Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6609881 Napisano: 14.06.2019 10:01:15 w Informują
Sms teraz z kropki tv 10.00
wiosenny konkurs co był 244 nagrody  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6609863 Napisano: 14.06.2019 09:27:19 w Pomocy!!!!
andii napisał(a):

pioge7 napisał(a):

POMOCY
szukam skutecznego produktu na komary 
dziennie pogryzą mnie ok. 8-10 razy . Już wytrzymać nie mogę. Idąc spać szukam w pokoju czy czegoś nie mam. Nic nie lata nic nie widze. Rano wstaję pogryziony. RAID nic nie daje już emotka  
znalazlem coś takiego
https://placefortopshopping.com/gospodarstwo_domowe/xterminator/
ale czy to jest dobre? 
Macie jakieś urządzenie godne polecenia ? 

Oprócz tego że mam siatki w oknach to a używam BROS  (płyn)  i jestem bardzo zadowolona

aukcja przypadkowa! https://allegro.p...rowki-3w1-7317144846

Siatki miałem rok temu... nic to nie dawało... gryzły jak gryzły emotka  a ten bros też wypróbowany.... i RAID... 
myslalem nad jakimiś urządzeniami z ultradźwiękami i nie wiem czy jest to efektowne czy nie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6609827 Napisano: 14.06.2019 05:30:59 w Pomocy!!!!
POMOCY
szukam skutecznego produktu na komary 
dziennie pogryzą mnie ok. 8-10 razy . Już wytrzymać nie mogę. Idąc spać szukam w pokoju czy czegoś nie mam. Nic nie lata nic nie widze. Rano wstaję pogryziony. RAID nic nie daje już emotka  
znalazlem coś takiego
https://placefortopshopping.com/gospodarstwo_domowe/xterminator/
ale czy to jest dobre? 
Macie jakieś urządzenie godne polecenia ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6609768 Napisano: 13.06.2019 20:52:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

reniii napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Nie jestem pewna, ale tam chyba w razie wygranej trzeba przesłać opakowanie.

aha
to chyba wyrzucę
jescze dla pewnosci sprawdzę w sklepach jak to z kodami... czy w razie wygranej mogę kupić później emotka
dziękuję emotka

Sprawdź jeszcze w regulaminie, bo nie jestem tego pewna.

Trzeba wysłać oświadczenie, paragon i kod w razie wygranej. Ale w razie wygranej można zakupić takowe i wysłać skoro kody z opakowań są takie same. O tych kodach było już głośno na początku loterii, gdyż nie dawało się ich zgłosić, bo się powtarzały. Teraz już podobno naprawili, bo ktoś pisał na forum. Ja bym zaryzykowała i zagrała na ten paragon. 

Ale wszystkie płatki jednego rodzaju mają taki sam kod, czy np. jakaś partia produkcyjna?
Może lepiej kupić Cini Minis i wysłać 2 zgłoszenia z tym samym kodem. Szansa że obydwa wygrają raczej niewielka.

tak te zrobię. Kupię dwa opakowania i będę mieć emotka
dzięki emotka

Tak też można emotka ale mi chodziło o to, żeby kupić jedne płatki i wysłać dwa zgłoszenia (na znaleziony paragon i swój) wraz z kodem z tych płatków emotka

Aha No też tak można emotka
te upały mi już mózg wypaliły i nie myśle emotka   Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

pioge7

#6609742 Napisano: 13.06.2019 20:12:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

reniii napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

aha
to chyba wyrzucę
jescze dla pewnosci sprawdzę w sklepach jak to z kodami... czy w razie wygranej mogę kupić później emotka
dziękuję emotka

Sprawdź jeszcze w regulaminie, bo nie jestem tego pewna.

Trzeba wysłać oświadczenie, paragon i kod w razie wygranej. Ale w razie wygranej można zakupić takowe i wysłać skoro kody z opakowań są takie same. O tych kodach było już głośno na początku loterii, gdyż nie dawało się ich zgłosić, bo się powtarzały. Teraz już podobno naprawili, bo ktoś pisał na forum. Ja bym zaryzykowała i zagrała na ten paragon. 

Ale wszystkie płatki jednego rodzaju mają taki sam kod, czy np. jakaś partia produkcyjna?
Może lepiej kupić Cini Minis i wysłać 2 zgłoszenia z tym samym kodem. Szansa że obydwa wygrają raczej niewielka.

tak te zrobię. Kupię dwa opakowania i będę mieć emotka
dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6609669 Napisano: 13.06.2019 16:46:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka flora
emotka b-life
emotka prince polo
emotka milka
emotka wedel w ITM
emotka glade
emotka profi
emotka pure life
emotka lubella
emotka familijne
emotka żywiec Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6609656 Napisano: 13.06.2019 16:06:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

aha
to chyba wyrzucę
dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6609649 Napisano: 13.06.2019 15:56:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy znaleziony paragona na CINI MINIS 250 g mi coś daje w loterii z walizkami czy nie bardzo ?

