Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6601902 Napisano: 21.05.2019 12:43:46 w SZUKAM....
Pomoże ktoś. Jadę do Carrefour i chce kupić produkty Haribo. Jest jakaś lista produktów? bo regulamin jak daje to pisze podgląd niedostępny. I tyle w telefonie emotka , proszę o pomoc. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6601884 Napisano: 21.05.2019 12:18:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W eurosklepie na 4000 gier wygrała jedna osoba tylko? Poinformowali ok. 2 tygodnie temu i cisza... ?

Zadalam ze 2 dni temu mailowo uprzejme pytanie czy byly wyniki i czy jest do wgladu gdzies lista nagrodzonych, brak odzewu na razie. Nie wiem czy odczytuja tego maila, na ktorego slalo sie zgloszenia, trzeba gdzie indziej uderzyc emotka

chyba będzie trzeba pisać na facebooku emotka Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

pioge7

#6601855 Napisano: 21.05.2019 11:28:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

Czy tic-tac to już się skończył na dobre? czy ciągle jeszcze można liczyć na jakieś rezerwy rezerw?

jeszcze czekać emotka
14.05 była rezerwa V etapu. Więc jeszcze wstrzymaj się z wyrzuceniem ich Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6601778 Napisano: 21.05.2019 06:58:58 w moje dzisiejsze wygrane :)

Data przyjęcia 2019-05-21 06:54:23.293 Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6601742 Napisano: 20.05.2019 22:29:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W eurosklepie na 4000 gier wygrała jedna osoba tylko? Poinformowali ok. 2 tygodnie temu i cisza... ?

4500 gier

Jeszcze lepiej  Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

pioge7

#6601736 Napisano: 20.05.2019 22:16:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W eurosklepie na 4000 gier wygrała jedna osoba tylko? Poinformowali ok. 2 tygodnie temu i cisza... ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6601623 Napisano: 20.05.2019 16:30:39 w SZUKAM....
ane123ta napisał(a):

to ja od wczoraj nie mam

Jakoś dwa tygodnie temu mieli problemy i maile przychodziły po 2-3 dniach emotka  pewnie znowu mają jakieś kłopoty  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6601516 Napisano: 20.05.2019 12:33:00 w Kupię...
Kupię na cito 
koszulkę  z roxaną węgiel rozmiar dla dziewczynki na 11 lat  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6601007 Napisano: 17.05.2019 17:38:16 w SZUKAM....
Szukam dobrego smartwatcha.... chodzi przede wszytskim o liczenie kroków i sporadycznie pulsu. Chciałbym żeby bateria też działała jak najdłużej .
Prezent na komunie...  poleci ktoś coś  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6600612 Napisano: 16.05.2019 19:29:50 w Pomocy!!!!
Claudia77 napisał(a):

asia575 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

emotka niech mnie ktoś ratuje - nie wiem czy przetrzymam te nastoletnie hormony u syna emotka emotka emotka

A wyobraź sobie troje nastolatków u mnie  emotka

emotka emotka emotka  - to by nakręcili u mnie chyba smętarz dla matki...............normalnie szacun kochana dla Ciebie, ja z jednym ledwo zipie...

wczoraj córka mojej siostry powiedziała do niej (swojej matki) kiedy ta ją poprosiła żeby się uczyła,, a ta to miała w lekkim poważaniu:
- Mamo, wiesz, że ja teraz przechodzę wiek buntowniczy. emotka emotka emotka emotka
Oliwia ma dopiero 11 lat emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6600558 Napisano: 16.05.2019 17:07:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szukajacykonkursow napisał(a):

A gdzie jest ta belvita co można dostać zwrot? bo wpisuję w wyszukiwarkę i wyskakuje zakończony konkurs.

http://www.belvita.pl Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6600429 Napisano: 16.05.2019 13:12:58 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon z HITPOL PROFI emotka priv Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6599659 Napisano: 14.05.2019 20:16:11 w SZUKAM....
joan napisał(a):

kermit napisał(a):

A poważnie, nie rób tego. Dla rybki życie w takiej kuli to koszmar. Szkoda rybki. Serio. A kolegę dla psa lepiej przygarnij w schronisku. Taka zestresowana rybka i tak życzenia nie spełni.

Jak jo Ci pszaja za te słowa! emotka

pioge7 - jakim cudem złota rybka miałaby być kolegą dla psa? On na nią spojrzy raz i tyle. Psu przyda się kolega typu towarzysz, czyli inny pies albo psiolubny kot. Taki ktoś, z kim można się pogonić, podroczyć, poprzytulać do snu.

Nie kupuj proszę złotej rybki, ryby nie zostały stworzone do kręcenia się w kuli. Ona powinny pływać wolno w swoim naturalnym środowisku, bo to właśnie robi ryba -> spytaj byle dziecka w rodzinie, co robi ryba? Jakie są jej frajdy życiowe? Jaki jest jej rytm dnia? Dzieci Cię zaskoczą swoja szczerością, ale chyba żadne nie powie "Ryba snuje się po małym akwarium pod lampą, jej frajdą jest słuchanie dźwięków pracującego filtra, wstaje z budzikiem i kładzie się spać, gdy wyłączam radio."

