Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6639820 Napisano: 14.09.2019 18:05:59 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wiem że miało nie być polityki ale już nie mogę...
To że wybory za miesiąc i plakaty tych p(osłów) są wszędzie to już jakość wytrzymam, ale na maksa się wkurzyłem jak wczoraj wracam do domu i od głównej drogi widzę na naszym ogrodzeniu baner jednego z tych pożal się Boże polityków z KO. Jak się okazuje nikt z domu nie wiedział o takim plakacie, nikt na niego nie udzielił żadnej zgody, a nikt nie wiedział bo baner zawisnął od strony gdzie mamy posadzone duże tuje i nie widać siatki i drogi, także trzeba jechać główną drogą żeby go zobaczyć.
Wczirja wieczorem w biurze tego pana nikt nie odbierał telefonu żeby wyjaśnić ale ja tego tak nie zostawię. Bez żadnych pozwoleń i zgody ten pan zawiesił baner na naszej własności... I to mnie wkurza.... Bardzo.... Wrrrrr...

pioge7 , nie będę tutaj wchodzić w tematykę, która partia jest "pożal się Boże", ale nie rozumiem problemu...
Po co masz gdziekolwiek dzwonić? Twój płot? Jak Twój, to sru z tym banerem do odpowiedniego pojemnika na śmieci i z głowy.  emotka
Najwyżej możesz w to miejsce walnąć swój baner z napisem "Private". emotka

ziolko
  - dokładnie! Plus jeszcze to, że te cholerne szmatławce poobrywane potem przez wiatr, nawet zawieszone w legalnych miejscach nie dodają uroku miastu... emotka

Baner oczywiście został ściągnięty, ale chciałem dojść do tego kto zezwolił temu panu zawiesić bez pytania. 
dodzwonilem sie, pan przyjechał przeprosił i obiecał że się to nie powtórzy. 
mam nadzieje
a co do partii, mam jednakowe zdania o każdej. Wolałbym już baner sklepu żeby zawisł a nie tych panów i pań emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6639708 Napisano: 14.09.2019 07:12:03 w Wkurza mnie...
Wiem że miało nie być polityki ale już nie mogę...
To że wybory za miesiąc i plakaty tych p(osłów) są wszędzie to już jakość wytrzymam, ale na maksa się wkurzyłem jak wczoraj wracam do domu i od głównej drogi widzę na naszym ogrodzeniu baner jednego z tych pożal się Boże polityków z KO. Jak się okazuje nikt z domu nie wiedział o takim plakacie, nikt na niego nie udzielił żadnej zgody, a nikt nie wiedział bo baner zawisnął od strony gdzie mamy posadzone duże tuje i nie widać siatki i drogi, także trzeba jechać główną drogą żeby go zobaczyć.
Wczirja wieczorem w biurze tego pana nikt nie odbierał telefonu żeby wyjaśnić ale ja tego tak nie zostawię. Bez żadnych pozwoleń i zgody ten pan zawiesił baner na naszej własności... I to mnie wkurza.... Bardzo.... Wrrrrr... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6639192 Napisano: 12.09.2019 15:28:09 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

2 - w sklepach są już dekoracje na Boże Narodzenie!! dla mnie to przegięcie i swoiste rozmycie tego czasu świątecznego. 
Co innego, jakby zaczynało się z końcem listopada czy początkiem grudnia, jak jeszcze kilkanaście i więcej lat temu. Wtedy czuło się nadchodzące święta, a teraz?? dekoracje bożonarodzeniowe leżą obok piórników i tornistrów na nowy rok szkolny...

hahaha emotka ja już szukam na alliexpress ozdób na Boże Narodzenie emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6639164 Napisano: 12.09.2019 13:58:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Myślicie, że przejdzie taki paragon do konkursu WEDEL w C4?
skończyła się rolka papieru i nie wydrukowało dalszej części emotka
 nie wiem czy zgłaszać czy sobie darować ?

Oczywiście, że zgłaszać. PMI sobie weryfikują sami niejasności,  a w centrali na pewno to potwierdzą. Jeśli drukarka nie miała kopii elektronicznej to jest na drugiej rolce  (i zapewne na serwerze w bazie)

kurcze tego nie wiem.
Zakupy robił tata. Prosiłem o paragon więc przywiózł, a nie wiedział że w ogóle taki dostał bez końcówki...

Każda kasa/drukarka ma swoją kopię, tylko zależy od urządzenia, czy papierową, czy e-kopie. Jeśli mimo to masz obawy zadzwoń lub napisz do organizatora emotka  Sam z siebie nie wyrzucaj emotka

Dzieki emotka  
napisałem, wysłałem skan, odpisali że mogę emotka  
dzięki za utwierdzenie emotka w przekonaniu   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6639109 Napisano: 12.09.2019 12:04:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nie wiem czy zgłaszać czy sobie darować ?

Oczywiście, że zgłaszać. PMI sobie weryfikują sami niejasności,  a w centrali na pewno to potwierdzą. Jeśli drukarka nie miała kopii elektronicznej to jest na drugiej rolce  (i zapewne na serwerze w bazie)

kurcze tego nie wiem.
Zakupy robił tata. Prosiłem o paragon więc przywiózł, a nie wiedział że w ogóle taki dostał bez końcówki... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6639095 Napisano: 12.09.2019 11:49:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nie wiem czy zgłaszać czy sobie darować ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6638749 Napisano: 11.09.2019 14:38:03 w Popraw sobie humor...

