Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dodzwonilem sie, pan przyjechał przeprosił i obiecał że się to nie powtórzy.
mam nadzieje
a co do partii, mam jednakowe zdania o każdej. Wolałbym już baner sklepu żeby zawisł a nie tych panów i pań
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To że wybory za miesiąc i plakaty tych p(osłów) są wszędzie to już jakość wytrzymam, ale na maksa się wkurzyłem jak wczoraj wracam do domu i od głównej drogi widzę na naszym ogrodzeniu baner jednego z tych pożal się Boże polityków z KO. Jak się okazuje nikt z domu nie wiedział o takim plakacie, nikt na niego nie udzielił żadnej zgody, a nikt nie wiedział bo baner zawisnął od strony gdzie mamy posadzone duże tuje i nie widać siatki i drogi, także trzeba jechać główną drogą żeby go zobaczyć.
Wczirja wieczorem w biurze tego pana nikt nie odbierał telefonu żeby wyjaśnić ale ja tego tak nie zostawię. Bez żadnych pozwoleń i zgody ten pan zawiesił baner na naszej własności... I to mnie wkurza.... Bardzo.... Wrrrrr... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
napisałem, wysłałem skan, odpisali że mogę
dzięki za utwierdzenie
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zakupy robił tata. Prosiłem o paragon więc przywiózł, a nie wiedział że w ogóle taki dostał bez końcówki... Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Myślicie, że przejdzie taki paragon do konkursu WEDEL w C4?
skończyła się rolka papieru i nie wydrukowało dalszej części
nie wiem czy zgłaszać czy sobie darować ? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ten byk ortograficzny w emailu od tic taca strasznie razi
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
https://www.e-kon...bc.html#.XXd4gn_grIU
wysłałem odpowiedź wg regulaminu
a oni odpisali że dziękują za zgłoszenie i żeby wysłać odpowiedź: bielmar i odpowiedź na pytanie
i nie wiem czy doszło to do nich czy nie
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Bo już nie kojarzę
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
W komentarzach są zdjecia wklejone
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
znalazlem takie info
https://www.wiado...a-je-wygrac-w-,56732 Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
jak najbardziej rozumiemy i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wczesniej kupiłem hp... niby kosztowała 180 zł ale tusze po 100 zł do niej. Stale wydychały tusze i trzeba było kupić nowe tonery i po kilku razach tusze przewyższyły brothera.
Może warto by było pomysleć o zbiorowym zakupie
tak jak ja mam z Allegro smart. Płacimy z rodzeństwem po 10 zł i kupujemy na rok, hasłem do konta sie dzielimy i kto co chce to sobie kupuje. Zaraz się wraca. Może warto by było pomysleć o takiej inwestycji z Empik na forum
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
smarfon zmienia przeważnie smsa na mmsa jak ma ponad 500 ileś znaków chyba... Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5