Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6622234 Napisano: 21.07.2019 10:29:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Widzę wyniki z Hochalnd na grilla, ale nie wiem, czy już wiadomości były rozsyłane? Ktoś z laureatów ma już mail? 

jeśli w bulach to jestem ja to nie dostałem emaila emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6622144 Napisano: 20.07.2019 16:53:56 w Żegnamy zmarłych
Dawid emotka  niby mi nieznane dziecko, ale jakoś miałem cichą nadzieje... że jednak się uda go znaleźć całego  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6622046 Napisano: 20.07.2019 09:17:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

darog napisał(a):

BIC Stokrotka.
Dokładnie około 10 grudnia 2018 kupowaliśmy = cena i dziś "promocja" ta sama.
Skąd u organizatora w regulaminie wartość nagrody 299zł?

https://puccini.pl/walizki/walizka-na-kolkach-mala-twarda-rhodes-abs07c-1

Moze policzył bez promocji po prostu. a ceny przedpromocyjne często są wywindowane żeby było z czego obniżać emotka Szczytem jest omawiana tu niedawno cena lazy baga Prince polo, który w ciągu 2tygidni z konkursu w C4 na konkurs w Tesco zdrożał ze 170 do 450 zł emotka

W c4 poduchy tez były po 450 zł 
w ogólnopolskiej kosztowały 170 zł emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6621684 Napisano: 19.07.2019 07:34:47 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

faworek napisał(a):

tereniagno napisał(a):

jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy fotograficzne- typu konkurs wakacyjny, wstaw fotę z podróży,wstaw fotę,gdzie z wami był nasz produkt itd itp, które nie trwają do końca wakacji,tylko np. do połowy czy końca lipca...Kuźwa,ktoś nie wie ile trwają wakacje i ludzie nawet w sierpniu jeżdżą na wczasy itd?

a najlepsze jest to, ze takich konkursow jest cala masa, trzeba by bylo dodatkowo tachac walize z roznycmi produktami do zdjec....albo kupowac gdzies na miejscu specjalnie emotka

Też mnie wkurzają i dlatego nie biorę w nich nigdy udziału emotka

Miałam takie fazy, że brałam różne produkty i gadżety, żeby zrobić foty na konkursy wakacyjne i nigdy nic nie wygrałam (no może raz wpadła jakaś głupotka). 
Straciłam z mężem tylko kupę czasu na poszukiwanie miejscówek i tachanie wszystkiego. Pełno nerwów emotka  Więc teraz pierdzielę to, jak mamy wczasy i urlop to odpoczywamy też od konkursów i nawet palcem nie kiwnę, by coś zrobić emotka    

ja w tym roku też się o takie 1 pokusiłam zdjęcie, oczywiście nic nie wygrałam, także daję sobie z tym spokój emotka

Ja bym chciała jeszcze dodać korzystając już z tego co napisałam,że będąc na wakacjach zawsze przed szukam konkursowego sklepu, bo a nuż nagle się trafi taki Polo itd:P To już inny temat jak czas trwania letnich konkursów...

to jeszcze nic. W tym roku Wielkanoc 21.04 a konkursy żeby wstawić wielkanocne danie trwały do mniej więc 13-15.04 emotka niedługo zdjęcia z Mikołajem będzie trzeba do 20.11 wstawić ???????????? Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6621326 Napisano: 18.07.2019 09:40:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

jacu007 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Czy jadąc na wczasy tez bierzecie pudło paragonów? emotka

ja 28 czerwca leciałam do bułgarii to brałam z sobą całą teczkę paragonów + kilka białych kartek w razie jakby trzeba było jakieś oświadczenie dołączyć  emotka  Mąż miał ze mnie ubaw

Przydała się?

nie  emotka

ja patrzę co się mniej więcej może rozwiązać, jeśli potrzeba skan odesłać, to robię fotki paragonów, a jeśli oryginały to biorę ze sobą, drukowałam także oświadczenia na wszelki wypadek:) zdarzyło się, że odsyłałam już skany z 2-tygodniowego urlopu za granicą, na szczęście nie chcieli oryginałów emotka

Ja tez na wakacje ze sobą brałam cały stos paragonowa i skserowane oświadczenia ale jak się okazało nie było nic z tego dodatkowego bagażu potrzebne bo i tak nic nie wygrałam!!!!  

