że trzeba szukać innej apki.
Poczytałam opinie o obu i jest info, że nie wszystkie smsy dochodzą. Ktoś więcej z nich korzysta i może polecić?
Może te wiadomości google zaktualizują też jak będzie więcej osób zgłaszać.

Sprawdź czy jesteś beta testerem aplikacji? Ja po odinstalowaniu wersji beta mam znowu info z jakich kart przychodzą smsy. Nie wiem jak długo ale teraz działa

Nie jestem beta testerem a mimo to nie mam tej informacji z której karty są smsy. Szukałam czy gdzieś w szczegółach czy innym miejscu się tego nie znajdzie,ale wygląda na to że nie ma.

no to dziwne, ja byłem, usunąłem wersję beta i znowu mam to. Nie wiem na jak długo, ale mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7349008 Napisano: 17.04.2026 18:51:06 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy u was też zniknęła w wiadomości google na android informacja na jaką kartę przychodzą smsy? Da się to jakoś ustawić ?

Zniknęła, nie znalazłam w ustawieniach takiej opcji, zmieniłam tymczasowo apkę na inną emotka

Masz jakąś fajną? Bo ja znalazłem z reklamami i trochę irytują emotka

Taką https://play.goog...y.messages&hl=pl
Prosta i bez wodotrysków, ale jeśli szukasz czegoś bardziej rozbudowanego, to Textra przez 14 dni jest bez reklam.

Dzięki. Jutro sprawdzę co i jak emotka

Żyłam w błogiej nieświadomości, że ta opcję usunęli a teraz widzę, że trzeba szukać innej apki.
Poczytałam opinie o obu i jest info, że nie wszystkie smsy dochodzą. Ktoś więcej z nich korzysta i może polecić?
Może te wiadomości google zaktualizują też jak będzie więcej osób zgłaszać.

Sprawdź czy jesteś beta testerem aplikacji? Ja po odinstalowaniu wersji beta mam znowu info z jakich kart przychodzą smsy. Nie wiem jak długo ale teraz działa Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7348614 Napisano: 16.04.2026 11:33:14 w Paragony na trwające konkursy
pioge7 napisał(a):

https://zero-e.pl/polomarket/
Kupię paragon emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7348517 Napisano: 15.04.2026 21:28:02 w WC - rozmowy o wszystkim
kiwiwi napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy u was też zniknęła w wiadomości google na android informacja na jaką kartę przychodzą smsy? Da się to jakoś ustawić ?

Zniknęła, nie znalazłam w ustawieniach takiej opcji, zmieniłam tymczasowo apkę na inną emotka

Masz jakąś fajną? Bo ja znalazłem z reklamami i trochę irytują emotka

Taką https://play.goog...y.messages&hl=pl
Prosta i bez wodotrysków, ale jeśli szukasz czegoś bardziej rozbudowanego, to Textra przez 14 dni jest bez reklam.

Dzięki. Jutro sprawdzę co i jak emotka Wyświetl w wątku >>
1 kiwiwi 0

pioge7

#7348512 Napisano: 15.04.2026 21:13:09 w WC - rozmowy o wszystkim
kiwiwi napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Masz jakąś fajną? Bo ja znalazłem z reklamami i trochę irytują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#7348373 Napisano: 15.04.2026 12:43:52 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy u was też zniknęła w wiadomości google na android informacja na jaką kartę przychodzą smsy? Da się to jakoś ustawić ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7347622 Napisano: 12.04.2026 14:23:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
montezuma napisał(a):

Okazało się, że można pobrać paragon fiskalny, który jest uznawany przez agencje reklamowe.

ale wszystkie agencje uznają taki paragon? Co w przypadku wygrania głównej nagrody, wtedy agencja prosi o wysyłkę oryginału paragonu. Taki by przeszedł? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7347598 Napisano: 12.04.2026 11:41:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

dede napisał(a):

Ja wiem że Smolar bardzo czepia się paragonów ale co ja im poradzę że Biedronki mają beznadziejne wydruki. W konku Kasia chcą bardzo dużo danych z paragonu a to zwiększa możliwość tego że akurat w którymś miejscu coś urwie. Włożyłam sporo pracy w zgłoszenie, myślałam że potrzebny będzie tylko numer który jako tako się wydrukował a tu takie coś. Dzisiaj już nigdzie produktu nie kupię, zgłosiłam taki jaki miałam a teraz się zastanawiam czy uznają. Co prawda nr sklepu występuje jeszcze w innym miejscu paragonu ale nie wiem czy to pomoże. Jakie macie doświadczenia z tą agencją?

Wydaje mi się że akurat Smolar nie robi wielkich problemow, np. jak opis kiepski to sami sprawdzają. Jak kiedyś wpisałam chyba nr NIP sklepu zamiast nr sklepu w formularzu to też nie robili problemu. Odpisali że najważniejsze że zakup w Biedronce

miałem podobnie kiedyś, mój numer paragonu składał się z 7 cyferek z czego było 1200000 i przez pomyłkę wpisałem o 1 zero za dużo. Napisałem do nich i odpisali, że uznają taki paragon w razie wygranej. Wygrałem, nagrodę dostałem. Także warto do nich napisać i wyjaśnić zawczasu. Smolar jest spoko. Choć rzadko nagradza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7347520 Napisano: 11.04.2026 19:07:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

Wiem, że była taka dyskusja - ale nie mogę jej znaleźć - który numer wpisujemy w konkursie Bakusia w Biedronce.
Przy kasjerze nie mam żadnego numeru - a taki przykładowy jest pokazany w formularzu.

nie masz czegoś takiego?
Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#7347396 Napisano: 10.04.2026 20:33:30 w SZUKAM....
ochenka napisał(a):

Hej. Który numer na paragonie wstawiacie w konkursie Bakusia?

Jest zaznaczony na stronie, który należy podać. Ten po lewej obok kasjera. Wyświetl w wątku >>
0 0