Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6643548 Napisano: 27.09.2019 09:44:27 w Sport
nkba napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nkba napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

No,szkoda  emotka Myślę,że nerwy ich zjadły:(  Strasznie psuli serwy emotka
Druga sprawa-brak dopingu naszych kibiców emotka
Ogarną się o brąz, tego im życzę emotka

Niestety oni psują serwy już od dawna, jak nie w siatkę to poza boisko...
ale nie chciałbym żeby trener zrobił to co Antiga...
jak już wygrał mistrzostwa to pózniej grał cały czas tym samym składem. Zero zmian, a przecież zmiennicy też są dobrzy, wczoraj Heynen też zmian prawie nie robił. 
źle grał Leon, drzyzga, kubiak, Bieniek... zamiast ich zmienić to on trzymał ich do końca... a może Kochanowski, śliwek i szalpuk by coś ugrali. emotka  ehhh... 

Co do serwowania to rzeczywiście jakoś im teraz mocno nie idzie emotka Ale i tak mi żal jak cholera emotka ale było minęło...
Ja tylko czekam na olimpiadę i już trzymam kciuki emotka

Po drodze jeszcze Puchar Świata wiec może się odkujemy emotka  

Tak, ale wiesz... medal olimpijski to jednak taka wisienka na torcie, przynajmniej dla mnie emotka

Oczywiscie emotka  tez czekam na tem medal z wielkim optymizmem emotka ale wiesz... czemu po drodze nie możemy zdobyć jeszcze rodzynek do tego tortu emotka  jutro brąz, zaraz puchar świata i kolejny medal emotka w przyszłym roku może liga światowa emotka  i tak kilka i zwieńczenie olimpiada emotka  pięknie,   A przypominam że dziś lekkoatletyka startuje i kolejne medale mam nadzieję będą zdobywane emotka   Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pioge7

#6643515 Napisano: 27.09.2019 07:24:47 w Sport
nkba napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

jak już wygrał mistrzostwa to pózniej grał cały czas tym samym składem. Zero zmian, a przecież zmiennicy też są dobrzy, wczoraj Heynen też zmian prawie nie robił. 
źle grał Leon, drzyzga, kubiak, Bieniek... zamiast ich zmienić to on trzymał ich do końca... a może Kochanowski, śliwek i szalpuk by coś ugrali. emotka  ehhh... 

Co do serwowania to rzeczywiście jakoś im teraz mocno nie idzie emotka Ale i tak mi żal jak cholera emotka ale było minęło...
Ja tylko czekam na olimpiadę i już trzymam kciuki emotka

Po drodze jeszcze Puchar Świata wiec może się odkujemy emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6643503 Napisano: 27.09.2019 05:23:20 w Sport
tereniagno napisał(a):

źle grał Leon, drzyzga, kubiak, Bieniek... zamiast ich zmienić to on trzymał ich do końca... a może Kochanowski, śliwek i szalpuk by coś ugrali. emotka  ehhh...  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6643483 Napisano: 26.09.2019 22:51:32 w Sport
emotka  Brak słow... dzis to nie byli oni emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6643475 Napisano: 26.09.2019 22:38:38 w Sport
A ja jutro na 6 do pracy emotka emotka  chyba nie wyspie sie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6643461 Napisano: 26.09.2019 22:18:09 w Sport
kumulacja napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Kto ogląda ze mną mecz Polska-Słowenia?
Pomóżcie, bo - jak mówi Paździoch - Helena mam zawał! Prawie!

Dziś ich nie poznaje... grają ospale. 
Słowenia broni wszystko, nasi wszystko puszczają.. a gra Leona jest fatalna i zamiast go zmienić, trener go trzyma nadal... paranoja dziś :( 

Może naszym siatkarzom brakuje dopingu polskich kibiców? Może ten hałas działa na nich paraliżująco?

Watpię..
w Iranie grali i wygrywali.. dziś chyba nie ich dzien emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6643455 Napisano: 26.09.2019 22:00:32 w Sport
kumulacja napisał(a):

Kto ogląda ze mną mecz Polska-Słowenia?
Pomóżcie, bo - jak mówi Paździoch - Helena mam zawał! Prawie!

Dziś ich nie poznaje... grają ospale. 
Słowenia broni wszystko, nasi wszystko puszczają.. a gra Leona jest fatalna i zamiast go zmienić, trener go trzyma nadal... paranoja dziś :(  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6643225 Napisano: 26.09.2019 07:52:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Niby tylko 4 zł ale pierwszy raz wygrana grania od miesięcy przez internet emotka
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6642655 Napisano: 24.09.2019 14:38:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Wygrałam maskotkę z Milki a na paragonie z ITM mam "czekolada biała", muszę mieć pieczątkę ze sklepu czy też może być zdjęcie paragonu z czekoladą? emotka

chyba musisz mieć pieczątkę. Jak wejdziesz w linka do danych to tam jest info żeby wstawić paragon a obok że jeśli paragon nie określa że Milka to musisz wstawić druga stronę paragonu z pieczątką i adnotacją sklepu Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6642631 Napisano: 24.09.2019 13:57:12 w STOPIEŃ ZAANGAŻOWANIA
Kurcze jakoś tak spadło do 1-2
:( mało wygrywam, mało gram, już nawet zakupy konkursowe spadły na boczny plan. Wcześniej jechało się 40 km do sklepu po care kupić a teraz... 2 km to problem emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6642291 Napisano: 23.09.2019 13:03:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Mam pytanie czy paragon z tic taka trzeba jeszcze odsyłać pocztą, bo mam na jednym paragonie z czekolada lindt i się zastanawiam czy zgłaszać na oba konkursy. Bo jeślibym wygrała w lindt to trzeba wysłać pocztą.