nie brałem nigdy nic, wygrałem ze dwa razy.
Raz dostałem SMS, raz zadzwonili.
Kiedy dzwonili powiedziałem o całej sprawie, że jestem na wczasach i że wrócę za ileś tam, a wszystko zostało w domu. Prosili o wysłanie paragonów niezwłocznie po powrocie z krótką adnotacją, a że oni sobie sami taką adnotację zrobili.
To samo było po SMS, napisałem emaila do organizatora, że nie ma mi kto wysłać, bo zostawiłem wszystko w domu. Organizator odpisał praktycznie to, co powiedzieli mi podczas rozmowy w innej sytuacji. Wysłać niezwłocznie z adnotacją, że nie dałem rady wysłać paragonów wcześniej bo byłem poza miejscem zamieszkania.
Nagrody przychodziły bez żadnych problemów.
Nie myślałem nawet, żeby taszczyć ze sobą paragony i cokolwiek innego. Nie daj Boże, zgubi się coś to potem plułbym sobie w brodę.
:D Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6621304 Napisano: 18.07.2019 08:17:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Robię sobie porządki w zdjęciach i tak teraz znalazłem z 2009 roku 
niby mało bo mało ale jaka radość była wtedy emotka

Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6621295 Napisano: 18.07.2019 07:26:11 w Pomocy!!!!
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy mozna cos zmienic w oplaconej paczce paczkomatowej? Zle wybralam paczkomat odbiorcy i co teraz? emotka
Paczka opłacona, etykieta wydrukowana...dopiero zobaczyłam....pomocy!!!!  emotka

Ja raz wybrałem błędnie rozmiar paczki, zamiast B, dałem A. oplacilem wydrukowałem i się skapłem że źle zrobiłem. 
Zamowilem znowu na gabaryt B. 
Wszedlem w kontakt i tam jest coś o błędnej etykiecie czy anulowaniu etykiety (do wybrania temat wiadomosci).
napsialem do nich całą sytuację i babeczka mi odpisała, że anuluje to pierwsze zlecenie i pieniądze zwróci mi na konto w inpost.pl ale muszę potwredzić czy sie z tym zgadzam. Potweirdziłem. Po kilku dniach kasa na koncie była emotka  

dzieki, ja myslalam jeszcze, zeby jutro z samego rana do nich zadzwonic, zeby szybko zadzialac

Możesz spróbować emotka  jak odbiorą emotka ja jak chciałem swoją sprawę załatwić to 35 minut spędziłem słuchając muzyki, a najlepszy fakt... JESTEŚ 349 w kolejce emotka
wolalem napsiac emotka  ale próbuj   

2 minuty mi zajelo zalatwienie sprawy emotka emotka - na stronie jest formularz z roznymi sprawami, tam m.in. prosba o zwrot za niewyslana paczke, trzeba tylko jej numer wpisac i kasa ma wrocic na konto

no to super emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6621289 Napisano: 18.07.2019 07:18:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy laureaci walizek z konkursu Król Lew, mają wysłać oświadczenie na stronie numer 21 w regulaminie, czy jeszcze którąś stronę?
Do koperty wsadzacie całe opakowanie z kodem czy tylko wycinek kodu? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6621285 Napisano: 18.07.2019 06:13:18 w Pomocy!!!!
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy mozna cos zmienic w oplaconej paczce paczkomatowej? Zle wybralam paczkomat odbiorcy i co teraz? emotka
Paczka opłacona, etykieta wydrukowana...dopiero zobaczyłam....pomocy!!!!  emotka

Ja raz wybrałem błędnie rozmiar paczki, zamiast B, dałem A. oplacilem wydrukowałem i się skapłem że źle zrobiłem. 
Wszedlem w kontakt i tam jest coś o błędnej etykiecie czy anulowaniu etykiety (do wybrania temat wiadomosci).
napsialem do nich całą sytuację i babeczka mi odpisała, że anuluje to pierwsze zlecenie i pieniądze zwróci mi na konto w inpost.pl ale muszę potwredzić czy sie z tym zgadzam. Potweirdziłem. Po kilku dniach kasa na koncie była emotka  

dzieki, ja myslalam jeszcze, zeby jutro z samego rana do nich zadzwonic, zeby szybko zadzialac

Możesz spróbować emotka  jak odbiorą emotka ja jak chciałem swoją sprawę załatwić to 35 minut spędziłem słuchając muzyki, a najlepszy fakt... JESTEŚ 349 w kolejce emotka
wolalem napsiac emotka  ale próbuj    Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6621249 Napisano: 17.07.2019 22:03:12 w Pomocy!!!!
jokan napisał(a):

napsialem do nich całą sytuację i babeczka mi odpisała, że anuluje to pierwsze zlecenie i pieniądze zwróci mi na konto w inpost.pl ale muszę potwredzić czy sie z tym zgadzam. Potweirdziłem. Po kilku dniach kasa na koncie była emotka   Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6621163 Napisano: 17.07.2019 17:52:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No to. U mnie się rąbnęli ... brałem 2 na pewno damskie a wszytskie przyszły męskie. No trudno emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6621141 Napisano: 17.07.2019 16:29:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama02 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy na waszych bluzach z oreo pisze że to koszulki damskie? 
Dam se rękę uciąć że zamówiłem ze 2-3 damskie, a wszędzie na metkach MALE.... i nie wiem czy to faktycznie wszytskie są męskie czy tak napisane, a są damskie... emotka  

Tak jest napisane i są spore różnice w kroju i wielkości między damski i a męskimi.
Jesli masz duża i długą koszulkę to jest męska 

cleo25 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dam se rękę uciąć że zamówiłem ze 2-3 damskie, a wszędzie na metkach MALE.... i nie wiem czy to faktycznie wszytskie są męskie czy tak napisane, a są damskie... emotka  

Jest zdecydowana różnica w rozmiarówce.
I w damskich mam nacięcia na kciuki przy ściągaczu (nie wiem jak jest w męskich).