potrzebujesz jeszcze kod

czytałem że te kody są takie same na paczkach ... czyli wystarczy że pójdę do sklepu przepiszę kod i już? tak ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6609646 Napisano: 13.06.2019 15:46:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy znaleziony paragona na CINI MINIS 250 g mi coś daje w loterii z walizkami czy nie bardzo ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6609645 Napisano: 13.06.2019 15:44:27 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurza mnie poczta na gmailu...
usuwam wiadomości, pisze że przeniesione do kosza, wychodzę z poczty, wchodzę a one znowu sa w odebranych emotka emotka

emotka  Mam czasami to samo na tlenie  emotka

nie wiem co jest nie tak...
ale pobawiłem się trochę w poczcie, usunąem większosć wiadomosci (te z 2017 też) które są mi nie potrzebne, usunąłem nieby zaznaczone przeze mnie chociaż nie zaznaczałem wiadomości WAŻNE, usunąłem kategorie i odziwo na razie usunięte,... nie wracają na razie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6609637 Napisano: 13.06.2019 15:31:35 w Wkurza mnie...
wkurza mnie poczta na gmailu...
usuwam wiadomości, pisze że przeniesione do kosza, wychodzę z poczty, wchodzę a one znowu sa w odebranych emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6609498 Napisano: 13.06.2019 10:12:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
agata6 napisał(a):

Sofa z prince polo o 10.03 emotka

grałem o 10:05 emotka

w temacie:
10 zł z Żywca Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6609494 Napisano: 13.06.2019 10:01:44 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
tadziuuu napisał(a):

chciałem się dopytać czy posiadanie dwóch kont na forum jest w porządku? Nie chodzi o zgodność z regulaminem (ale może regulamin warto poprawić w tym zakresie by nie można było mieć kilku kont) tylko o pewnego rodzaju bezkarność. Jeśli chciałbym kogoś obrazić bez uszczerbku karno-punktowego to zakładam inne konto i jestem w sferze nawet zamknięcia konta bezkarny i bezpieczny emotka

jestem jak najbardziej za!!! Po co komuś dwa konta? Tak być nie powinno. Powinno się mieć 1! Wyświetl w wątku >>

pioge7

pioge7

#6609486 Napisano: 13.06.2019 09:41:57 w Oddam za darmo
0 0

pioge7

#6609437 Napisano: 13.06.2019 07:59:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostałem w końcu odpowiedź z Euro Sklepu, tam gdzie było ponad 4500 gier planszowych do wygrania:

Witam.Zgłoszeń przyszło bardzo dużo. Laureaci byli informowani mailowo o wygranej. W najbliższym czasie zapewne znowu bedziemy robili konkurs, w którym do wygrania będą gry planszowe. Konkurs tym razem będzie na facebooku.

Dziwne, że u nas wygrała tylko i aż 1 osoba. Chyba że pozostali się już nie chwalili... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6609344 Napisano: 12.06.2019 21:19:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś pisał do euro sklepu w sprawie konkursu z grami planszowymi co było 4500? Pisałem do nich kilka razy i olewają temat, wiadomości odczytują i nie odpisują... a infolinia jak nie zajęta to nie odbierają emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6608902 Napisano: 11.06.2019 20:46:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
torbebka z intermarche  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6608899 Napisano: 11.06.2019 20:43:14 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

Przegapilam budzet kaufland, pp w itm, nie wygralam torby z fantasia itm, marzen z biedry ani nawet worka pp, wydalam jednorazowo 50zl na zdrapki i w zadnej nawet zwrotu nie bylo, a do tego sie okazalo, ze 2 mies temu nie odeslalam danych na nagrode, wiec se moge czekac... kasztelan ze 150 kodow, zywiec z 70 jak nie lepiej, czas na odwyk emotka  i jeszcze mam krotkie wlosy, zapuszczam na boba, to z tylu mi sie wywijaja w jedna strone, czyli z jednej strony w strone twarzy, idealnie, pieknie, a z drugiej na zewnatrz, nie umiem sie poslugiwac szczotkami do modelowania, znosnie jeat tylko bezposrednio po umyciu, chyba zetne zas na krotko, bo juz mie to mierzi emotka  Aha, na rachunku za przedszkole znalazlam odreczna notke, ze prosza o wplate za miesiac maj. Zapomnialam zrobic przelew, wstyd. Ide podlewac te borowki, bo nam uschna w takie upaly...

Pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słońce emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6608813 Napisano: 11.06.2019 17:21:06 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

mariolakal napisał(a):

P.S. Gdzie można dorwać promocyjne familijne ? /w kaufie, biedrze, lewiatanie, polo i lidlu brak/...

Ja w kaufie kupiłam. W auchanie i bi 1 też widziałam (były daleko przed rozpoczęciem akcji). Z tego, co tu widzę na forum, wiele zależy jednak od regionu, nie - samej sieci sklepów, co mnie totalnie dobija.  emotka

kupiłem w tym momencie w TESCO Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0