Ale Lindt chce tylko skan paragonu... 
wygralem i nie chcą wysyłki listem  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6641810 Napisano: 20.09.2019 15:18:44 w SZUKAM....
amif napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy ktoś używa termosów z milki? Planuje jutro iść w góry i nie wiem czy na nim polegać czy raczej kupić coś lepszego? 

trzymają dobrze, do 3 godz płyn ze środka (kawa/herbata) jest gorący, do 5 godzin mocno ciepły

Super, dziękuję emotka  czyli mniej wiecej 8 godzin wytrzymają tyle ile planuje poświęcić jutro czasu emotka  dziękuję  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6641801 Napisano: 20.09.2019 14:45:46 w SZUKAM....
Czy ktoś używa termosów z milki? Planuje jutro iść w góry i nie wiem czy na nim polegać czy raczej kupić coś lepszego?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6641610 Napisano: 19.09.2019 21:33:06 w SZUKAM....
asiatko napisał(a):

pomocy
Chciałam dziś wypłacić swoje srodki z allegro, a tam niespodzianka - weryfikacja mojego konta bankowego. Musiałam podac pesel i nr dowodu i przelac 1,01 zł. A teraz pisze ze weryfikacja moze potrwac do 5 dni. czy wy tez tak macie?

To pewnie masz nie włączoną funkcje przelewy24 czy jakoś tak a ktoś ci wpłacił przez to i teaz żeby wyplacic muszą cię zweryfikować. Jedynie to mi przychodzi do głowy emotka

nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy ktoś kiedyś nie odebrał na czas przesyłki z paczkomatów?
u nas paczki do paczkomatów dostarczają różnie. Między 10 a 13.
I przypuśćmy mam czas do jutra do 10:10. A co jak przyjadę o 10:30 ? A kuriera jeszcze nie było zabrać ją ze skrytki?
Otworzy mi się czy się zablokuje to otwarcie?

Otworzy się, ale jak boisz się, że nie zdażysz to zawsze możesz przedłużyć pobyt paczki w paczkomacie - usługa płatna emotka

wiem że mogę. ale akurat mam tak prawie paczkę do odbioru do 10:10 a będę mniej więcej o 10:30 bo nie dam rady wcześniej i myślałem że to z automatu o 10:10 zamkną i się nie otworzy.
dzięki emotka

Idea paczkomatów jest taka, żeby ułatwiać życie ludziom, a nie utrudniać emotka  dopóki kurier nie pojawi się ponownie w paczkomacie paczka będzie grzecznie na Ciebie czekała. Najbliższy mi paczkomat jest zazwyczaj przeładowany, więc paczki czasem są wkładane w 2 turach, na szczęście płynnie ludzie odbierają swoje zamówienia emotka

To dobrze emotka staram się odbierać szybko, ale niestety paczkomat mam 12km od domu  wiec nie zawsze się da. A jutro akurat będę ale troszkę pózniej niż powinienem, wiec myślę że kurier do tego czasu paczki nie weźmie emotka ale byłem pewny że ten czas jest sztywno określony i jeśli 10:10 to 10:11 sie drzwi zablokują czy coś emotka  ale dobrze wiedzieć na przyszłość emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6641572 Napisano: 19.09.2019 19:36:51 w SZUKAM....
zielonaszpilka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

I przypuśćmy mam czas do jutra do 10:10. A co jak przyjadę o 10:30 ? A kuriera jeszcze nie było zabrać ją ze skrytki?
Otworzy mi się czy się zablokuje to otwarcie?

Otworzy się, ale jak boisz się, że nie zdażysz to zawsze możesz przedłużyć pobyt paczki w paczkomacie - usługa płatna emotka

wiem że mogę. ale akurat mam tak prawie paczkę do odbioru do 10:10 a będę mniej więcej o 10:30 bo nie dam rady wcześniej i myślałem że to z automatu o 10:10 zamkną i się nie otworzy.
dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6641552 Napisano: 19.09.2019 17:26:27 w SZUKAM....
Otworzy mi się czy się zablokuje to otwarcie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6641544 Napisano: 19.09.2019 16:54:25 w Pomocy!!!!
https://www.wykop.pl/link/5136803/google-pay-daje-10-zl-do-kazdej-wplaty-min-5-zl-na-skrzywdzone-zwierzeta/
jak ktoś może to do każdej płatności (pierwszej) za min. 5 zł na ratujemyzwierzaki.pl przez Google pay, Google dodaje 10 zł. 
szkoda żeby sie zmarnowało. 
w tym wypadku wpłata 5 zł= 15 zł 
jak ktoś może emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6640925 Napisano: 18.09.2019 09:34:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

czy to normalny pesel na dziś z RMF?? taki mi się wyświetla na www  można się 

00272115600

Tak, normalny emotka  taki podawali bo słuchałem emotka  od 2000 do miesiąca urodzenia dodaje się 20 dlatego taki dziwny emotka  ale to normalny lipiec jest emotka   Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

pioge7

#6640237 Napisano: 16.09.2019 14:18:17 w Informują
Jedyneczki... bilety do kina.
email przed 13 Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6639919 Napisano: 15.09.2019 11:59:29 w SZUKAM....
działa wam bot konkursowy ze Stocka? Daję Weź udział i nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0