ten byk ortograficzny w emailu od tic taca strasznie razi emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6638277 Napisano: 10.09.2019 12:30:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gra ktoś tutaj:
https://www.e-kon...bc.html#.XXd4gn_grIU
wysłałem odpowiedź wg regulaminu
a oni odpisali że dziękują za zgłoszenie i żeby wysłać odpowiedź: bielmar i odpowiedź na pytanie
i nie wiem czy doszło to do nich czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6638144 Napisano: 10.09.2019 09:11:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kapsle po żywcu mamy trzymać do końca września czy mieliśmy trzymać do końca sierpnia?
Bo już nie kojarzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6637888 Napisano: 09.09.2019 12:51:01 w Biedronka
anula81 napisał(a):

poda ktoś zyczliwy nr tego sms premium z kropki TV by wysłać sms do konkursu emotka

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-back-to-school18.html#.XXYucrI9ehB
W komentarzach są zdjecia wklejone emotka    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6637254 Napisano: 06.09.2019 16:54:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do kiedy można odbierać danio z wstrzasnijglodem? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6637251 Napisano: 06.09.2019 16:43:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś pytał o maskotki danio, wymiary
znalazlem takie info

https://www.wiado...a-je-wygrac-w-,56732 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6636985 Napisano: 05.09.2019 20:36:07 w Oddam za darmo

pioge7

#6636928 Napisano: 05.09.2019 17:51:46 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

natka005 napisał(a):

Wkurza mnie Intermarche w moim mieście. Cokolwiek tam kupię na konkurs jest zawsze bardzo słabo opisane. Sama już nie wiem, czy grać na tych paragonach i martwić się, jak coś ewentualnie wygram czy je po prostu wyrzucać. emotka a konkursy fajne...

Wydaje mi się, że wszędzie mają tak słabo opisane paragony w ITM 

na szczęście nie wszędzie emotka U mnie w INTERKU przed każdym produktem na paragonie widnieje cały kod kreskowy produktu, a ostatnio nawet pojawiły się w opisach nazwy producenta, już mam DELMA, TIC TAC czy Tortex emotka Także co inter to inter emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6636411 Napisano: 04.09.2019 13:29:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Hejka,
1 września dodałam 7 konkursów  nadal jestem zablokowana w wątkach,
czy coś nie tak?

Tak. Tydzień temu miałem wypadek. Wczoraj pogrzeb dziadka, dopiero wracam do życia.

Przykro mi emotka  (*) 
jak najbardziej rozumiemy i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia emotka  i życia  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6636392 Napisano: 04.09.2019 12:38:35 w Pomocy!!!!
edith napisał(a):

Jaką polecacie drukarkę  chodzi mi o to aby wkłady były tanie ,drukowala w kolorze i musi być   skaner emotka

Brother ... od kilku lat mam jedną i tą samą. Niby kosztowała 450 zł ale wkłady do niej po 3-4 zł (zależy od modelu), sama się czyści w nocy i tusze nie wysychają... tusze wymieniam raz na 3-4 miesiące, a drukuję dość dużo jak na domowe warunki emotka  
wczesniej kupiłem hp... niby kosztowała 180 zł ale tusze po 100 zł do niej. Stale wydychały tusze i trzeba było kupić nowe tonery i po kilku razach tusze przewyższyły brothera. 

magdalena-1989 napisał(a):

Czy ma ktoś wykupioną opcje Empik premium? Chciałabym kupić pieluszki pampers pantsy 5, mam kod znizkowy z loterii visa30zł... czy ktos byłby uprzejmy ze swojego konta kupic mi ? emotka Bo wtedy kosztuje 119zł,anormalnie 139.Oczywiście podaje kod i robie przelew reszty kwoty do dopłaty emotka  

Może warto by było pomysleć o zbiorowym zakupie emotka
tak jak ja mam z Allegro smart. Płacimy z rodzeństwem po 10 zł i kupujemy na rok, hasłem do konta sie dzielimy i kto co chce to sobie kupuje. Zaraz się wraca.  Może warto by było pomysleć o takiej inwestycji z Empik na forum emotka ja korzystam raz na rok... ale są tacy co kupują stale emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6636379 Napisano: 04.09.2019 12:14:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

Czy z Śniadanio w Polomarkecie dostał już ktoś budzik JBL? Bony były wysłane już jakiś czas temu a budziki?

Czekam emotka   Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

pioge7

#6635843 Napisano: 03.09.2019 06:32:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Stokrotka indykpol. Czy ktoś dosxuksl się czy jest ograniczenie ilości znskow ? Bo w reg. Nie widzę nic.  emotka

pisałem do Amooco i dostałem odpowiedź:

Odpowiedź może liczyć więcej niż 160 znaków (nie ma limitu). Trzymamy kciuki za wygraną w konkursie!

Oooo no super. Dziękuję Ci bardzo  emotka

proszę bardzo emotka

Ajć zmienia mi sie w mmsa i nie mogę wysłać  emotka

a ile masz znakow? to skroc moze?

362 przesadziłam? 

A masz polskie znaki? Mi ponad 400 przechodzi, a jak dam choćby jeden polski znak to od razu mms... może tu tkwi problem, 
smarfon zmienia przeważnie smsa na mmsa jak ma ponad 500 ileś znaków chyba...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6635817 Napisano: 02.09.2019 22:17:38 w SZUKAM....
Miła26 napisał(a):

na jakiego maila wysyłacie dane do wysyłki nagrody z nutelli?

ja odpowiedziałem na emaila od nich. Nagroda już w domu emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, Mila26 0

pioge7

#6635814 Napisano: 02.09.2019 22:08:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Stokrotka indykpol. Czy ktoś dosxuksl się czy jest ograniczenie ilości znskow ? Bo w reg. Nie widzę nic.  emotka

pisałem do Amooco i dostałem odpowiedź:

Odpowiedź może liczyć więcej niż 160 znaków (nie ma limitu). Trzymamy kciuki za wygraną w konkursie!

Oooo no super. Dziękuję Ci bardzo  emotka

proszę bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0