Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6613349 Napisano: 25.06.2019 17:17:18 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam 2 paragony z Cini Minis 250g... (ten na konkurs z walizkami)
Cena za paragon: 1,50 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6613346 Napisano: 25.06.2019 17:10:56 w SZUKAM....
Jak to jest z kartą dużej rodziny na Orlenie? Tankowałem dziś samochód za 129,36 zł, tyle pokazało mi, że zapłacę i tyle zapłaciłem, a podobno z KDR jest 8 gr na litrze taniej.... NIC MI NIE ODJĘŁO emotka wie ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6613330 Napisano: 25.06.2019 16:34:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

lolzek napisał(a):

Można prosić o link do formularza dla laureatów konkursu Kaufland: Troszczymy się o...? 

Czy ten formularz już nie działa? Dopiero teraz przeczytałam, że były 3 dni na wysłanie, nie wiem czemu ubzdurałam sobie, że to miały być 3 dni robocze...? emotka

tam była napisana data, że do 24.06... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pioge7

#6612982 Napisano: 24.06.2019 22:04:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

delvitto napisał(a):

znalazłam paragon z opisem GLD AEROZOL JABLK, czy taki by przeszedł weryfikację? Czytałam, że wyjątkowo tępi są w tej agencji...

przejdzie ! Idziesz do sklepu, bierzesz dopisek - nagroda Twoja.

No tak, jak ktoś się chce bawić z pieczątkami w sklepie to tak. 
Ale jak nie to nie przejdzie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

pioge7

#6612956 Napisano: 24.06.2019 21:07:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

znalazłam paragon z opisem GLD AEROZOL JABLK, czy taki by przeszedł weryfikację? Czytałam, że wyjątkowo tępi są w tej agencji...

Nie przejdzie. Paragon możesz wyrzucić  Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

pioge7

#6612813 Napisano: 24.06.2019 15:34:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Andzik napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Brelok z montera  emotka

Mam to samo, nie odsyłam. 

To już im zostanie 5 breloków...
wlanie sprawdziłem w kolejńym telefonie i kolejny brelok emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6612811 Napisano: 24.06.2019 15:29:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wilhelmzdobywca napisał(a):

pioge7 napisał(a):

opakowania po górlakach można wyrzucić emotka  

Właśnie sprzątałam i postanowiłam dla pewności sprawdzić na forum emotka Zawsze można na Was liczyć emotka

Ja się wczoraj zastanawiałem i  na forum. Ale mam czarno na białym emotka  bo od samych góralkow odpowiedz emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6612808 Napisano: 24.06.2019 15:27:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
Brelok z montera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6612783 Napisano: 24.06.2019 14:36:01 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Teściowa opowiedziała mi następującą sytuację: jakiś czas temu wysłała smsa pomocowego premium, bo w tv zobaczyła prośbę o wsparcie dla dzieci w Afryce poprzez na-bank-Wam-znaną fundację międzynarodową na literkę "U" (zwaną przeze mnie dalej UNISYF). Przyszedł sms zwrotny z podziękowaniem i tyle.

Kilka dni temu zadzwoniła do mojej teściowej panienka z UNISYFu. I tutaj zaczęła się jazda! Panienka z całych sił próbowała zmanipulować moją teściową, by założyła przelew stały na rzecz UNISYFu. Jeśli ktoś z Was / Waszych bliskich pracował w telemarketingu... sami wiecie, że istnieją gotowe scenariusze rozmów i założenie, iż osoba po drugiej stronie słuchawki MUSI się zgodzić na wciskany kit. Panienka z UNISYFu zapewniła nawet, że gdy tylko moja teściowa poda deklarowaną kwotę, następnego dnia przyjedzie kurier z umową dotyczącą zlecenia stałego! Normalnie "bajka"...

Jestem zniesmaczona tym zajściem. Domyślam się, że wiele starszych / bardziej wrażliwych / konformistycznych osób ulega tego typu namowom. Pomijam fakt, że moja teściowa nigdy nie wyraziła zgody na to, by UNISYF kontaktował się z nią telefonicznie bądź w jakikolwiek inny sposób.

PS: Teściowej udało się wymiksować z rozmowy; zablokowała numer panienki z UNISYFu.

Miałem to samo...rok temu, wtedy zbierali na zagrożone wyginięciem pandy emotka  
wyslalem 2 smsy bo mi się żal ich zrobiło, a potem wydzwaniali, zablokowanie nic nie dało, bo dzownili z innego. Mówiłem po 10 razy że nie zgadzam się na stale przelewy, chciałem pomóc jednorazowo to to zrobiłem, a ona dalej swoje. W końcu rozlaczylem się ... i dali spokój....  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

pioge7

#6612653 Napisano: 24.06.2019 10:39:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

opakowania po górlakach można wyrzucić emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6612528 Napisano: 23.06.2019 17:10:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elysium napisał(a):

Witam dziś o 12.29 dzwoniło do mnie RMF FM z numeru 122000000 i nie odebrałem, czy to oznacza że nie dostanę nagrody? Czy może jutro zadzwonią o dane osobowe?

szwagier rok temu też nie odebrał w niedziele telefonu z RMF (był w kościele). Po kościele zaraz oddzwonił, ale powiedzieli mu, że nagroda przepadła, bo dzwonili, żeby było wejście na antenę, więc nie było wejścia, nie ma nagrody. emotka Wyświetl w wątku >>
1 elysium 0

pioge7

#6612477 Napisano: 23.06.2019 12:38:54 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ktoś ma jakieś przecieki kiedy będą wysyłać koszulki i bluzy z OREO?
Już te śmieci mnie dobijają w domu emotka

po góralkach wyrzzuciliście już opakowania?