No to skutecznie mnie zniechęciliście emotka  tym towarzysze dla psa oczywiście był żart żeby ona była emotka  po prostu lubię zwierzęta emotka  
kotów mój pies nienawidzi... a pies jak nowy przyjedzie z bratem to musimy ich rozdzielać bo tak skaczą sobie oboje do gardeł emotka także one tez odpadają emotka No nic.. będę musieć pomysleć nad czymś innym emotka  ale zapewniam że rybki nie kupię do kuli emotka  dziękuję za pomoc  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6599640 Napisano: 14.05.2019 19:51:49 w Loterie bramkowe
FBmaciej8 napisał(a):

pioge7 to niezły wynik na 4 kody 100% trafione, aż niemożliwe się wydaje emotka  Czyli z tego co napisałeś, bramki z dużą dokładnością się otwierają. Zapewne na to czy wygramy, duże znaczenia ma tez ilość uczestników jaka o danej porze dnia wysyła te kody. Czyli, być może jakbyśmy spróbowali to wysyłać, gdzieś o 3 w nocy to automatycznie szanse by się zwiększyły, gdyż zapewne większość osób wtedy tego  nie będzie robić. Poza tym wysyłanie kodów np. co 2 min może da nam większe szanse na trafienie w ciągu tych 30 min, niż tak na chybił trafił. W jaki sposób Ty to robisz, że tak ładnie dziś trafiłeś?

Co do zwiększenia szans o 3 w nocy bym polemizował emotka  akurat bramki mogą być wtedy nie ustawione. Zauważ że np. W danone otwierają sie od 10, w Żywcu od 6 rano. Może ich po prostu przez noc nie być. 
A jak strzelam. Po prostu jak sobie przypomnę. Jak trafię to potem kilka godzin noe wysyłam, jak nie trafię to tak samo... bo nie wierze w aż takiego pecha że wysłałem zgłoszenie kilka sekund przed otwarciem emotka  ale dziś się tak udało. W inne dni na kilka zgłoszeń nic emotka dziś kumulacja emotka   
co do dokładności bramek. W Milce to fajnie  było widac, tak samo w belvicie. Jak się trafiło to wychodziło info na stronie o której zgłoszenie wygrało i tak tam pokazywali. emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6599635 Napisano: 14.05.2019 19:41:46 w SZUKAM....
kermit napisał(a):

pioge7 napisał(a):

szukam kogoś kto ma złotą rybkę emotka Potrzebuję porady emotka proszę o priv emotka

3 życzenia do spełnienia?

HHahah to może pózniej emotka  
chciałbym sprawić kolegę dla psa i myślałem nad złotą rybką w szklanej kuli i nie wiem czy wystarczy mi kula, woda, zamek, żwirek i roślinki czy coś jeszcze żeby żyła jak najdłużej. Oczywiście nie zapominam o jedzeniu emotka  tylko boje się że jak będę ją mieć bez grzałki czy jakiegoś innego urządzenia do szybko mi zdechnie... i tu wlasnie chciałem zapytać emotka  czy wystarczy to co wymieniłem na początku. Czytam na necie ale różne opinie są. emotka  na życzenia przyjdzie czas pózniej emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6599624 Napisano: 14.05.2019 19:19:51 w SZUKAM....
szukam kogoś kto ma złotą rybkę emotka Potrzebuję porady emotka proszę o priv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6599617 Napisano: 14.05.2019 19:13:59 w Loterie bramkowe
FBmaciej8 napisał(a):

Cześć, jestem tu nowy. Aktualnie biorę konkurs w loterii kasztelana pt." wygrywanie jest w naszej naturze". Jak do tej pory wysłałem jakieś 20 kodów i nic jeszcze nie trafiłem. Chciałem zapytać was oto jak dokładnie działa ta loteria bramkowa, co musi się stać żeby trafił nagrodę natchmiastową? Gdyż z tego co czytałem w regulaminie jest naspisane, że co 30 min jest możliwość wygrania jednej z pośród tych kilku nagród natymiastowych. Czy muszę się wstrzelić w moment w którym na przestrzeni tych 30 min zostanie otwarta bramka i będzie możliwość wygrania danej nagrody? Oraz co można zrobić, żeby zwiększyć szansę na wygraną, czy lepiej wysyłać kod po kodzie np. co 1 minutę, czy lepiej co jakiś dłuższy okres czasu?

hej  Maciek emotka
Loterie bramkowe mają to do siebie że nikt nie wie, poza wąskim gronem organizatorów i kumputera o ktorej jest otwarta bramka.
Bramki otwierają się o różnych porach i są to dokładnie określone godziny: np: 13:56:44:20:159
jeśli wstrzelisz się o 13:56:44:20:153 nie dostaniesz nagrody, ale jeśli będziesz pierwszą osobom która wstrzeli się po otwarciu tej bramki, WYGRYWASZ.
Jak zwiększyć zwycięstwo? Nie wiem emotka Dużo słać. 
Dziś w Oreo trafiłem 3 bluzy i 1 koszulkę na 4 kody (czyli 100%), ale w niedzielę na 3 kody nic... także szczęścia trzeba mieć dużo emotka życzę szczęścia i powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6599477 Napisano: 14.05.2019 15:38:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

co to jest za konkurs/loteria Kaufland budżet o którym piszecie?

Seria konkursów kauflandowskich z bonami, reperującymi nasze domowe budżety - konkursy tak nazwane pieszczotliwie przez forumowiczów, dziś wyniki z tego:
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-wspolnie-dbamy-o-wiosenna-swiezosc-twojego-domu.html#.XNq-6o4zbIU

ostatnimi czasy mojego nie reperuje a uszczupla... Produkty kupione smsy wysłane i bony znowu brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0