To dziwne... zamówiłem na pewno kilka damskich a nie przyszła wcale. Ale dobrze wiedzieć emotka  

Ja mam jedną damską i nie ma nacięcia na kciuka, na metce Female i też się zastanawiam...

female to damska, to się zgadza emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6621120 Napisano: 17.07.2019 15:04:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Tak jest napisane i są spore różnice w kroju i wielkości między damski i a męskimi.
Jesli masz duża i długą koszulkę to jest męska 

cleo25 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jest zdecydowana różnica w rozmiarówce.
I w damskich mam nacięcia na kciuki przy ściągaczu (nie wiem jak jest w męskich).

To dziwne... zamówiłem na pewno kilka damskich a nie przyszła wcale. Ale dobrze wiedzieć emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6621111 Napisano: 17.07.2019 14:38:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dam se rękę uciąć że zamówiłem ze 2-3 damskie, a wszędzie na metkach MALE.... i nie wiem czy to faktycznie wszytskie są męskie czy tak napisane, a są damskie... emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6621036 Napisano: 17.07.2019 10:50:53 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
madzia1-s napisał(a):

już kiedyś to pisałam szkoda że w aplikacji nie widać od kiedy trwa konkurs (trzeba specjalnie wchodzić w regulamin by to sprawdzic) oraz kto jest organizatorem.

sąmte informacje w aplikacji przecież emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6620860 Napisano: 16.07.2019 17:48:24 w SZUKAM....
doo napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Agnes napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Agnes napisał(a):

szukam kodu a raczej miejsca gdzie go znajdę w Nestle platkach?
no juz z lupą ogladam to opakowanie i nadal nie widzę

Na zewnątrz, chyba gdzieś w okolicach kodu kreskowego

tam jest Laminate i jakies cyfry ale to chyba nie to, kod nie wchodzi bo za duzo cyfr

Kurczę, nie pamiętam dokladnie Na pewno na zewnątrz, na dole.

tutaj jest jeśli o ten konkurs chodzi emotka

A ten kod to z jakich płatków konkretnie i jaka gramatura?

Nesquik 250 gramów emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6620593 Napisano: 16.07.2019 11:04:16 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Czy ktoś  wie jak można się skontaktować z organizatorem konkursu w kropce tv?

Próbuj przez facebook, kropka Tv. Ja pisałem w sprawie konkursu kilka razy czy to w grudniu czy teraz i zawsze pomogli emotka   Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

pioge7

#6620530 Napisano: 16.07.2019 08:56:00 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

Agnes napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Agnes napisał(a):

szukam kodu a raczej miejsca gdzie go znajdę w Nestle platkach?
no juz z lupą ogladam to opakowanie i nadal nie widzę

Na zewnątrz, chyba gdzieś w okolicach kodu kreskowego

tam jest Laminate i jakies cyfry ale to chyba nie to, kod nie wchodzi bo za duzo cyfr

Kurczę, nie pamiętam dokladnie Na pewno na zewnątrz, na dole.

tutaj jest jeśli o ten konkurs chodzi emotka
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6620522 Napisano: 16.07.2019 08:41:51 w Informują
Bambino dzwoni nadal dzisiaj
przed momentem zadzwonili
ostatni etap. tel. 881XXX535 Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

pioge7

#6620468 Napisano: 15.07.2019 21:56:24 w Czy informują/ informowali?
monek22 napisał(a):

Dostałam sms pare minut temu o planowanym doreczeniu paczki w dn jutrzejszym UPS/nr/ , by nie czekac na kuriera paczke moge odebrac w pewnym miejscu / u Mnie to sklep rowerowy w mojej miejscowosci/ . Jesli chcę się wypisać nalezy wyslac STOP ... co to niby jest ? Ktos cos podobnego dostal kiedykolwiek ? Sms z nr 664...971 . Proszę o odp czy to owa nagroda jednak leci ? emotka

To ups wysyła ze jak ci nie pasuje bo np. Cię nie ma to przekierowujesz paczkę do tego sklepu i tam idziesz potem i odbierasz. 
A jak nic nie zrobisz to przyjdzie ci do domu emotka  
takze nie masz się co obawiać. 
Chyba dhl też takie ma emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0