Jeśli chodzi o Oreo to  porobiłam sobie zdjęcia kodów, a opakowania wyrzuciłam.

też mam zdjecia na wszelki wypadek... ale se myslę, że jakby chcieli opakowania w razie ewentualnej weryfikacji ...  to mieć nie będę emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6612471 Napisano: 23.06.2019 12:28:48 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

po góralkach wyrzzuciliście już opakowania?

Też bym chciała wiedzieć...  emotka
Na razie niczego nie wyrzucam i nie powiem, jak mój dom wygląda przez te promocyjne opakowania...  emotka

chyba wiem jak... mój chyba podobnie i chciałbym sobie już zrobić miejsce na opakowania po Bakusiach emotka emotka bo już mnie drażni otwieranie którejś szuflady z kolei...
to samo
BALCERZAK emotka już się tego nazbierało... a ile kapsli po wszystkim to już nie mówię... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6612464 Napisano: 23.06.2019 12:19:13 w SZUKAM....

po góralkach wyrzzuciliście już opakowania? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6612325 Napisano: 22.06.2019 16:43:13 w Oddam za darmo
0 0

pioge7

#6612004 Napisano: 21.06.2019 13:13:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneczka155-93 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jest jakiś sposob na żywca ? Próbuje w te 30 zł trafić i nic emotka  już ponad 200 kodów emotka  

nie pomoge ale nie rozumiem, ze jedni co rusz tam wygrywaja a inni nic a nic...ja tez nic nie wygralam i juz nie mam zamiaru grac

Wiecie co, może uznacie mnie za kretynkę, ale... w niedziele podczas spaceru z psem na głowę nasrał mi ptak (....). Od tego momentu wygrałam parę zł w zdrapkach, wczoraj 30 zł w żywcu, dziś 10 zł w żywcu.
Nie żeby coś, ale w moich rejonach mówi się, że sraka ptaka przynosi szczęście...  emotka

ps. Zgłosiłam tylko 5 kodów na żywca.Wpisałam wczoraj 3 po kolei i trzeci był zwycięski. Dzisiaj 2 i pierwszy zwycięski.

Hahaha No patrz, u nas tyle ptaków ale wszytskie takie kulturalne ze nic nie robią na ludzi emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6611812 Napisano: 21.06.2019 09:56:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jest jakiś sposob na żywca ? Próbuje w te 30 zł trafić i nic emotka  już ponad 200 kodów emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6611642 Napisano: 20.06.2019 12:22:24 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

proszę tatę KUP MI 8X TAKĄ SAMĄ WODĘ PURE LIFE najlepiej NIEGAZOWANĄ...
Pojechał do sklepu, dzwoni, WODA jest po 1,19 zł, "SUPER BIERZ 8 NIEGAZOWANYCH"
przyjechał: 7 NIEGAZOWANYCH i 1 LEKKO GAZOWANA bo on lubi lekko gazowaną i mi odda za nią emotka no i po paragonie emotka emotka emotka

Edit: kilka paragonów na lubisie poszło się paść emotka

Mają inną nazwę na paragonie? Bo w niektórych sklepach wszystkie są opisane jako np. Woda Nestle Puree 0.5

Tak, rożne nazwy niestety emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6611603 Napisano: 20.06.2019 08:06:44 w Wkurza mnie...
proszę tatę KUP MI 8X TAKĄ SAMĄ WODĘ PURE LIFE najlepiej NIEGAZOWANĄ...
Pojechał do sklepu, dzwoni, WODA jest po 1,19 zł, "SUPER BIERZ 8 NIEGAZOWANYCH"
przyjechał: 7 NIEGAZOWANYCH i 1 LEKKO GAZOWANA bo on lubi lekko gazowaną i mi odda za nią emotka no i po paragonie emotka emotka emotka

Edit: kilka paragonów na lubisie poszło się paść emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6611560 Napisano: 19.06.2019 21:57:42 w Popraw sobie humor...
Czterech emerytów pojechało na wakacje do Gdyni. Spacerują po mieście, nagle patrzą - knajpa i napis: "Wszystkie drinki po 10 groszy". Zszokowani ta informacją, wchodzą do środka. Knajpka milutka, czyściutko, dużo miejsca, sporo ludzi. Od progu słyszą głos sympatycznego barmana:
- Witam panowie! Proszę, tutaj jest miejsce. Cóż wam nalać?
- Prosimy cztery kieliszki Martini.
- Już podaję... Proszę, 40 groszy.
Panowie spojrzeli po sobie, zapłacili, wypili, zamówili kolejną kolejkę. Znowu zapłacili 40 groszy. Zamówili jeszcze po jednym Martini i znów 40 groszy. W kocu jeden nie wytrzymał i pyta barmana:
- Niech pan nam wytłumaczy, czemu tu jest tak tanio?
- Wie pan... Sprawa wygląda tak. Przez lata byłem marynarzem, ale zawsze marzyłem, aby mieć swoją knajpkę. Gdy wygrałem na loterii 25
milionów dolarów, wróciłem do Polski, kupiłem lokal i ponieważ lubię ludzi, postanowiłem sprzedawać tu tanie drinki. Mając tyle pieniędzy,
nie muszę zarabiać. Robię to, co lubię, poznając przy okazji wiele ciekawych osób.
Jeden z emerytów jest zachwycony:
- Co za wspaniała historia! A proszę mi powiedzieć, czemu tamci trzej w kącie siedzą tu od 40 minut, ale nic nie zamawiają?
- Aaa, ci. Przyjechali z Radomia i teraz czekają, bo od 18-ej wszystko będzie o 50 procent taniej. Wyświetl w wątku >>